Glavni Odnosi Kaye Abad

Kaye Abad

Kaye Abad PoročenaUvrstitev 3712 -2168Starost 39 let Zodiak Bik Odnosi 4 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Kaye Abad in Paul Jake CastilloPaul Jake Castillo in Kaye Abad sta poročena 4 leta od 9. decembra 2016. pogled odnos

Odnosi

Kaye Abad je bila v odnosih z Guji Lorenzano(2011 - 2014), Chito Miranda(2002 - 2010)in John Lloyd Cruz(1999).

kdo je t boz zmenki

O tem

Kaye Abad je 39-letna filipinska igralka. Rojena Katherine Grace Cosme Abad 17. maja 1982 v Eastonu v Pensilvaniji v ZDA, je znana kot 'Eds' v najstniški oddaji Tabing-Ilog v karieri, ki traja od 1993 do 2015; 2018-danes. Njeno nebesno znamenje je Bik.



Kaye Abad je sodelovala v dveh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi John Lloyd Cruz Ob reki (2000)in Kristopher Peralta v Trik (devetindevetdeset šestindevetdeset).

Kaye Abad je članica naslednjih seznamov: Ženske komike, rojeni 1982 in ameriški izseljenci na Filipinih.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Kaye Abad! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



slike richarda dawsona gretchena johnsona

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.7 let--
Zmenki3.7 let, 4 mesece3 leta, 5 mesecev3 leta, 1 mesec
Skupaj4.7 let, 4 mesece4 leta, 4 mesece3 leta, 1 mesec

Podrobnosti

ImeKaye
Srednje imeCosme
PriimekGrad
Dekliški priimekOpat
Polno ime ob rojstvuKatherine Grace Cosme Abad
Alternativno imeKakai, Kaye
Starost39 let
Rojstni dan17. maj 1982
Rojstni krajEaston, Pennsylvania, ZDA
Višina5 '2' (157 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeBik
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostAzijski
DržavljanstvoFilipino
Poklicno besediloPevka, igralka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveZnan pod imenom 'Eds' v najstniško usmerjeni oddaji Tabing-Ilog
Leto (-a) aktivno (-a)1993 – danes, 1993–2015; 2018-danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Star Magic, Inc.
Uradne spletne straniwww.imdb.com/name/nm1282311/, en.wikipedia.org/wiki/Kaye_Abad, www.kayeabad.com/index.html
SestraSarah Jane Abad-Contreras (igralka)

Katherine Grace 'Kaye' Abad (rojena 17. maja 1982) je filipinsko-ameriška igralka.

Več o Kaye Abad Manj o Kaye Abad

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Paul Jake CastilloPoročenaMaj 2014prisoten7 let
3.Guji LorenzanaRazmerje2011Februar 20143 leta
dvaChito mirandaRazmerjeSeptember 200220107 let
1.John Lloyd CruzRazmerje19991999-
Paul Jake Castillo #4.

Paul Jake Castillo

2014

Paul Jake Castillo in Kaye Abad sta bila ...[ogled par] Guji Lorenzana #3.

Guji Lorenzana

2011 - 2014

Guji Lorenzana in Kaye Abad sta se ločila 21. stoletja ...[ogled par] Chito miranda #dva

Chito miranda

2002 - 2010

Chito Miranda in Kaye Abad sta se ločila leta 2010 ...[ogled par] John Lloyd Cruz #1.

John Lloyd Cruz

1999

John Lloyd Cruz in Kaye Abad sta ločena ...[ogled par] #4.

Paul Jake Castillo

2014

Paul Jake Castillo in Kaye Abad sta poročena 4 leta. Po združitvi maja 2014 sta hodila dve leti. Po 6 mesecih zaroke sta se poročila 9. decembra 2016.

Razmerje 7 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost52%'> Združljivost 76% Otroci 1 otrok pogled odnos #3.

Guji Lorenzana

2011 - 2014

Guji Lorenzana in Kaye Abad od leta 2011 do februarja 2014.



Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost84%'> Združljivost 84% pogled odnos #dva

Chito miranda

2002 - 2010

Chito Miranda in Kaye Abad od septembra 2002 do 2010.

zac efron in seznam deklet
Razmerje 7 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Starost69%'> Združljivost 2. 3% pogled odnos #1.

John Lloyd Cruz

1999

John Lloyd Cruz in Kaye Abad iz leta 1999.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost98%'> Združljivost 88% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Kaye Abad39 BikIgralka
Filipino
Paul Jake Castillo36 KozorogIgralec
Filipino
Guji Lorenzana41 BikPevka
Filipino
Chito mirandaŠtiri, pet VodnarVokalist
Filipino
John Lloyd Cruz37 RakIgralec
Filipino

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Pio JoaquinMoški22. december 2017Star 3 leta Paul Jake Castillo

Foto galerija

Kaye Abad Kaye Abad Kaye Abad Kaye Abad Kaye Abad Kaye Abad Kaye Abad Kaye Abad Kaye Abad Kaye Abad Kaye Abad Kaye Abad

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Vrnitev2015.AngelaKratek film
Analizirajte2013zvezdaTelevizijska oddaja
Lorenzov čas2012Mlada Mildred MonterealTelevizijska oddaja
Odklopljen2011IsabelKratek film
Vse Max2011Gospa AbadTelevizijska oddaja
Mali angel: Batang ljubi2011Jenny Ambrocio, Jenny Ambrocio-MontañezTelevizijska oddaja
Alyna2010LiletTelevizijska oddaja
Vaša edina mati: Konec je!2010JennyFilm
Ruby2010Cristina PerezTelevizijska oddaja
Moja amnezijska punčka2010UčiteljFilm
Še jutri je2009MinervaTelevizijska oddaja
Nostalgija2009zvestobaFilm
Serija bratov Bud2009Pepper Duque, Pepper Duque (segment 'Pepper's Roses')Televizijska oddaja
Nekje v mojem srcu2009Femi DalisayTelevizijska oddaja
Super Inggo 1.5: Nova divjest2007Cynthia, TikbalangTelevizijska oddaja
Super Inggo2006CynthiaTelevizijska oddaja
Edina mati2003JennyFilm
Upam, da ni konca2003Shane Diwata (2003–2004)Televizijska oddaja
Zakon ulice2002MarissaFilm
Če ste sanje2002BreskevFilm
Mila2001WinonaFilm
Na koncu za vedno2001Sophia Bustamante IlaganTelevizijska oddaja
Ob reki2000Epifania 'Eds' delos Santos McFullerTelevizijska oddaja
Ja ... zelo te ljubim1999Na tisočeFilm
Mladostnik1998Tukaj jeFilm
Trenutek, ko me potrebuješ1998Film
Plameni: Film1997Jenny (segment 'Tameme')Film
Iz srca1997Dekle na avtobusuTelevizijska oddaja
TV film: Pustolovščina Adarnadevetnajstindevetdeset šestKing's Neca (v vlogi Kay Abad)Film
Trikdevetnajstindevetdeset šestKakai MarquezTelevizijska oddaja
Kaybol, nova televizijadevetnajstindevetdeset šestTelevizijska oddaja
Tako se boste spomnili1991Leny, Liezel, ReaTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • John Lloyd Cruz in Kaye AbadJohn Lloyd Cruz
    • Ob reki
      2000
    [ogled ujemanja]
  • Kristopher Peralta in Kaye AbadKristopher Peralta
    • Trik
      devetnajstindevetdeset šest
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Carolina Cerezuela
Carolina Cerezuela
28. maj 2021 ... Carolina Cerezuela novice, trači, fotografije Caroline Cerezuele, biografija, seznam fantov Carolina Cerezuela 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Carolina Cerezuela. Zgodovina zmenkov Carolina Cerezuela, 2021, 2020, seznam odnosov Carolina Cerezuela.
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
28. maj 2021 ... Lucie De La Falaise in Marlon Richards fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Chrystale Wilson
Chrystale Wilson
28. maj 2021 ... Chrystale Wilson novice, trači, fotografije Chrystale Wilson, biografija, seznam fantov Chrystale Wilson 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Chrystale Wilson. Zgodovina zmenkov Chrystale Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Chrystale Wilson.
Melanie Vallejo
Melanie Vallejo
28. maj 2021 ... Novice Melanie Vallejo, trači, fotografije Melanie Vallejo, biografija, seznam fantov Melanie Vallejo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Melanie Vallejo. Zgodovina zmenkov Melanie Vallejo, 2021, 2020, seznam odnosov Melanie Vallejo.
Scarlett Johansson in Chris Evans
Scarlett Johansson in Chris Evans
28. maj 2021 ... Scarlett Johansson in Chris Evans fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
F. Gary Gray
F. Gary Gray
28. maj 2021 ... F. Gary Gray novice, tračevi, fotografije F. Garyja Greya, biografija, seznam deklet F. Gary Gray 2016. Zgodovina odnosov. F. seznam zvez Gary Gray. Zgodovina zmenkov F. Garyja Gray, 2021, 2020, seznam odnosov F. Garyja Grayja.
Karen kopins
Karen kopins
28. maj 2021 ... Karen Kopins novice, trači, fotografije Karen Kopins, biografija, seznam fantov Karen Kopins 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Karen Kopins. Zgodovina zmenkov Karen Kopins, 2021, 2020, seznam odnosov Karen Kopins.