Glavni Odnosi Jane Lynch

Jane Lynch

Jane Lynch SamskiStarost 60 let Zodiak Rak Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Jane Lynch je trenutno samska.

Odnosi

Jane Lynch je bila pred tem poročena z Laro Embry(2010 - 2013).



O tem

Jane Lynch je 60-letna ameriška igralka. Rojena Jane Marie Lynch 14. julija 1960 v Evergreen Parku v Illinoisu v ZDA, je znana po mogočnem vetru, veselju v karieri, ki traja od leta 1986 do danes. Njeno nebesno znamenje je rak.

Jane Lynch je sodelovala v treh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Cybill Shepherd Beseda L (2004), John Finn v Dawson's Creek (1998)in Laurel Holloman v Beseda L (2004).

Jane Lynch je članica naslednjih seznamov: dobitniki nagrad Emmy, ameriški filmski igralci in nekdanji rimokatoliki.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Jane Lynch! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.23 let--
Skupaj1.23 let--

Podrobnosti

ImeJane
Srednje imeMarie
PriimekLynch
Polno ime ob rojstvuJane Marie Lynch
Alternativno imeSue, trener Sylvester, Jany, Lynch Mob
Starost60 let
Rojstni dan14. julij 1960
Rojstni krajEvergreen Park, Illinois, ZDA
Višina6 '0' (183 cm)
Utež73 kg
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
PosebnostNjena višina
Nebesno znamenjeRak
SpolnostLezbijka
ReligijaAteist
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Thornridge, Dolton, Illinois, ZDA
UniverzaGledališče MFA, Univerza Cornell, Illinois State University za doktorat iz gledališča
Poklicno besediloIgralka, glasbena igralka, pevka, avtorica, komičarka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveMogočen veter, Glee
Leto (-a) aktivno (-a)1988 – danes, 1986 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija za domene talentov
Potrditev blagovne znamkeTV reklama za Nexium (2001), TV reklama za Sprint PCS (2001), TV reklama za Tilex (2001), TV reklama za American Express (2002), TV reklama za Washington Mutual (2005), (2009) TV reklama za Healthy Izbira zamrznjene hrane, igranje prijateljice Julije Louis-Dreyfus, televizijske reklame za X-Box z Ritso Gountoumas, (2010) TV oglasi za 'Comcast's Xfinity Network', (2011) TV reklame za 'Netflix', (2012) Natisni oglase za OPI Products Inc.'s Gelcolor proizvajalca OPI barva nohtov s čopičem, (2012) Nastopil je v reklamnem spotu, ki ga je vodila Carol Burnett, za DVD zbirko Time The Best of the Carol Burnett Show, Barnes & Noble Nook (2011), Kellogg Frosted Flakes
Doprsje (palci)36
Velikost skodeliceD
Pas (palci)28.
Boki (palci)37
Uradne spletne stranitwitter.com/janemarielynch, http://www.JaneLynchOfficial.com, www.nndb.com/people/747/000115402/, www.behindthevoiceactors.com/Jane-Lynch/, http://JaneLynchOfficial.com
Družinski članDr Lara Embry (žena)
Najljubši ljudjeJohn Travolta, Olivia Newton-John
Najljubši filmiGrease (1978), The Crossing Guard (1995), Ninotchka (1939), The Big Lebowski (1998), Zoolander (2001), Private Benjamin (1980)
Najljubše TV oddajeGlee

Jane Marie Lynch (rojena 14. julija 1960) je ameriška igralka, glasovna igralka, avtorica, pevka in komičarka. Najbolj znana je po vlogi Sue Sylvester v glasbeni televizijski seriji Glee. Slavo si je pridobila tudi z improviziranimi lažnimi slikami Christopherja Gosta, kot je Best in Show.

Več o Jane Lynch Manj o Jane Lynch

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Lara EmbryPoročena31. maj 199010. junij 201323 let
Lara Embry #1.

Lara Embry

1990 - 2013

Lara Embry in Jane Lynch sta se ločila 10. ...[ogled par] #1.

Lara Embry

1990 - 2013

Lara Embry in Jane Lynch sta bili poročeni tri leta. Hodila sta 20 let po tem, ko sta se zbrala 31. maja 1990 in se poročila 31. maja 2010. 3 leta kasneje sta se ločila 10. junija 2013.



Razmerje 23 let pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Jane Lynch60 RakIgralka
ameriški
Lara Embry- Doktor
ameriški

Foto galerija

Jane Lynch - ven v New Yorku Jane Lynch - ven v New Yorku Jane Lynch - ven v New Yorku Jane Lynch - ven v New Yorku Jane Lynch - ven v New Yorku Jane Lynch - ven v New Yorku Jane Lynch - ven v New Yorku Jane Lynch - ven v New Yorku Jane Lynch - ven v New Yorku Jane Lynch - ven v New Yorku Jane Lynch - ven v New Yorku Jane Lynch - ven v New Yorku

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Tehnike napak2020Joan FishbackTelevizijska oddaja
Vesoljska sila2020Načelnik pomorskih operacijTelevizijska oddaja
100% volk2020Poveljnik (glas)Film
Sarah Cooper: Vse je v redu2020KJ DillardTelevizijska oddaja
zapor2020MelTelevizijska oddaja
Bitmoji TV2020Televizijska oddaja
UglyDolls2019Elektronski ženski glas (glas), optični bralnikFilm
Archibaldova naslednja velika stvar2019Oprosti CulpepperTelevizijska oddaja
Srednja šola Moguls2019Mogul VictoriaTelevizijska oddaja
Tuca in Bertie2019Meredith MapleTelevizijska oddaja
Ralph prekine internet2018Calhoun (glas)Film
Končni prostor2018AVA, Dartricio, ga. GravenTelevizijska oddaja
Dallas in rop2018Carol, Carol Biker KingTelevizijska oddaja
Otok poletnega tabora2018Dodatni glasovi, Skadijeva mamaTelevizijska oddaja
Ptice pojejo preglasno2018ClariceKratek film
Igra2018BettyKratek film
Štorkljevo potovanje2017Olga (glas)Film
Lov na ljudi2017Janet RenoTelevizijska oddaja
Dober boj2017Madeline StarkeyTelevizijska oddaja
Veliki junak 6: serija2017Nadzvočna tožbaTelevizijska oddaja
Čudovita gospa Maisel2017Sophie LennonTelevizijska oddaja
Sorazmerno srečno2017Bobbi MartinTV film
Ryan Hansen rešuje zločine na televiziji2017Jane LynchTelevizijska oddaja
Vaš največji oboževalec2017Televizijska oddaja
Pozno cvetenje2016Caroline ChambersFilm
Po resničnosti2016DoktorFilm
Angel iz pekla2016AmyTelevizijska oddaja
Pravi O'Neali2016Jane LynchTelevizijska oddaja
Pisateljev blok2016JaneKratek film
Glasna hiša2016Trener HutchTelevizijska oddaja
Maskote2016Gabby MonkhouseFilm
Tween Fest2016Sophia SharpTelevizijska oddaja
Spuščanje mila2015.Olivia VandersteinTelevizijska oddaja
Pustolovščine Puss v škornjih2015.SallyTelevizijska oddaja
Smrdljiva in umazana oddaja2015.PrekucnikTelevizijska oddaja
Goldie in Bear2015.Gospa LocksTelevizijska oddaja
Nazaj k juri2015.Sue (glas)Film
Šov gospoda Peabodyja in Shermana2015.Bernadette SteeleTelevizijska oddaja
Sobotna akcijska zabavna ura Unicorn Team!2014Temna PubaTelevizijska oddaja
Goli medvedi smo2014Dodatni glasovi, TankTelevizijska oddaja
Pobeg s planeta Zemlja2013Jaz (glas)Film
A.C.O.D.2013Dr. JudithFilm
Popoldansko veselje2013Dr. LenoreFilm
Policija za umore2013Televizijska oddaja
Jane Lynch v Napačne skladbe2013Kratek film
Mojster džungle2013Ilene (angleška različica, glas)Film
Delhi Safari2012Ženska flamingo (angleška različica, glas)Film
Trije stoogi2012Mati nadrejenaFilm
Dino Čas2012Sue (glas)Film
Wreck-It Ralph2012Calhoun (glas)Film
Visoke fruktozne dogodivščine moteče pomaranče2012Cobb, Jane arašidTelevizijska oddaja
8.2012Maggie GallagherTV film
Gnusni božič2012Margaret Knowhow (glas)Televizijska oddaja
Paul2011Pat StevensFilm
Reka2011Alice (The Other Goose) (glas)Film
Portlandia2011Načrtovalec žaraTelevizijska oddaja
Carpool2011Kratek film
Spletna terapija2011Claire DudekTelevizijska oddaja
Mali Fry2011Neptuna (glas)Kratek film
Mitzvah obhajilo2011Elaine FrenchKratek film
Shrek Forever After2010Gretched (glas)Film
Sosedje iz pekla2010AlexTelevizijska oddaja
Lepi deli2010Kratek film
Ledena doba: Zora dinozavrov2009Diatryma Mom (glas)Film
Julie in Julia2009Dorothy McWilliamsFilm
Brezplačne ptice2009Rosie (glas)Film
Pomladna razčlenitev2009Senator 'Kay Bee' HartmannFilm
Post Grad2009Slike KarmeleFilm
Vremensko dekle2009J.D.Film
Party Down2009Constance CarmellTelevizijska oddaja
Razstava v Clevelandu2009Gospa Eck, Sue SylvesterTelevizijska oddaja
Glee2009Jane Lynch, Sue Sylvester, Will SchuesterTelevizijska oddaja
G. četa mama2009Gospodična HulkaTV film
Predstava Super Hero Squad2009MeglicaTelevizijska oddaja
Veliki odmori2009M.J.Kratek film
Glee: Režijska pilotska epizoda2009Sue SylvesterTV film
Pustolovščine moči2008JoniFilm
Vzorniki2008SweenyFilm
Moška služkinja2008Osamljena podjetnicaFilm
Vesoljski šimpanzi2008Dr. Poole (glas)Film
Rocker2008LisaFilm
Taktika prstov2008Honey StrumpetFilm
Tru Loved2008Gospa MapleFilm
Spektakularni Spider-Man2008Joan JamesonTelevizijska oddaja
Nikoli bolje2008LepoTV film
Enostavno sestavljanje2008Manager Gjorna, Manager SwenkaTelevizijska oddaja
Spletna terapija2008Claire DudekTelevizijska oddaja
Alexova noč čarovnic2008MatiKratek film
Pustolovščine kapetana Cross Dresserja2008Televizijska oddaja
Svetovalci2008lovTV film
Alvin in veverice2007GailFilm
Jaz in ne2007Nora StelmackFilm
Smeško2007Kasting direktorFilm
Trpeča človekova dobrodelnost2007Ingrid SorensenFilm
Kladivo2007Woman Who Argu With Jerry (neznan)Film
Seznam2007Dr. DavinaFilm
Hodite težko: Zgodba o Deweyju Coxu2007Gail Televizijska reporterkaFilm
Ljubezen je ljubezen2007Častiti GreeleyKratek film
Območje 572007Irene MaloofTV film
Neimenovani projekt Christine Taylor2007JanetTV film
iCarly2007Pam PuckettTelevizijska oddaja
Phineas in Ferb2007Gospa JohnsonTelevizijska oddaja
WordGirl2007Televizijska oddaja
Oko delfina2006ElizabethFilm
Petdeset tablet2006DoreenFilm
V presojo2006CindyFilm
Noči Talladega: Balada o Rickyju Bobbyju2006Lucy BobbyFilm
Frank Anderson2006Dr. Emily BriceKratek film
Ločeno v Worthu2006JenniferTV film
Kampus dame2006ProfesorTelevizijska oddaja
Priročen Manny2006Jackie GreenwayTelevizijska oddaja
Pomagaj mi, da ti pomagam2006Raquel JanesTelevizijska oddaja
Lovespring International2006Victoria RatchfordTelevizijska oddaja
Psih2006Poveljnica Barbara DunlapTelevizijska oddaja
Nove dogodivščine stare Christine2006Gospa HammondTelevizijska oddaja
Bam Bam in Celeste2005DarleneFilm
40-letna Devica2005PaulaFilm
Kalifornijci2005Sybill PlattFilm
Promtroversy2005Mimi Nimby (zaskrbljeni starš)Kratek film
Ameriški oče!2005Šef policije, zdravnik, mati (kmetova žena)Televizijska oddaja
Slepa pravičnost2005Dr. TaylorTelevizijska oddaja
Zločinski umi2005Diana ReidTelevizijska oddaja
Illeanarama2005AnnTelevizijska oddaja
Moje ime je Earl2005SissyTelevizijska oddaja
Nočni zalezovalec2005Dr. Dominic MessingerTelevizijska oddaja
Življenje in časi brina Leeja2005Madame RothchildTelevizijska oddaja
Neopisano2005JaneTelevizijska oddaja
Plevel2005CandymanTelevizijska oddaja
Serija nesrečnih dogodkov2004Realtor (brez kredita)Film
Zaspanost2004GabbyFilm
Preživeti Eden2004Maude SilverFilm
Mali črni čevelj2004GraceKratek film
Spomini zle mačehe2004Blanche MonroeKratek film
Boston Legal2004Joanna MonroeTelevizijska oddaja
Obupane gospodinje2004Maxine BennettTelevizijska oddaja
Oče ponosa2004Prodajalec daril, LilyTelevizijska oddaja
Rodney2004Amy O'BrienTelevizijska oddaja
Beseda L2004Joyce WischniaTelevizijska oddaja
Veronica Mars2004Gospa DonaldsonTelevizijska oddaja
Kako postati igralec Hollywooda v manj kot desetih minutah2004Hollywoodski mogotecKratek film
Mogočni veter2003Laurie BohnerFilm
Izpostavljeno2003Julie GrossFilm
Aretirani razvoj2003Cindi LightballoonTelevizijska oddaja
Las Vegas2003Helen PutascaTelevizijska oddaja
Reno 911!2003TerapevtTelevizijska oddaja
Človek-pajek2003Oscorp ExecutiveTelevizijska oddaja
Dva in pol moža2003Dr. Linda FreemanTelevizijska oddaja
Kolateralna škoda2002Agent RussoFilm
Veliki čas2002Gospodična RushTV film
MD2002Aileen Poole, RN, drTelevizijska oddaja
Menih2002Dr. Julie WaterfordTelevizijska oddaja
Mrtva cona2002Flo McMurtryTelevizijska oddaja
Gledam Ellie2002RomanTelevizijska oddaja
Lepi fantje končajo zadnji2001MamaKratek film
Po Jimu2001JaniceTelevizijska oddaja
Oddelek2001Televizijska oddaja
Martini2001Dr. JaneKratek film
Najboljše v oddaji2000Christy CummingsFilm
Rdeča šminka2000Končni televizijski dnevnikFilm
Iz katerega planeta ste?2000DoreenFilm
Bostonska javnost2000Jane MorrellTelevizijska oddaja
CSI: Preiskava kraja zločina2000RangerTelevizijska oddaja
Gilmore Girls2000Medicinska sestraTelevizijska oddaja
Weberjev šov2000CarlaTelevizijska oddaja
Titus2000TožilecTelevizijska oddaja
Pobarvaj me gej2000IzvršniKratek film
Družinski človek1999Dotty Campbell, angleška mati na letališču, učiteljica francoščineTelevizijska oddaja
Družinsko pravo1999Cheryl BowmanTelevizijska oddaja
Sodnik Amy1999ASA PerkinsTelevizijska oddaja
Priljubljeno1999Suzi KleinTelevizijska oddaja
Zahodno krilo1999Reporter, Reporter v sestanku za sestankeTelevizijska oddaja
Dawson's Creek1998Gospa WitterTelevizijska oddaja
Felicity1998Profesor MeatTelevizijska oddaja
Kralj kraljic1998Dr. ForemanTelevizijska oddaja
Will & Grace1998RobertaTelevizijska oddaja
Dotakni se me1997SvetovalecFilm
Dharma & Greg1997SherylTelevizijska oddaja
3. skala od soncadevetnajstindevetdeset šestGospa. ParTelevizijska oddaja
7. nebesadevetnajstindevetdeset šestMedicinska sestraTelevizijska oddaja
Arli $$devetnajstindevetdeset šestTelevizijska oddaja
Arthurdevetnajstindevetdeset šestPatty RatburnTelevizijska oddaja
Caroline v mestudevetindevetdeset petindevetdesetGospodinjaTelevizijska oddaja
Cybilldevetindevetdeset petindevetdesetGospa SweeneyTelevizijska oddaja
V hišidevetindevetdeset petindevetdesetRuthTelevizijska oddaja
jazdevetindevetdeset petindevetdesetSandyjev prijateljTelevizijska oddaja
NewsRadiodevetindevetdeset petindevetdesetCarolTelevizijska oddaja
Prijatelji1994ProtiTelevizijska oddaja
Stranka petih1994Dr. PennantTelevizijska oddaja
Usodni instinkt1993Prison ReporterFilm
Ubežnik1993Doktorka Kathy WahlundFilm
Bakersfield P.D.1993Michelle HathawayTelevizijska oddaja
Frasier1993CynthiaTelevizijska oddaja
NYPD modra1993Susanna HoweTelevizijska oddaja
Oddaja Johna Larroqueta1993Mary traversTelevizijska oddaja
Dosjeji X1993Gospa Anne T. LokensgardTelevizijska oddaja
Neposreden pogovor1992Gladys (glas)Film
V najboljšem interesu otrok1992Gwen Hatcher (v vlogi Jany Lynch)TV film
The Simpsons1989Jeanie, Roz DavisTelevizijska oddaja
Nasprotno1988Gospa LindstromFilm
Prazno gnezdo1988TammyTelevizijska oddaja
Taksi morilec1988Film
Poročen ... z otroki1987GretaTelevizijska oddaja
Pravljični gozdLevoFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Cybill Shepherd
    • Beseda L
      2004
    [ogled ujemanja]
  • John Finn
    • Dawson's Creek
      1998
    [ogled ujemanja]
  • Jane Lynch in Laurel HollomanLovor Holloman
    • Beseda L
      2004
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Luca Cordero di Montezemolo
Luca Cordero di Montezemolo
28. maj 2021 ... Luca Cordero di Montezemolo novice, trači, fotografije Luce Cordero di Montezemolo, biografija, seznam deklet Luca Cordero di Montezemolo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Luca Cordero di Montezemolo. Zgodovina zmenkov Luca Cordero di Montezemolo, 2021, 2020, seznam odnosov Luca Cordero di Montezemolo.
Bodi Shimooka
Bodi Shimooka
28. maj 2021 ... Sea Shimooka novice, trači, fotografije Sea Shimooke, biografija, seznam fantov Sea Shimooka 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sea Shimooka. Zgodovina zmenkov Sea Shimooka, 2021, 2020, seznam odnosov Sea Shimooka.
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Seznam zvonjenja, po abecedi urejen s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam igralcev The Ring vključuje vse igralke The Ring in vse ostale igralce iz ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Seznam igralcev Smrkcev po abecednem vrstnem redu s fotografijami, če so na voljo. Ta seznam igralcev Smrkcev vključuje vse igralke Smrkcev in vse ostale igralce ...
Kasia Moś
Kasia Moś
28. maj 2021 ... novice Kasia Moś, trači, fotografije Kasie Moś, biografija, seznam fantov Kasie Moś 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kasia Moś. Zgodovina zmenkov Kasia Moś, 2021, 2020, seznam odnosov Kasia Moś.
Adriana verdirosi
Adriana verdirosi
28. maj 2021 ... Adriana Verdirosi novice, tračevi, fotografije Adriane Verdirosi, biografija, seznam fantov Adriane Verdirosi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Adriane Verdirosi. Zgodovina zmenkov Adriane Verdirosi, 2021, 2020, seznam odnosov Adriane Verdirosi.
Jennifer Syme
Jennifer Syme
28. maj 2021 ... Jennifer Syme novice, trači, fotografije Jennifer Syme, biografija, seznam fantov Jennifer Syme 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Jennifer Syme. Zgodovina zmenkov Jennifer Syme, 2021, 2020, seznam zvez z Jennifer Syme.