Glavni Odnosi George Lopez

George Lopez

George Lopez SamskiUvrstitev 6083 -843Starost 60 let Zodiak Bik Odnosi 1 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

George Lopez je trenutno samski.

Odnosi

George Lopez je bil pred tem poročen z Ann Serrano Lopez(1993 - 2010).



O tem

George Lopez je 60-letni ameriški igralec. Rojen George Edward Lopez 23. aprila 1961 v Mission Hillsu v Los Angelesu v Kaliforniji, ZDA, slovi po Georgeu Lopezu v oddaji George Lopez Show (2002-2007). Njegovo nebesno znamenje je Bik.

George Lopez je bil na treh zaslonskih tekmah, med njimi Drew Barrymore Čivava na Beverly Hillsu (2008), Constance Marie v George Lopez (2002)in Odette Annable v Čivava Beverly Hills 2 (2011).

George Lopez je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ameriški televizijski igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Georgea Lopeza! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.17 let, 8 mesecev--
Skupaj1.17 let, 8 mesecev--

Podrobnosti

ImeGeorge
Srednje imeEdward
PriimekLopez
Polno ime ob rojstvuGeorge Edward Lopez
Starost60 let
Rojstni dan23. april 1961
Rojstni krajMission Hills, Los Angeles, Kalifornija, ZDA
Višina5 '10' (178 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeBik
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola San Fernando, San Fernando, Kalifornija, ZDA (1979)
Poklicno besediloKomik, igralec in voditelj pogovorne oddaje.
PoklicIgralec
Zahteva do slaveGeorge Lopez v oddaji George Lopez (2002-2007).
Glasbeni žanr (besedilo)Opazovalna komedija, Satira, Modra komedija, črna komedija, žaljiva komedija, fizična komedija
Leto (-a) aktivno (-a)1983 – danes
Uradne spletne stranihttp://www.georgelopez.com/, https://georgelopez.com/

George Edward Lopez (rojen 23. aprila 1961) je ameriški komik in igralec. Znan je po tem, da je igral v svojem avtorskem komediji ABC. Njegova stand-up komedija preučuje rase in etnične odnose, vključno z mehiško ameriško kulturo. Lopez je za svoje delo in prispevke latinoameriški skupnosti prejel več priznanj, med drugim nagrado Imagen Vision za leto 2003, nagrado Latino Spirit za odličnost na področju televizije za leto 2003 in nagrado National Hispanic Media Coalition Impact Award. Leta 2005 ga je revija Time imenovala za enega izmed 25 najboljših latinoameričanov v Ameriki.

Več o Georgeu Lopezu Manj o Georgeu Lopezu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Ann Serrano LopezPoročena1993September 201017 let
Ann Serrano Lopez #1.

Ann Serrano Lopez

1993 - 2010

George Lopez in Ann Serrano Lopez sta se ločila ...[ogled par] #1.

Ann Serrano Lopez

1993 - 2010

George Lopez in Ann Serrano Lopez sta bila poročena 16 let. Po skupnem srečanju leta 1993 sta hodila 8 mesecev in se poročila 18. septembra 1993. 16 let kasneje sta se leta 2011 ločila.



Povezava 17 let IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina55%Starost98%'> Združljivost 73% Otroci 1 otrok pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
George Lopez60 BikIgralec
ameriški
Ann Serrano Lopez60 StrelecFilmski / TV producent
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
MayanŽenska Ann Serrano Lopez

Foto galerija

Večkrat nagrajeni komik in odlični filantrop George Lopez! Čivava Beverly Hills 2 Nadarjen in zelo zabaven George Lopez podpira East LA Classic Theatre Company Besedilo Bereketli Metin Bereketli in George Lopez Rezervni deli (2015) Rezervni deli (2015) Rezervni deli (2015) Rezervni deli (2015) Rezervni deli (2015) Rezervni deli (2015) Rezervni deli (2015)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Reši Ralpha2021Ralph (glas)Kratek film
Pobiralka davkov2020Stric LouisFilm
Nikogaršnja zemlja2020RamirezFilm
Mačke in psi 3: Tačke združite2020Pablo The Cockatoo (glas)Film
Harley Quinn2019George LopezTelevizijska oddaja
Casagrandes2019Ernesto Estrella, lutka Ernesto Estrella, lestvica Ernesto EstrellaTelevizijska oddaja
Reka teče rdeče2018JavierFilm
Chicano2018Manuel Gomez nadomestna slikaFilm
Soseska2018VictorTelevizijska oddaja
Sprehod z Herbom2018ZeliščeFilm
Gnome Alone2017Zook (glas)Film
Komedija dol2017George LopezTelevizijska oddaja
Avtomobilski psi2016ChristianFilm
Spoznajte črnce2016PredsednikFilm
Lopez2016George LopezTelevizijska oddaja
5. četrtina2016George LopezTelevizijska oddaja
Razstava Človek smeti2016Beach ManTelevizijska oddaja
Rezervni deli2015Fredi CameronFilm
Pravi Rob2015George LopezTelevizijska oddaja
Mehičan Donald Trump2015Donaldo TrumpezKratek film
Mehičan Donald Trump gosti mehiški Saturday Night Live2015Kratek film
Šolski ples2014OskarFilm
Rio 22014Rafael (glas)Film
Sveti George2014GeorgeTelevizijska oddaja
Pobeg s planeta Zemlja2013Thurman (glas)Film
Aprilska apokalipsa2013Dr. LyleFilm
Smrkci 22013Grouchy Smurf (glas)Film
Pravi možje Hollywooda2013Crystal SalasTelevizijska oddaja
Postaja za samoportiranje z Mary Steenburgen in Georgeom Lopezom2012Kratek film
Smrkci2011Grouchy (glas)Film
Reka2011Rafael (glas)Film
Smrkci: božična kolednica2011Grouchy (glas)Kratek film
Sacks West2011GeorgeKratek film
Starz na snemanju: Pogled za smrkce 3D2011GrozljivTelevizijska oddaja
Valentinovo2010AlphonsoFilm
Marmaduke2010Carlos (glas)Film
Vohun iz sosednjih vrat2010GlazeFilm
Pretresiti2010George MartinezTelevizijska oddaja
G. četa mama2009Eddie serranoTV film
Čivava na Beverly Hillsu2008Papi (glas)Film
Henry Poole je tukaj2008Oče SalazarFilm
Swing Vote2008John SweeneyFilm
Lomax: Glasbeni pes2008Rafael KoopaTelevizijska oddaja
Balls of Fury2007RodriguezFilm
Tortilja nebesa2007EverardoFilm
3-D pustolovščine morskega psa in lavagirla2005Ice Guardian, gospod Electric, ToborFilm
Freddie2005George LopezTelevizijska oddaja
Reno 911!2003Major HernandezTelevizijska oddaja
Čas izteka2002FelixFilm
Prave ženske imajo obline2002Gospod GuzmanFilm
Fidel2002Chucho OsorioTV film
George Lopez2002George LopezTelevizijska oddaja
Frank McKlusky, C.I.2002DetektivFilm
Kruh in vrtnice2000PerezFilm
Omejite svoje navdušenje2000George LopezTelevizijska oddaja
Brata Garcia2000Gospod FenderTelevizijska oddaja
Čudoviti svet Disneyjadevetindevetdeset petindevetdesetHenry ramiroTelevizijska oddaja
Usodni nagon1993Preiskovalec umorovFilm
Smučarska patrulja1990Eddie MartinezFilm
Frakcija HitmanaSam CFilm
PotemFilm
KončnoDiegoKratek film
Nekoč v AztlanuFilm
Pogovor o kitihGeorge EspinosaFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Drew Barrymore in George LopezDrew Barrymore
    • Čivava na Beverly Hillsu
      2008
    [ogled ujemanja]
  • George Lopez in Constance MarieConstance Marie
    • George Lopez
      2002
    [ogled ujemanja]
  • George Lopez in Odette YustmanOdette Annable
    • Čivava Beverly Hills 2
      2011
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
28. maj 2021 ... Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Robert Brian Wilson
Robert Brian Wilson
28. maj 2021 ... Robert Brian Wilson novice, trači, fotografije Roberta Briana Wilsona, biografija, seznam deklet Roberta Briana Wilsona 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Roberta Briana Wilsona. Zgodovina zmenkov Robert Brian Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Roberta Briana Wilsona.
Oh, Carol 2
Oh, Carol 2
28. maj 2021 ... Och, Karol 2 novice, trači, fotografije Ocha, Karol 2, biografija, Och, Karol 2 seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. In, seznam odnosov Karol 2. Och, Karol 2 Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Och, Karol 2.
Paige O'Brien
Paige O'Brien
28. maj 2021 ... Paige O'Brien novice, trači, fotografije Paige O'Brien, biografija, seznam fantov Paige O'Brien 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Paige O'Brien. Zgodovina zmenkov Paige O'Brien, 2021, 2020, seznam odnosov Paige O'Brien.
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Supergirl je imela noro zgodovino izdaj, toda kdo so najboljši negativci Supergirl vseh časov? Ta seznam opisuje največje sovražnike Supergirl.
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Igra prestolov, sezona 1, je fantazijske in epske oboževalce predstavila ostremu in brutalnemu svetu Westerosa in dolžini, ki so jo ljudje pripravljeni ...
Erika Costell
Erika Costell
28. maj 2021 ... Novice Erike Costell, trače, fotografije Erike Costell, biografija, seznam fantov Erike Costell 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Erike Costell. Zgodovina zmenkov Erike Costell, 2021, 2020, seznam odnosov Erike Costell.