Glavni Odnosi Joseph Marcell

Joseph Marcell

Joseph MarcellStarost 72 let star Zodiak Leo Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Joseph Marcell verjetno samski.

Odnosi

Joseph Marcell je bil pred tem poročen z Joyce Aldridge.



O tem

Joseph Marcell je 72-letni britanski igralec. Rojen 18. avgusta 1948 v St. Luciji na Karibih, je znan po Geoffreyju v The Fresh Prince Of Bel-Air, Hudson v The Bold in The Beautiful v karieri, ki traja od leta 1969 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Leo.

Joseph Marcell je član naslednjih seznamov: temnopolti britanski igralci, angleški filmski igralci in angleški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Josepha Marcella! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.---
Skupaj1.--

Podrobnosti

ImeJožef
PriimekMarcell
Polno ime ob rojstvuJoseph Marcell
Starost72 let
Rojstni dan18. avgust 1948
Rojstni krajSveta Lucija, Karibi
Višina5 '8' (173 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasSiva
Nebesno znamenjeLeo
SpolnostNaravnost
NarodnostČrna
DržavljanstvoBritanski
UniverzaUniverza Sheffield v južnem Yorkshiru v Angliji
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveGeoffrey za The Fresh Prince Of Bel-Air, Hudson za The Bold and the Beautiful
Leto (-a) aktivno (-a)1974 – danes, 1969 – danes

Joseph Marcell (rojen 14. avgusta 1948) je angleški igralec in komik, najbolj znan po vlogi Geoffreyja Butlerja, butlerja v sitcomu NBC The Fresh Prince of Bel-Air od septembra 1990 do konca maja 1996. Rojen v Saint Lucia, se je preselil v Združeno kraljestvo, ko je bil star devet let, in odraščal v Peckhamu v južnem Londonu. Marcell živi v Bansteadu v Surreyu.

Več o Josephu Marcellu Manj o Josephu Marcellu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Joyce AldridgePoročena -
#1.

Joyce Aldridge

Joseph Marcell in Joyce Aldridge sta poročena ...[ogled par] #1.

Joyce Aldridge

Joseph Marcell in Joyce Aldridge sta poročena.

pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Joseph Marcell 72 LeoIgralec
Britanski
Joyce Aldridge-

Foto galerija

Princ z Bel-aira Sveži princ Bel-Aira - Joseph Marcell Sveži princ Bel-Aira - Joseph Marcell Joseph Marcell

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Ratched2020Len BronleyTelevizijska oddaja
Moški v klobuku2020Starejši moškiFilm
Izganjanje Boga2020Oče Michael LewisFilm
Peščenec2020Afriški dedek (2020)Televizijska oddaja
Fant, ki je izkoristil veter2019Poglavar WembeFilm
Oboževalec Lady Windermere2018Lord LortonFilm
Zavito v božič2017Jim nashTV film
Popolni sprehod: Henry V2016Refren (glas)Kratek film
Popoln sprehod: Kralj Lear2016Kralj LearKratek film
Junak2015.C.L.R JamesFilm
Vrnite se na Zero2014Dr. HarringtonFilm
Fedz2013Hitri EddieFilm
Veliko veselja do ničesar2012LeonatoFilm
Smrt v raju2011Alexander JacksonTelevizijska oddaja
Božičkova past2010BožičekKratek film
Ta stvar Sambe2007NelsonFilm
Grobi prehodi2007David GeorgeTV film
Človek, zlomljen2007GeorgeKratek film
Mi trije2006OčeKratek film
Jericho2005Clive MarloweTelevizijska oddaja
Lepo življenje2004JuanKratek film
Holby City1999Profesor Karl WebsterTelevizijska oddaja
Bratje in sestre1998Pastor Bertrand GittensTelevizijska oddaja
McLibel!1997Robert BeaversTelevizijska oddaja
V hišidevetindevetdeset petindevetdesetMinisterTelevizijska oddaja
Sioux City1994Dr. Darryl ReichertFilm
David Copperfield1993G. Micawber (glas)TV film
Živeti samski1993ReeseTelevizijska oddaja
Dotik zmrzali1992Joshua RayTelevizijska oddaja
Runaway Bay1992SamuelTelevizijska oddaja
Princ z Bel-aira1990Geoffrey ButlerTelevizijska oddaja
Otroci1990JoeTelevizijska oddaja
Zguba1990NatakarKratek film
Desmondovo1989Matthew McFarlaneTelevizijska oddaja
Vrnitev Shelley1988PalmerTelevizijska oddaja
Joči svoboda1987MojzesFilm
Poletna igralnica CBS1987Doc HolmesTelevizijska oddaja
Drzni in lepi1987HudsonTelevizijska oddaja
Igranje stran1987Film
Prvi pogled1987KajTelevizijska oddaja
Boon1986Charlie FowkesTelevizijska oddaja
EastEnders1985Aubrey, Aubrey ValentineTelevizijska oddaja
Račun1984Vernon Johnson, WilmotTelevizijska oddaja
Radijska oddaja Kit Curran1984KonstantinTelevizijska oddaja
Konec črte1984HarryTelevizijska oddaja
Juliet Bravo1980KrepkoTelevizijska oddaja
Fancy Wanders1980AlastairTelevizijska oddaja
Rumpole Bailey1978Freddy ruingoTelevizijska oddaja
Empire Road1978Walter IsaacsTelevizijska oddaja
Resnično občinstvo v živo1978Drugi mož med občinstvom (kot Joe Marcell)TV film
Strokovnjaki1977ČrnaTelevizijska oddaja
Antony in Cleopatra1974Eros (v vlogi Joe Marcell)TV film
Crown Court1972Televizijska oddaja
Doctor Who1963JanezTelevizijska oddaja
Kronike Battledream: Nov začetekZevsovo grmenjeTV film
Neznanec v naši posteljiŠtefanFilm
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Celotna zasedba igralcev / igralk Jurassic Parka
Celotna zasedba igralcev / igralk Jurassic Parka
Seznam igralcev Jurassic Park, razvrščen po abecedi s fotografijami, kjer je na voljo. Ta seznam igralcev Jurassic Park vključuje vse igralke Jurassic Park in vse ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Walking Tall Part 2
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Walking Tall Part 2
Walking Tall 2. del Cast List. Ta seznam imen igralcev Walking Tall Part 2 (igralci v filmu Walking Tall Part 2) vključuje fotografije igralcev ...
Popolna zasedba nesramnih igralcev / igralk
Popolna zasedba nesramnih igralcev / igralk
Nesramen igralski seznam, naveden po abecedi s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam nesramnih igralcev vključuje vse nesramne igralke in vse druge igralce iz filma. Ti ...
Eric Brittingham
Eric Brittingham
28. maj 2021 ... Eric Brittingham novice, trači, fotografije Erica Brittinghama, biografija, seznam deklet Eric Brittingham 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Eric Brittingham. Zgodovina zmenkov Eric Brittingham, 2021, 2020, seznam odnosov Eric Brittingham.
Najboljša serija o naravi
Najboljša serija o naravi
Tudi če niste ljubitelj narave, vas lahko gledanje najboljših oddaj o naravi na televiziji zasvoji. To so najboljši televizijski programi v naravi, ki so jih posneli najboljši ...
Mabrouk El Mechri in Virginie Efira
Mabrouk El Mechri in Virginie Efira
28. maj 2021 ... Mabrouk El Mechri in Virginie Efira fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
David Meirhofer
David Meirhofer
28. maj 2021 ... Novice Davida Meirhoferja, trače, fotografije Davida Meirhoferja, biografija, seznam deklet Davida Meirhoferja 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez David Meirhofer. Zgodovina zmenkov Davida Meirhoferja, 2021, 2020, seznam odnosov Davida Meirhoferja.