Glavni Odnosi Ezra Miller

Ezra Miller

Ezra Miller SamskiUvrstitev 376 79Starost 28 let Zodiak Tehtnica Odnosi 5 skupaj

S kom trenutno hodi?

Ezra Miller je trenutno samski.

Odnosi

Ezra Miller je zaročen z Erin Urb(2014 - 2016).



Ezra Miller je bil v zvezi s Shailene Woodley(2016), Lauren Nolting(2011 - 2012), Zoë Kravitz(2010)in Esther Wald(2006).

bobby sherman se je poročil z brigitte poublon

O tem

Ezra Miller je 28-letni ameriški igralec. Rojen Ezra Matthew Miller 30. septembra 1992 v Wyckoffu, okrožje Bergen, NJ, izobražen v Rockland Country Day School, NJ, znan je po tem, da moramo govoriti o Kevinu, Perks of being a Wallflower v karieri, ki traja od 2007– prisoten. Njegovo nebesno znamenje je Tehtnica.

Ezra Miller je sodeloval v 9 tekmovanjih na zaslonu, vključno z Addison Timlin Po šoli (2008), Cristin Michele v Kalifornizacija (2007), Upam Glendon-Ross noter Mestni otok (2009), Madeleine Martin v Kalifornizacija (2007)in Meredith Hagner v Royal Pains (2009).



Ezra Miller je član naslednjih seznamov: igralci iz New Jerseyja, ameriški filmski igralci in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Ezre Miller! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.3 leta, 1 mesec--
Zmenki4.15 let, 4 mesece5 let, 5 mesecev1 leto
Skupaj5.15 let, 4 mesece4 leta, 11 mesecev1 leto

Podrobnosti

ImeEzra
Srednje imeMatej
PriimekMiller
Polno ime ob rojstvuEzra Matthew Miller
Starost28 let
Rojstni dan30. september 1992
Rojstni krajWyckoff, okrožje Bergen, NJ
Višina6 '2' (188 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostBiseksualec
ReligijaJudovsko
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaŠola Hudson, NJ, Rockland Country Day School, NJ
Poklicno besediloIgralec, glasbenik
PoklicIgralec
Zahteva do slaveMoramo se pogovoriti o Kevinu, o prednostih tega, da bi bil cvetličar
Leto (-a) aktivno (-a)2008 – danes, 2007 – danes
Velikost čevlja13½
Uradne spletne stranisonsofanillustriousfather.com/, www.myspace.com/sonsofanillustriousfather#!, ezra-miller.net/
OčeRobert S. Miller (založnik knjig)
MatiMarta Miller (sodobna plesalka)
SestraSaiya Miller, Caitlin Miller
PrijateljLogan Lerman (igralec), Emma Watson (igralka), Mae Whitman (igralka), Nina Dobrev (igralka, model), Johnny Simmons (igralec)
Najljubši ljudjeTim Curry (igralec)
Najljubši filmiČarovnik iz Oza [1939], Rocky Horror Picture Show [1975], 400 udarcev [1959]
Najljubše skupineThe Rolling Stones, Black Flag, Ghost Pal, Nirvana, Pink Floyd, The Beatles, Hey Zeus !, Bassnectar, Red Hot Chili Peppers
Najljubše knjigePerks biti stenocvet (Stephen Chbosky) [1999], Fantomska mitnica (Norton Juster) (Jules Feiffer) [1988], Lovilec v rži (JD Salinger) [1951], Pravilo kosti (Russell Banks) [ 1995]
Najljubše barveRdeča, črna
Najljubši dodatkiKlobuki

Ezra Matthew Miller (rojen 30. septembra 1992) je ameriški igralec. Millerjev prvenec v celovečercu je bil v Afterschool (2008). Miller je igral kot Kevin v drami Moramo govoriti o Kevinu (2011) in igral v filmski adaptaciji The Perks of Being a Wallflower (2012). Leta 2015 je Miller igral v drami The Stanford Prison Experiment in komediji Trainwreck. Miller je igral Credence Barebone v filmih Fantastične zveri Fantastične zveri in kje jih najti (2016) in Fantastične zveri: zločini Grindelwalda (2018).



Več o Ezri Millerju Manj o Ezri Millerju

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.Shailene WoodleyRazmerje R Februar 2016 -
4.Erin UrbRazmerje2013Februar 20163 leta
3.Lauren NoltingRazmerje201120121 leto
dvaZoë KravitzRazmerje20102010-
1.Esther WaldRazmerje20062006-
Shailene Woodley #5.Govorica

Shailene Woodley

2016

Govori se, da naj bi Ezra Miller hodila s Shailene ...[ogled par] Erin Urb #4.

Erin Urb

2013 - 2016

Ezra Miller in Erin Urb sta se zaročila 2. maja ...[ogled par] Lauren Nolting #3.

Lauren Nolting

2011 - 2012

Lauren Nolting in Ezra Miller sta se ločila v 2 ...[ogled par] Zoë Kravitz #dva

Zoë Kravitz

2010

Ezra Miller in Zoë Kravitz sta ločena ...[ogled par] Esther Wald #1.

Esther Wald

2006

Esther Wald in Ezra Miller sta ločena ...[ogled par] #5.

Shailene Woodley

2016 (govorice)

Govori se, da se je Ezra Miller februarja 2016 povezal s Shailene Woodley.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost98%'> Združljivost 88% pogled odnos #4.

Erin Urb

2013 - 2016

Ezra Miller in Erin Urb sta zaročena že 1 leto. Zmenki so se začeli leta 2013, po enem letu pa so se zaročili maja 2014.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatkitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 14% pogled odnos #3.

Lauren Nolting

2011 - 2012

Lauren Nolting in Ezra Miller od junija 2011 do 2012.

rozonda "čili" thomas
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatkitajski horoskop100%Starost33%'> Združljivost 33% pogled odnos #dva

Zoë Kravitz

2010

Ezra Miller in Zoë Kravitz iz leta 2010.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina91%Starost33%'> Združljivost 76% pogled odnos #1.

Esther Wald

2006

Esther Wald in Ezra Miller iz leta 2006.

IzmeriRezultatkitajski horoskop40%Starost52%'> Združljivost 2. 3% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Ezra Miller28. TehtnicaIgralec
ameriški
Shailene Woodley29. StrelecIgralka
ameriški
Erin Urb3. 4 Model
ameriški
Lauren Nolting33 Fotograf
ameriški
Zoë Kravitz32 StrelecIgralka
ameriški
Esther Wald31.
ameriški

Foto galerija

Stojalo - Ezra Miller Justice League Zacka Snyderja - Ezra Miller Liga pravičnosti (2017) Henry Cavill - Premiera Lige pravice LA Henry Cavill - Premiera Lige pravice LA Henry Cavill - Premiera Lige pravice LA Henry Cavill - Premiera Lige pravice LA Henry Cavill - Premiera Lige pravice LA Henry Cavill - Premiera Lige pravice LA Henry Cavill - Premiera Lige pravice LA Henry Cavill - Premiera Lige pravice LA Henry Cavill - Premiera Lige pravice LA

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
The Flash2022Barry Allen, The FlashFilm
Fantastične zveri in kje jih najti 32022Aurelius Dumbledore, Credence BareboneFilm
Nepremagljiv2021D.A. SinclairTelevizijska oddaja
Justice League Zacka Snyderja2021Barry Allen, The FlashFilm
Stojalo2020Človek za smetiTelevizijska oddaja
Fantastične zveri: zločini Grindelwalda2018Credence BareboneFilm
Liga pravičnosti2017Barry Allen, The FlashFilm
Samomorilska enota2016The FlashFilm
Batman proti Supermanu: Dawn of Justice2016The FlashFilm
Fantastične zveri in kje jih najti2016Credence BareboneFilm
Kje je Waldo?2016Agent MrmljanjeKratek film
Poskus v zaporu v Stanfordu2015.8612, Daniel CulpFilm
Razbitine vlakov2015.DonaldFilm
Kritični zadetek!2015.JackTelevizijska oddaja
Madame Bovary2014Leon DupuisFilm
Ugodnosti biti cvetnica2012PatrickFilm
Puščica2012The FlashTelevizijska oddaja
Še en vesel dan2011ElliotFilm
Moramo se pogovoriti o Kevinu2011Kevin, najstnikFilm
Vsak dan2010JonahFilm
Pazite se Gonzo2010Eddie 'Gonzo' GilmanFilm
Mestni otok2009Vince ml.Film
Royal Pains2009Tucker BryantTelevizijska oddaja
Po šoli2008RobertFilm
Uničen sprehod2008JayKratek film
Kalifornizacija2007DamienTelevizijska oddaja
Cakey! Torta iz vesolja2006Veliki nasilnikFilm
Zakon in red: posebna enota za žrtve1999Ethan MorseTelevizijska oddaja
Dali LandMladi DaliFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Ezra Miller in Addison TimlinAddison Timlin
    • Po šoli
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Ezra Miller in Cristin MicheleCristin Michele
    • Kalifornizacija
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Ezra Miller in Hope Glendon-RossUpam, Glendon-Ross
    • Mestni otok
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Ezra Miller in Madeleine MartinMadeleine Martin
    • Kalifornizacija
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Ezra Miller in Meredith HagnerMeredith Hagner
    • Royal Pains
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Ezra Miller in Mia WasikowskaMia Wasikowska
    • Madame Bovary
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Ezra Miller in Tilky JonesTilky Jones
    • Vsak dan
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Johnny Simmons in Ezra MillerJohnny Simmons
    • Ugodnosti biti cvetnica
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Zoë Kravitz in Ezra MillerZoë Kravitz
    • Pazite se Gonzo
      2010
    [ogled ujemanja]
Več ujemanj na zaslonu Ezre Miller Manj ujemanj na zaslonu Ezre Miller

Zanimivi Članki