Glavni Odnosi George Blagden

George Blagden

George Blagden PoročenaStarost 31 let Zodiak Kozorog Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

George Blagden in Laura Pitt-PulfordLaura Pitt-Pulford in George Blagden sta poročena eno leto od 29. septembra 2019. pogled odnos

Odnosi

George Blagden je bil v zvezi z Elinor Crawley(2014 - 2016).

O tem

George Blagden je 31-letni britanski igralec. Rojen George Paul Blagden 28. decembra 1989 v Londonu v Združenem kraljestvu, slovel je po Grantaireju v filmski adaptaciji Les Misérables in Athelstan v televizijski oddaji 'Vikings'. Njegov horoskopski znak je Kozorog.



George Blagden je bil v sedmih tekmah na zaslonu, med njimi tudi Alexia Giordano Versailles (2015), Anna Brewster v Versailles (2015), Catherine Walker v Versailles (2015), Elinor Crawley v Vikingi (2013)in Elisa Lasowski v Versailles (2015).

koliko je stara shaniece frizura

George Blagden je član naslednjih seznamov: rojeni leta 1989, alumni šole za glasbo in dramo Guildhall ter angleški tenorji.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil George Blagden! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.1 leto, 7 mesecev--
Zmenki1.2 leti--
Skupajdva2 leti1 leto, 9 mesecev1 leto, 7 mesecev

Podrobnosti

ImeGeorge
Srednje imePaul
PriimekBlagden
Polno ime ob rojstvuGeorge Paul Blagden
Starost31 let
Rojstni dan28. decembra 1989
Rojstni krajLondon, Združeno Kraljestvo
Višina5 '9' (175 cm)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
DržavljanstvoBritanski
Srednja šolaOundle School
UniverzaŠOLA ZA GLASBO IN DRAMO V GULDHALLU, BA (z odliko), igralska igra, 3 leta, 2008 - 2011
Poklicno besediloIgralec, pevec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveGrantaire v filmski adaptaciji Les Misérables in Athelstan v televizijski oddaji 'Vikings'.
Leto (-a) aktivno (-a)2011 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Ken McReddie Associates Ltd, Remington Franklin / Joey Stanton RESOLUCIJA
Uradne spletne stranitwitter.com/gblagden, www.tumblr.com/tagged/george-blagden, www.youtube.com/user/gblagden, georgeblagden.net/, www.spotlight.com/2374-9055-0622, www.pinterest.com / rachaelmeador / george-blagden-3 /, www.instagram.com/gblagden/?hl=sl, www.facebook.com/gpblagden/

George Paul Blagden (rojen 28. decembra 1989) je angleški gledališki in filmski igralec. Najbolj znan je po vlogi Ludvika XIV v francoski produkciji televizijske drame Versailles. Grantaireja je igral tudi v filmski adaptaciji Les Misérables in Athelstan v televizijski seriji Vikings.

Več o Georgeu Blagdenu Manj o Georgeu Blagdenu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaLaura Pitt-PulfordPoročena29. september 2019prisoten1 leto
1.Elinor CrawleyRazmerje201420162 leti
Laura Pitt-Pulford #dva

Laura Pitt-Pulford

2019

Laura Pitt-Pulford in George Blagden sta ...[ogled par] Elinor Crawley #1.

Elinor Crawley

2014 - 2016

George Blagden in Elinor Crawley sta ločena ...[ogled par] #dva

Laura Pitt-Pulford

2019

Laura Pitt-Pulford in George Blagden sta poročena 1 leto.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Starost1%'> Združljivost enajst% pogled odnos #1.

Elinor Crawley

2014 - 2016

George Blagden in Elinor Crawley sta imela razmerja med letoma 2014 in 2016.



Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina55%Starost84%'> Združljivost 55% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
George Blagden31. KozorogIgralec
Britanski
Laura Pitt-Pulford38 VodnarIgralka
Britanski
Elinor Crawley29. ŠkorpijonIgralka
Valižanščina

Foto galerija

San Diego Comic Con 2013 'Vikings Cast' - Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen, Jessalyn Gilsig, Gustaf Skarsgard, George Blagden Vikingi George Blagden kot Athelstan v prvi sezoni Vikingov (2013) George Blagden kot Athelstan v prvi sezoni Vikingov (2013) - Publicity George Blagden George Blagden George Blagden George Blagden George Blagden George Blagden George Blagden kot Athelstan v prvi sezoni Vikingov (2013) Vloge za Vikinge: Travis Fimmel, Clive Standen, Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgard, George Blagden, Jessalyn Gilsig in producent Michael Hirst.

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Kako me gledaš2019CharlieFilm
Poštnina ni potrebna2017SamFilm
Versailles2015Ludvik XIVTelevizijska oddaja
Vikingi: Athelstan's Journal2015AthelstanTelevizijska oddaja
Blood Moon2014Jake NormanFilm
11. letna irska filmska in televizijska nagrada2014On sam - gost voditeljTelevizijska oddaja
Po temi2013AndyFilm
Vikingi2013AthelstanTelevizijska oddaja
Jeza titanov2012Vojak 1Film
Uboga2012GrantaireFilm
Črno ogledalo2011LennyTelevizijska oddaja
Veliki časopis Canal +2004On samTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • George Blagden in Alexia GiordanoAlexia Giordano
    • Versailles
      2015
    [ogled ujemanja]
  • George Blagden in Anna BrewsterAnna Brewster
    • Versailles
      2015
    [ogled ujemanja]
  • George Blagden in Catherine WalkerCatherine Walker
    • Versailles
      2015
    [ogled ujemanja]
  • George Blagden in Elinor CrawleyElinor Crawley
    • Vikingi
      2013
    [ogled ujemanja]
  • George Blagden in Elisa LasowskiElisa Lasowski
    • Versailles
      2015
    [ogled ujemanja]
  • George Blagden in Noémie SchmidtNoemie Schmidt
    • Versailles
      2015
    [ogled ujemanja]
  • Jennie Jacques in George BlagdenJennie Jacques
    • Vikingi
      2013
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki