Glavni Odnosi Jake Paul

Jake Paul

Jake Paul SamskiUvrstitev 655 -83Starost 24 let Zodiak Kozorog Odnosi 5 skupaj

S kom trenutno hodi?

Jake Paul je trenutno samski.

Odnosi

Jake Paul je bil pred tem poročen s Tano Mongeau(2019-2020).



slike zach wilson in julianne hough

Jake Paul je bil v zvezi z Eriko Costell(2017 - 2018), Tessa Brooks(2017), Alissa Violet(2016 - 2017)in saški Sharbino(2014).

O tem

Jake Paul je 24-letna ameriška osebnost. Jake Joseph Paul, rojen 17. januarja 1997 v Clevelandu v Ohiu v ZDA, je znan po Vine, YouTube, Bizaardvark v karieri, ki traja od leta 2016 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.

Jake Paul je član naslednjih seznamov: ameriški komiki, ameriški glasbeniki in ameriški boksarji.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Jake Paul! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.9 mesecev, 5 dni--
Zmenki4.1 leto, 7 mesecev8 mesecev, 4 dni-
Skupaj5.1 leto, 7 mesecev8 mesecev, 10 dni9 mesecev, 5 dni

Podrobnosti

ImeJake
Srednje imeJožef
PriimekPaul
Polno ime ob rojstvuJake Joseph Paul
Alternativno imeJake Paul, Jake Joseph Paul, Jake
Starost24 let
Rojstni dan17. januarja 1997
Rojstni krajCleveland, Ohio, ZDA
Višina6 '1' (185 cm)
Utež192 lbs (87 kg)
BuildAtletski
Barva očiRjava - temna
Barva lasBlondinka
PosebnostMočna čeljust, atletsko telo
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Westlake
Poklicno besediloIgralec, YouTuber in osebnost v družabnih omrežjih
PoklicOsebnost
Zahteva do slaveTrta, YouTube, Bizaardvark
Glasbeni žanr (besedilo)Komedija, Vlog
Leto (-a) aktivno (-a)2013 – danes, 2016 – danes
Pridruženi zakoniTana Mongeau, Alissa Violet, Ray Diaz, 100.000 naročnikov, 2016, 1.000, 10. 2017
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija William Morris Endeavour
Uradne spletne straniwww.facebook.com/jakepaul/, www.instagram.com/jakepaul/, www.team10official.com/, twitter.com/jakepaul, www.youtube.com/jakepaulchannel
Hišni ljubljenčkiPsi
Najljubša hranaMac in sir (izdelala njegova mati)
Najljubše barveMreža

Jake Joseph Paul (rojen 17. januarja 1997) je ameriški YouTuber, internetni človek, igralec in glasbenik, ki je zaslovel v zdaj neaktivni video aplikaciji Vine. Prvič je prišel v ospredje, ko je igral vlogo Dirka Manna v seriji Disney Channel Bizaardvark. Od takrat je zaradi svojega neposlušnega vedenja postal predmet sporov.

ki ima Michaela Jacksona zmenek
Več o Jakeu Paulu Manj o Jakeu Paulu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.Tana MongeauPoročenaApril 2019Januar 20209 mesecev
4.Erika CostellRazmerjeApril 2017November 20181 leto
3.Tessa BrooksNeznano R Februar 2017Februar 2017-
dvaAlissa VioletRazmerje2016Februar 20171 leto
1.Saški šarbinoRazmerje20142014-
Tana Mongeau #5.

Tana Mongeau

2019 - 2020

Tana Mongeau in Jake Paul sta ločena ...[ogled par] Erika Costell #4.

Erika Costell

2017 - 2018

Erika Costell in Jake Paul sta se ločila novembra ...[ogled par] Tessa Brooks #3.Govorica

Tessa Brooks

2017

Govorilo se je, da sta Tessa Brooks in Jake Paul ...[ogled par] Alissa Violet #dva

Alissa Violet

2016 - 2017

Alissa Violet in Jake Paul sta ločena ...[ogled par] Saški šarbino #1.

Saški šarbino

2014

Jake Paul in Saxon Sharbino sta ločena ...[ogled par] #5.

Tana Mongeau

2019 - 2020

Tana Mongeau in Jake Paul sta bila poročena od 28. julija 2019 do januarja 2020 (5 mesecev).



Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos #4.

Erika Costell

2017 - 2018

Erika Costell in Jake Paul sta bila poročena od 19. junija 2017 do novembra 2018 (1 leto).

Jeff Wittek in zaprtje Ramirez
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost33%'> Združljivost 72% pogled odnos #3.

Tessa Brooks

2017 (govorice)

Govori se, da se je Tessa Brooks februarja 2017 povezala z Jakeom Paulom.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost84%'> Združljivost 64% pogled odnos #dva

Alissa Violet

2016 - 2017

Alissa Violet in Jake Paul sta bila v zvezi od leta 2016 do februarja 2017.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina55%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #1.

Saški šarbino

2014

Jake Paul in Saxon Sharbino sta bila leta 2014.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost84%'> Združljivost 64% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Jake Paul24. KozorogOsebnost
ameriški
Tana Mongeau22. RakOsebnost
ameriški
Erika Costell28. ŠkorpijonModel
ameriški
Tessa Brooks22. OvenOsebnost
ameriški
Alissa Violet24. DvojčkaModel
ameriški
Saški šarbinoenaindvajset DvojčkaIgralka
ameriški

Foto galerija

Tana Mongeau in Jake Paul (Jana) # poljubljanje

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Mainstream2020Jake PaulFilm
Um Jakea Paula2018Jake PaulTelevizijska oddaja
E! Novice: Daily Pop2017Sam - gostTelevizijska oddaja
Nagrade Teen Choice 20172017On sam - voditeljTelevizijska oddaja
Bizaardvark2016Dirk MannTelevizijska oddaja
Mono2016DuganFilm
Plesni tabor2016KopljeFilm
Sprehodite potegavščino2016On samTelevizijska oddaja
Style Code Live2016Sam 1 epizoda, 2016Televizijska oddaja
Letalski način2016Film
Clevver zdaj2016On samTelevizijska oddaja
Celebs reagirajo2016On samTelevizijska oddaja
Hollywood Today Live2015On samTelevizijska oddaja
Boj živih mrtvih2015On samTelevizijska oddaja
Dom in družina2012JazTelevizijska oddaja
Smešno2011JazTelevizijska oddaja
Filmi o slabem vremenu2010Televizijska oddaja
Piper's Picks TV2008Samostojni gostTelevizijska oddaja
WWE Smackdown!1999Jake PaulTelevizijska oddaja
Dobro jutro Amerika1975JazTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Xiaoting Pan
Xiaoting Pan
28. maj 2021 ... Xiaoting Pan novice, trači, fotografije Xiaoting Pan, biografija, seznam fantov Xiaoting Pan 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Xiaoting Pan. Zgodovina zmenkov Xiaoting Pan, 2021, 2020, seznam odnosov Xiaoting Pan.
Sheila Bleck
Sheila Bleck
28. maj 2021 ... Sheila Bleck novice, trači, fotografije Sheile Bleck, biografija, seznam fantov Sheile Bleck 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bleck. Zgodovina zmenkov Sheila Bleck, 2021, 2020, seznam zvez Sheila Bleck.
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov so nedvomno najbolj nadarjeni in zelo okrašeni hokejisti, ki so kdaj udarili po ledu v državni hokejski ligi. Te ...
Nomi Leasure
Nomi Leasure
28. maj 2021 ... Nomi Leasure novice, trači, fotografije Nomi Leasure, biografija, seznam fantov Nomi Leasure 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nomi Leasure. Zgodovina zmenkov Nomi Leasure, 2021, 2020, seznam odnosov Nomi Leasure.
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
So bili vaši najljubši rap izvajalci že zaprti? Ta seznam vseh reperjev, kdaj aretiranih in poslanih v zapor v zgodovini rap glasbe, ima ...
Miriam McDonald
Miriam McDonald
28. maj 2021 ... Miriam McDonald novice, trači, fotografije Miriam McDonald, biografija, seznam fantov Miriam McDonald 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Miriam McDonald. Zgodovina zmenkov Miriam McDonald, 2021, 2020, seznam zvez z Miriam McDonald.
Najboljše pesmi Everlast
Najboljše pesmi Everlast
Seznam skladb Everlast, ki jih je Rankerjeva skupnost ocenila najbolje in najslabše. Tu so vključeni vsi singli Everlasta, toda pravi oboževalci vedo, da obstajajo še drugi ...