Glavni Zmenki Finn Atkins

Finn Atkins

Finn AtkinsStarost 31 let Zodiak Dvojčka

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Finn Atkins verjetno samski.

Odnosi

Za Fina Atkinsa nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Finn Atkins je 31-letna britanska igralka, rojena 21. junija 1989 v Nottinghamu v Angliji. Njeno nebesno znamenje je Dvojček

Finn Atkins je član naslednjih seznamov: rojeni leta 1989, britanski filmski igralci in britanski scenski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Finn Atkins! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Podrobnosti

ImeNajti
PriimekAtkins
Starost31 let
Rojstni dan21. junij 1989
Rojstni krajNottingham, Anglija
Nebesno znamenjeDvojčka
DržavljanstvoBritanski
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Leto (-a) aktivno (-a)1999 – danes
Uradne spletne stranihttp://www.kenmcreddie.com/Artistsdetails.asp?AType=2&Asx=2&artistID=257

Finn Rosanna Atkins (rojena 21. junija 1989) je britanska filmska, televizijska in odrska igralka.

Katy Mixon bobby deen poročena
Več o Finnu Atkinsu Manj o Finnu Atkinsu

Foto galerija

Finn Atkins, Kelly Thresher, Kathy Burke in Ricky Tomlinson v filmu Once Upon A Time in the Midlands Shirley Henderson in Finn Atkins v filmu Nekoč v Midlandsu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Hodi kot panter2018BronsonFilm
Da hodimo nevidni: sestre Bronte2016Charlotte BrontëTV film
Banana2015.Lena GothTelevizijska oddaja
Običajni2014Karen O'SheaTV film
Škorci2012CharlieTelevizijska oddaja
Vera2011JodieTelevizijska oddaja
Vas2010Marie BlackTV film
D.O.A2010Goth GirlTV film
Iti naprej2009StacyTelevizijska oddaja
Bale2009KellyKratek film
Edensko jezero2008PaigeFilm
Trenutno stanje2003Kelvinovo dekleTelevizijska oddaja
Nekoč v Midlandsu2002MarleneFilm
Boljše ali slabše?2001RachelKratek film
Zdravniki2000Jeni Longley, Penny Harvey, Sophie WakefieldTelevizijska oddaja
Prizemljen2000Kate CooperTelevizijska oddaja
Holby City1999Pheona AllenTelevizijska oddaja
Polterguests1999Swinton GirlTelevizijska oddaja
Vrhunska praksa1993Sarah LloydTelevizijska oddaja
Žrtev1986Fran Riddel, Sammy, Sammy MaloneTelevizijska oddaja
EastEnders1985MarissaTelevizijska oddaja
DangervilleNajtiTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
28. maj 2021 ... Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Robert Brian Wilson
Robert Brian Wilson
28. maj 2021 ... Robert Brian Wilson novice, trači, fotografije Roberta Briana Wilsona, biografija, seznam deklet Roberta Briana Wilsona 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Roberta Briana Wilsona. Zgodovina zmenkov Robert Brian Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Roberta Briana Wilsona.
Oh, Carol 2
Oh, Carol 2
28. maj 2021 ... Och, Karol 2 novice, trači, fotografije Ocha, Karol 2, biografija, Och, Karol 2 seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. In, seznam odnosov Karol 2. Och, Karol 2 Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Och, Karol 2.
Paige O'Brien
Paige O'Brien
28. maj 2021 ... Paige O'Brien novice, trači, fotografije Paige O'Brien, biografija, seznam fantov Paige O'Brien 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Paige O'Brien. Zgodovina zmenkov Paige O'Brien, 2021, 2020, seznam odnosov Paige O'Brien.
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Supergirl je imela noro zgodovino izdaj, toda kdo so najboljši negativci Supergirl vseh časov? Ta seznam opisuje največje sovražnike Supergirl.
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Igra prestolov, sezona 1, je fantazijske in epske oboževalce predstavila ostremu in brutalnemu svetu Westerosa in dolžini, ki so jo ljudje pripravljeni ...
Erika Costell
Erika Costell
28. maj 2021 ... Novice Erike Costell, trače, fotografije Erike Costell, biografija, seznam fantov Erike Costell 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Erike Costell. Zgodovina zmenkov Erike Costell, 2021, 2020, seznam odnosov Erike Costell.