Glavni Zmenki Jan Uczkowski

Jan Uczkowski

Jan UczkowskiStarost 24 let Zodiak Tehtnica

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Jan Uczkowski verjetno samski.

Odnosi

Za Jan Uczkowski nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Jan Uczkowski je 24-letni ameriški igralec. Jan Antoni Uczkowski, rojen 7. oktobra 1996 v Patersonu v New Jerseyju v ZDA, je znan po The Key of Awesome v karieri, ki traja od 2003 do 2016. Njegovo nebesno znamenje je Tehtnica.

Jan Uczkowski je član naslednjih seznamov: rojeni leta 1996 in ameriški igralci moških otrok.

ki je cynthia rhodes zmenki

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Jana Uczkowskega! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Podrobnosti

ImeJan
Srednje imeAntoni
PriimekUczkowski
Polno ime ob rojstvuJan Antoni Uczkowski
Starost24 let
Rojstni dan7. oktober 1996
Rojstni krajPaterson, New Jersey, ZDA
Višina5 '7½' (171 cm)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveKljuč super
Leto (-a) aktivno (-a)2003 – danes, 2003–2016
Uradne spletne straniwww.imdb.com/name/nm1738378/, www.facebook.com/pages/Jan-Uczkowski/155675371165314, www.youtube.com/user/JanUczkowski
BratDariusz M. Uczkowski

Jan Antoni Uczkowski (rojen 7. oktobra 1996) je ameriški igralec. Ima starejšega brata Dariusza Michala, ki je prav tako igralec.

Več o Janu Uczkowskem Manj o Janu Uczkowskem

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Jessup2017.Jessup BaumgartnerKratek film
No Letting Go2015.Kyle (17 let)Film
Vigilante2014Artemis ParkerKratek film
Natečaj2013Philip KingFilm
Zdrobi2010Nate YoungKratek film
Odsotnost2010Jonathan GardnerKratek film
Igranje doktorja2009AndrewFilm
Avtopilot2009LukaKratek film
Knife Point2009JakeKratek film
Bohemibot2009Bohemibotov sinKratek film
Luči2009RyanKratek film
Spodnja Providenca2009Terp FranklinKratek film
Ključ super2009Justin Bieber, Niall, PeetaTelevizijska oddaja
Imate pravico ostati nasilni2008PotheadFilm
Votlo drevo2008Timmy (glas)Kratek film
Snap-Shot2008LukaKratek film
Luna, zvezde, zemlja, konj2008JaredKratek film
Orožniki2007Mladi genKratek film
Samo še ena romantična rokoborbena komedija2006Mladi John BondFilm
Tavaj2006FantKratek film
Hebrejsko kladivo2003Kmart Shopper, brez kreditaFilm
Zakon in red: Kazniva namera2001Sin Raya GarrettaTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Kristin Davis
Kristin Davis
28. maj 2021 ... Kristin Davis novice, trači, fotografije Kristin Davis, biografija, seznam fantov Kristin Davis 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kristin Davis. Kristin Davis Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Kristin Davis.
Aleksander Ludwig
Aleksander Ludwig
28. maj 2021 ... Alexander Ludwig novice, trači, fotografije Alexandra Ludwiga, biografija, seznam deklet Aleksandra Ludwiga 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Aleksandra Ludwiga. Alexander Ludwig Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Alexander Ludwig.
Evan Peters in Sarah Paulson
Evan Peters in Sarah Paulson
28. maj 2021 ... Evan Peters in Sarah Paulson fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Claudio Amaral Peixoto
Claudio Amaral Peixoto
28. maj 2021 ... Claudio Amaral Peixoto novice, trači, fotografije Claudio Amaral Peixoto, biografija, seznam deklet Claudio Amaral Peixoto 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zveze Claudio Amaral Peixoto. Zgodovina zmenkov Claudio Amaral Peixoto, 2021, 2020, seznam odnosov Claudio Amaral Peixoto.
Jen Ledger
Jen Ledger
28. maj 2021 ... Jen Ledger novice, tračevi, fotografije Jen Ledger, biografija, seznam fantov Jen Ledger 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Jen Ledger. Zgodovina zmenkov Jen Ledger, 2021, 2020, seznam zvez z Jen Ledger.
Matt Smiley
Matt Smiley
28. maj 2021 ... Matt Smiley novice, trači, fotografije Matta Smileyja, biografija, seznam deklet Matt Smiley 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Matt Smiley. Zgodovina zmenkov Matt Smiley, 2021, 2020, seznam zvez Matt Smiley.
Sheila Bellush
Sheila Bellush
28. maj 2021 ... Sheila Bellush novice, trači, fotografije Sheile Bellush, biografija, seznam fantov Sheile Bellush 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bellush. Zgodovina zmenkov Sheila Bellush, 2021, 2020, seznam odnosov Sheila Bellush.