Glavni Odnosi Jason Behr

Jason Behr

Jason Behr PoročenaUvrstitev 3047 -250Starost 47 let Zodiak Kozorog Odnosi 5 skupaj Otroci
4 otroci

S kom trenutno hodi?

Jason Behr in Kadee StricklandKaDee Strickland in Jason Behr sta od 10. novembra 2006 poročena 14 let. pogled odnos

Odnosi

Jason Behr je bil zaročen s Katherine Heigl(2001 - 2002).

Jason Behr je bil v razmerju z Alysso Milano(2000 - 2001), Shiri Appleby(1999 - 2000)in Brandi Andres(1998 - 1999).



ki je sophie turner zmenek

O tem

Jason Behr je 47-letni ameriški igralec. Rojen Jason Nathaniel Behr 30. decembra 1973 v Minneapolisu v Minnesoti v ZDA, slovi po Maxu Evansu na Roswellu. Nezadovoljstvo, sprehajalci kože v karieri, ki traja 1994–2012, 2020. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.

Jason Behr je sodeloval v 5 tekmovanjih na zaslonu, med njimi Emilie de Ravin Roswell (1999), KaDee Strickland v Nezadovoljstvo (2004), Katherine Heigl v Roswell (1999), Sarah Michelle Gellar v Nezadovoljstvo (2004)in Shiri Appleby v Roswell (1999).

Jason Behr je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in igralci iz Minnesote.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Jasona Behra! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

kako je z Jakobom Sartoriusom

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.17 let, 1 mesec--
Zaročena1.2 leti, 10 mesecev--
Zmenki3.1 leto, 8 mesecev1 leto, 2 meseca1 leto
Skupaj5.17 let, 1 mesec4 leta, 8 mesecev1 leto

Podrobnosti

ImeJason
Srednje imeNathaniel
Priimekmorje
Polno ime ob rojstvuJason Nathaniel Behr
Starost47 let
Rojstni dan30. december 1973
Rojstni krajMinneapolis, Minnesota, ZDA
Višina5 '11' (180 cm)
BuildAtletski
Barva očiLešnik
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveMax Evans na Roswellu. Nezadovoljstvo, sprehajalci kože
Leto (-a) aktivno (-a)1994 – danes, 1994–2012, 2020
Potrditev blagovne znamkeLevi Jeans (med igranjem Roswella) [1989]
Uradne spletne straniwww.jasonbehr.org, www.jason-behr.com
OčeDavid Behr
MatiPatricia Ann Steiner
BratJohn Behr (njegov starejši brat), Aaron Behr (njegov mlajši brat), Andrew Behr (njegov mlajši brat)
SestraAliya (njegova mlada polsestra)
Družinski članAtticus Behr (sin)
PrijateljKatherine Heigl (dobri prijatelji), Shiri Appleby, William Sadler, Brendan Fehr, Majandra Delfino, Colin Hanks, Emilie De Ravin, Kadee Strickland
Hišni ljubljenčkiRonin (pes - Akita), Joplin (pes - dalmacija)
Najljubše TV oddajeRoswell, Buffy
Najljubša hranaPiščanec
Najljubše barveMreža

Jason Behr (rojen 30. decembra 1973) je ameriški filmski in televizijski igralec. Najprej je zaigral v ameriški televizijski seriji Roswell, za katero je bil dvakrat nominiran za Saturnovo nagrado, sledili sta vlogi v filmih The Shipping News in ameriškem remaku japonske grozljivke The Grudge. Behr je imel tudi vrsto gostovanj v različnih televizijskih oddajah, kot so Step by Step, The Profiler, 7th Heaven, Buffy the Vampire Slayer, JAG in imel ponavljajoče se vloge v ameriški televizijski seriji Dawson's Creek in Breakout Kings.

Več o Jasonu Behru Manj o Jasonu Behru

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.KaDee StricklandPoročenaApril 2004prisoten17 let
4.Alyssa MilanoRazmerje200020011 leto
3.Katherine HeiglRazmerjeOktober 1999Avgust 20022 leti
dvaShiri ApplebyRazmerjeJanuar 1999September 20001 leto
1.Brandi AndresRazmerje199819991 leto
KaDee Strickland #5.

KaDee Strickland

2004

KaDee Strickland in Jason Behr sta bila ...[ogled par] Alyssa Milano #4.

Alyssa Milano

2000 - 2001

Jason Behr in Alyssa Milano sta se ločila leta 200 ...[ogled par] Katherine Heigl #3.

Katherine Heigl

1999 - 2002

Katherine Heigl in Jason Behr sta se ločila v ...[ogled par] Shiri Appleby #dva

Shiri Appleby

1999 - 2000

Shiri Appleby in Jason Behr sta se ločila septembra ...[ogled par] Brandi Andres #1.

Brandi Andres

1998 - 1999

Brandi Andres in Jason Behr sta se ločila leta 199 ...[ogled par] #5.

KaDee Strickland

2004

KaDee Strickland in Jason Behr sta poročena 14 let. Hodila sta eno leto po tem, ko sta se zbrala aprila 2004. Po 10 mesecih zaroke sta se poročila 10. novembra 2006.



Povezava 17 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost84%'> Združljivost 64% Otroci
4 otroci
pogled odnos #4.

Alyssa Milano

2000 - 2001

Jason Behr in Alyssa Milano od leta 2000 do 2001.

ki hodi z Austin Mahone
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #3.

Katherine Heigl

1999 - 2002

Katherine Heigl in Jason Behr sta bila zaročena 1 leto. Zbližala sta se eno leto po tem, ko sta se zbrala oktobra 1999. Zaročila sta se leta 2001, kasneje pa sta se ločila avgusta 2002.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost72%'> Združljivost 37% pogled odnos #dva

Shiri Appleby

1999 - 2000

Shiri Appleby in Jason Behr od januarja 1999 do septembra 2000.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost72%'> Združljivost 42% pogled odnos #1.

Brandi Andres

1998 - 1999

Brandi Andres in Jason Behr od leta 1998 do 1999.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Jason Behr47 KozorogIgralec
ameriški
KaDee StricklandŠtiri, pet StrelecIgralka
ameriški
Alyssa Milano48 StrelecIgralka
ameriški
Katherine Heigl42 StrelecIgralka
ameriški
Shiri Appleby42 StrelecIgralka
ameriški
Brandi Andres48 DvojčkaIgralka
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
AtticusMoški17. oktober 2013Star 7 let KaDee Strickland
Emmeline Victoria BehrŽenska8. julij 2017Star 3 leta KaDee Strickland
Emmeline Victoria BehrŽenska8. julij 2017Star 3 leta KaDee Strickland
Caroline Matilda BehrŽenska8. julij 2017Star 3 leta KaDee Strickland

Foto galerija

Jason Behr in Kadee Strickland Jason Behr in Kadee Strickland Jason Behr in Kadee Strickland Jason Behr Jason Behr Jason Behr Jason Behr Jason Behr Jason Behr Jason Behr Jason Behr Jason Behr

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Roswell, Nova Mehika2019Tripp ManesTelevizijska oddaja
Breakout Kings2011Damien Fauntleroy, Damien FontleroyTelevizijska oddaja
Matadorji2010Gabriel lodariTV film
Zadnji mednarodni Playboy2008Jack FrostFilm
Nesmiselno2008Eliott gostFilm
Dragon Wars: D-War2007Ethan KendrickFilm
Tattooist2007Jake SawyerFilm
Družbeni človek2007Paul FisherTV film
Skinwalkers2006Caleb v Talbotu, VarekFilm
Pot2006Michael WardenTV film
Božji mož2005Ben CohenFilm
Streljanje Livien2005John LivienFilm
Srečno tudi po2004JakeFilm
Nezadovoljstvo2004DougFilm
Novice o pošiljanju2001Dennis BuggitFilm
Obredi prehoda1999Cambell FarradayFilm
Roswell1999Max EvansTelevizijska oddaja
Pleasantville1998Mark's Lackey # 2Film
Dawson's Creek1998Chris WolfeTelevizijska oddaja
Potisni1998Dempsey EastonTelevizijska oddaja
Buffy ubojnica vampirjev1997Billy 'Ford' FordhamTelevizijska oddaja
Cracker: Mind Over Murder1997Andrew LangTelevizijska oddaja
Nezemljanski narod: tisočletjedevetnajstindevetdeset šestRandyTV film
7. nebesadevetnajstindevetdeset šestBrian HeazTelevizijska oddaja
Pacifiško modradevetnajstindevetdeset šestJackTelevizijska oddaja
Profilidevetnajstindevetdeset šestNatakarTelevizijska oddaja
jazdevetindevetdeset petindevetdesetČlovek DanversTelevizijska oddaja
Sherman Oaksdevetindevetdeset petindevetdesetTyler BakerTelevizijska oddaja
Korak za korakom1991LarryTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Emilie De Ravin in Jason BehrEmilie de Ravin
    • Roswell
      1999
    [ogled ujemanja]
  • Jason Behr in Kadee StricklandKaDee Strickland
    • Nezadovoljstvo
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Jason Behr in Katherine HeiglKatherine Heigl
    • Roswell
      1999
    [ogled ujemanja]
  • Sarah Gellar in Jason BehrSarah Michelle Gellar
    • Nezadovoljstvo
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Shiri Appleby in Jason BehrShiri Appleby
    • Roswell
      1999
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.