Glavni Zmenki Gary Basaraba

Gary Basaraba

Gary BasarabaStarost 62 let Zodiak ribe

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Gary Basaraba verjetno samski.

Odnosi

Za Garyja Basarabo nimamo zapisov o preteklih odnosih.



ki je ed westwick zmenki

O tem

Gary Basaraba je 62-letni kanadski igralec. Rojen 16. marca 1959 v Edmontonu v Alberti v Kanadi, je znan po ocvrtih zelenih paradižnikih v karieri, ki traja od 1985 do danes in od 1985 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Riba.

Gary Basaraba je bil na tekmi na zaslonu z Mili Avital v Ljubljani Zakon in red: posebna enota za žrtve (1999).

Gary Basaraba je član naslednjih seznamov: rojeni leta 1959, kanadski filmski igralci in kanadski televizijski igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Gary Basaraba! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Podrobnosti

ImeGary
PriimekBasarab
Polno ime ob rojstvuGary Basaraba
Alternativno imeGary Basaraba
Starost62 let
Rojstni dan16. marec 1959
Rojstni krajEdmonton, Alberta, Kanada
Višina6 '3' (191 cm)
BuildVelik
Barva očiČrna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeribe
NarodnostBela
DržavljanstvoKanadski
Srednja šolaSrednja šola Magee, Vancouver, BC
UniverzaYale School of Drama leta 1982
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveOcvrti zeleni paradižnik
Leto (-a) aktivno (-a)1985-, 1985-danes, 1985-danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija Stone Manners Salners

Gary Basaraba (rojen 16. marca 1959) je kanadsko-ameriški igralec, najbolj znan po igranju ameriških policistov. Nastopil je kot narednik Richard Santoro v Brooklynu South Stevena Bochca in policist Ray Heckler v kritično priznanem, a kratkotrajnem Boomtownu. Igral je tudi vlogo častnika, ki je preiskal izginotje francoske ljubimke Diane Lane v filmu Neverni.

Več o Garyju Basarabi Manj o Garyju Basarabi

Foto galerija

Ocvrti zeleni paradižniki - Mary Stuart Masterson Ocvrti zeleni paradižnik - Gary Basaraba Ocvrti zeleni paradižnik - Gary Basaraba Nori moški (2007) Nori moški (2007) Gary Basaraba Nori moški - 5. sezona Gary Basaraba Gary Basaraba Gary Basaraba Gary Basaraba Gary Basaraba

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Irec2019Frank 'Fitz' FitzsimmonsFilm
Zvok svobode2019Earl BuchananFilm
Doom Patrol2019Veliki DTelevizijska oddaja
Ameriške živali2018Warren Lipka starejšiFilm
Mala Italija2018Vince CampoFilm
Suburbicon2017MitchFilm
Chicago Justice2017William O'BoyleTelevizijska oddaja
Računovodja2016DonFilm
Dallas, nedelja zjutraj2016Jack RubyKratek film
Ostanki2014NeilTelevizijska oddaja
NCIS: New Orleans2014Dr. Steven BellamyTelevizijska oddaja
Gospa tajnica2014Tom RyanTelevizijska oddaja
Za vedno2014Norman SontagTelevizijska oddaja
Smrkci 22013Hefty Smurf (glas)Film
Smrkci: Legenda o Smurfy Hollow2013Hefty Smurf (glas)TV film
Sršenjevo gnezdo2012SethTV film
Smrkci2011Hefty (glas)Film
Criminal Minds: sumljivo vedenje2011William MeeksTelevizijska oddaja
Nepozabno2011Poročnik WillardTelevizijska oddaja
Oseba interesa2011Stu poletjeTelevizijska oddaja
Smrkci: božična kolednica2011Hefty (glas)Kratek film
Utemeljeno2010KempTelevizijska oddaja
Modra kri2010Jimmy BurkeTelevizijska oddaja
Jemanje Pelhama 1232009Jerry Pollard (Motorman)Film
Grad2009Ralph CarboneTelevizijska oddaja
Danny Fricke2008WhitakerTV film
Preštej2008Clay RobertsTV film
Plamenišče2008Sgt. Oliver MacCoyTelevizijska oddaja
Mentalist2008Stephen HanniganTelevizijska oddaja
Jezen moški2007Herb RennetTelevizijska oddaja
Mešani blagoslovi2007HankTelevizijska oddaja
Charlottein splet2006Homer ZuckermanFilm
Mrzla rama2006RooneyTV film
Jesse Stone: Smrt v raju2006Norman ShawTV film
Tat2006Televizijska oddaja
Kosti2005Bob GordonTelevizijska oddaja
Blizu doma2005Randy StevensTelevizijska oddaja
Zločinski umi2005James OdenkirkTelevizijska oddaja
Vsi sovražijo Chrisa2005Art, Art WuligerTelevizijska oddaja
Grey's Anatomy2005MicahTelevizijska oddaja
Numb3rs2005Joe ThibodeauxTelevizijska oddaja
Mrzel primer2003Brown, Vinnie BuonaforteTelevizijska oddaja
Las Vegas2003Ned OshinskiTelevizijska oddaja
Sesanje / zatikanje2003ArthurTelevizijska oddaja
Nezvesti2002The. MirojnickFilm
Kriva srca2002Matt MoranTV film
Recept za umor2002Murray MaguireTV film
Boomtown2002Policist Ray HechlerTelevizijska oddaja
Everwood2002Gospod. CurtisTelevizijska oddaja
Športne strani2001Frank (segment 'The Heidi Bowl')TV film
CSI: Preiskava kraja zločina2000G. SullivanTelevizijska oddaja
Skrivnostni načini2000Joe StanislawTelevizijska oddaja
Sveti Joe1999Ernie BlevinsTV film
Družinsko pravo1999Maury FrenchTelevizijska oddaja
Sodnik Amy1999Brian WhitakerTelevizijska oddaja
Zakon in red: posebna enota za žrtve1999Billy O'Boyle, George BurtonTelevizijska oddaja
Partnerji1999John BooneTelevizijska oddaja
Tretja straža1999JoeTelevizijska oddaja
Vojno stanje1998Tom McNieceTelevizijska oddaja
Življenjski dih1997JanezFilm
Mrtva tišina1997Shephard WilcoxTV film
Zagovornikov hudič1997TV film
Kaj se je zgodilo z Bobbyjem Earlom?1997Jack DietrickTV film
Brooklyn South1997Poročnik Richard Santoro, narednik. Richard SantoroTelevizijska oddaja
Prince Street1997Televizijska oddaja
Falls Road1997Charlie KilmerTV film
Striptizdevetnajstindevetdeset šestAlbertoFilm
Zgodnja izdajadevetnajstindevetdeset šestSam CooperTelevizijska oddaja
Hitra pravičnostdevetnajstindevetdeset šestDavis MalcolmTelevizijska oddaja
Pisanje na stenidevetnajstindevetdeset šestLeafmanTV film
Konj za Dannyjadevetindevetdeset petindevetdesetSollyTV film
Zunanje mejedevetindevetdeset petindevetdesetSem mlinarTelevizijska oddaja
Razsodbe Wrightadevetindevetdeset petindevetdesetArthur BroatTelevizijska oddaja
Gospa Parker in začarani krog1994Heywood BrounFilm
Vojna1994umaknitiFilm
New York Undercover1994TirelliTelevizijska oddaja
V lastno dobro1993Roy WheelerTV film
Umor: Življenje na ulici1993Paul GarbarekTelevizijska oddaja
NYPD modra1993Voznik sadnih tovornjakov, Victor CarlinTelevizijska oddaja
Požiga1992Bill DeckerTV film
Ocvrti zeleni paradižnik1991Grady KilgoreFilm
Temni veter1991LarryFilm
V liniji dolžnosti: Lov na dakote1991Leland WintersTV film
Zakon in red1990Kevin Reilly, častnik John Patrick WorleyTelevizijska oddaja
Severna izpostavljenost1990WillieTelevizijska oddaja
Mala ljubica1989barmanFilm
Zadnja Kristusova skušnjava1988Andrew, apostolFilm
Kdo je to dekle1987PošiljateljFilm
Brez usmiljenja1986Joe CollinsFilm
Zaliv Alamo1985LevFilm
En čaroben božič1985Jack GraingerFilm
Sladke sanje1985WoodhouseFilm
Miami Vice1984Cyrus, dr. MorrisTelevizijska oddaja
Ubijalci cvetne luneWilliam J. BurnsFilm
Ženske gibanjaSherrif StriderFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

Razprave

Izbira Urednika

Dee Shaw
Dee Shaw
28. maj 2021 ... Dee Shaw novice, trači, fotografije Dee Shaw, biografija, seznam fantov Dee Shaw 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Dee Shaw. Zgodovina zmenkov Dee Shaw, 2021, 2020, seznam odnosov Dee Shaw.
Billy Glide
Billy Glide
28. maj 2021 ... Billy Glide novice, trači, fotografije Billy Glide, biografija, seznam deklet Billy Glide 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Billyja Glideja. Zgodovina zmenkov Billy Glide, 2021, 2020, seznam odnosov Billy Glide.
Yorgos Chraniotis
Yorgos Chraniotis
28. maj 2021 ... Yorgos Chraniotis novice, trači, fotografije Yorgosa Chraniotisa, biografija, seznam deklet Yorgos Chraniotis 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Yorgos Chraniotis. Zgodovina zmenkov Yorgos Chraniotis, 2021, 2020, seznam odnosov Yorgos Chraniotis.
Dalia Ibelhauptaite
Dalia Ibelhauptaite
28. maj 2021 ... Dalia Ibelhauptaite novice, trači, fotografije Dalia Ibelhauptaite, biografija, seznam fantov Dalia Ibelhauptaite 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Dalia Ibelhauptaite. Zgodovina zmenkov Dalia Ibelhauptaite, 2021, 2020, seznam odnosov Dalia Ibelhauptaite.
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
Iščete dobre lokalne igre za več igralcev v Steamu? Ne iščite več, saj uvrščamo najboljše lokalne igre Steam za več igralcev, ki jih boste zagotovo našli ...
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelci prostih metov v zgodovini lige NBA so igralci, ki si jih ekipe želijo na črti prekrška, z uravnoteženo igro. So igralci, ki vedo ...
Micky Dolenz
Micky Dolenz
28. maj 2021 ... Micky Dolenz novice, trači, fotografije Micky Dolenz, biografija, seznam deklet Micky Dolenz 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Micky Dolenz. Zgodovina zmenkov Micky Dolenz, 2021, 2020, seznam odnosov Micky Dolenz.