Glavni Odnosi Hilarie Burton

Hilarie Burton

Hilarie Burton PoročenaUvrstitev 1587 -212Starost 38 let Zodiak Rak Odnosi 2 skupaj Otroci 3 otroci

S kom trenutno hodi?

Hilarie Burton in Jeffrey Dean MorganJeffrey Dean Morgan in Hilarie Burton sta poročena eno leto od 5. oktobra 2019. pogled odnos

Odnosi

Hilarie Burton je bila pred tem poročena z Ianom Prangeom.

O tem

Hilarie Burton je 38-letna ameriška igralka. Rojena Hilarie Ross Burton 1. julija 1982 v Sterlingu, VA, ZDA, slovi po Peyton Sawyer na One Tree Hill v karieri, ki traja od leta 1999 do danes. Njeno nebesno znamenje je rak.



Hilarie Burton je sodelovala v 8 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Chad Michael Murray Grič enega drevesa (2003), Austin Nichols v Grič enega drevesa (2003), Matt Dallas v Poreden ali prijazen (2012), James Lafferty v Grič enega drevesa (2003)in Justin Hartley v Grad (2009).

Hilarie Burton je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški filmski producenti in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Hilarie Burton! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročenadva12 let8 let, 6 mesecev5 let
Skupajdva12 let8 let, 6 mesecev5 let

Podrobnosti

ImeHilarie
Srednje imeRoss
PriimekBurton
Polno ime ob rojstvuHilarie Ross Burton
Alternativno imeHil
Starost38 let
Rojstni dan1. julij 1982
Rojstni krajSterling, VA, ZDA
Višina5 '7½' (171 cm)
BuildVitek
Barva očiLešnik
Barva lasBlondinka
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Park View, Sterling, VA
UniverzaUniverza New York, Avtentični talent in literarni management (Brooklyn, NY)
Poklicno besediloIgralka, producentka
PoklicIgralka
Zahteva do slavePeyton Sawyer na griču One Tree
Leto (-a) aktivno (-a)2000 – danes, 1999 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija za uprizoritvene umetnosti (LA)
Uradne spletne straniwww.hilarie-burton.com, www.instagram.com/hilarieburton/?hl=sl, twitter.com/HilarieBurton, www.nndb.com/people/553/000109226/
OčeBill
MatiLisa
BratBilly (Billy Awesome), Johnny (Jonny Kickass), Conrad (C-Rock)
Hišni ljubljenčkiPoe (mačka - poimenovana po pisatelju Edgarju Allanu Poeju)
Najljubši filmiSmešna dama, hči rudarja
Najljubše TV oddajeFreaks And Geeks
Najljubše skupineLoretta Lynn, Dolly Parton, Elvis Costello, David Bowie, Elvis Presley
Najljubše knjigeVino iz regrata (Ray Bradbury)
Priljubljena mestaTrgovina Wal-Mart
Najljubše barveRoza, rdeča, modra

Hilarie Burton Morgan (rojena 1. julija 1982) je ameriška igralka in producentka. Nekdanja voditeljica MTV-jevega filma Total Request Live je šest sezon (2003–2009) upodabljala Peyton Sawyer v drami WB / CW One Tree Hill. Post One Tree Hill, Burton je igral v Our Very Own, Solstice in The List. Imela je tudi stranske ali ponavljajoče se vloge v televizijskih serijah, med drugim vlogo Sara Ellis v filmu White Collar (2010–2013), dr. Lauren Boswell v medicinski drami ABC Grey's Anatomy (2013), Molly Dawes v dramski seriji ABC Forever (2014) in ponavljajoča se vloga v televizijski seriji Fox Smrtonosno orožje (2016).

Več o Hilarie Burton Manj o Hilarie Burton

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaJeffrey Dean MorganPoročenaMaj 2009prisoten12 let
1.Ian PrangePoročena200420095 let
Jeffrey Dean Morgan #dva

Jeffrey Dean Morgan

2009

Jeffrey Dean Morgan in Hilarie Burton sta ...[ogled par] Ian Prange #1.

Ian Prange

2004 - 2009

Ian Prange in Hilarie Burton sta ločena ...[ogled par] #dva

Jeffrey Dean Morgan

2009

Jeffrey Dean Morgan in Hilarie Burton sta poročena 1 leto. Po srečanju maja 2009 sta hodila 10 let, poročila pa sta se 5. oktobra 2019.

Razmerje 12 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost13%'> Združljivost 32% Otroci 2 otroka pogled odnos #1.

Ian Prange

2004 - 2009

Ian Prange in Hilarie Burton sta bila med letoma 2004 in 2009.



Razmerje 5 let pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Hilarie Burton38 RakIgralka
ameriški
Jeffrey Dean Morgan55 BikIgralec
ameriški
Ian Prange- Pomočnik direktorja
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Sawyer ScottŽenska Chad Michael Murray
GusMoški6. marec 201011 let Jeffrey Dean Morgan
George VirginiaŽenskaFebruar 2018Star 3 leta Jeffrey Dean Morgan

Foto galerija

Mary Poppins se vrača (2018) Hilarie Burton - Praznovanje sezone 'Wonderful Lifetime' v ​​Los Angelesu Hilarie Burton - Praznovanje sezone 'Wonderful Lifetime' v ​​Los Angelesu Hilarie Burton - Praznovanje sezone 'Wonderful Lifetime' v ​​Los Angelesu Hilarie Burton - Praznovanje sezone 'Wonderful Lifetime' v ​​Los Angelesu Hilarie Burton - Praznovanje sezone 'Wonderful Lifetime' v ​​Los Angelesu Hilarie Burton - Praznovanje sezone 'Wonderful Lifetime' v ​​Los Angelesu Hilarie Burton - Praznovanje sezone 'Wonderful Lifetime' v ​​Los Angelesu Hilarie Burton - Praznovanje sezone 'Wonderful Lifetime' v ​​Los Angelesu Hilarie Burton - Praznovanje sezone 'Wonderful Lifetime' v ​​Los Angelesu Hilarie Burton - Praznovanje sezone 'Wonderful Lifetime' v ​​Los Angelesu Hilarie Burton - Praznovanje sezone 'Wonderful Lifetime' v ​​Los Angelesu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Svet očetov2020MargotTelevizijska oddaja
Dragi božič2020CameoTV film
Božična želja2019VeraTV film
Božična pogodba2018Jolie GuidryTV film
Odraščanje Smitha2017Nancy BrunnerFilm
Smrtonosno orožje2016Karen PalmerTelevizijska oddaja
Poletna vila2016Terry RussellTV film
Skupnost2015.KennedyTelevizijska oddaja
Presenečena nad ljubeznijo2015.Josie MayfieldTV film
Zadnja priložnost za božič2015.AnnieTV film
Ohranjeno2014Anna SchaeferTelevizijska oddaja
Za vedno2014Iona Payne, Molly DawesTelevizijska oddaja
Seznam2013Maddie SotoTV film
Talci2013SamanthaTelevizijska oddaja
Božiček2013KatherineTV film
Plastični Jezus2012Film
Poreden ali prijazen2012Krissy KringleTV film
Bloodworth2010LešnikFilm
The Walking Dead2010LucilleTelevizijska oddaja
Grad2009Kay HoodTelevizijska oddaja
Beli ovratnik2009Sara EllisTelevizijska oddaja
Resnična ljubezenska zgodba o fantu in punci2009FantKratek film
Skrivno življenje čebel2008Deborah OwensFilm
Mala Britanija ZDA2008Študent lezbične šoleTelevizijska oddaja
Solsticij2008AliciaFilm
Običajno mladostniško vedenje2007RyanFilm
Seznam2007Jo JohnstonFilm
Naš sam2005Bobbie ChesterFilm
Grey's Anatomy2005Dr. Lauren BoswellTelevizijska oddaja
Grič enega drevesa2003Peyton Sawyer, Peyton ScottTelevizijska oddaja
Dawson's Creek1998VJ HilarieTelevizijska oddaja
618 do OmaheGospa JenkinsKratek film
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Chad Murray in Hilarie BurtonChad Michael Murray
    • Grič enega drevesa
      2003
    [ogled ujemanja]
  • Hilarie Burton in Austin NicholsAustin Nichols
    • Grič enega drevesa
      2003
    [ogled ujemanja]
  • Hilarie Burton in Matt DallasMatt Dallas
    • Poreden ali prijazen
      2012
    [ogled ujemanja]
  • James Lafferty in Hilarie BurtonJames Lafferty
    • Grič enega drevesa
      2003
    [ogled ujemanja]
  • Justin Hartley in Hilarie BurtonJustin Hartley
    • Grad
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Matt Bomer in Hilarie BurtonMatt Bomer
    • Beli ovratnik
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Matt OMatt O'Leary
    • Solsticij
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Victor Webster in Hilarie BurtonVictor Webster
    • Poletna vila
      2016
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki