Glavni Zmenki Gabby Douglas

Gabby Douglas

Gabby Douglas SamskiUvrstitev 3420 0Starost 25 let Zodiak Kozorog

S kom trenutno hodi?

Gabby Douglas je trenutno samska.

slike o-lan jones

Odnosi

Za Gabby Douglas nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Gabby Douglas je 25-letna ameriška gimnastika. Rojena Gabrielle Christina Victoria Douglas 31. decembra 1995 na Virginia Beachu v Virginiji v ZDA, slovi po olimpijskem zlatu 2012. Njeno nebesno znamenje je Kozorog.

Gabby Douglas je članica naslednjih seznamov: Udeleženke ameriških resničnostnih televizijskih serij, ameriški avtobiografi in pisateljice 21. stoletja.

ki je Rihanna danes na zmenkih 2016

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Gabby Douglas! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Podrobnosti

ImeGabrielle
Srednje imeChristina Victoria
PriimekDouglas
Polno ime ob rojstvuGabrielle Christina Victoria Douglas
Alternativno imeGabby Douglas, Leteča veverica
Starost25 let
Rojstni dan31. decembra 1995
Rojstni krajVirginia Beach, Virginia, ZDA
Višina5 '2' (157 cm)
Utež41 lbs (90 lbs)
BuildAtletski
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloTelovadec
PoklicGimnastika
Zahteva do slaveOlimpijsko zlato 2012
Uradne spletne stranigabrielledouglas.com/

Gabrielle Christina Victoria Douglas (rojena 31. decembra 1995) je ameriška nekdanja umetniška gimnastičarka. Je olimpijska prvakinja leta 2012 in srebrna medalja v svetovnem krogu leta 2015. Bila je članica zlato zmagovalnih ekip na poletnih olimpijskih igrah 2012 in 2016, ki so jo mediji poimenovali 'Fierce Five' in 'Final Five'. Bila je tudi članica zlatih ameriških ekip na svetovnih prvenstvih 2011 in 2015.

Več o Gabby Douglas Manj o Gabby Douglas

Foto galerija

Gabby Douglas Gabby Douglas Gabby Douglas Gabby Douglas Gabby Douglas Gabby Douglas Gabby Douglas Gabby Douglas Gabby Douglas Gabby Douglas Gabby Douglas Gabby Douglas

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Zamaskirana plesalka2020Televizijska oddaja
Ista razlika2019JudyFilm
Pomočniki2019Gimnastičarka GinnyTelevizijska oddaja
Ljubezen, seveda2018Mattie SetonTV film
Zgodba Gabby Douglas2014Gabby Douglas (v vlogi Gabrielle Douglas)TV film
Nicky, Ricky, Dicky in Dawn2014ZvitoTelevizijska oddaja
Vampirski dnevniki2009DekleTelevizijska oddaja

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.