Glavni Odnosi Faloon Larraguibel

Faloon Larraguibel

Faloon Larraguibel PoročenaStarost 32 let Zodiak ribe Odnosi 4 skupaj Otroci 3 otroci

S kom trenutno hodi?

Faloon Larraguibel in Jean Paul PinedaFaloon Larraguibel in Jean Paul Pineda sta poročena eno leto od 21. decembra 2019. pogled odnos

Odnosi

Faloon Larraguibel je bil v zvezi s Karol Dance(2010 - 2013).

Govori se, da se je Faloon Larraguibel povezal s Thiagom Cunho(2013)in Alexis Sánchez(2009).



O tem

Faloon Larraguibel je 32-letna čilska TV osebnost, rojena 20. februarja 1989 v Melipilli v Čilu. Njeno nebesno znamenje je Riba

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Faloon Larraguibel! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.6 let, 5 mesecev--
Zmenki1.3 leta--
Govoricedva---
Skupaj4.6 let, 5 mesecev2 leti, 4 mesece3 leta

Podrobnosti

Polno ime ob rojstvuFaloon Denisse Larraguibel Lopez
Starost32 let
Rojstni dan20. februar 1989
Rojstni krajMelipilla, Čile
Višina5 '6' (168 cm)
Nebesno znamenjeribe
DržavljanstvoČilski
PoklicTV osebnost
Več o Faloon Larraguibel Manj o Faloon Larraguibel

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Jean Paul PinedaPoročenaNovember 2014prisoten6 let
3.Thiago CunhaSrečanje R Februar 2013Februar 2013-
dvaKarol DanceRazmerje201020133 leta
1.Alexis SanchezSrečanje R Junij 2009Junij 2009-
Jean Paul Pineda #4.

Jean Paul Pineda

2014

Faloon Larraguibel in Jean Paul Pineda sta ...[ogled par] Thiago Cunha #3.Govorica

Thiago Cunha

2013

Faloon Larraguibel in Thiago Cunha sta ločena ...[ogled par] Karol Dance #dva

Karol Dance

2010 - 2013

Faloon Larraguibel in Karol Dance sta ločena ...[ogled par] Alexis Sanchez #1.Govorica

Alexis Sanchez

2009

Faloon Larraguibel in Alexis Sánchez sta ločena ...[ogled par] #4.

Jean Paul Pineda

2014

Faloon Larraguibel in Jean Paul Pineda sta poročena 1 leto.



Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 64% Otroci 3 otroci pogled odnos #3.

Thiago Cunha

2013 (govorice)

Govori se, da se je Faloon Larraguibel marca 2013 povezal s Thiagom Cunho.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Starost69%'> Združljivost 57% pogled odnos #dva

Karol Dance

2010 - 2013

Faloon Larraguibel in Karol Dance sta imela razmerja med letoma 2010 in 2013.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina37%Starost84%'> Združljivost 46% pogled odnos #1.

Alexis Sanchez

2009 (govorice)

Govori se, da se je Faloon Larraguibel junija 2009 povezal z Alexisom Sánchezom.



IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina37%Starost98%'> Združljivost 64% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Faloon Larraguibel32 ribeTV osebnost
Čilski
Jean Paul Pineda32 Bik
Čilski
Thiago Cunha40 VodnarPlesalka
Brazilski
Karol Dance3. 4 OvenTV osebnost
Čilski
Alexis Sanchez32 StrelecNogomet
Čilski

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
LucianaŽenska2015.Star 6 let Jean Paul Pineda
Jean PaulMoški2016Star 5 let Jean Paul Pineda
AugustaŽenska2018Star 3 leta Jean Paul Pineda

Foto galerija

Faloon Larraguibel Faloon Larraguibel Faloon Larraguibel

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Božanska hrana2016JazTelevizijska oddaja
Juga22013Igralec samozvenečihTelevizijska oddaja
Kakšna sramota za tvojo družino2012KendraFilm
Star Zone2008Samostojni gostTelevizijska oddaja
Vsiljivci2006JazTelevizijska oddaja
Vrtoglavica2003Samostojni gostTelevizijska oddaja
V ospredju1999JazTelevizijska oddaja
Mednarodni festival pesmi v Viña del Mar1963Sama - članica občinstvaTelevizijska oddaja

Zanimivi Članki