Glavni Zmenki Guillermo Diaz

Guillermo Diaz

Guillermo DiazStarost 46 let Zodiak Oven

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Guillermo Díaz verjetno samski.

Odnosi

Za Guillerma Díaza nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Guillermo Díaz je 46-letni ameriški igralec. Rojen 22. marca 1975 v New Jerseyju v ZDA, je znan po The Terminalu v karieri, ki traja od leta 1992 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Oven.

Guillermo Díaz je član naslednjih seznamov: igralci iz New Jerseyja, ameriški filmski igralci in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Guillerma Díaza! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Podrobnosti

ImeWilliam
PriimekDiaz
Polno ime ob rojstvuGuillermo Diaz
Alternativno imeGilermo Dias, Guillermo Diaz
Starost46 let
Rojstni dan22. marec 1975
Rojstni krajNew Jersey, ZDA
Višina5 '10' (178 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeOven
SpolnostGej
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveTerminal
Leto (-a) aktivno (-a)1994 – danes, 1992 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Skupinsko razvedrilo
Potrditev blagovne znamkeTV oglasi za Sierra Mist (2006)
Uradne spletne stranitwitter.com/guillermodiazyo, instagram.com/guillermodiazreal

Guillermo Díaz (rojen 22. marca 1975) je ameriški igralec. Znan je po filmih Half Baked (1998), 200 cigaret (1999) in Stonewall (1995). Nazadnje je igral kot Diego 'Huck' Muñoz v dramski televizijski seriji ABC Scandal. Díaz je gostoval v oddajah Chappelle's Show, Law & Order, Weeds, ER, Broad City in Girls.

Več o Guillermu Díazu Manj o Guillermu Díazu

Foto galerija

Škandal (2012) Škandal (2012) Škandal (2012) Škandal (2012) Škandal (2012) Škandal (2012) Škandal (2012) Škandal (2012) Škandal (2012) Škandal (2012) Škandal (2012) Škandal (2012)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Vem, da je veliko tega res2020Narednik MarketTelevizijska oddaja
United We Fall2020ChuyTelevizijska oddaja
Socialna razdalja2020Santiago VillarealTelevizijska oddaja
Vse malenkosti, ki jih ubijemo2019BillFilm
Opozorilo2018DeževnoFilm
Killer Game Dating2017.Rodney AlcalaTV film
Škandal: iskan gladiator2017.HuckTelevizijska oddaja
Drago vzdrževanje2016ArthurTelevizijska oddaja
Široko mesto2014JohnnyTelevizijska oddaja
Kharkay2014Film
vstopnica v vegas2013Detektiv Garsia (kot Gilermo Dias)Film
Dekleta2012Hector MedinaTelevizijska oddaja
Škandal2012HuckTelevizijska oddaja
Game Set Match2012CarlosFilm
Študenti smo kot mi2012Odrasli MikeFilm
Harryjev zakon2011Miguel MartinezTelevizijska oddaja
Ljubezenski ugrizi2011LewisTelevizijska oddaja
Ona, ki se zadnji smeje2011KlovnKratek film
Peep World2010JezusFilm
Cop Out2010Poh BoyFilm
Brez običajne družine2010Detektiv Frank CorderoTelevizijska oddaja
Izvrsten truplo2010HenryFilm
Prihodnje države2010Dr. Antonio 'Ant' CastilloTelevizijska oddaja
Preko dvorane2009KuharFilm
Mesar2009Owen GeigerFilm
Royal Pains2009BennyTelevizijska oddaja
Usmiljenje2009Medicinska sestra Angel GarciaTelevizijska oddaja
Tosh.02009Televizijska oddaja
Brez izhoda2009MichaelKratek film
Evilucija2008Killah-BFilm
Trgovina s sladkarijami2008zdravoFilm
Ubogi Paul2008AaronTelevizijska oddaja
Brez cilja2007A.JKratek film
Pes2007PeteyTelevizijska oddaja
Zlata doba2007A.JKratek film
Po P.C.H.2006DocFilm
Devica iz Juareza2006FelixFilm
13 basov2006Manny RodriguezTV film
Utopična, The2006Carlos Alvarez nadomestna slikaKratek film
Iščem tolažbo2006FantKratek film
Žetev2006Eugene PitkinKratek film
Noro na ljubezen2005HectorFilm
Umazana ljubezen2005Tom HoudiniFilm
Streljanje vegetarijancev2005NeilFilm
Zločinski umi2005PlayboyTelevizijska oddaja
Bližje2005pajekTelevizijska oddaja
Plevel2005WilliamTelevizijska oddaja
Ne pozabite2005ChrisKratek film
Sangre / Blood2005RickyKratek film
Kratek, vendar GAY: Zvezek 92005Victor (segment 'Samo enkrat')Film
Terminal2004Bobby Alima (v vlogi Guillermo Diaz)Film
Poroka Tony 'n' Tine2004RafaelFilm
Undermind2003žarekFilm
Wasabi tuna2003RomeoFilm
Neporažen2003Mamica (v vlogi Guillermo Diaz)TV film
Chappelle's Show2003Stranka, obtoženec, brazgotinaTelevizijska oddaja
DoUlike2watch.com2003TV film
Ljubezen moja sladka2003Čokolada iz gosi MontezKratek film
Zahodno od tukaj2002Thomas (v vlogi Guillermo Diaz)Film
Seksi2002Glas 3 (glas)Kratek film
Fidel2002Vesolje SanchezTV film
Ščit2002ČapljaTelevizijska oddaja
Brez sledu2002Carlos GonzalezTelevizijska oddaja
Zgodba o dnevniku2002Niko GorginaFilm
Stene Chelsea2001OtrokFilm
Otroško življenje 32000Victor (segment 'Samo enkrat')Film
200 cigaret1999Dave (v vlogi Guillermo Diaz)Film
V Pregloboko1999Miguel BatistaFilm
Samo enkrat1999Victor (v vlogi Guillermo Diaz)Film
Zakon in red: Posebna enota za žrtve1999Carlos Hernandez, Omar PeñaTelevizijska oddaja
Soprani1999ProdajalecTelevizijska oddaja
Tretja straža1999Rafael 'Rafe' ConnorsTelevizijska oddaja
Pop tarts1999AdrianKratek film
Na pol pečeno1998ScarfaceFilm
Učinki magije1998WinstonFilm
Samo enkrat1998VictorKratek film
Mislim, da vem1997EricFilm
Nikjer1997Cowboy (v vlogi Guillermo Diaz)Film
Zlata obala1997BarryTV film
Avtocestadevetnajstindevetdeset šestFlaccoFilm
Girls Girlsdevetnajstindevetdeset šestDylanFilm
Srednja šola Srednjadevetnajstindevetdeset šestPaco RodriguezFilm
Nisem Rappaportdevetnajstindevetdeset šestJ.C.Film
Party Girldevetindevetdeset petindevetdesetLeoFilm
Kamnita stenadevetindevetdeset petindevetdesetMirandaFilm
Sveže1994SpikeFilm
JE1994JorgeTelevizijska oddaja
Stranka petih1994AriTelevizijska oddaja
Dotaknil se je Angel1994Rick HiguerraTelevizijska oddaja
Izgubljeni vod1991Villager (v vlogi Guillermo Diaz)Film
Zakon in red1990Bobby Sabo, Juan DomingoTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki