Glavni Odnosi Giovanna Angle

Giovanna Angle

Giovanna AngleStarost 34 let Zodiak Oven Odnosi 1 skupaj Otroci 3 otroci

S kom trenutno hodi?

Glede na naše zapise je Giovanna Angle verjetno samska.

Odnosi

Giovanna Angle je zaročena s Kurtom Anglom(2010).



O tem

Giovanna Angle je 33-letna ameriška manekenka. Rojena 26. marca 1987 v Pensilvaniji v ZDA, je znana po svoji družini Kurt Angles. Njeno nebesno znamenje je Oven.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Giovanna Angle! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.12 let, 2 meseca--
Skupaj1.12 let, 2 meseca--

Podrobnosti

ImeGiovanna
PriimekKot
Dekliški priimekYannotti
Starost34 let
Rojstni dan26. marec 1987
Rojstni krajPensilvanija, ZDA
Višina5 '8' (173 cm)
Utež62 lbs
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeOven
SpolnostNaravnost
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloModel
PoklicModel
Zahteva do slaveKurt Angles WIfe
Doprsje (palci)36
Velikost skodeliceC
Pas (palci)26.
Boki (palci)36
Več o Giovanni Angle Manj o Giovanni Angle

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Kurt AngleRazmerje2009 -
Kurt Angle #1.

Kurt Angle

2009

Giovanna Angle je začela hoditi s Kurtom Anglom 2 ...[ogled par] #1.

Kurt Angle

2009

Giovanna Angle in Kurt Angle hodita od leta 2009.



Razmerje 12 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina55%Starost13%'> Združljivost 62% Otroci 3 otroci pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Giovanna Angle3. 4 OvenModel
ameriški
Kurt Angle52 StrelecRokoborba
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Giuliana MarieŽenska22. januar 2011Star 10 let Kurt Angle
Sophia volnaŽenska31. december 2012Star 8 let Kurt Angle
Nikoletta SkyŽenska5. november 2016Star 4 leta Kurt Angle

Foto galerija

Giovanna Yannotti Giovanna Yannotti Giovanna Yannotti Giovanna Yannotti Giovanna Yannotti Giovanna Yannotti Giovanna Yannotti Giovanna Yannotti Giovanna Yannotti Giovanna Yannotti Giovanna Yannotti Giovanna Yannotti

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Smrti od zgoraj2012Consuelo (kot Giovanna Yannotti)Film
6 duš2010Odvetnik (brez kredita)Film
Utemeljeno2010Član tolpeTelevizijska oddaja
Moj krvavi Valentin2009Dead Party Teen, neznanFilm
Sorority Row2009Core Sorority Sister, neznanFilm
Sumrak saga: mlada luna2009Native American (brez kredita)Film
Konec igre2009Stranka v restavraciji (brez kredita)Film

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Xiaoting Pan
Xiaoting Pan
28. maj 2021 ... Xiaoting Pan novice, trači, fotografije Xiaoting Pan, biografija, seznam fantov Xiaoting Pan 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Xiaoting Pan. Zgodovina zmenkov Xiaoting Pan, 2021, 2020, seznam odnosov Xiaoting Pan.
Sheila Bleck
Sheila Bleck
28. maj 2021 ... Sheila Bleck novice, trači, fotografije Sheile Bleck, biografija, seznam fantov Sheile Bleck 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bleck. Zgodovina zmenkov Sheila Bleck, 2021, 2020, seznam zvez Sheila Bleck.
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov so nedvomno najbolj nadarjeni in zelo okrašeni hokejisti, ki so kdaj udarili po ledu v državni hokejski ligi. Te ...
Nomi Leasure
Nomi Leasure
28. maj 2021 ... Nomi Leasure novice, trači, fotografije Nomi Leasure, biografija, seznam fantov Nomi Leasure 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nomi Leasure. Zgodovina zmenkov Nomi Leasure, 2021, 2020, seznam odnosov Nomi Leasure.
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
So bili vaši najljubši rap izvajalci že zaprti? Ta seznam vseh reperjev, kdaj aretiranih in poslanih v zapor v zgodovini rap glasbe, ima ...
Miriam McDonald
Miriam McDonald
28. maj 2021 ... Miriam McDonald novice, trači, fotografije Miriam McDonald, biografija, seznam fantov Miriam McDonald 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Miriam McDonald. Zgodovina zmenkov Miriam McDonald, 2021, 2020, seznam zvez z Miriam McDonald.
Najboljše pesmi Everlast
Najboljše pesmi Everlast
Seznam skladb Everlast, ki jih je Rankerjeva skupnost ocenila najbolje in najslabše. Tu so vključeni vsi singli Everlasta, toda pravi oboževalci vedo, da obstajajo še drugi ...