Glavni Zmenki Gümec Alpay

Gümec Alpay

Gümec AlpayStarost 37 let Zodiak Kozorog

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Gümec Alpay verjetno samski.

guy-manuel de man-christo dekle

Odnosi

Za Gümec Alpay nimamo evidenc preteklih zvez.



O tem

Gümec Alpay je 37-letna turška igralka, rojena 18. januarja 1984 v Ankari v Turčiji. Njeno nebesno znamenje je Kozorog

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Gümec Alpay! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Podrobnosti

ImeGümec
PriimekAlpay
Polno ime ob rojstvuGümeç Alpay Aslan
Alternativno imeGümeç Alpay Aslan
Rojstni dan18. januar 1984
Rojstni krajAnkara, Turčija
Nebesno znamenjeKozorog
DržavljanstvoTurški
PoklicIgralka
Več o Gümec Alpay Manj o Gümec Alpay

Foto galerija

Maral: Moja najboljša zgodba - Epizoda 03 Maral: Moja najboljša zgodba - 2. epizoda Maral: Moja najboljša zgodba - 2. epizoda Maral: Moja najboljša zgodba - Epizoda 01 Maral: Moja najboljša zgodba - Epizoda 01 Maral: Moja najboljša zgodba - Epizoda 01 Maral: Moja najboljša zgodba - Epizoda 01

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Svet smrtnikov2018Itir (kot Gümeç Alpay)Film
Se je zgodilo2017AynurFilm
Majhni umori2017AyseTelevizijska oddaja
Maral: Moja najboljša zgodba2015IzvirnikTelevizijska oddaja
Veličastno stoletje: Kösem2015Sivekar HatunTelevizijska oddaja
srčne zadeve2014Çisil (2014) (kot Gümec Alpay)Televizijska oddaja
Ti so mi napisali2011SezenTelevizijska oddaja
Ko odidemo2010ZeynepFilm

Zanimivi Članki