Glavni Odnosi Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence PoročenaUvrstitev 133 1.Starost 30 let Zodiak Leo Odnosi 6 skupaj

S kom trenutno hodi?

Cooke Maroney in Jennifer LawrenceCooke Maroney in Jennifer Lawrence sta poročena eno leto od 19. oktobra 2019. pogled odnos

Odnosi

Jennifer Lawrence je bila v odnosih z Darrenom Aronofskyjem(2016 - 2017), Chris Martin(2014 - 2015), Nicholas Hoult(2010 - 2014)in Harvey Weinstein(2010).

Govori se, da se je Jennifer Lawrence povezala z Robom Kardashianom(2018).



O tem

Jennifer Lawrence je 30-letna ameriška igralka. Jennifer Shrader Lawrence se je rodila 15. avgusta 1990 v Louisvilleu v zvezni državi Kentucky, ZDA, znana pa je po Winter's Bone, X-Men: First Class, The Hunger Games, Silver Linings Playbook. Njeno horoskopsko znamenje je Leo.

Jennifer Lawrence je sodelovala v 15 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Chris Pratt Potniki (2016), Jack Huston noter Ameriški vrvež (2013), Anton Yelchin v Bober (2011), Bradley Cooper v Veselje (2015)in Christian Bale v Ameriški vrvež (2013).

Jennifer Lawrence je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ljudje iz Louisvillea, Kentuckyja in ameriški televizijski igralci.



ki je camilla belle zmenki

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Jennifer Lawrence! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.1 leto, 7 mesecev--
Zmenki4.3 leta, 7 mesecev1 leto, 5 mesecev1 leto
Govorice1.---
Skupaj6.3 leta, 7 mesecev1 leto, 2 meseca1 leto

Podrobnosti

ImeJennifer
Srednje imeShrader
PriimekLawrence
Polno ime ob rojstvuJennifer Shrader Lawrence
Alternativno imeJen, J-Law
Starost30 let
Rojstni dan15. avgust 1990
Rojstni krajLouisville, Kentucky, ZDA
Višina5 '9' (175 cm)
Utež63 lbs (139 lbs)
BuildPovprečno
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
PosebnostNizek IQ
Nebesno znamenjeLeo
SpolnostNaravnost
ReligijaAgnostično
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Kammerer
Poklicno besediloIgralka, filmska producentka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveWinter's Bone, X-Men: First Class, The Hunger Games, Silver Linings Playbook.
Leto (-a) aktivno (-a)2006 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija za ustvarjalce
Potrditev blagovne znamkeDior
Doprsje (palci)35
Velikost skodeliceC
Pas (palci)26.
Boki (palci)36
Velikost oblačil6.
Velikost čevlja40
Uradne spletne straniwww.imdb.com/name/nm2225369/?ref_=sr_1, jenniferslawrence.com/, www.facebook.com/JenniferLawrence, twitter.com/Jenniflawrence_, www.tumblr.com/tagged/jennifer-lawrence, www.nndb. com / people / 597/000272778 /
OčeGary Lawrence (izvajalec gradbenih del)
MatiKaren Koch Lawrence (vodja kampa)
BratBen (starejši), Blaine (starejši)
Družinski članMeredith (svakinja)
PrijateljElizabeth Banks, Zoe Kravitz, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Nicholas Hoult, Adele, Emma Stone, Bradley Cooper, Taylor Swift, Lenny Kravitz
Hišni ljubljenčkiChaz Bono (mačka), Shadow (mačka)
Najljubši ljudjeJeff Bridges, Meryl Streep, Gary Oldman, Bill Murray
Najljubši filmiZajtrk pri Tiffany's [1961], Moramo govoriti o Kevinu [2011], Veliki Lebowski [1998], Polnoč v Parizu [2011], Igre lakote
Najljubše TV oddajeBones [2005], Resnične gospodinje z Beverly Hillsa, Gossip Girl, The Simpsons, Family Guy
Najljubše skupineJake Bugg, Beatles, Queen
Najljubše pesmiPovsod (Michelle Branch), Bom jaz (Avril Lavigne), Želim te imeti večno (Jessica Simpson), Še ena ugrizne prah
Najljubše knjigeAnna Karenina, Dvigni visoko streho, Tesarji, Drugo dekle Boleyn, Moramo se pogovoriti o Kevinu, Harry Potter, Rum dnevnik
Priljubljena mestaLos Angeles, London, New York
Najljubša hranaTestenine, pica
Najljubše barveČrna, rdeča, modra, zlata
Najljubši dodatkiSončna očala, kape

Jennifer Shrader Lawrence (rojena 15. avgusta 1990) je ameriška igralka. Filmi, v katerih je igrala, so po vsem svetu zaslužili več kot 6 milijard dolarjev, v letih 2015 in 2016 pa je bila najbolje plačana igralka na svetu. Lawrence se je leta 2013 pojavil na seznamu najvplivnejših ljudi Time100 na seznamu Forbes Celebrity 100 2014 in 2016.

Več o Jennifer Lawrence Manj o Jennifer Lawrence

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
6.Cooke MaroneyPoročenaOktober 2019prisoten1 leto
5.Rob KardashianSrečanje R 20182018-
4.Darren AronofskyRazmerjeSeptember 2016Oktober 20171 leto
3.Chris MartinRazmerjeJunij 2014Junij 20151 leto
dvaNicholas HoultRazmerjeDecember 2010Julij 20143 leta
1.Harvey WeinsteinNeznano R 20102010-
Cooke Maroney #6.

Cooke Maroney

2019

Cooke Maroney in Jennifer Lawrence sta bila ...[ogled par] Rob Kardashian #5.Govorica

Rob Kardashian

2018

Jennifer Lawrence in Rob Kardashian sta ločena ...[ogled par] Darren Aronofsky #4.

Darren Aronofsky

2016 - 2017

Jennifer Lawrence in Darren Aronofsky ločita ...[ogled par] Chris Martin #3.

Chris Martin

2014 - 2015

Jennifer Lawrence in Chris Martin sta se ločila ...[ogled par] Nicholas Hoult #dva

Nicholas Hoult

2010 - 2014

Jennifer Lawrence in Nicholas Hoult se ločita ...[ogled par] Harvey Weinstein #1.Govorica

Harvey Weinstein

2010

Jennifer Lawrence in Harvey Weinstein sta bila ...[ogled par] #6.

Cooke Maroney

2019

Cooke Maroney in Jennifer Lawrence sta poročena 1 leto. Po osemmesečni zaroki sta se poročila osem mesecev, ko sta se zbrala oktobra 2019. Po 8 mesecih zaroke sta se poročila 19. oktobra 2019.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 46% pogled odnos #5.

Rob Kardashian

2018 (govorice)

Govori se, da se je Jennifer Lawrence leta 2018 povezala z Robom Kardashianom.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost84%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #4.

Darren Aronofsky

2016 - 2017

Jennifer Lawrence in Darren Aronofsky od septembra 2016 do oktobra 2017.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 3. 4% pogled odnos #3.

Chris Martin

2014 - 2015

Jennifer Lawrence in Chris Martin sta od junija 2014 do junija 2015.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop40%Višina55%Starost44%'> Združljivost Štiri, pet% pogled odnos #dva

Nicholas Hoult

2010 - 2014

Jennifer Lawrence in Nicholas Hoult od decembra 2010 do julija 2014.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop40%Višina55%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #1.

Harvey Weinstein

2010 (govorice)

Govori se, da se je Jennifer Lawrence leta 2010 povezala s Harveyjem Weinsteinom.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost1%'> Združljivost 29% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Jennifer Lawrence30. LeoIgralka
ameriški
Cooke Maroney36 RakUmetniški direktor
ameriški
Rob Kardashian3. 4 ribeResničnostna televizija
ameriški
Darren Aronofsky52 VodnarRežiser
ameriški
Chris Martin44 ribePevka
Britanski
Nicholas Hoult31. StrelecIgralec
Britanski
Harvey Weinstein69 ribeKaznivec
ameriški

Foto galerija

Jennifer Lawrence - Z možem Cookeom Maroneyjem v manhattanskem parku Hudson River Jennifer Lawrence - Z možem Cookeom Maroneyjem v manhattanskem parku Hudson River Jennifer Lawrence - Z možem Cookom Maroneyjem v manhattanskem parku Hudson River Jennifer Lawrence - Z možem Cookom Maroneyjem v manhattanskem parku Hudson River Jennifer Lawrence - Z možem Cookeom Maroneyjem v manhattanskem parku Hudson River Jennifer Lawrence - Z možem Cookeom Maroneyjem v manhattanskem parku Hudson River Jennifer Lawrence - Z možem Cookeom Maroneyjem v manhattanskem parku Hudson River Jennifer Lawrence - Z možem Cookom Maroneyjem v manhattanskem parku Hudson River Jennifer Lawrence - Videli po zmenku kosila v New Yorku Jennifer Lawrence - Videli po zmenku kosila v New Yorku Jennifer Lawrence - Videli po zmenku kosila v New Yorku Jennifer Lawrence - Videli po zmenku kosila v New Yorku

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Projekt Lila Neugebauer brez naslova2020Film
Mob Girl2020Arlyne BrickmanFilm
Ne glej gor2020Kate DibiaskyFilm
Možje X: Temni Feniks2019Mystique, RavenFilm
Rdeči vrabec2018Dominika EgorovaFilm
Mati!2017.MatiFilm
Potniki2016Aurora LaneFilm
Možje X: Apokalipsa2016Mystique, RavenFilm
Igre lakote: Mockingjay - 2. del2015.Katniss EverdeenFilm
Veselje2015.VeseljeFilm
Serena2014Serena PembertonFilm
Možje X: Dnevi preteklosti2014Mystique, RavenFilm
Igre lakote: Mockingjay - 1. del2014Katniss EverdeenFilm
Hudič, ki ga poznaš2013Mlada ZoeFilm
Ameriški vrvež2013Rosalyn RosenfeldFilm
igre lakote: Lovljenje ognja2013Katniss EverdeenFilm
Knjiga o srebrnih oblogah2012TiffanyFilm
Hiša na koncu ulice2012ElissaFilm
Igre lakote2012Katniss EverdeenFilm
Možje X: prvi razred2011Mystique, RavenFilm
Bober2011NorahFilm
Kot nor2011SamFilm
Winter's Bone2010ReeFilm
Vrtna zabava2008TiffFilm
Goreča nižina2008MarianaFilm
Poker House2008AgnesFilm
Ne še ena srednješolska predstava2007Frantic Girl, brez kreditaTV film
Oddaja Billa Engvalla2007Lauren PearsonTelevizijska oddaja
Mesto podjetja2006CaitlinTelevizijska oddaja
Srednje2005Claire Chase, Young AllisonTelevizijska oddaja
Mrzel primer2003Abby Bradford - 2007Televizijska oddaja
Menih2002MaskotaTelevizijska oddaja
Slaba kriElizabeth HolmesFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Chris Pratt in Jennifer LawrenceChris Pratt
    • Potniki
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Jack Huston in Jennifer LawrenceJack Huston
    • Ameriški vrvež
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Lawrence in Anton YelchinAnton Jelčin
    • Bober
      2011
    [+1 več]
  • Jennifer Lawrence in Bradley CooperBradley Cooper
    • Serena
      2014
    [+2 več]
  • Jennifer Lawrence in Christian BaleChristian Bale
    • Ameriški vrvež
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Lawrence in Edgar RamirezEdgar Ramirez
    • Veselje
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Lawrence in Javier BardemJavier Bardem
    • Mati!
      2017.
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Lawrence in JD PardoJD Brown
    • Goreča nižina
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Lawrence in Joel EdgertonJoel Edgerton
    • Rdeči vrabec
      2018
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Lawrence in Kristof KonradKrištof Konrad
    • Rdeči vrabec
      2018
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Lawrence in Max ThieriotMax Thieriot
    • Hiša na koncu ulice
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Lawrence in Nicholas HoultNicholas Hoult
    • Možje X: prvi razred
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Josh Hutcherson in Jennifer LawrenceJosh Hutcherson
    • Igre lakote: Mockingjay - 2. del
      2015.
    [+3 več]
  • Liam Hemsworth in Jennifer LawrenceLiam Hemsworth
    • igre lakote: Lovljenje ognja
      2013
    [+1 več]
  • Michael Fassbender in Jennifer LawrenceMichael Fassbender
    • Možje X: prvi razred
      2011
    [ogled ujemanja]
Več ujemanj na zaslonu Jennifer Lawrence Manj ujemanj na zaslonu Jennifer Lawrence

Zanimivi Članki