Glavni Odnosi Karrueche Tran

Karrueche Tran

Karrueche Tran SamskiUvrstitev 548 -159Starost 33 let Zodiak Bik Odnosi 7 skupaj

S kom trenutno hodi?

Karrueche Tran je trenutno samska.

Odnosi

Karrueche Tran je bila v odnosih z Victorjem Cruzom (ameriški nogomet)(2017), Quavo(2016 - 2017), Rob Kardashian(2015), Memphis Savings(2015), John Wall (košarka)(2012 - 2013)in Chris Brown(2010 - 2015).



ki je imel jared leto

Govori se, da se je Karrueche Tran povezala s Travisom Scottom (reperjem)(2016).

O tem

Karrueche Tran je 32-letna ameriška osebnost. Rojena Karrueche Tientrese Tran 17. maja 1988 v Los Angelesu v Kaliforniji, ZDA in izobražena na srednji šoli v Birminghamu (2006), je znana po vklopu in izklopu dekleta Chrisa Browna v karieri, ki traja od leta 2009 do danes. Njeno nebesno znamenje je Bik.

Karrueche Tran je članica naslednjih seznamov: ameriške kristjanke, ameriške manekenke in ameriške družabnice.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Karrueche Tran! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki6.4 leta, 4 mesece1 leto, 6 mesecev3 mesece, 2 dni
Govorice1.2 meseca, 2 dni--
Skupaj7.4 leta, 4 mesece1 leto, 4 mesece2 meseca, 2 dni

Podrobnosti

ImeKarrueche
Srednje imeLezi
PriimekTran
Polno ime ob rojstvuKarrueche Tientrese Tran
Alternativno imeKae, Rooch, Rueche, Karrueche Tientrese Tran, Karrueche Tran
Starost33 let
Rojstni dan17. maj 1988
Rojstni krajLos Angeles, Kalifornija, ZDA
Višina5 '1' (155 cm)
Utež45 lbs
BuildVitek
Barva očiČrna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeBik
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Srednja šolaFairfax High School, Birmingham High School (2006)
Poklicno besediloModel, igralka, producentka
PoklicOsebnost
Zahteva do slaveDekle Chrisa Browna
Leto (-a) aktivno (-a)2009- danes, 2009-danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija za paradigmo (LA), modeli Wilhelmina
Potrditev blagovne znamkeCalvin Klein
Doprsje (palci)32
Velikost skodeliceB
Pas (palci)24.
Boki (palci)35
Velikost čevlja7.
Uradne spletne stranitwitter.com/karrueche, http://www.karruechetran.com, informacije o modeliranju, http://karruechetran.com, www.instagram.com/karrueche/?hl=sl, www.wilhelmina.com/los-angeles/ modeli / matična plošča / ženske / 850101 / karrueche-tran, karruechetran.com/

Karrueche Tran (kə-ROO-chee TRAN; rojena 17. maja 1988) je ameriška igralka in model. Od leta 2013 do 2016 je igrala kot Vivian Johnson v spletni seriji The Bay. Najbolj znana je kot Virginia Loc v TNT-jevi seriji Claws.

kdo je lisa raye zmenki
Več o Karrueche Tran Manj o Karrueche Tran

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
7.Victor Cruz (ameriški nogomet)RazmerjeOktober 2017December 20203 leta
6.QuavoRazmerjeDecember 2016September 20179 mesecev
5.Travis Scott (reper)Srečanje R Julij 2016September 20162 meseca
4.Rob KardashianNeznano R September 2015September 2015-
3.Prihranki v MemphisuRazmerjeJulij 2015Oktober 20153 mesece
dvaJohn Wall (košarka)RazmerjeDecember 2012Maj 20135 mesecev
1.Chris BrownRazmerjeNovember 2010Februar 20154 leta
Victor Cruz (ameriški nogomet) #7.

Victor Cruz (ameriški nogomet)

2017.

Victor Cruz (ameriški nogomet) in Karrueche ...[ogled par] Quavo #6.

Quavo

2016 - 2017

Quavo in Karrueche Tran sta se ločila septembra 201 ...[ogled par] Travis Scott (reper) #5.Govorica

Travis Scott (reper)

2016

Travis Scott (reper) in Karrueche Tran sta bila ...[ogled par] Rob Kardashian #4.Govorica

Rob Kardashian

2015.

Karrueche Tran in Rob Kardashian sta bila bolj ...[ogled par] Prihranki v Memphisu #3.

Prihranki v Memphisu

2015.

Memphis Depay in Karrueche Tran sta se ločila v ...[ogled par] John Wall (košarka) #dva

John Wall (košarka)

2012 - 2013

John Wall (košarka) in Karrueche Tran ...[ogled par] Chris Brown #1.

Chris Brown

2010 - 2015

Karrueche Tran in Chris Brown sta se ločila 4 ...[ogled par] #7.

Victor Cruz (ameriški nogomet)

2017.

Victor Cruz (ameriški nogomet) in Karrueche Tran od oktobra 2017 do decembra 2020.



IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina91%Starost84%'> Združljivost 84% pogled odnos #6.

Quavo

2016 - 2017

Quavo in Karrueche Tran od januarja do septembra 2017.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina73%Starost52%'> Združljivost 42% pogled odnos #5.

Travis Scott (reper)

2016 (govorice)

Govori se, da se je Travis Scott (reper) julija 2016 povezal s Karrueche Tran.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost52%'> Združljivost 57% pogled odnos #4.

Rob Kardashian

2015 (govorice)

Govori se, da se je Karrueche Tran septembra 2015 povezala z Robom Kardashianom.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #3.

Prihranki v Memphisu

2015.

Memphis Depay in Karrueche Tran od julija do oktobra 2015.

ki je žena Theo James
Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 24% pogled odnos #dva

John Wall (košarka)

2012 - 2013

John Wall (košarka) in Karrueche Tran od decembra 2012 do maja 2013.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost52%'> Združljivost 66% pogled odnos #1.

Chris Brown

2010 - 2015

Karrueche Tran in Chris Brown z dne 14. novembra 2010 do marca 2015.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina91%Starost98%'> Združljivost 97% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Karrueche Tran33 BikOsebnost
ameriški
Victor Cruz (ameriški nogomet)3. 4 ŠkorpijonNogomet (ameriški)
ameriški
Quavo30. OvenReper
ameriški
Travis Scott (reper)30. BikReper
ameriški
Rob Kardashian3. 4 ribeResničnostna televizija
ameriški
Prihranki v Memphisu27. VodnarNogomet
Nizozemsko
John Wall (košarka)30. DevicaKošarka
ameriški
Chris Brown32 BikPevka
ameriški

Foto galerija

Karrueche Tran - viden pri Meagan Good na rojstnodnevni zabavi EJ King v Hollywoodu Karrueche Tran - viden pri Meagan Good na rojstnodnevni zabavi EJ King v Hollywoodu Karrueche Tran - viden pri Meagan Good na rojstnodnevni zabavi EJ King v Hollywoodu Karrueche Tran - viden pri Meagan Good na rojstnodnevni zabavi EJ King v Hollywoodu Karrueche Tran - viden pri Meagan Good na rojstnodnevni zabavi EJ King v Hollywoodu Karrueche Tran - viden pri Meagan Good na rojstnodnevni zabavi EJ King v Hollywoodu Karrueche Tran - viden pri Meagan Good na rojstnodnevni zabavi EJ King v Hollywoodu Karrueche Tran - viden pri Meagan Good na rojstnodnevni zabavi EJ King v Hollywoodu Karrueche Tran - viden pri Meagan Good na rojstnodnevni zabavi EJ King v Hollywoodu Karrueche Tran - viden pri Meagan Good na rojstnodnevni zabavi EJ King v Hollywoodu Karrueche Tran - viden pri Meagan Good na rojstnodnevni zabavi EJ King v Hollywoodu Karrueche Tran - viden pri Meagan Good na rojstnodnevni zabavi EJ King v Hollywoodu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Izbrani šov2021Adrienne BallardTelevizijska oddaja
Boriti se2020JadeFilm
Namestnik2020GenevieveTelevizijska oddaja
Kraljica Styleza2020Televizijska oddaja
Jay in Silent Bob Reboot2019Con-Ployee # 2Film
Igre Ljudje igrajo2019Eden Lazlo (2021)Televizijska oddaja
Zadnji O.G.2018Karrueche TranTelevizijska oddaja
Nikoli slišal2018ParizFilm
Častni seznam2018Sophie StephensFilm
Kremplji2017.Virginia, Virginia LocTelevizijska oddaja
Dobrodošli v Willitsu2016PetFilm
Lepi fantje2016Tally-in-PornFilm
Status razmerja2016JaneTelevizijska oddaja
Vikend z družino2016Courtney ClancyFilm
Samo za eno noč2016ChloeFilm
Resnica se govori2015.MonicaTelevizijska oddaja
Nečimrnost2015.Vanessa IvyTelevizijska oddaja
PrXde2015.KatKratek film
The Fright Night Files2014MoniqueTV film
Mrtvi dnevniki2014LisaTelevizijska oddaja
Samske dame2011Samantha GrayTelevizijska oddaja
Zaliv2010Vivian Garrett, Vivian Johnson, Vivian Johnson-GarrettTelevizijska oddaja
Boss Ladies Hot Wild Kiss of Death RetreatChen Liang (govorice)Film
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Alex Kingston in Ralph Fiennes
Alex Kingston in Ralph Fiennes
28. maj 2021 ... Alex Kingston in Ralph Fiennes fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Erik Hulzebosch in Jenita Hulzebosch-Smit
Erik Hulzebosch in Jenita Hulzebosch-Smit
28. maj 2021 ... Erik Hulzebosch in Jenita Hulzebosch-Smit fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Tenzor Luke tit
Tenzor Luke tit
28. maj 2021 ... Luke Tittensor novice, trači, fotografije Luke Tittensorja, biografija, seznam deklet Luke Tittensorja 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Luke Tittensorja. Zgodovina zmenkov Luke Tittensorja, 2021, 2020, seznam odnosov Luke Tittensorja.
Brandon Peniche
Brandon Peniche
28. maj 2021 ... Brandon Peniche novice, trače, fotografije Brandon Peniche, biografija, seznam deklet Brandon Peniche 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Brandon Peniche. Zgodovina zmenkov Brandon Peniche, 2021, 2020, seznam odnosov Brandon Peniche.
Izjemno fascinantne teorije o izginjajoči koloniji Roanoke
Izjemno fascinantne teorije o izginjajoči koloniji Roanoke
Izginotje kolonije Roanoke je dolgo ostalo ena najstarejših nerazrešenih skrivnosti v ZDA. Vse se je začelo leta 1587, ko je gospod ...
Vanessa Perroncel
Vanessa Perroncel
28. maj 2021 ... Vanessa Perroncel novice, trači, fotografije Vanesse Perroncel, biografija, seznam fantov Vanesse Perroncel 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Vanesse Perroncel. Zgodovina zmenkov Vanessa Perroncel, 2021, 2020, seznam odnosov Vanessa Perroncel.
Ole Beich
Ole Beich
28. maj 2021 ... Ole Beich novice, trači, fotografije Ole Beicha, biografija, seznam deklet Ole Beich 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Ole Beich. Zgodovina zmenkov Ole Beich, 2021, 2020, seznam odnosov Ole Beich.