Glavni Odnosi Kate Micucci

Kate Micucci

Kate Micucci PoročenaStarost 41 let Zodiak Oven Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Jake Sinclair in Kate Micucci sta od februarja 2018 poročena 3 leta. pogled odnos

Odnosi

Kate Micucci ni imela nobenih drugih odnosov, ki jih poznamo.






O tem

Kate Micucci je 41-letna ameriška igralka. Rojena 31. marca 1980 v Jersey Cityju v New Jerseyju v ZDA, je znana po Garfunkelu in Oatesu. Njeno nebesno znamenje je Oven.



Kate Micucci je igrala na zaslonu s Kunalom Nayyarjem Teorija velikega poka (2007).






Kate Micucci je članica naslednjih seznamov: igralci iz New Jerseyja, ameriški filmski igralci in ameriški televizijski igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Kate Micucci! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.3 leta, 2 meseca--
Skupaj1.3 leta, 2 meseca--

Podrobnosti

ImeKate
Dekliški priimekVreme v Micucci
Polno ime ob rojstvuKate Micucci
Alternativno imeOates, Kate 'Oates' Micucci
Starost41 let
Rojstni dan31. marec 1980
Rojstni krajJersey City, New Jersey, ZDA
Višina5 '2' (157 cm)
Utež52 kg
BuildVitek
Barva očiZelena
Barva lasRjava - temna
PosebnostVelike srne oči
Nebesno znamenjeOven
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola v Nazaretu
UniverzaUniverza Loyola Marymount, Los Angeles, univerza Keystone v La Plumeu v Pensilvaniji
Poklicno besediloIgralka, komičarka, glasbenica, umetnica, pisateljica
PoklicIgralka
Zahteva do slaveGarfunkel in Oates
Glasbeni žanr (besedilo)Ljudska, komedija
Leto (-a) aktivno (-a)2001 – danes
Instrument (besedilo)Vokal, ukulele, akustična kitara
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Imperium 7, agencija Gersh, Mosaic Media Group
Potrditev blagovne znamkeH&R Block, Progresivno avtomobilsko zavarovanje, Hillshire Farm
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceB
Pas (palci)26.
Boki (palci)36
Uradne spletne straniwww.katemicucci.com/, www.garfunkelandoates.com/, myspace.com/katemicucci, twitter.com/katemicucci, instagram.com/katemicucci#, www.facebook.com/katemicuccifans, www.itunes.com/katemicucci, cdbaby .com / cd / katemicucci
PrijateljRiki Lindhome (najboljša prijateljica) (igralka)
Najljubši ljudjeLucille Ball (igralka)

Kate Micucci (mi-KOO-chee; rojena 31. marca 1980) je ameriška igralka, glasovna igralka, komičarka, pevka in tekstopiska, ki je polovica dua glasbene komedije Garfunkel in Oates. Nekatere njene vloge vključujejo Stephanie Gooch v Scrubs, Shelley v Raising Hope, Lucy v The Big Bang Theory, Sadie Miller v Steven Universe, Sara Murphy v zakonu Mila Murphy's, Daisy v Nature Cat, Clayface v filmu Lego Batman, Velma Dinkley v Scooby-Doo, Webby Vanderquack v DuckTales in Dr. Fox v Unikitty!



Več o Kate Micucci Manj o Kate Micucci

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Jake SinclairPoročenaFebruar 2018prisoten3 leta
Jake Sinclair #1.

Jake Sinclair

2018

Jake Sinclair in Kate Micucci sta bila ...[ogled par] #1.

Jake Sinclair

2018

Jake Sinclair in Kate Micucci sta poročena 3 leta.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Starost33%'> Združljivost 48% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Kate Micucci41 OvenIgralka
ameriški
Jake Sinclair36 ribeGlasbenik
ameriški

Foto galerija

Majhne ure (2017) Majhne ure (2017) Majhne ure (2017) Majhne ure (2017) Majhne ure (2017) Majhne ure (2017) Majhne ure (2017) Majhne ure (2017) Ne misli dvakrat (2016) Ne misli dvakrat (2016) Ne misli dvakrat (2016) Ne misli dvakrat (2016)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Flora in Uliks2021RitaFilm
Včasih sem šel sem2020RachelFilm
Srečna noč čarovnic, Scooby-Doo!2020Velma Dinkley (glas)Film
Jay in Silent Bob Reboot2019Moobyjev zabavni igralecFilm
Zadnji smeh2019JeannieFilm
Scooby-Doo in Ugani kdo?2019Harley, voditelj novic, Velma DinkleyTelevizijska oddaja
Archibaldova naslednja velika stvar2019JojoTelevizijska oddaja
Scooby doo! in prekletstvo 13. duha2019Velma Dinkley (glas)TV film
Vesolje Stevena: Film2019Sadie Miller (glas)TV film
Pokaži pse2018Pigeon 2 (glas)Film
Drhteča resnica2018Televizijska oddaja
Otroci vohuni: kritično poslanstvo2018ThereseTelevizijska oddaja
Sedem stopenj za doseganje večne blaženosti2018ClaireFilm
Scooby-Doo in Batman: Pogumni in drzni2018Velma Dinkley (glas)Film
Najdaljša smrtna past na svetu! - DuckTales2018Webby Vanderquack (glas)Film
Webby reagira na ...2018Webby Vanderquack (glas)Film
30 stvari z račjimi zgodbami2018Webby Vanderquack (glas)Film
Fortune Rookie2018KateTelevizijska oddaja
LEGO film Batman2017Clayface (glas)Film
Male ure2017ŽenevaFilm
Sandy Wexler2017Medicinska sestra TrishaFilm
Račje zgodbe2017Vilini, mamica, Webby VanderquackTelevizijska oddaja
Knjiga gostov2017GillianTelevizijska oddaja
Mešane dogodivščine Mickey Mouse2017Emmy LouTelevizijska oddaja
Neupravičeno!2017Dr. Lisica, no, Rag Day Day RagTelevizijska oddaja
Dobrodošli v Duckburgu - DuckTales2017Webby Vanderquack (glas)Film
Sproščeno2016EmmaFilm
Elena iz Avalorja2016Mladi HoolTelevizijska oddaja
Močna dekleta2016Dodatni glasovi, upanjeTelevizijska oddaja
Ne misli dvakrat2016AllisonFilm
Slaba mačka2016Taco (glas)Film
Zakon Mila Murphyja2016Dodatni glasovi, Sara, Sara MurphyTelevizijska oddaja
Švedski kurac2016AllyTelevizijska oddaja
Nerdland2016Sally (glas)Film
Mala velika super2016Candy Bar, Geremy, Hair LadyTelevizijska oddaja
Vprašajte StoryBots2016Nastop posebnega gostaTelevizijska oddaja
Enostavno2016Annie, učiteljica glasbeTelevizijska oddaja
Konec črte2016Mala ženaKratek film
Film SpongeBob: Spužva iz vode2015.Popsicle (glas)Film
Komiki2015.Kate MicucciTelevizijska oddaja
Super punca2015.VodičTelevizijska oddaja
Mogočne čarovnice2015.Dojenček, Bimm, ženska 2Televizijska oddaja
Narava Mačka2015.Daisy, Daisy BunnyTelevizijska oddaja
Lego Scooby-Doo2015.Velma DinkleyTelevizijska oddaja
LEGO Scooby-Doo! Knight Time Terror2015.Velma Dinkley (glas)Televizijska oddaja
Nevarnost in jajca2015.Kate MicucciTelevizijska oddaja
Disney Star Darlings2015.CassieTelevizijska oddaja
Iz police2015.Ashley, upravitelj stanovanjaTelevizijska oddaja
Bodi kul, Scooby-Doo!2015.Kolednica, princesa Velmonia, Velma DinkleyTelevizijska oddaja
Električni drsnik2014Sue FellucciFilm
Brez krmila2014BreskveFilm
Rio 22014Tiny (glas)Film
Garfunkel in Oates2014Kate, OatesTelevizijska oddaja
TripTank2014KlicateljTelevizijska oddaja
7D2014Ghost GirlTelevizijska oddaja
Iskalna skupina2014OatesFilm
Letala: Požar in reševanje2014Dodatni glasovi (glas)Film
Penn Zero: junak s krajšim delovnim časom2014Cuteling GeneralTelevizijska oddaja
Wallykazam!2014ElfelfaTelevizijska oddaja
Elf: Buddyev glasbeni božič2014Jovie (glas)Televizijska oddaja
Volkodlaki2014JaneKratek film
Charlie in gospod Two2014Natakarica (glas)Televizijska oddaja
Dekodiranje Annie Parker2013RachelFilm
Kroll Show2013StephanieTelevizijska oddaja
Sofija Prva2013GalialTelevizijska oddaja
Tam zunaj2013JayTelevizijska oddaja
Teen Titans Go!2013Parry, Velma DinkleyTelevizijska oddaja
Mama2013PattyTelevizijska oddaja
Turbo HITRO2013TiffanyTelevizijska oddaja
Ghost Ghirls2013MollyTelevizijska oddaja
Vesolje Stevena2013Sadie MillerTelevizijska oddaja
Še eno obdobje2013EuniceTelevizijska oddaja
Teenage Mutant Ninja želve2012Irma Langinstein, Rook, ženskaTelevizijska oddaja
Key in Peele2012skavtTelevizijska oddaja
Napisal Kid2012LadyTelevizijska oddaja
Motorcity2012Računalnik, Julie Kane, Mali mrožTelevizijska oddaja
Ben 10: Vesolje2012LuhleyTelevizijska oddaja
Garfunkel in Oates2012KateTelevizijska oddaja
Garfunkel in Oates2012OatesTelevizijska oddaja
Suburgacija2011CindyTelevizijska oddaja
Zadušeno2011SusieTV film
NTSF: SD: SUV2011LillyTelevizijska oddaja
Ko v Rimu2010StacyFilm
Dvig upanja2010ShelleyTelevizijska oddaja
Čas avanture2010Zajčica mama, čips, WendyTelevizijska oddaja
Projekt Charles & Hines brez naslova2010ChelseaTV film
Smeh skladbe Mash-up2010Annie GibblerTelevizijska oddaja
Zadnje hura2009SusanFilm
Dolgčas do smrti2009SherriTelevizijska oddaja
Redna predstava2009RoxyTelevizijska oddaja
Usoden, da ne uspe2009LisaTelevizijska oddaja
Nickov veliki šov2009KateFilm
Bart je dobil sobo2008AbbyFilm
Iskanje Amande2008Thin Girl (brez kredita)Film
Mož za najem2008MehurčekTV film
Enostavno sestavljanje2008JolandaTelevizijska oddaja
UCB Comedy Originals2008Film
Cory v hiši2007BeckyTelevizijska oddaja
Pravila zaroke2007VprašajTelevizijska oddaja
Teorija velikega poka2007LucyTelevizijska oddaja
Gabba gabba!2007Tammy sirenaTelevizijska oddaja
Beat the Street2007RoxyKratek film
Dvigalo2007LilyTelevizijska oddaja
'Na smrt2006Ally, natakaricaTelevizijska oddaja
Kampus dame2006Manj privlačno dekleTelevizijska oddaja
Štirje kralji2006ToniTelevizijska oddaja
Psih2006Penny ChalmersTelevizijska oddaja
Kako sem spoznal tvojo mamo2005registriratiTelevizijska oddaja
Nadnaravno2005Velma DinkleyTelevizijska oddaja
Plevel2005NatakaricaTelevizijska oddaja
Pilingi2001Gooch, StephanieTelevizijska oddaja
Malcolm v sredini2000HeatherTelevizijska oddaja
Will & Grace1998StranTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Kunal Nayyar in Kate MicucciKunal Nayyar
    • Teorija velikega poka
      2007
    [ogled ujemanja]





Zanimivi Članki