Glavni Odnosi Karina Smirnoff

Karina Smirnoff

Karina Smirnoff SamskiUvrstitev 3101 92Starost 43 let Zodiak Kozorog Odnosi 8 skupaj

S kom trenutno hodi?

Karina Smirnoff je trenutno samska.

Odnosi

Karina Smirnoff je zaročena z Jasonom Adelmanom(2015), Brad Penny(2010 - 2011)in Maksim Chmerkovskiy(2008 - 2009).



Karina Smirnoff je bila v odnosih s Chadom Johnsonom(2016 - 2017), Arie Luyendyk ml.(2012), Mario Lopez(2006 - 2008), Slavik Kryklyvyy(2000 - 2005)in JaCoby Jones.

O tem

Karina Smirnoff je 43-letna ukrajinska plesalka. Rojena Karina Smirnova 2. januarja 1978 v Harkovu v Ukrajini, izobražena na srednji šoli Christopher Columbus v Bronxu v New Yorku, ZDA in na Visoki šoli za znanost Bronx v Bronxu v New Yorku v ZDA, slovi po svetovni prvakinji v plesu z zvezdami, Playboy maj 2011. Njeno nebesno znamenje je Kozorog.

Karina Smirnoff je sodelovala v 16 tekmah na zaslonu, med njimi tudi JaCoby Jones Ples z zvezdami (2005), Aaron Carter v Ples z zvezdami (2005), Apolo Ohno v Ples z zvezdami (2005), Billy Ray Cyrus v Ples z zvezdami (2005)in Corbin Bleu v Ples z zvezdami (2005).



Karina Smirnoff je članica naslednjih seznamov: rojeni 1978, alumni univerze Fordham in ameriški plesalci.

alicia vikander in alexander skarsgard

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Karine Smirnoff! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena3.2 leti, 2 meseca1 leto, 6 mesecev-
Zmenki5.5 let1 leto, 4 mesece3 mesece, 2 dni
Skupaj8.5 let1 leto, 5 mesecev3 mesece, 2 dni

Podrobnosti

ImeKarina
PriimekSmirnoff
Polno ime ob rojstvuKarina Smirnova
Starost43 let
Rojstni dan2. januarja 1978
Rojstni krajHarkov, Ukrajina
Višina165 cm
BuildAtletski
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
PosebnostAtletsko telo
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaVzhodni pravoslavci
NarodnostBela
DržavljanstvoUkrajinski
Srednja šolaSrednja šola Nerinx Hall, Webster Groves, Missouri, ZDA, Srednja šola Christopher Columbus, Bronx, New York, ZDA, Srednja šola za znanost Bronx, Bronx, New York, ZDA
UniverzaUniverza Fordham, New York City, New York, ZDA
Poklicno besediloProfesionalna plesalka
PoklicPlesalka
Zahteva do slaveSvetovni pokalni prvak, Ples z zvezdami, Playboy maj 2011
Uradne spletne straniwww.karinasmirnoff.com/, twitter.com/Karina_Smirnoff, www.facebook.com/pages/Karina-Smirnoff/143312095711542, www.myspace.com/karinasmirnoff
Najljubše barveRoza, zelena, bela, rdeča

Karina Smirnoff (rusko: Карина Смирнова; 2. januar 1978) je ameriška profesionalna plesalka balinarske dvorane ukrajinskega izvora, rojena v Sovjetski zvezi. Znana je kot profesionalna plesalka pri Plesu z zvezdami, ki je v trinajsti sezoni zmagala z vojaškim veteranom in zvezdnikom milnice J. R. Martinez. Osvojila je tudi dva naslova podprvakov, polfinalni naslov in več naslovov v četrtfinalu.



Več o Karini Smirnoff Manj o Karini Smirnoff

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
8.Chad JohnsonRazmerjeNovember 2016Februar 20173 mesece
7.Jason AdelmanRazmerje2014Februar 20151 leto
6.Arie Luyendyk ml.Razmerje20122012-
5.Brad PennyRazmerjeOktober 2009December 20112 leti
4.Maksim ChmerkovskiyRazmerjeJunij 2008September 20091 leto
3.Mario LopezRazmerjeSeptember 2006Junij 20081 leto
dvaSlavik KryklyvyyRazmerje200020055 let
1.JaCoby JonesNa zaslonu -
Chad Johnson #8.

Chad Johnson

2016 - 2017

Chad Johnson in Karina Smirnoff sta se ločila v ...[ogled par] Jason Adelman #7.

Jason Adelman

2014 - 2015

Jason Adelman in Karina Smirnoff sta ločila ...[ogled par] Arie Luyendyk ml. #6.

Arie Luyendyk ml.

2012

Arie Luyendyk Jr. in Karina Smirnoff sta se ...[ogled par] Brad Penny #5.

Brad Penny

2009 - 2011

Karina Smirnoff in Brad Penny sta se ločila v D ...[ogled par] Maksim Chmerkovskiy #4.

Maksim Chmerkovskiy

2008 - 2009

Maksim Chmerkovskiy in Karina Smirnoff ločujeta ...[ogled par] Mario Lopez #3.

Mario Lopez

2006 - 2008

Karina Smirnoff in Mario Lopez sta se ločila v ...[ogled par] Slavik Kryklyvyy #dva

Slavik Kryklyvyy

2000 - 2005

Slavik Kryklyvyy in Karina Smirnoff se ločita ...[ogled par] JaCoby Jones #1.

JaCoby Jones

JaCoby Jones in Karina Smirnoff sta bila v ...[ogled par] #8.

Chad Johnson

2016 - 2017

Chad Johnson in Karina Smirnoff od novembra 2016 do februarja 2017.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost1%'> Združljivost 43% pogled odnos #7.

Jason Adelman

2014 - 2015

Jason Adelman in Karina Smirnoff sta bila zaročena en mesec. Zmenjala sta se eno leto po tem, ko sta se zbrala leta 2014. Zaročila sta se 18. januarja 2015, kasneje pa sta se ločila marca 2015.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina73%Starost98%'> Združljivost 78% pogled odnos #6.

Arie Luyendyk ml.

2012

Arie Luyendyk Jr. in Karina Smirnoff z letoma 2012.

gary allan tracy taylor herzberg
IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost52%'> Združljivost 57% pogled odnos #5.

Brad Penny

2009 - 2011

Karina Smirnoff in Brad Penny sta bila zaročena 1 leto. Zmenjala sta se eno leto po tem, ko sta se zbrala oktobra 2009. Zaročila sta se 4. oktobra 2010, kasneje pa sta se ločila decembra 2011.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina91%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos #4.

Maksim Chmerkovskiy

2008 - 2009

Maksim Chmerkovskiy in Karina Smirnoff sta bila zaročena 8 mesecev. Zmenjena sta bila 6 mesecev po tem, ko sta se zbrala junija 2008. Zaročila sta se 31. decembra 2008, kasneje pa sta se septembra 2009 ločila.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost52%'> Združljivost 41% pogled odnos #3.

Mario Lopez

2006 - 2008

Karina Smirnoff in Mario Lopez od septembra 2006 do junija 2008.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost72%'> Združljivost 37% pogled odnos #dva

Slavik Kryklyvyy

2000 - 2005

Slavik Kryklyvyy in Karina Smirnoff iz leta 2000 do 2005.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatkitajski horoskopdvajset%Starost84%'> Združljivost 26% pogled odnos #1.

JaCoby Jones

JaCoby Jones in Karina Smirnoff sta bila na zaslonu.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Starost1%'> Združljivost 30% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Karina Smirnoff43 KozorogPlesalka
Ukrajinski
Chad Johnson33 LeoResničnostna televizija
ameriški
Jason Adelman43 ŠkorpijonIgralec
ameriški
Arie Luyendyk ml.39 DevicaAvtomobilske dirke
Nizozemsko
Brad Penny43 DvojčkaBaseball
ameriški
Maksim Chmerkovskiy41 KozorogPlesalka
Ukrajinski
Mario Lopez47 TehtnicaGostitelj pogovorne oddaje
ameriški
Slavik KryklyvyyŠtiri, pet Plesalka
Ukrajinski
JaCoby Jones29. BikBaseball
ameriški

Foto galerija

Zgodbe o duhu slavnih - Karina Smirnoff Naslovi: Tango Shalom Ljudje: Karina Smirnoff Naslovi: Tango Shalom Ljudje: Karina Smirnoff Tomorrowland (2015) Escobar: Izgubljeni raj (2014) Piksli (2015) Karina Smirnoff Karina Smirnoff Karina Smirnoff Karina Smirnoff Karina Smirnoff Karina Smirnoff

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Swing State2016Lucy PollardFilm
Divji za to noč2015SodnikFilm
Tango Shalom2013Viviana Nieves - PlesalkaFilm
Čez Grace Alley2013ŽenskaKratek film
Ne zaupajte B ---- v stanovanju 232012Karina SmirnoffTelevizijska oddaja
Hannah Montana2006Madame EscajedaTelevizijska oddaja
Bova plesala2004Link's Pouty Dance PartnerFilm

Ujemanja na zaslonu

  • Jacoby Jones in Karina SmirnoffJaCoby Jones
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in Aaron CarterAaron Carter
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in Apolo OhnoApolo Ohno
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in Billy Ray CyrusBilly Ray Cyrus
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in Corbin BleuCorbin Bleu
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in Doug FlutieDoug Flutie
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in Floyd Mayweather Jr.Floyd Mayweather ml.
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in Gavin DeGrawGavin DeGraw
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in J. R. MartinezJ. R. Martinez
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in MarioMario
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in MikeMike 'Situacija' Sorrentino
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in Randy CoutureRandy Couture
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in Rocco DiSpiritoRocco DiSpirito
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in Sean AverySean Avery
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karina Smirnoff in Victor EspinozaVictor espinoza
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Mario Lopez in Karina SmirnoffMario Lopez
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
Več ujemanj na zaslonu Karine Smirnoff Manj ujemanja na zaslonu Karine Smirnoff

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
28. maj 2021 ... Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Robert Brian Wilson
Robert Brian Wilson
28. maj 2021 ... Robert Brian Wilson novice, trači, fotografije Roberta Briana Wilsona, biografija, seznam deklet Roberta Briana Wilsona 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Roberta Briana Wilsona. Zgodovina zmenkov Robert Brian Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Roberta Briana Wilsona.
Oh, Carol 2
Oh, Carol 2
28. maj 2021 ... Och, Karol 2 novice, trači, fotografije Ocha, Karol 2, biografija, Och, Karol 2 seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. In, seznam odnosov Karol 2. Och, Karol 2 Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Och, Karol 2.
Paige O'Brien
Paige O'Brien
28. maj 2021 ... Paige O'Brien novice, trači, fotografije Paige O'Brien, biografija, seznam fantov Paige O'Brien 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Paige O'Brien. Zgodovina zmenkov Paige O'Brien, 2021, 2020, seznam odnosov Paige O'Brien.
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Supergirl je imela noro zgodovino izdaj, toda kdo so najboljši negativci Supergirl vseh časov? Ta seznam opisuje največje sovražnike Supergirl.
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Igra prestolov, sezona 1, je fantazijske in epske oboževalce predstavila ostremu in brutalnemu svetu Westerosa in dolžini, ki so jo ljudje pripravljeni ...
Erika Costell
Erika Costell
28. maj 2021 ... Novice Erike Costell, trače, fotografije Erike Costell, biografija, seznam fantov Erike Costell 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Erike Costell. Zgodovina zmenkov Erike Costell, 2021, 2020, seznam odnosov Erike Costell.