Glavni Odnosi John Legend

John Legend

John Legend PoročenaUvrstitev 1542 194Starost 42 let Zodiak Kozorog Odnosi 5 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

John Legend in Christy TeigenChrissy Teigen in John Legend sta poročena 7 let od 14. septembra 2013. pogled odnos

Odnosi

John Legend je bil v odnosih z Danielle Abreu(2006)in Wafah Dufour(2006).

John Legend je imel srečanja s Tayo Otiti(2006)in Jessica White(2005).



Paulina Goto in Juan Pablo Gil

O tem

John Legend je 42-letni ameriški pevec. John Roger Stephens, rojen 28. decembra 1978 v Springfieldu v Ohiu v ZDA, je znan po tem, da je sam dvignjen v karieri, ki traja od leta 2001 do danes in od leta 2000 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.

John Legend je član naslednjih seznamov: dobitniki nagrad Emmy, ameriški pop pevci in ameriški kantavtorji.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil John Legend! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



ima Cameron Dallas dekle 2016

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.14 let, 4 mesece--
Zmenkidva4 mesece2 meseca-
Srečanjedva6 dni3 dni-
Skupaj5.14 let, 4 mesece2 leti, 11 mesecev6 dni

Podrobnosti

ImeJanez
Srednje imeRoger
PriimekLegenda
Polno ime ob rojstvuJohn Roger Stephens
Alternativno imeJohn Stephens, John Legend
Starost42 let
Rojstni dan28. december 1978
Rojstni krajSpringfield, Ohio, ZDA
Višina176 cm
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
PosebnostAzijske oči
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
UniverzaUniverza v Pensilvaniji
Poklicno besediloPevec • tekstopisec • producent plošče • igralec • filantrop • klaviaturist • aktivist
PoklicPevka
Zahteva do slaveSamski 'Get Lifter'
Glasbeni žanr (besedilo)Hip Hop Soul, Gospel, Neo Soul, Pop, Soul, R&B
Glasbeni žanrR & B / Soul, R&B
Leto (-a) aktivno (-a)2004 – danes, 2001 – danes, 2000 – danes
Glasbeni slogSoul, sodobni R&B, Neo-Soul, sodobni R&B za odrasle, pop / rock, pop
Glasbeno razpoloženjeBrezskrben, prijazen / dobrosrčen, sentimentalen, pomirjujoč, prefinjen, intimen, samozavesten, iskren, eleganten, živahen, čuten, nežen, strasten, odseven, nežen, gladek, razkošen, romantičen, sproščen / rahel, igriv
InstrumentVokali, klaviature
Instrument (besedilo)Vokal, klaviature, klavir
ZaložbaDOBRA glasba, Sony Music, Columbia, DOBRO (prej), Sony, dobro
Pridruženi zakoniTiziano Ferro, Andre 3000, Kanye West, Rick Ross, Lupe Fiasco, The Roots, Fort Minor, Common, Jamie Foxx, DJ Khaled, Estelle, Dave Tozer, Lindsey Stirling, Will.I.Am
Uradne spletne stranihttp://johnlegend.com

John Roger Stephens (rojen 28. decembra 1978), poklicno znan kot John Legend, je ameriški pevec, tekstopisec, producent, igralec in filantrop. Pred izidom prvega legendarnega albuma Legend Get Lifted (2004) je sodeloval z že uveljavljenimi izvajalci in podpisal dobro glasbo Kanyea Westa. Legenda je pela na skladbah Jay-Z 'Encore', Alicia Keys 'You don't know my name', Dilated Peoples 'This Way', Slum Village 'Selfish', Fort Minor 'High Road' in igrala klavir na Lauryn Hill's 'Vse je vse'. Legendov singl 'All of Me' s njegovega četrtega studijskega albuma Love in the Future (2013) je bil hit Billboard Hot 100 številka ena.

Več o Johnu Legendu Manj o Johnu Legendu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.Chrissy TeigenPoročenaJanuar 2007prisoten14 let
4.Tayo OtitiSrečanjeJulij 2006Julij 2006-
3.Danielle AbreuRazmerjeMaj 200620064 mesece
dvaWafah Dufour |Razmerje20062006-
1.Jessica WhiteSrečanje26. avgust 20051. september 2005<1 month
Chrissy Teigen #5.

Chrissy Teigen

2007

Chrissy Teigen in John Legend sta bila ...[ogled par] Tayo Otiti #4.

Tayo Otiti

2006

Tayo Otiti in John Legend sta ločena ...[ogled par] Danielle Abreu #3.

Danielle Abreu

2006

Danielle Abreu in John Legend sta se ločila v 2 ...[ogled par] Wafah Dufour | #dva

Wafah Dufour |

2006

Wafah Dufour in John Legend sta ločena ...[ogled par] Jessica White #1.

Jessica White

2005

John Legend in Jessica White sta se ločila v Au ...[ogled par] #5.

Chrissy Teigen

2007

Chrissy Teigen in John Legend sta poročena 7 let. Potem ko sta se zbrala januarja 2007, sta hodila 4 leta. Po enem letu zaroke sta se poročila 14. septembra 2013.

Razmerje 14 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 36% Otroci 2 otroka pogled odnos #4.

Tayo Otiti

2006

Tayo Otiti in John Legend sta se srečala julija 2006.



pogled odnos #3.

Danielle Abreu

2006

Danielle Abreu in John Legend z dne maja do 2006.

Ashley Greene in Joe Jonas 2013
Razmerje 4 mesece pogled odnos #dva

Wafah Dufour |

2006

Wafah Dufour in John Legend iz leta 2006.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost52%'> Združljivost 37% pogled odnos #1.

Jessica White

2005

John Legend in Jessica White sta se srečala 26. avgusta 2005.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina37%Starost69%'> Združljivost 32% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
John Legend42 KozorogPevka
ameriški
Chrissy Teigen35 StrelecModel
ameriški
Tayo Otiti- Model
Nigerijski
Danielle Abreu- Model
Brazilski
Wafah Dufour |46 DvojčkaPevka
ameriški
Jessica White36 DvojčkaModel
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Luna SimoneŽenska14. april 2016Star 5 let Chrissy Teigen
Na tisočeMoški16. maj 2018Star 3 leta Chrissy Teigen

Foto galerija

Chrissy Teigen - slikovna revija Vogue [Tajska] (maj 2021) Chrissy Teigen - Izhod v denim obleki z Johnom Legendom v New Yorku Chrissy Teigen - Izhod v denim obleki z Johnom Legendom v New Yorku Chrissy Teigen - Izhod v denim obleki z Johnom Legendom v New Yorku Chrissy Teigen - V črnem usnjenem plašču v New Yorku Chrissy Teigen - V črnem usnjenem plašču v New Yorku Chrissy Teigen - V črnem usnjenem plašču v New Yorku Chrissy Teigen - V črnem usnjenem plašču v New Yorku Chrissy Teigen - V črnem usnjenem plašču v New Yorku Chrissy Teigen - V črnem usnjenem plašču v New Yorku Chrissy Teigen - V črnem usnjenem plašču v New Yorku Chrissy Teigen - V črnem usnjenem plašču v New Yorku

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Prihaja 2 Amerika2021John LegendFilm
Mitchells vs Machines2021Jim Posey (glas)Film
Naprej: Prihodnost črne glasbe2021Televizijska oddaja
Shermanova izložba2019Duke Ellington, John LegendTelevizijska oddaja
Med dvema praproti: film2019John LegendFilm
Jesus Christ Superstar Live in Concert2018JezusTV film
Vrana: Legenda2018Vrana (glas)Kratek film
La la dežela2016KeithFilm
Podzemlje2016Frederick DouglassTelevizijska oddaja
To smo mi2016John LegendTelevizijska oddaja
Vprašajte StoryBots2016Kralj glasbeTelevizijska oddaja
Toycracker: mini-glasbeni spektakel2016Kralj podganTelevizijska oddaja
Mojster nobenega2015.John LegendTelevizijska oddaja
Soul Men2008Marcus HooksFilm
Loverboy2005Donator parkirišča v Memphisu (v vlogi John Stephens)Film
Ameriške sanje2002Stevie WonderTelevizijska oddaja
Omejite svoje navdušenje2000John LegendTelevizijska oddaja
The Simpsons1989John LegendTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki