Glavni Odnosi Jonathan Taylor Thomas

Jonathan Taylor Thomas

Jonathan Taylor ThomasUvrstitev 3083 1863Starost 39 let Zodiak Devica Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Jonathan Taylor Thomas verjetno samski.

Odnosi

Jonathan Taylor Thomas je bil v zvezi s Scarlett Pomers.



O tem

Jonathan Taylor Thomas je 39-letni ameriški igralec. Rojen Jonathan Taylor Weiss, 8. septembra 1981 v Betlehemu v Pensilvaniji, ZDA, je znan po Randyju na temo Izboljšanje doma v karieri, ki traja od 1987 do 2006; 2013–2015 in 1987–2006; 2013–2016 in 1987–2016. Njegovo nebesno znamenje je Devica.

Jonathan Taylor Thomas je sodeloval v 5 tekmovanjih na zaslonu, vključno z Allison Mack Smallville (2001), Anndi McAfee v Izboljšanje doma (1991), Courtney Peldon v Izboljšanje doma (1991), Kaley Cuoco v 8 preprostih pravil (2002)in Rachael Leigh Cook v Tom in Huck (devetindevetdeset petindevetdeset).

Jonathan Taylor Thomas je član naslednjih seznamov: igralci iz New Yorka, ameriški filmski igralci in ameriški televizijski igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Jonathan Taylor Thomas! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.---
Skupaj1.--

Podrobnosti

ImeJonathan
Srednje imeTaylor
PriimekBela
Polno ime ob rojstvuJonathan Taylor Weiss
Alternativno imeJ.T.T., Jonathan Taylor Thomas, Jonathan Taylor Weiss
Starost39 let
Rojstni dan8. september 1981
Rojstni krajBetlehem, Pensilvanija, ZDA
Višina5 '7' (170 cm)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
PosebnostRaspy Voice, lep obraz
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaPrepatory Chaminade College, West Hills, CA (2000)
UniverzaUniverza Harvard, Univerza St. Andrews (spomladanski semester tretjega letnika), Šola za splošne študije Univerze Columbia
Poklicno besediloIgralec, glasovni igralec, režiser
PoklicIgralec
Zahteva do slaveRandy o izboljšavah doma
Leto (-a) aktivno (-a)1987 – danes, 1987–2006; 2013–2015, 1987–2006; 2013–2016, 1987–2016
OčeStephen Weiss
MatiClaudine Weiss
BratJoel Thomas Weiss
PrijateljZachery Ty Bryan, Danielle Fishel
Pridruženi ljudjeDevon Sawa, Andrew Keegan

Jonathan Taylor Thomas (rojen Jonathan Taylor Weiss; 8. september 1981) je ameriški igralec in režiser. Znan je po upodobitvi Randyja Taylorja na temo Izboljšanje doma in izražanju mlade Simbe v Disneyjevem filmu The Lion King in Pinocchio leta 1994 v filmu New Line Cinema 1996 Adventures of Pinocchio.

Več o Jonathanu Taylorju Thomasu Manj o Jonathanu Taylorju Thomasu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Scarlett PomersNeznano -
Scarlett Pomers #1.

Scarlett Pomers

Scarlett Pomers in Jonathan Taylor Thomas ...[ogled par] #1.

Scarlett Pomers

Scarlett Pomers in Jonathan Taylor Thomas sta imela razmerje.



IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost69%'> Združljivost 56% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Jonathan Taylor Thomas39 DevicaIgralec
ameriški
Scarlett Pomers32 StrelecIgralka
ameriški

Foto galerija

Izboljšanje doma Divja Amerika - Jonathan Taylor Thomas Jonathan Taylor Thomas Jonathan Taylor Thomas Jonathan Taylor Thomas Levji kralj Levji kralj Levji kralj Levji kralj Jonathan Taylor Thomas Jonathan Taylor Thomas Jonathan Taylor Thomas

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Zadnji živi mož2011John Baker, RandyTelevizijska oddaja
Extra2006Direktor (v vlogi Jonathan Thomas)Kratek film
Skozi Moebiusov trak2005Prince Ragis (glas)Film
Nagibanje-vrtinčenje2005Stranka # 3Kratek film
Veronica Mars2004BenTelevizijska oddaja
8 preprostih pravil2002JeremyTelevizijska oddaja
Ameriško mesto2001RafeTV film
Smallville2001Ian RandallTelevizijska oddaja
Skupni teren2000TobiasTV film
Timothy Tweedle, prvi božični vilenjak2000Timothy Tweedle (glas)TV film
Speedway Junky1999SteveFilm
Sprehod po Egiptu1999Wesley BenfieldFilm
Zgodaj sem se zbudila tistega dne, ko sem umrla1998Fant na plažiFilm
Za božič bom doma1998JakeFilm
Divji trni1998Tyler TuckerTelevizijska oddaja
Divja Amerika1997MarshallFilm
Ally McBeal1997Chris EmersonTelevizijska oddaja
Pustolovščine Ostržekdevetnajstindevetdeset šestOstržek (glas)Film
Otroci iz Ozadevetnajstindevetdeset šestStrašilo ml.Televizijska oddaja
Moški iz hišedevetindevetdeset petindevetdesetBen ArcherFilm
Tom in Huckdevetindevetdeset petindevetdesetTom SawyerFilm
Levji kralj1994Young Simba (glas)Film
Soba Pom1994Shokichi (angleška različica, glas)Film
Ity Bitsy Spider1994GeorgeTelevizijska oddaja
Izboljšanje doma1991Randy TaylorTelevizijska oddaja
ABC TGIF1990RandyTelevizijska oddaja
V živi barvi1990Macaulay culkinTelevizijska oddaja
Bradyjevi1990Kevin BradyTelevizijska oddaja
The Simpsons1989Luke StetsonTelevizijska oddaja
Dogodivščine Spot1987Spot (različica za ZDA)Televizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Jonathan Taylor Thomas in Allison MackAllison Mack
    • Smallville
      2001
    [ogled ujemanja]
  • Anndi McAfee
    • Izboljšanje doma
      1991
    [ogled ujemanja]
  • Courtney Peldon
    • Izboljšanje doma
      1991
    [ogled ujemanja]
  • Kaley Cuoco
    • 8 preprostih pravil
      2002
    [ogled ujemanja]
  • Jonathan Taylor Thomas in Rachael Leigh CookRachael Leigh Cook
    • Tom in Huck
      devetindevetdeset petindevetdeset
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Xiaoting Pan
Xiaoting Pan
28. maj 2021 ... Xiaoting Pan novice, trači, fotografije Xiaoting Pan, biografija, seznam fantov Xiaoting Pan 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Xiaoting Pan. Zgodovina zmenkov Xiaoting Pan, 2021, 2020, seznam odnosov Xiaoting Pan.
Sheila Bleck
Sheila Bleck
28. maj 2021 ... Sheila Bleck novice, trači, fotografije Sheile Bleck, biografija, seznam fantov Sheile Bleck 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bleck. Zgodovina zmenkov Sheila Bleck, 2021, 2020, seznam zvez Sheila Bleck.
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov so nedvomno najbolj nadarjeni in zelo okrašeni hokejisti, ki so kdaj udarili po ledu v državni hokejski ligi. Te ...
Nomi Leasure
Nomi Leasure
28. maj 2021 ... Nomi Leasure novice, trači, fotografije Nomi Leasure, biografija, seznam fantov Nomi Leasure 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nomi Leasure. Zgodovina zmenkov Nomi Leasure, 2021, 2020, seznam odnosov Nomi Leasure.
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
So bili vaši najljubši rap izvajalci že zaprti? Ta seznam vseh reperjev, kdaj aretiranih in poslanih v zapor v zgodovini rap glasbe, ima ...
Miriam McDonald
Miriam McDonald
28. maj 2021 ... Miriam McDonald novice, trači, fotografije Miriam McDonald, biografija, seznam fantov Miriam McDonald 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Miriam McDonald. Zgodovina zmenkov Miriam McDonald, 2021, 2020, seznam zvez z Miriam McDonald.
Najboljše pesmi Everlast
Najboljše pesmi Everlast
Seznam skladb Everlast, ki jih je Rankerjeva skupnost ocenila najbolje in najslabše. Tu so vključeni vsi singli Everlasta, toda pravi oboževalci vedo, da obstajajo še drugi ...