Glavni Odnosi Jim Jones

Jim Jones

Jim JonesStarost 44 let Zodiak Rak Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Jim Jones verjetno samski.

Odnosi

Jim Jones je zaročen s Chrissy Lampkin(2011).



Jim Jones je imel srečanja s Takalo W. in Liso Natson.

Govori se, da se je Jim Jones povezal s Kat Stacks.

O tem

Jim Jones je 44-letni ameriški reper. Rojen Joseph Guillermo Jones II 15. julija 1976 v Broxu v New Yorku v New Yorku, ZDA, slovi po diplomatih (Dipset). Njegovo nebesno znamenje je rak.



Jim Jones je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, umetniki Columbia Records in direktorji ameriške glasbene industrije.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Jima Jonesa! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.17 let--
Srečanjedva---
Govorice1.---
Skupaj4.17 let4 leta, 3 mesece-

Podrobnosti

ImeJim
PriimekJones
Polno ime ob rojstvuJoseph Guillermo Jones II
Alternativno imeJimmy Jones, Capo, Joseph Guillermo Jones II, Jim Jones, One Eyed Willie
Starost44 let
Rojstni dan15. julij 1976
Rojstni krajThe Brox, New York City, New York, ZDA
Višina5 '11' (180 cm)
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloReper
PoklicReper
Zahteva do slaveDiplomati (Dipset)
Glasbeni žanr (besedilo)Hip hop
IzvorHarlem, New York, ZDA
Leto (-a) aktivno (-a)1997 – danes
ZaložbaVampire Life (trenutno), Diplomat, Koch, Columbia, E1, ByrdGang, Splash (nekdanji), Diplomat, Roc-a-fella Records, Koch, Columbia, E1, ByrdGang, Splash (nekdanji), Diplomat, Roc-a-Fella , Koch, Columbia, E1, ByrdGang, Splash (nekdanji), Vampir Life, Roc Nation (trenutno), Vampire Life, Roc Nation (trenutno), E1, Splash, Azil, Columbia, Koch, Diplomat (nekdanji), Ether
Pridruženi zakoniDiplomati, ByrdGang, Skull Gang, Chink Santana, Lil Wayne, DJ Webstar, Lloyd Banks, Dipset, Juelz Santana, Cam'ron, The Game, Max B, Philthy Rich, The Heatmakerz, Ron Browz
Velikost čevlja10.5
Uradne spletne stranihttp://www.capolife.com, http://newvampcity.com
OčeJoseph Guillermo Jones I (pokojni)
MatiNancy Jones
Družinski članJoseph 'Pudy' Guillermo Jones III (sin)
PrijateljCam'ron, Juelz Santana, Damon Dash, The Game (reper), Trey Songz (pevec)
Pridruženi ljudjeJuelz Santana, Hell Rell, Cam'ron, Freekey Zekey, J.R. Writer, 40 Cal.
Hišni ljubljenčkiHiša (pes)
Najljubši dodatkiMajice Vampire Life

Joseph Guillermo Jones II (rojen 15. julija 1976), bolj znan pod umetniškim imenom Jim Jones (prej Jimmy Jones), je ameriški reper, izvršni direktor in režiser glasbenih video spotov. Jones, prvotni član hip hop kolektiva Diplomats (znan tudi pod imenom Dipset), je skupaj s svojim dolgoletnim prijateljem in kolegom iz Harlema ​​reperjem Cam'ronom tudi soizvršni direktor podjetja Diplomat Records. Jones je tudi priznani režiser glasbenih video spotov pod psevdonimom CAPO, ki je režiral videoposnetke za umetnike, med katerimi so Cam'ron, Juelz Santana, Remy Ma in State Property.



Več o Jimu Jonesu Manj o Jimu Jonesu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Takala W.SrečanjeOktober 2015November 20151 mesec
3.Chrissy LampkinRazmerjeMaj 2004 -
dvaKat StacksSrečanje R -
1.Lisa NatsonSrečanje -
Takala W. #4.

Takala W.

Takala W. in Jim Jones sta ločena ...[ogled par] Chrissy Lampkin #3.

Chrissy Lampkin

2004

Chrissy Lampkin in Jim Jones sta se zaročila ...[ogled par] Kat Stacks #dvaGovorica

Kat Stacks

Kat Stacks in Jim Jones sta ločena ...[ogled par] Lisa Natson #1.

Lisa Natson

Lisa Natson in Jim Jones sta ločena ...[ogled par] #4.

Takala W.

Takala W. in Jim Jones sta se srečala oktobra 2015.

ki je kelsea balerini zmenki
IzmeriRezultatZodiakdvajset%'> Združljivost 5% pogled odnos #3.

Chrissy Lampkin

2004

Chrissy Lampkin in Jim Jones sta zaročena že 9 let. Začela sta hoditi 12. maja 2004, po 7 letih pa sta bila zaročena 22. oktobra 2011.

Povezava 17 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina73%Starost33%'> Združljivost 62% pogled odnos #dva

Kat Stacks

(Govorica)

Govori se, da se je Kat Stacks povezala z Jimom Jonesom.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina55%Starost44%'> Združljivost 70% pogled odnos #1.

Lisa Natson

Lisa Natson je imela srečanje z Jimom Jonesom.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Starost1%'> Združljivost 6% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Jim Jones44 RakReper
ameriški
Takala W.- Strelec
Chrissy Lampkinpetdeset BikResničnostna televizija
ameriški
Kat Stacks31. ŠkorpijonOsebnost
Venezuelski
Lisa Natson51 OvenDisc Jockey

Foto galerija

Jim Jones zunaj Jim Jones Jim Jones Jim Jones Jim Jones Jim Jones Jim Jones Jim Jones Jim Jones Jim Jones Jim Jones Jim Jones

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Prva dama2018MikeFilm
Postava2018RoyTelevizijska oddaja
Vse v2017NapadalecFilm
Rdeča jabolka padajo2009Film
Pravično ubijanje2008Jim JonesFilm
Kdo se ukvarja?2008DevonFilm
Državna lastnina 22005Jimmy Jones (kot Jimmy Jones)Film
Vojaki iz papirja2002Zamaskirani dominikanec # 2 (v vlogi Joseph Jones)Film
Žica2002Človek na uliciTelevizijska oddaja

Zanimivi Članki