Glavni Odnosi Ian Hecox

Ian Hecox

Ian Hecox SamskiStarost 33 let Zodiak Strelec Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Ian Hecox je trenutno samski.

Odnosi

Ian Hecox je bil v odnosih s Pamelo Horton(2015 - 2018)in Melanie Moat(2007 - 2014).



O tem

Ian Hecox je 33-letni ameriški komik. Ian Andrew Hecox, rojen 30. novembra 1987 v Kaliforniji, je znan po Smošu v karieri, ki traja od leta 2002 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Strelec.

Ian Hecox je bil na 4 zaslonskih tekmah, med njimi tudi Courtney Miller Smosh (2005), Brittany Ross v Smosh: Film (2015), Francesca Galassi v Ghostmates (2016)in Olivia Sui v Smosh (2005).

Ian Hecox je član naslednjih seznamov: Komedijski dui, Ameriški komiki in Ameriški glasbeni dvojci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Iana Hecoxa! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva6 let, 10 mesecev4 leta, 8 mesecev2 leti, 6 mesecev
Skupajdva6 let, 10 mesecev4 leta, 8 mesecev2 leti, 6 mesecev

Podrobnosti

ImeIan
Srednje imeAndrew
PriimekHecox
Polno ime ob rojstvuIan Andrew Hecox
Alternativno imeSmosh
Starost33 let
Rojstni dan30. november 1987
Rojstni krajKalifornija
Višina5 '8' (173 cm)
BuildPovprečno
Barva očiModra
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeStrelec
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloInternetni komik, pisatelj, režiser, urednik
PoklicKomik
Zahteva do slaveSmosh
Glasbeni žanr (besedilo)Komedija, komedija (Smosh / ElSmosh), igranje iger (igre Smosh), animacija (utihni! Risanke)
Leto (-a) aktivno (-a)2005 – danes, 2002 – danes
Pridruženi zakoniPewDiePie, Lilly Singh, Ryan Higa, Gus Johnson, Jacksfilms, Chris Pratt, Rhett & Link, Ray William Johnson, MatPat, h3h3Productions, Markiplier, CaptainSparklez, Mini Ladd, Tana Mongeau, Jon Cozart, Shane Dawson, Flula Borg, Jenna Dan in Phil, Harley Morenstein, Drew Monson, Fine Brothers, I Fire My Friends on Fire, 100 000 naročnikov, 2007 (Smosh), 2011 (Smosh Games), 2011 (ElSmosh), 2019 (SmoshCast), 1 000, 2009 (Smosh) 2011 (Smosh Games) 2011 (ElSmosh), 10. 2013
Uradne spletne straniwww.smosh.com/, www.youtube.com/user/smosh, twitter.com/SmoshIan, instagram.com/ianhecox, www.facebook.com/smoshIanH, http://www.smosh.com
MatiCheryl Hecox
SestraMelissa Hecox
PrijateljAnthony Padilla
Hišni ljubljenčkiDaisy (pes-nemška ovčarka) [2013-danes]

Smosh je ameriška risarska komedija na YouTube kanalu, ki sta jo ustvarila Anthony Padilla in Ian Hecox. Leta 2002 je Padilla ustvaril spletno mesto z imenom 'smosh.com' za izdelavo flash animacij, kasneje pa se mu je pridružil še Hecox. Videoposnetke so začeli objavljati na Smoševem YouTube kanalu jeseni 2005 in hitro postali eden najbolj priljubljenih kanalov na tej strani. Od maja 2019 ima kanal Smosh več kot 9,5 milijarde ogledov videoposnetkov in več kot 25 milijonov naročnikov, kar ga uvršča tik med 50 najbolj prijavljenih kanalov v YouTubu, potem ko je pred tem preživel tri ločena obdobja kot najbolj naročen kanal na platformi.

Več o Ianu Hecoxu Manj o Ianu Hecoxu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaPamela HortonRazmerjeJulij 201520182 leti
1.Melanie MoatRazmerjeNovember 2007September 20146 let
Pamela Horton #dva

Pamela Horton

2015 - 2018

Pamela Horton in Ian Hecox sta se ločila leta 2018 ...[ogled par] Melanie Moat #1.

Melanie Moat

2007 - 2014

Melanie Moat in Ian Hecox sta se ločila 2. septembra ...[ogled par] #dva

Pamela Horton

2015 - 2018

Pamela Horton in Ian Hecox od julija 2015 do 2018.



Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos #1.

Melanie Moat

2007 - 2014

Melanie Moat in Ian Hecox od 11. novembra 2007 do septembra 2014.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost84%'> Združljivost 60% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Ian Hecox33 StrelecKomik
ameriški
Pamela Horton33 BikIgralka
ameriški
Melanie Moat31. OvenOsebnost
ameriški

Foto galerija

Ian Hecox Ian Hecox Ian Hecox Ian Hecox Ian Hecox Ian Hecox Ian Hecox Ian Hecox Ian Hecox Ian Hecox Ian Hecox Ian Hecox in Pamela Horton

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Vsak prazen kdajkoli2019Televizijska oddaja
Vlogi moštva2018Televizijska oddaja
FANtazije2017Gost zvezdeTelevizijska oddaja
Jezni ptiči2016Mehurčki (glas)Film
Števci delov2016IanTelevizijska oddaja
Slab internet2016CoreyTelevizijska oddaja
Ghostmates2016EdFilm
Veliki kaj če2016Rick Grimes, Različni liki, ZombiTelevizijska oddaja
Arktična pustolovščina: Na zamrznjenem ribniku2016One-Eye (angleška različica, glas)Film
Ghostmates BTS2016EddieFilm
Alternativni življenjski slog: izkušnja Stevena Suptic2016IanFilm
Ježi2016Maddox (angleška različica, glas)Film
Smosh: Film2015IanFilm
Super Smosh2015IanTelevizijska oddaja
Vsak [prazen] kdajkoli2015Delodajalec, George, WendellTelevizijska oddaja
Volkovi kaosa2015IanTelevizijska oddaja
Vesel božič za Minecraft2015Ian, Randolph (glas)Kratek film
Božična apokalipsa2014Ian (glas)Kratek film
Smosh dojenčki2013Baby Ian, Ian, Teen IanTelevizijska oddaja
Konec božiča2013Ian (glas)Kratek film
Smoš2012JuanTelevizijska oddaja
Smoshhy božič2012Kanadčan (glas), IanKratek film
Agenti tajnih stvari2010PerverznjakKratek film
YouTube Assassin2010Ian HecoxTelevizijska oddaja
Vprašaj Charlieja2010CharlieTelevizijska oddaja
Moteča pomaranča2009Banana # 2, Banana 2Televizijska oddaja
Če bi bilo [prazno] resnično2009Tip Boomerang, moški iz tujine, TimehopTelevizijska oddaja
Smosh2005Batman, Billy, IanTelevizijska oddaja
Rdeča proti modri2003Gun Guy # 1, Sentry # 2Televizijska oddaja
Epski bitki v zgodoviniMichelangelo BuonarrotiFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Courtney Miller in Ian HecoxCourtney Miller
    • Smosh
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Ian Hecox in Brittany RossBrittany Ross
    • Smosh: Film
      2015
    [ogled ujemanja]
  • Ian Hecox in Francesca GalassiFrancesca Galassi
    • Ghostmates
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Olivia Sui in Ian HecoxOlivia sui
    • Smosh
      2005
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Luca Cordero di Montezemolo
Luca Cordero di Montezemolo
28. maj 2021 ... Luca Cordero di Montezemolo novice, trači, fotografije Luce Cordero di Montezemolo, biografija, seznam deklet Luca Cordero di Montezemolo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Luca Cordero di Montezemolo. Zgodovina zmenkov Luca Cordero di Montezemolo, 2021, 2020, seznam odnosov Luca Cordero di Montezemolo.
Bodi Shimooka
Bodi Shimooka
28. maj 2021 ... Sea Shimooka novice, trači, fotografije Sea Shimooke, biografija, seznam fantov Sea Shimooka 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sea Shimooka. Zgodovina zmenkov Sea Shimooka, 2021, 2020, seznam odnosov Sea Shimooka.
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Seznam zvonjenja, po abecedi urejen s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam igralcev The Ring vključuje vse igralke The Ring in vse ostale igralce iz ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Seznam igralcev Smrkcev po abecednem vrstnem redu s fotografijami, če so na voljo. Ta seznam igralcev Smrkcev vključuje vse igralke Smrkcev in vse ostale igralce ...
Kasia Moś
Kasia Moś
28. maj 2021 ... novice Kasia Moś, trači, fotografije Kasie Moś, biografija, seznam fantov Kasie Moś 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kasia Moś. Zgodovina zmenkov Kasia Moś, 2021, 2020, seznam odnosov Kasia Moś.
Adriana verdirosi
Adriana verdirosi
28. maj 2021 ... Adriana Verdirosi novice, tračevi, fotografije Adriane Verdirosi, biografija, seznam fantov Adriane Verdirosi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Adriane Verdirosi. Zgodovina zmenkov Adriane Verdirosi, 2021, 2020, seznam odnosov Adriane Verdirosi.
Jennifer Syme
Jennifer Syme
28. maj 2021 ... Jennifer Syme novice, trači, fotografije Jennifer Syme, biografija, seznam fantov Jennifer Syme 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Jennifer Syme. Zgodovina zmenkov Jennifer Syme, 2021, 2020, seznam zvez z Jennifer Syme.