Glavni Zmenki John Hopkins

John Hopkins

John HopkinsStarost 47 let

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je John Hopkins verjetno samski.

Odnosi

Za Johna Hopkinsa nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

John Hopkins je član naslednjih seznamov: rojeni 1974, Ljudje iz Londona in Alumni Kraljevske akademije dramske umetnosti.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Johna Hopkinsa! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Podrobnosti

ImeJanez
PriimekHopkins
Rojstni dan30. november 1973
Rojstni krajLondon, Anglija
Višina6 '1' (185 cm)
DržavljanstvoBritanski
PoklicIgralec

John Hopkins (rojen 1975) je angleški igralec, znan po igranju Sgta. Dan Scott o Midsomer Murders, Lowell v Alici v čudežni deželi in za njegovo ponavljajočo se vlogo v Poldarku.



Več o Johnu Hopkinsu Manj o Johnu Hopkinsu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Odsotni zdaj mrtvi2021Odisej (glas)Film
Jezus: Njegovo življenje2019PeterTelevizijska oddaja
Hilda2018Erik AhlbergTelevizijska oddaja
Otrok v času2017Notranja ministricaTV film
Srečni mož Stana Leeja2016Charles CollinsTelevizijska oddaja
Loža2016S.J.Televizijska oddaja
Poldark2015Sir Francis BassetTelevizijska oddaja
Katastrofa2015Sandy LaybourneTelevizijska oddaja
Obraz angela2014JoeFilm
Agatha rozin2014Tom 'Bunchie' RichardsTelevizijska oddaja
Ples na robu2013Princ GeorgeTelevizijska oddaja
Prizadevajte si2012Dr. Dean PowellTelevizijska oddaja
Alica v čudežni deželi2010LowellFilm
Merlin2008Sir OswaldTelevizijska oddaja
Skrivni dnevnik klicarice2007Tom (1 epizoda, 2011)Televizijska oddaja
Pot do 11. septembra2006English ReporterTelevizijska oddaja
Hotel Babylon2006Phil McGuiness (1 epizoda, 2009)Televizijska oddaja
Robin Hood2006Janeza iz YorkaTelevizijska oddaja
Eksperimentirajte2005MorganFilm
MI-52002AntonTelevizijska oddaja
Žica v krvi2002AT Andy HallTelevizijska oddaja
Bazen2001FrankFilm
Ljubezen v hladnem podnebju2001Robert Parker (neznane epizode)Televizijska oddaja
Življenje in dogodivščine Nicholasa Nicklebyja2001GospodTV film
Zdravniki2000Matt FlowersTelevizijska oddaja
Družinske zadeve1997Rex RandallTelevizijska oddaja
Midsomer Murders1997Narednik in ScottTelevizijska oddaja
Žrtev1986Tom RussellTelevizijska oddaja
Račun1984Daniel PfeifferTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Najboljše arkadne igre 80-ih
Najboljše arkadne igre 80-ih
Pogrešate 80-ih? Odpravite se nazaj na ogled nekaterih najboljših arkadnih iger desetletja in pomagajte pregledati najboljše igre s kolegi igralci.
Najboljši kvoterbeki Cincinnati Bengals doslej
Najboljši kvoterbeki Cincinnati Bengals doslej
Velik oboževalec nogometa v Cincinnatiju? Nato si oglejte ta seznam branilcev Cincinnati Bengals s fotografijami! Vključuje vsakega začetnega obrambnega igralca iz ...
Glasovanje: Kdo je najboljši član DIA?
Glasovanje: Kdo je najboljši član DIA?
Vsak ljubitelj K-Popa ve, kdo je njegov najljubši član DIA, toda kdo je najboljši član DIA? Devetčlanska dekliška skupina iz MBK Entertainment ne ponuja ...
Chia hišni ljubljenčki so še vedno zraven in ne boste verjeli, koliko noro novih je
Chia hišni ljubljenčki so še vedno zraven in ne boste verjeli, koliko noro novih je
Pripomočki iz vašega otroštva bodo izginili, ko se boste starali, na primer uspešnica in Chad Michael Murray, toda ljubljenček ch-ch-ch-chia ...
Christine Marzano
Christine Marzano
28. maj 2021 ... Christine Marzano novice, trači, fotografije Christine Marzano, biografija, seznam fantov Christine Marzano 2016. Zgodovina odnosov. Christine Marzano seznam odnosov. Christine Marzano Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Christine Marzano.
Izogibajte se Limi
Izogibajte se Limi
28. maj 2021 ... Evita Lima novice, trači, fotografije Evite Lime, biografija, seznam fantov Evite Lima 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Evita Lima. Zgodovina zmenkov Evita Lima, 2021, 2020, seznam odnosov Evita Lima.
Cuttino Mobley
Cuttino Mobley
28. maj 2021 ... Cuttino Mobley novice, trači, fotografije Cuttino Mobley, biografija, seznam deklet Cuttino Mobley 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cuttino Mobley. Zgodovina zmenkov Cuttino Mobley, 2021, 2020, seznam odnosov Cuttino Mobley.