Glavni Odnosi Karen Gillan

Karen Gillan

Karen Gillan SamskiUvrstitev 375 -14Starost 33 let Zodiak Strelec Odnosi 3 skupaj

S kom trenutno hodi?

Karen Gillan je trenutno samska.

Odnosi

Karen Gillan je bila v zvezi s Patrickom Greenom(2006 - 2012).



Karen Gillan se je srečala z Andrewom Brookeom(2012).

Govori se, da se je Karen Gillan povezala z Mattom Smithom(2012).

O tem

Karen Gillan je 33-letna britanska igralka. Rojena Karen Sheila Martha Gillan 28. novembra 1987 v Invernessu na Škotskem v Veliki Britaniji, slovi po Amy Pond na Doctor Who, Martha / Ruby Roundhouse v Jumanji: Dobrodošli v džungli. Njeno nebesno znamenje je Strelec.



Karen Gillan je sodelovala v 7 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Dwayne Johnson Jumanji: Dobrodošli v džungli (2017), John Cho v Selfie (2014), Aneurin Barnard v Vzeli bomo Manhattan (2012), Arthur Darvill v Doctor Who (2005)in Giacomo Gianniotti v Selfie (2014).

Karen Gillan je članica naslednjih seznamov: rojeni 1987, škotski filmski igralci in škotski televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Karen Gillan! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.6 let--
Srečanje1.9 let, 2 meseca--
Govorice1.9 let, 2 meseca--
Skupaj3.9 let, 2 meseca8 let, 1 mesec6 let

Podrobnosti

ImeKaren
Srednje imeSheila
PriimekGillan
Polno ime ob rojstvuKaren Sheila Martha Gillan
Alternativno imeKaz, Karen Sheila Gillan, Karen Gillan, Karen
Starost33 let
Rojstni dan28. november 1987
Rojstni krajInverness, Škotska, Združeno kraljestvo
Višina5 '11' (180 cm)
Utež58 lbs (58 lbs)
BuildVitek
Barva očiLešnik
Barva lasMreža
PosebnostRdeči lasje, dolge noge, pege
Nebesno znamenjeStrelec
SpolnostNaravnost
ReligijaAteist
NarodnostBela
DržavljanstvoBritanski
Srednja šolaAkademija Charleston, Inverness
UniverzaAkademija za gledališko umetnost Italia Conti za univerzitetni diplomirani igralec, Telford College, Edinburgh
Poklicno besediloIgralka, režiserka, pisateljica, manekenka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveAmy Pond o zdravniku Who, Martha / Ruby Roundhouse v Jumanjiju: Dobrodošli v džungli
Leto (-a) aktivno (-a)2006 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Združena agencija za talente, agencija za talente Troika
Potrditev blagovne znamke(2013) TV oglas za eHarmony - Voice, (2014) TV oglas za Warburtons - Voice, (2014) TV oglas za Royal Bank of Scotland (RSB) - Voice
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceB
Pas (palci)26.
Boki (palci)3. 4
Velikost oblačil4.
Velikost čevlja9 (ZDA), 41,5 (EU), 7,5 (Združeno kraljestvo), 260 (J)
Uradne spletne stranitwitter.com/karengillan?lang=en, www.behindthevoiceactors.com/Karen-Gillan/, www.biography.com/people/karen-gillan-21129685, www.nndb.com/people/451/000348404/, www. facebook.com/Karen-Gillan-34345753966/, www.instagram.com/karengillanofficial/?hl=sl
OčeRaymond
MatiMarie
Družinski članCaitlin Blackwood (bratranec)

Karen Sheila Gillan (; rojena 28. novembra 1987) je škotska igralka in režiserka. Najprej je začela igrati z gostujočimi vlogami na televiziji, preden je prejela priznanje za upodobitev Amy Pond, primarne spremljevalke enajstega zdravnika, v seriji BBC One Doctor Who (2010–2013), za katero je prejela odobravanje kritikov in prejela več nagrade in nominacije, vključno z osvajanjem nacionalne televizijske nagrade. Gillanove zgodnje filmske vloge vključujejo grozljivko Izobčenec (2010) in romantični komični film Not Another Happy Ending (2013).

Več o Karen Gillan Manj o Karen Gillan

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3.Matt SmithSrečanje R Februar 2012Februar 2012-
dvaAndrew BrookeSrečanjeFebruar 2012Februar 2012-
1.Patrick GreenRazmerje200620126 let
Matt Smith #3.Govorica

Matt Smith

2012

Govorilo se je, da sta Karen Gillan in Matt Smith ...[ogled par] Andrew Brooke #dva

Andrew Brooke

2012

Karen Gillan in Andrew Brooke sta bila v ...[ogled par] Patrick Green #1.

Patrick Green

2006 - 2012

Patrick Green in Karen Gillan sta se ločila v 2 ...[ogled par] #3.

Matt Smith

2012 (govorice)

Govori se, da se je Karen Gillan marca 2012 povezala z Mattom Smithom.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina55%Starost72%'> Združljivost 67% pogled odnos #dva

Andrew Brooke

2012

Karen Gillan in Andrew Brooke sta se srečala marca 2012.

pogled odnos #1.

Patrick Green

2006 - 2012

Patrick Green in Karen Gillan sta od leta 2006 do 2012.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatkitajski horoskopdvajset%Starost98%'> Združljivost 30% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Karen Gillan33 StrelecIgralka
Britanski
Matt Smith38 ŠkorpijonIgralec
Britanski
Andrew Brooke- Igralec
Britanski
Patrick Green3. 4 Fotograf
Britanski

Foto galerija

Mary Poppins se vrača (2018) Mary Poppins se vrača (2018) Mary Poppins se vrača (2018) Mary Poppins se vrača (2018) Mary Poppins se vrača (2018) Karen Gillan - Guardians of the Galaxy Vol. 2. Karen Gillan - premiera 'The Call Of The Wild' v Los Angelesu Karen Gillan - premiera 'The Call Of The Wild' v Los Angelesu Karen Gillan - premiera 'The Call Of The Wild' v Los Angelesu Karen Gillan - premiera 'The Call Of The Wild' v Los Angelesu Karen Gillan - premiera 'The Call Of The Wild' v Los Angelesu Karen Gillan - premiera 'The Call Of The Wild' v Los Angelesu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Thor: Ljubezen in grom2022MeglicaFilm
Gunpowder Milkshake2021EveFilm
Kaj če...? (TV serija)2021MeglicaTelevizijska oddaja
Dvojno2021SarahFilm
Klic divjine2020MercedesFilm
Nabiranje2020UpamKratek film
Maščevalci zaključek2019MeglicaFilm
Preoblečeni vohuni2019Oči (glas)Film
Stuber2019Sara MorrisFilm
Jumanji: Naslednja stopnja2019RubyFilm
Neurotica.2019ChloeTelevizijska oddaja
Maščevalci: Neskončna vojna2018MeglicaFilm
Vsa bitja tukaj spodaj2018RubyFilm
Stranka se šele začenja2018LouiseFilm
Jumanji: Dobrodošli v džungli2017.MarthaFilm
Alex & The List2017.LilyFilm
Varuhi galaksije Vol. 2.2017.MeglicaFilm
Krog2017.AnnieFilm
V dolini nasilja2016ProtiFilm
Velika kratka2015.EvieFilm
7 dni v peklu2015.Lily AllsworthTV film
Hudič, ki ga poznaš2015.Jane PorterTelevizijska oddaja
Zabavna velikost groza: 2. zvezek2015.Rachel (segment „Konvencionalno“)Film
Konvencionalno2015.RachelKratek film
Varuhi galaksije2014MeglicaFilm
Vezani na veličino2014Maeve MacDonoughKratek film
Selfie2014Eliza DooleyTelevizijska oddaja
Opozorilne nalepke2014MindyKratek film
TV na radiu: Happy Idiot2014JenniferKratek film
Ne še en vesel konec2013Jane LockhartFilm
oko2013Kaylie RussellFilm
Emo oče2013JessicaTelevizijska oddaja
Vzeli bomo Manhattan2012Jean ShrimptonTV film
Ribniško življenje2012Amy PondTelevizijska oddaja
Doctor Who: Dober kot zlato2012Amy PondTelevizijska oddaja
Zaljubljen v strahopetca2012LauraTelevizijska oddaja
Dotik tkanine2012Kerry NewbloodTelevizijska oddaja
Doctor Who: Prostor in čas2011Amy PondTelevizijska oddaja
NTSF: SD: SUV2011DaisyTelevizijska oddaja
Noč in zdravnik2011Amy PondTelevizijska oddaja
Izobčenec2010AllyFilm
Vodnjak2009CollTelevizijska oddaja
Morilci iz novega mesta2008Mlado dekle na avtobusni postajiFilm
Harley Street2008HollyTelevizijska oddaja
Šov Kevina Bishop2008Alex Drake, različni, različni likiTelevizijska oddaja
Zloženo2008Ginny TurnerTV film
Doctor Who2005Amy Pond, vedeževalkaTelevizijska oddaja
Robot Chicken2005Anastasia Steele, Elizabeth Proctor, Susanna WalcottTelevizijska oddaja
Prihaja2003AnnaTelevizijska oddaja
zadeve2000Teri CotterTelevizijska oddaja
Varuhi galaksije Vol. 3.MeglicaFilm
MehurčekFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Dwayne Johnson in Karen GillanDwayne Johnson
    • Jumanji: Dobrodošli v džungli
      2017.
    [ogled ujemanja]
  • John Cho in Karen GillanJohn Cho
    • Selfie
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Karen Gillan in Aneurin BarnardAneurin Barnard
    • Vzeli bomo Manhattan
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Karen Gillan in Arthur DarvillArthur Darvill
    • Doctor Who
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Karen Gillan in Giacomo GianniottiGiacomo Gianniotti
    • Selfie
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Karen Gillan in Stanley WeberStanley Weber
    • Ne še en vesel konec
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Matt Smith in Karen GillanMatt Smith
    • Doctor Who
      2005
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Dee Shaw
Dee Shaw
28. maj 2021 ... Dee Shaw novice, trači, fotografije Dee Shaw, biografija, seznam fantov Dee Shaw 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Dee Shaw. Zgodovina zmenkov Dee Shaw, 2021, 2020, seznam odnosov Dee Shaw.
Billy Glide
Billy Glide
28. maj 2021 ... Billy Glide novice, trači, fotografije Billy Glide, biografija, seznam deklet Billy Glide 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Billyja Glideja. Zgodovina zmenkov Billy Glide, 2021, 2020, seznam odnosov Billy Glide.
Yorgos Chraniotis
Yorgos Chraniotis
28. maj 2021 ... Yorgos Chraniotis novice, trači, fotografije Yorgosa Chraniotisa, biografija, seznam deklet Yorgos Chraniotis 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Yorgos Chraniotis. Zgodovina zmenkov Yorgos Chraniotis, 2021, 2020, seznam odnosov Yorgos Chraniotis.
Dalia Ibelhauptaite
Dalia Ibelhauptaite
28. maj 2021 ... Dalia Ibelhauptaite novice, trači, fotografije Dalia Ibelhauptaite, biografija, seznam fantov Dalia Ibelhauptaite 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Dalia Ibelhauptaite. Zgodovina zmenkov Dalia Ibelhauptaite, 2021, 2020, seznam odnosov Dalia Ibelhauptaite.
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
Iščete dobre lokalne igre za več igralcev v Steamu? Ne iščite več, saj uvrščamo najboljše lokalne igre Steam za več igralcev, ki jih boste zagotovo našli ...
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelci prostih metov v zgodovini lige NBA so igralci, ki si jih ekipe želijo na črti prekrška, z uravnoteženo igro. So igralci, ki vedo ...
Micky Dolenz
Micky Dolenz
28. maj 2021 ... Micky Dolenz novice, trači, fotografije Micky Dolenz, biografija, seznam deklet Micky Dolenz 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Micky Dolenz. Zgodovina zmenkov Micky Dolenz, 2021, 2020, seznam odnosov Micky Dolenz.