Glavni Odnosi George Gore II

George Gore II

George Gore IIStarost 39 let Zodiak Strelec Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je George Gore II verjetno samski.

Odnosi

George Gore II se je srečal z Brooklyn Sudanom.



O tem

George Gore II je 39-letni ameriški igralec. Rodil se je 15. decembra 1981 v Fort Washingtonu v zvezni državi Maryland in je znan po svoji ženi in otrocih. Njegovo nebesno znamenje je Strelec.

George Gore II je bil na tekmi na zaslonu z Brooklyn Sudanom leta Moja žena in otroci (2001).

George Gore II je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in ameriški otroški igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Georgea Gore II! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Srečanje1.---
Skupaj1.--

Podrobnosti

ImeGeorge
Srednje imeGor
Priimekyl
Starost39 let
Rojstni dan15. december 1981
Rojstni krajFort Washington, Maryland
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeStrelec
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec, režiser in pisatelj
PoklicIgralec
Zahteva do slaveMoja žena in otroci
Leto (-a) aktivno (-a)1991 – danes

George O. Gore II (rojen 15. decembra 1982) je ameriški igralec. Najbolj znan je po upodobitvi Michaela Kylea mlajšega ('Big Head Junior') v komediji ABC Moja žena in otroci. Gorenjeve televizijske oddaje vključujejo gostujoče vloge v Zakonu in redu in Dotaknil se je angel. Bil je tudi glavni lik v igralski zasedbi komedije Wayans druge generacije.

Več o Georgeu Goreu II Manj o Georgeu Goreu II

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Brooklyn SudanSrečanje -
Brooklyn Sudan #1.

Brooklyn Sudan

Brooklyn Sudano in George Gore II sta ločena ...[ogled par] #1.

Brooklyn Sudan

Brooklyn Sudano je imel srečanje z Georgeom Goreom II.



IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Starost98%'> Združljivost 30% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
George Gore II39 StrelecIgralec
ameriški
Brooklyn Sudan40 KozorogIgralka
ameriški

Foto galerija

George Gore II George Gore II George Gore II George Gore II George Gore II George Gore II George Gore II George Gore II George Gore II George Gore II

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Wayans druge generacije2013GeorgeTelevizijska oddaja
Dance Flick2009žarekFilm
Thugaboo: Čudež na ulici D-Roc2006D-Roc (glas)TV film
Thugaboo: Sneaker Madness2006D-Roc (glas)TV film
Moja žena in otroci2001Michael Kyle ml.Televizijska oddaja
Soba nočne more2001Freddy GoalTelevizijska oddaja
Čmrlj vseeno leti1999BillyFilm
Hudičev zagovornik1997Fant v HarlemuFilm
Eddiedevetnajstindevetdeset šestMark Jones (v vlogi George O. Gore II)Film
New York Undercover1994Gregory 'G' WilliamsTelevizijska oddaja
Dotaknil se je Angel1994TylerTelevizijska oddaja
Sok1992Brian (v vlogi George O. Gore)Film
Zakon in red1990Clayton DoyleTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Brooklyn Sudan
    • Moja žena in otroci
      2001
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Carolina Cerezuela
Carolina Cerezuela
28. maj 2021 ... Carolina Cerezuela novice, trači, fotografije Caroline Cerezuele, biografija, seznam fantov Carolina Cerezuela 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Carolina Cerezuela. Zgodovina zmenkov Carolina Cerezuela, 2021, 2020, seznam odnosov Carolina Cerezuela.
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
28. maj 2021 ... Lucie De La Falaise in Marlon Richards fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Chrystale Wilson
Chrystale Wilson
28. maj 2021 ... Chrystale Wilson novice, trači, fotografije Chrystale Wilson, biografija, seznam fantov Chrystale Wilson 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Chrystale Wilson. Zgodovina zmenkov Chrystale Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Chrystale Wilson.
Melanie Vallejo
Melanie Vallejo
28. maj 2021 ... Novice Melanie Vallejo, trači, fotografije Melanie Vallejo, biografija, seznam fantov Melanie Vallejo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Melanie Vallejo. Zgodovina zmenkov Melanie Vallejo, 2021, 2020, seznam odnosov Melanie Vallejo.
Scarlett Johansson in Chris Evans
Scarlett Johansson in Chris Evans
28. maj 2021 ... Scarlett Johansson in Chris Evans fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
F. Gary Gray
F. Gary Gray
28. maj 2021 ... F. Gary Gray novice, tračevi, fotografije F. Garyja Greya, biografija, seznam deklet F. Gary Gray 2016. Zgodovina odnosov. F. seznam zvez Gary Gray. Zgodovina zmenkov F. Garyja Gray, 2021, 2020, seznam odnosov F. Garyja Grayja.
Karen kopins
Karen kopins
28. maj 2021 ... Karen Kopins novice, trači, fotografije Karen Kopins, biografija, seznam fantov Karen Kopins 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Karen Kopins. Zgodovina zmenkov Karen Kopins, 2021, 2020, seznam odnosov Karen Kopins.