Glavni Zmenki Ina Benita

Ina Benita

Ina Benita 1912 - 1984Starost 72 ob smrti Zodiak Vodnar

S kom trenutno hodi?

Počivaj v miru.

Odnosi

Za Ino Benito nimamo zapisov o preteklih odnosih.



poročena arianna huffington bill maher

O tem

Ina Benita je članica naslednjih seznamov: 1912 rojenih, 1984 umrlih in poljski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Ina Benita! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Daniel Day Lewis Julia Roberts

Podrobnosti

ImeV
PriimekBenita
Polno ime ob rojstvuInna Florow-Bulhak
Starost72 (starost ob smrti) let
Rojstni dan1. februarja 1912
Rojstni krajKijev, Ukrajina
UmrlSeptember 1984
Kraj smrtiMechanicsburg, Pennsylvania, ZDA
Nebesno znamenjeVodnar
DržavljanstvoPoljski
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Leto (-a) aktivno (-a)1931–1944

Ina Benita (1. marca 1912 - 9. septembra 1984) je bila priljubljena poljska igralka medvojnega obdobja. Rodila se je Inna Florow-Bulhak v Kijevu, takrat delu Ruskega imperija. Njen oče je bil Mikołaj Gerwazy Bułhak, mama pa Helena Jeszczenko. Oba Benitina starša sta se imela za Poljaka in se bosta preselila v Krakov, a ko je izbruhnila prva svetovna vojna, so njihovi načrti zamujali.



Več o Ini Beniti Manj o Ini Beniti

Foto galerija

Ina Benita Ina Benita Ina Benita Ina Benita Ina Benita Ina Benita Ina Benita Ina Benita - Slikovna revija raycie na goraco [Poljska] (17. oktober 2019) Ina Benita - Slikovna revija raycie na goraco [Poljska] (17. oktober 2019) Ina Benita - Retro Magazine Pictorial [Poljska] (september 2019) Ina Benita - Retro Magazine Pictorial [Poljska] (september 2019) Ina Benita - Slikovna revija Nostalgija [Poljska] (marec 2018)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Doktor Murek1939KarolkaFilm
Materino srce1938HankaFilm
Wislini ljudje1938AnnaFilm
Gehenna1938Lora, Anijina bratrankaFilm
Jasnie pan szofer1935Hania PudlowiczównaFilm
Njegova ekscelenca tema1933Ania PoreckaFilm

Razprave

Izbira Urednika

Najboljše otroške knjige, posnete v filme
Najboljše otroške knjige, posnete v filme
Knjiga je običajno boljša od filma, vendar to ni preprečilo, da bi te klasične otroške knjige nastale v filmih. Ta seznam otroških knjig ...
Alex Rodriguez's Loves & Hookups
Alex Rodriguez's Loves & Hookups
Na seznamu deklet Alex Rodriguez je nekaj najbolj znanih ljubiteljev zvezd in ljubiteljev baseball zvezde New York Yankees. Od glasbenikov, kot so ...
Diane Ayala Goldner
Diane Ayala Goldner
28. maj 2021 ... Diane Ayala Goldner novice, trači, fotografije Diane Ayale Goldner, biografija, seznam fantov Diane Ayala Goldner 2016. Zgodovina odnosov. Diane Ayala Goldner seznam odnosov. Diane Ayala Goldner Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Diane Ayala Goldner.
Najboljši igralci lige NBA pri Jordan Brand
Najboljši igralci lige NBA pri Jordan Brand
Velik posel čevljev je eno največjih priporočil, ki jih lahko dobi zvezda NBA, in v igri je malo blagovnih znamk, ki so bolj spoštovane kot Jordan Brand. Medtem ...
Alexandra Paressant
Alexandra Paressant
28. maj 2021 ... Alexandra Paressant novice, trači, fotografije Alexandra Paressant, biografija, seznam fantov Alexandra Paressant 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Alexandra Paressant. Zgodovina zmenkov Alexandra Paressant, 2021, 2020, seznam odnosov Alexandra Paressant.
Xander Harris je bil najslabši del filma 'Buffy the Vampire Slayer
Xander Harris je bil najslabši del filma 'Buffy the Vampire Slayer'
Buffy the Vampire Slayer je zamenjala televizijo. Ne samo, da je svetu prinesel enega najbolj niansiranih ženskih likov v temni fantazijski zvrsti, ampak tudi ...
Bill Bixby in Judith Kliban
Bill Bixby in Judith Kliban
28. maj 2021 ... Bill Bixby in Judith Kliban fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...