Glavni Odnosi Jodie Sweetin

Jodie Sweetin

Jodie Sweetin ZmenkiUvrstitev 3623 -12Starost 39 let Zodiak Kozorog Odnosi 6 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Jodie Sweetin in Mescal WasilewskiMescal Wasilewski je začel hoditi z Jodie Sweetin novembra 2017. pogled odnos

Odnosi

Jodie Sweetin je bila pred tem poročena z Morty Coyle(2012 - 2013), Cody Herpin(2007 - 2010)in Shaun Holguin(2002 - 2006).

Jodie Sweetin je zaročena z Justinom Hodakom(2016 - 2017).



Jodie Sweetin se je srečala z Jasonom Wahlerjem(2007).

O tem

Jodie Sweetin je 39-letna ameriška igralka. Rojena kot Jodie Lee Ann Sweetin 19. januarja 1982 v Los Angelesu v Kaliforniji, je znana po Full House, Fuller House v karieri, ki traja od leta 1987 do danes. Njeno nebesno znamenje je Kozorog.

Jodie Sweetin je sodelovala v 7 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Adam Hagenbuch Fullerjeva hiša (2016), Andrew W. Walker v Vesel in svetel (2019), Andrew Keegan v Polna hiša (1987), Justin Carmack noter Polna hiša (1987)in Keoikantse Motsepe v Ples z zvezdami (2005).



Jodie Sweetin je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Jodie Sweetin! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena3.4 leta, 3 mesece3 leta, 9 mesecev-
Zaročena1.1 leto, 6 mesecev--
Zmenki1.3 leta, 6 mesecev--
Srečanje1.---
Skupaj6.4 leta, 3 mesece2 leti, 8 mesecev1 leto, 6 mesecev

Podrobnosti

ImeJodie
Srednje imeLee Ann
PriimekSweetin
Polno ime ob rojstvuJodie Lee Ann Sweetin
Alternativno imeJodes
Starost39 let
Rojstni dan19. januarja 1982
Rojstni krajLos Angeles, Kalifornija
Višina5 '6' (168 cm)
Utež57 lbs (125 lbs)
BuildPohoten
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
PosebnostVeliki doprsni kipi, slika peščene ure
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaJudovsko
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Los Alamitos, Los Alamitos, Kalifornija (1999)
UniverzaBA Mass Communications, Univerza Chapman, Orange, Kalifornija (2004)
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Zahteva do slavePolna hiša, Fullerjeva hiša
Leto (-a) aktivno (-a)1986 – danes, 1987 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija za talente Avo
Potrditev blagovne znamkeTV reklama za Sizzler'z, TV reklama za Kooshlings, TV reklama za navijače (med 1993-1996), TV reklama za Oscarja Meyerja (1987), TV reklama: Sizzler restavracije za promocijo kozic, vse kar lahko poješ (1987)
Doprsje (palci)36
Velikost skodeliceDD
Pas (palci)26.
Boki (palci)3. 4
Velikost oblačil4.
Velikost čevlja7,5 ZDA
Uradne spletne stranitwitter.com/JodieTweetin, www.jodiesweetin.net/, www.nndb.com/people/275/000083026/
OčeSam Sweetin
MatiJanice Sweetin
Družinski članZoie Laurelmae Herpin (hči), Beatrix Carlin Sweetin Coyle (hči)
Pridruženi ljudjeCandace Cameron Bure, Mary-kate Olsen, Ashley Olsen, Bob Saget, John Stamos, Lori Loughlin

Jodie Lee Ann Sweetin (rojena 19. januarja 1982) je ameriška igralka in televizijska osebnost. Znana je po vlogi Stephanie Tanner v humoristični seriji ABC Full House in njeni spin-off seriji Netflix Fuller House.



Več o Jodie Sweetin Manj o Jodie Sweetin

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
6.Mescal WasilewskiRazmerjeNovember 2017prisoten3 leta
5.Justin HodakRazmerjeSeptember 2015Februar 20171 leto
4.Morty CoylePoročenaFebruar 2009Junij 20134 leta
3.Cody HerpinPoročenaMaj 2007April 20102 leti
dvaJason WahlerSrečanjeFebruar 2007Februar 2007-
1.Shaun HolguinPoročenaJanuar 2002Februar 20064 leta
Mescal Wasilewski #6.

Mescal Wasilewski

2017

Mescal Wasilewski je začel hoditi z Jodie Sweeti ...[ogled par] Justin Hodak #5.

Justin Hodak

2015 - 2017

Justin Hodak in Jodie Sweetin sta se ločila v M ...[ogled par] Morty Coyle #4.

Morty Coyle

2009 - 2013

Morty Coyle in Jodie Sweetin sta se ločila 24. ...[ogled par] Cody Herpin #3.

Cody Herpin

2007 - 2010

Cody Herpin in Jodie Sweetin sta se ločila ...[ogled par] Jason Wahler #dva

Jason Wahler

2007

Jason Wahler in Jodie Sweetin sta ločena ...[ogled par] #1.

Shaun Holguin

2002 - 2006

Shaun Holguin in Jodie Sweetin sta se ločila ...[ogled par] #6.

Mescal Wasilewski

2017

Mescal Wasilewski in Jodie Sweetin hodita od novembra 2017.

Razmerje 3 leta pogled odnos #5.

Justin Hodak

2015 - 2017

Justin Hodak in Jodie Sweetin sta bila zaročena 1 leto. Zmenjala sta se 4 mesece po tem, ko sta se zbrala septembra 2015. Zaročila sta se januarja 2016, kasneje pa ločila marca 2017.

Razmerje 1 leti pogled odnos #4.

Morty Coyle

2009 - 2013

Morty Coyle in Jodie Sweetin sta bila poročena eno leto. Zvezala sta se eno leto po tem, ko sta se zbrala marca 2009. Po enoletni zaroki sta se poročila 15. marca 2012. 1 leto kasneje sta se ločila 24. junija 2013.

Razmerje 4 leta Otroci 1 otrok pogled odnos #3.

Cody Herpin

2007 - 2010

Cody Herpin in Jodie Sweetin sta bila poročena 2 leti. Zmenjena sta bila dva meseca po tem, ko sta se zbrala maja 2007 in se poročila 14. julija 2007. 2 leti kasneje sta se ločila 20. aprila 2010.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Starost72%'> Združljivost 48% Otroci 1 otrok pogled odnos #dva

Jason Wahler

2007

Jason Wahler in Jodie Sweetin sta se srečala februarja 2007.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost33%'> Združljivost 57% pogled odnos #1.

Shaun Holguin

2002 - 2006

Shaun Holguin in Jodie Sweetin sta bila poročena tri leta. Zmenjena sta bila 6 mesecev po tem, ko sta se zbrala januarja 2002 in se poročila 27. julija 2002. 3 leta kasneje sta se ločila 23. februarja 2006.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Starost72%'> Združljivost 43% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Jodie Sweetin39 KozorogIgralka
ameriški
Mescal Wasilewski-
Justin Hodak-
Morty Coyle-
Cody Herpin44 BikOddelek za promet
ameriški
Jason Wahler3. 4 KozorogOsebnost
ameriški
Shaun Holguin42 RakKazenskega pregona
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
ZoieŽenska12. april 200813 let Cody Herpin
BeatrixŽenska31. avgust 2010Star 10 let Morty Coyle

Foto galerija

Whit Hertford Whit Hertford Jodie Sweetin Jodie Sweetin Jodie Sweetin Jodie Sweetin Jodie Sweetin Jodie Sweetin Jodie Sweetin Jodie Sweetin Jodie Sweetin Jodie Sweetin

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Ljubezen pod mavrico2019LucyTV film
Vesel in svetel2019vsakTV film
Moja popolna romanca2018Michelle BlairTV film
Zabaven božič2018Candace LivingstoneTV film
Hollywoodski dragi2017JodieTelevizijska oddaja
Iskanje Božička2017Grace LongTV film
Fullerjeva hiša2016Stephanie TannerTelevizijska oddaja
Čudni2016MichelleTelevizijska oddaja
Walt pred Mickeyem2015Charlotte DisneyFilm
Nocojšnja oddaja, v kateri igra Jimmy Fallon2014Stephanie TannerTelevizijska oddaja
Brani Božička2013BethFilm
Izdvojeno2012preberiteTV film
Ne morem biti aretiran2011JodieTelevizijska oddaja
Redefiniranje ljubezni2009AllyFilm
Port City2009NancyFilm
Majhni koščki sreče2008Margaret WilliamsKratek film
Farsa pingvinov2006Tako je grozen pingvin (glas)Film
Da, draga2000MaryanneTelevizijska oddaja
Bratska ljubezendevetindevetdeset petindevetdesetLydia LumppTelevizijska oddaja
Stranka petih1994Rhiannon MarcusTelevizijska oddaja
Spet je božični čas, Charlie Brown1992Sally Brown (glas, neznan)TV film
ABC TGIF1990Stephanie TannerTelevizijska oddaja
Zgodbe matere gosi1990Televizijska oddaja
Vse nov klub Mickey Mouse1989StephanieTelevizijska oddaja
Polna hiša1987Stephanie TannerTelevizijska oddaja
Valerie1986Pamela PooleTelevizijska oddaja
Boste moja karantena?VanessaFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Adam Hagenbuch in Jodie SweetinAdam Hagenbuch
    • Fullerjeva hiša
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Andrew W. Walker in Jodie SweetinAndrew W. Walker
    • Vesel in svetel
      2019
    [ogled ujemanja]
  • Jodie Sweetin in Andrew KeeganAndrew Keegan
    • Polna hiša
      1987
    [ogled ujemanja]
  • Jodie Sweetin in Justin CarmackJustin Carmack
    • Polna hiša
      1987
    [ogled ujemanja]
  • Jodie Sweetin in Keoikantse MotsepeKeoikantse Motsepe
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Jodie Sweetin in Will EstesWill Estes
    • Polna hiša
      1987
    [ogled ujemanja]
  • Sean Fox in Jodie SweetinSean Fox
    • Polna hiša
      1987
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
28. maj 2021 ... Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Robert Brian Wilson
Robert Brian Wilson
28. maj 2021 ... Robert Brian Wilson novice, trači, fotografije Roberta Briana Wilsona, biografija, seznam deklet Roberta Briana Wilsona 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Roberta Briana Wilsona. Zgodovina zmenkov Robert Brian Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Roberta Briana Wilsona.
Oh, Carol 2
Oh, Carol 2
28. maj 2021 ... Och, Karol 2 novice, trači, fotografije Ocha, Karol 2, biografija, Och, Karol 2 seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. In, seznam odnosov Karol 2. Och, Karol 2 Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Och, Karol 2.
Paige O'Brien
Paige O'Brien
28. maj 2021 ... Paige O'Brien novice, trači, fotografije Paige O'Brien, biografija, seznam fantov Paige O'Brien 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Paige O'Brien. Zgodovina zmenkov Paige O'Brien, 2021, 2020, seznam odnosov Paige O'Brien.
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Supergirl je imela noro zgodovino izdaj, toda kdo so najboljši negativci Supergirl vseh časov? Ta seznam opisuje največje sovražnike Supergirl.
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Igra prestolov, sezona 1, je fantazijske in epske oboževalce predstavila ostremu in brutalnemu svetu Westerosa in dolžini, ki so jo ljudje pripravljeni ...
Erika Costell
Erika Costell
28. maj 2021 ... Novice Erike Costell, trače, fotografije Erike Costell, biografija, seznam fantov Erike Costell 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Erike Costell. Zgodovina zmenkov Erike Costell, 2021, 2020, seznam odnosov Erike Costell.