Glavni Odnosi G-Eazy

G-Eazy

G-EazyUvrstitev 229 71Starost 32 let Zodiak Dvojčka Odnosi 7 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je G-Eazy verjetno samski.

Odnosi

G-Eazy je bil v odnosih z Ashley Benson(2020 - 2021), Yasmin Wijnaldum(2019-2020), Ashley Frangipane(2017 - 2018), Kraljeva volna(2017)in Devon Baldwin(2011).



G-Eazy se je srečal s Christino Roseann Ray(2018).

Govori se, da se je G-Eazy povezal z Megan Thee Stallion(2019-2020).

O tem

G-Eazy je 31-letni ameriški reper. Rodil se je Geraldu Earlu Gillumu 24. maja 1989 v Oaklandu v Kaliforniji v ZDA in je znan po svojem prvem albumu 'These Things Happen' v karieri, ki traja od leta 2006 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Dvojček.



G-Eazy je član naslednjih seznamov: Ljudje iz Kalifornije, ameriški pevci in ameriški reperji.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil G-Eazy! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki5.1 leto, 3 mesece8 mesecev, 3 dni3 mesece, 1 dan
Srečanje1.---
Govorice1.2 meseca, 2 dni--
Skupaj7.1 leto, 3 mesece6 mesecev, 3 dni2 meseca, 2 dni

Podrobnosti

ImeGerald
Srednje imeEarl
PriimekGillum
Polno ime ob rojstvuGerald Earl Gillum
Alternativno imeG-Eazy, mladi Gerald
Starost32 let
Rojstni dan24. maj 1989
Rojstni krajOakland, Kalifornija, ZDA
Višina6 '4' (193 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
PosebnostSlicked Back Pričeska, Talk & Lanky Body
Nebesno znamenjeDvojčka
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloReper, tekstopisec, producent
PoklicReper
Zahteva do slaveNjegov prvi album z velikimi založbami 'These Things Happen'
Glasbeni žanr (besedilo)Hip hop, Hyphy, Pop-Rap, alternativni hip hop
Leto (-a) aktivno (-a)2007 – danes, 2006 – danes, 2008 – danes
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaBPG, RVG, RCA
Pridruženi zakoniThe Neighborhood, ASAP Ferg, Who Plvto, Hoodie Allen, French Montana, Iamsu !, ASAP Rocky, E-40, Mike Tyson, Kehlani, Christoph Andersson, Skizzy Mars, Devon Baldwin, Blackbear, Marty Grimes, Nigel Mukwesha, Nicholas France, Pia Mia, Remo, Big Sean, Tory Lanez, Chris Brown, Bebe Rexha, Grace, Carnage, Halsey, Marc E. Bassy, ​​Southside
Uradne spletne stranihttp://www.g-eazy.com/, https://g-eazy.com/, www.g-eazy.com/, g-eazy.com/, http://g-eazy.com

Gerald Earl Gillum (rojen 24. maja 1989), poklicno znan kot G-Eazy, je ameriški reper. Njegov prvi album z velikimi založbami The Things Happen je izšel 23. junija 2014 in je dosegel 3. mesto na ameriškem Billbordu 200. Njegov drugi studijski album When It's Dark Out je izšel 4. decembra 2015. V njem je nastopil singl 'Me, Myself & I', ki je prišel med 10 najboljših na ameriškem Billboard Hot 100. Njegov tretji album The Beautiful & Damned je izšel 15. decembra 2017, v njem pa je nastopil 'No Limit', ki je dosegel 4. mesto Ameriški Billboard Hot 100. Njegov EP B-Sides, izdan 27. junija 2019 (posodobljen 22. avgusta in 19. septembra 2019), je vseboval vse pesmi, ki niso prišle na njegov prihajajoči album These Things Happen Too, za katerega se pričakuje, da bo izšel leta 2021.



Več o G-Eazy Manj o G-Eazy

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
7.Ashley BensonRazmerjeApril 2020Februar 202110 mesecev
6.Megan Thee StallionSrečanje R December 2019Februar 20202 meseca
5.Yasmin WijnaldumRazmerjeFebruar 2019Februar 20201 leto
4.Christina Roseann RaySrečanjeNovember 2018November 2018-
3.Ashley FrangipaneRazmerjeJulij 2017Oktober 20181 leto
dvaKraljeva volnaRazmerjeApril 2017Julij 20173 mesece
1.Devon BaldwinNeznano R 20112011-
Ashley Benson #7.

Ashley Benson

2020 - 2021

G-Eazy in Ashley Benson sta se ločila februarja 202 ...[ogled par] Megan Thee Stallion #6.Govorica

Megan Thee Stallion

2019 - 2020

Govorilo se je, da sta Megan Thee Stallion in G-Eazy ...[ogled par] Yasmin Wijnaldum #5.

Yasmin Wijnaldum

2019 - 2020

Yasmin Wijnaldum in G-Eazy sta ločena ...[ogled par] Christina Roseann Ray #4.

Christina Roseann Ray

2018

Christina Roseann Ray in G-Eazy sta ločena ...[ogled par] Ashley Frangipane #3.

Ashley Frangipane

2017 - 2018

Ashley Frangipane in G-Eazy sta se ločila oktobra ...[ogled par] Kraljeva volna #dva

Kraljeva volna

2017

G-Eazy in Lana Del Rey sta ločena ...[ogled par] #1.Govorica

Devon Baldwin

2011

Govorilo se je, da sta Devon Baldwin in G-Eazy ...[ogled par] #7.

Ashley Benson

2020 - 2021

G-Eazy in Ashley Benson od aprila 2020 do februarja 2021.

Razmerje 10 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina91%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #6.

Megan Thee Stallion

2019 - 2020 (govorice)

Govori se, da se je Megan Thee Stallion decembra 2019 povezala z G-Eazyjem.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 56% pogled odnos #5.

Yasmin Wijnaldum

2019 - 2020

Yasmin Wijnaldum in G-Eazy sta bila v razmerju od februarja 2019 do februarja 2020.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 46% pogled odnos #4.

Christina Roseann Ray

2018

Christina Roseann Ray in G-Eazy sta se srečala novembra 2018.

pogled odnos #3.

Ashley Frangipane

2017 - 2018

Ashley Frangipane in G-Eazy od julija 2017 do oktobra 2018.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost72%'> Združljivost 71% pogled odnos #dva

Kraljeva volna

2017

G-Eazy in Lana Del Rey sta bila v zvezi od aprila 2017 do julija 2017.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost33%'> Združljivost 52% pogled odnos #1.

Devon Baldwin

2011 (govorice)

Govori se, da se je Devon Baldwin leta 2011 povezal z G-Eazyjem.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%'> Združljivost 5% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
G-Eazy32 DvojčkaReper
ameriški
Ashley Benson31. StrelecIgralka
ameriški
Megan Thee Stallion26. VodnarReper
ameriški
Yasmin Wijnaldum22. RakModel
Nizozemsko
Christina Roseann Ray-
Ashley Frangipane26. TehtnicaPevka
ameriški
Kraljeva volna35 DvojčkaPevka
ameriški
Devon Baldwin- ribe

Foto galerija

G-Eazy in Ashley Frangipane G-Eazy in Ashley Frangipane G-Eazy in Ashley Frangipane Britney Spears na podelitvi nagrad MTV Video Music Awards za leto 2016

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Ameriške glasbene nagrade 20202020SamopredstaviteljTelevizijska oddaja
Hustlers2019Johnny (v vlogi Gerald Earl Gillum)Film
Glasbene nagrade iHeartRadio 20182018IzvajalecTelevizijska oddaja
Zanos2018JazTelevizijska oddaja
Odprto pozno s Petrom Rosenbergom2018Sam - gostTelevizijska oddaja
2018 MTV Video Music Awards2018On sam - voditeljTelevizijska oddaja
Ameriške glasbene nagrade 20172017On sam - voditeljTelevizijska oddaja
2017 Billboard Music Awards2017On samTelevizijska oddaja
Glasbene nagrade IHeartRadio 20162016SamoizvajalecTelevizijska oddaja
2016 MTV Video Music Awards2016On samTelevizijska oddaja
Martha & Snoop's Potluck Party Challenge2016On samTelevizijska oddaja
Dick Clark's New Years Rockin 'Eve with Ryan Seacrest 20172016On samTelevizijska oddaja
The Late Late Show z Jamesom Cordenom2015Samoglasbeni gostTelevizijska oddaja
Pozno zvečer s Sethom Meyersom2014Samoglasbeni gostTelevizijska oddaja
Nocojšnja oddaja, v kateri igra Jimmy Fallon2014Samoglasbeni gostTelevizijska oddaja
V redu! TV2013JazTelevizijska oddaja
Najstniki želijo vedeti2012Televizijska oddaja
Larry King Zdaj2012Samostojni gostTelevizijska oddaja
Smešno2011JazTelevizijska oddaja
Veliki časopis Canal +2004On samTelevizijska oddaja
Jimmy Kimmel V živo!2003Samoglasbeni gostTelevizijska oddaja
Trdi trki2001JazTelevizijska oddaja
E! V živo z Rdeče preprogedevetindevetdeset petindevetdesetOn samTelevizijska oddaja
Dobro jutro Amerika1975Samoglasbeni gostTelevizijska oddaja
Saturday Night Live1975Samoglasbeni gostTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki