Glavni Zmenki Finec Wolfhard

Finec Wolfhard

Finec WolfhardUvrstitev 2878 -552Starost 18 let Zodiak Kozorog

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Finn Wolfhard verjetno samski.

Odnosi

Za Fina Wolfharda nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Finn Wolfhard je 18-letni kanadski igralec. Rojen 23. decembra 2002 v Vancouvru v Britanski Kolumbiji v Kanadi, je znan po Stranger Things. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.

Finn Wolfhard je bil na dveh tekmovanjih na zaslonu, vključno z Iris Apatow Palača za preživljanje: Sonora (2017)in Millie Bobby Brown v Neznanke (2016).

Finn Wolfhard je član naslednjih seznamov: kanadski rock pevci, kanadski pevci in kanadski rock kitaristi.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Finn Wolfhard! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Podrobnosti

ImeNajti
PriimekWolfhard
Polno ime ob rojstvuFinec Wolfhard
Starost18 let
Rojstni dan23. december 2002
Rojstni krajVancouver, Britanska Kolumbija, Kanada
Višina5 '10' (178 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeKozorog
NarodnostBela
DržavljanstvoKanadski
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveNeznanke
Glasbeni žanr (besedilo)Alternativni rock, Indie Rock
Leto (-a) aktivno (-a)2013 – danes
Instrument (besedilo)Vokal, kitara, klavir, bas
ZaložbaRoyal Mountain, paradYse, Transgressive, AWAL
Pridruženi zakoniCalpurnia, The Aubreys
Uradne spletne straniwww.instagram.com/finnwolfhardofficial/, twitter.com/FinnSkata

Finn Wolfhard (rojen 23. decembra 2002) je kanadski igralec, glasbenik, scenarist in režiser.

Več o Fincu Wolfhardu Manj o Fincu Wolfhardu

Foto galerija

Finec Wolfhard Finec Wolfhard Finec Wolfhard Finec Wolfhard Finec Wolfhard Finec Wolfhard Finec Wolfhard Finec Wolfhard Finec Wolfhard Finec Wolfhard Finec Wolfhard Neznanke

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Ostržek2021Lampwick (glas)Film
Uničevalci duhov: Posmrtno življenje2021TrevorFilm
Obračanje2020Miles FairchildFilm
Duncanville2020JeremyTelevizijska oddaja
Pravljice JJ Villarda2020BoypunzelTelevizijska oddaja
Omniboat: Fantazija za hitri čoln2020Film
Sport Relief 20202020JazTelevizijska oddaja
Domači film: Princesa nevesta2020Inigo MontoyaTelevizijska oddaja
Domači film: Princesa nevesta2020Inigo MontoyaTelevizijska oddaja
Družina Addams2019Pugsley Addams (glas)Film
Goldfinch2019Mladi BorisFilm
To je drugo poglavje2019Mladi Richie TozierFilm
Carmen Sandiego2019IgralecTelevizijska oddaja
34. podelitev neodvisnih filmskih nagrad2019JazTelevizijska oddaja
Hladno odprto2019Finec WolfhardTelevizijska oddaja
2019 MTV Movie & TV Awards2019On sam - voditeljTelevizijska oddaja
Pasji dnevi2018TylerFilm
Mlade matematične legende2018Mladi GaussTelevizijska oddaja
To2017Richie TozierFilm
74. podelitev zlatih globusov2017On samTelevizijska oddaja
23. letne nagrade Ceha filmskih igralcev2017Sam - zmagovalec in voditeljTelevizijska oddaja
2017 MTV Movie & TV Awards2017On sam - voditeljTelevizijska oddaja
Neznanke2016Mike WheelerTelevizijska oddaja
IMDb na San Diego Comic-Con2016JazTelevizijska oddaja
The Late Late Show z Jamesom Cordenom2015JazTelevizijska oddaja
Lip Sync Battle2015SamotekmovalecTelevizijska oddaja
1002014ZoranTelevizijska oddaja
Nocojšnja oddaja, v kateri igra Jimmy Fallon2014JazTelevizijska oddaja
Build2014JazTelevizijska oddaja
Film Trivia Schmoedown2014SamotarTelevizijska oddaja
V redu! TV2013JazTelevizijska oddaja
C za vas2009JazTelevizijska oddaja
Nadnaravno2005Jordie PinskyTelevizijska oddaja
Izdelano v Hollywoodu2005JazTelevizijska oddaja
Oddaja Ellen DeGeneres2003JazTelevizijska oddaja
Jimmy Kimmel V živo!2003JazTelevizijska oddaja
E! V živo z Rdeče preprogedevetindevetdeset petindevetdesetOn samTelevizijska oddaja
Extra z Billyjem Bushem1994JazTelevizijska oddaja
WGN Jutranje novice1994JazTelevizijska oddaja
V živo s Kelly in Ryanom1988JazTelevizijska oddaja
Zabava nocojdevetnajst osemdeset enaJazTelevizijska oddaja
Dobro jutro Amerika1975JazTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Finca Wolfharda in Iris ApatowIris Apatow
    • Palača za preživljanje: Sonora
      2017
    [ogled ujemanja]
  • Finca Wolfharda in Millie Bobby BrownMillie Bobby Brown
    • Neznanke
      2016
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljše arkadne igre 80-ih
Najboljše arkadne igre 80-ih
Pogrešate 80-ih? Odpravite se nazaj na ogled nekaterih najboljših arkadnih iger desetletja in pomagajte pregledati najboljše igre s kolegi igralci.
Najboljši kvoterbeki Cincinnati Bengals doslej
Najboljši kvoterbeki Cincinnati Bengals doslej
Velik oboževalec nogometa v Cincinnatiju? Nato si oglejte ta seznam branilcev Cincinnati Bengals s fotografijami! Vključuje vsakega začetnega obrambnega igralca iz ...
Glasovanje: Kdo je najboljši član DIA?
Glasovanje: Kdo je najboljši član DIA?
Vsak ljubitelj K-Popa ve, kdo je njegov najljubši član DIA, toda kdo je najboljši član DIA? Devetčlanska dekliška skupina iz MBK Entertainment ne ponuja ...
Chia hišni ljubljenčki so še vedno zraven in ne boste verjeli, koliko noro novih je
Chia hišni ljubljenčki so še vedno zraven in ne boste verjeli, koliko noro novih je
Pripomočki iz vašega otroštva bodo izginili, ko se boste starali, na primer uspešnica in Chad Michael Murray, toda ljubljenček ch-ch-ch-chia ...
Christine Marzano
Christine Marzano
28. maj 2021 ... Christine Marzano novice, trači, fotografije Christine Marzano, biografija, seznam fantov Christine Marzano 2016. Zgodovina odnosov. Christine Marzano seznam odnosov. Christine Marzano Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Christine Marzano.
Izogibajte se Limi
Izogibajte se Limi
28. maj 2021 ... Evita Lima novice, trači, fotografije Evite Lime, biografija, seznam fantov Evite Lima 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Evita Lima. Zgodovina zmenkov Evita Lima, 2021, 2020, seznam odnosov Evita Lima.
Cuttino Mobley
Cuttino Mobley
28. maj 2021 ... Cuttino Mobley novice, trači, fotografije Cuttino Mobley, biografija, seznam deklet Cuttino Mobley 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cuttino Mobley. Zgodovina zmenkov Cuttino Mobley, 2021, 2020, seznam odnosov Cuttino Mobley.