Glavni Odnosi Evan Peters

Evan Peters

Evan Peters159. uvrstitev -42Starost 34 let Zodiak Kozorog Odnosi 6 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Evan Peters verjetno samski.

Odnosi

Evan Peters je bil zaročen z Emmo Roberts(2016 - 2019).



Evan Peters je bil v razmerju z Ashley Frangipane(2019-2020), Alexia Quinn(2011 - 2012)in Alexandra Breckenridge(2007 - 2010).

Evan Peters je imel srečanja z Lindsay Lohan(2010)in Pixie Geldof(2010).

O tem

Evan Peters je 34-letni ameriški igralec. Rojen Evan Thomas Peters 20. januarja 1987 v St. Louisu v Missouriju v ZDA, izobražen na srednji šoli skupnosti Grand Blanc, je znan po American Horror Story v karieri, ki traja od leta 2004 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.



ki je rupert grint dating

Evan Peters je sodeloval v šestih tekmovanjih na zaslonu, vključno z Emmo Roberts Ameriška grozljivka (2011), Britne Oldford v Ameriška grozljivka (2011), Lady Gaga noter Ameriška grozljivka (2011), Lizzie Brocheré v Ameriška grozljivka (2011)in Sarah Paulson v Ameriška grozljivka (2011).

Evan Peters je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in igralci iz Michigana.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Evan Peters! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.6 let, 9 mesecev--
Zmenki3.3 leta1 leto, 6 mesecev6 mesecev, 2 dni
Srečanjedva---
Skupaj6.6 let, 9 mesecev1 leto, 10 mesecev6 mesecev, 2 dni

Podrobnosti

ImeEvan
Srednje imeThomas
PriimekPeters
Polno ime ob rojstvuEvan Thomas Peters
Alternativno imeEvan Thomas Peters, Evan Peters
Starost34 let
Rojstni dan20. januar 1987
Rojstni krajSt. Louis, Missouri, ZDA
Višina5 '11' (180 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Burbank, Srednja šola skupnosti Grand Blanc
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveAmeriška grozljivka
Leto (-a) aktivno (-a)2004 - danes, 2004 - danes
Potrditev blagovne znamkeReklama za Kellogg's, Reklama za Papa John's Pizza
OčePhil Peters
MatiJulie Peters
BratAndrew
SestraMichelle
PrijateljTaissa Farmiga, Aaron Johnson

Evan Thomas Peters (rojen 20. januarja 1987) je ameriški igralec, najbolj znan po svojih več vlogah v antologijski seriji FX American Horror Story, Stanu Bowesu v prvi sezoni dramske serije FX Pose in Quicksilverju v Moških X filmska serija (2014–2019) in miniserija Marvel Studios WandaVision (2021).

Več o Evanu Petersu Manj o Evanu Petersu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
6.Ashley FrangipaneRazmerjeSeptember 2019Februar 20206 mesecev
5.Emma RobertsRazmerjeJunij 2012Februar 20196 let
4.Alexia QuinnRazmerje201120121 leto
3.Lindsay LohanSrečanje20102010-
dvaPixie GeldofSrečanje20102010-
1.Alexandra BreckenridgeRazmerje200720103 leta
Ashley Frangipane #6.

Ashley Frangipane

2019 - 2020

Ashley Frangipane in Evan Peters sta ločena ...[ogled par] Emma Roberts #5.

Emma Roberts

2012 - 2019

Evan Peters in Emma Roberts sta se ločila marca ...[ogled par] Alexia Quinn #4.

Alexia Quinn

2011 - 2012

Alexia Quinn in Evan Peters sta se ločila leta 201 ...[ogled par] Lindsay Lohan #3.

Lindsay Lohan

2010

Evan Peters in Lindsay Lohan sta ločena ...[ogled par] Pixie Geldof #dva

Pixie Geldof

2010

Pixie Geldof in Evan Peters sta ločena ...[ogled par] Alexandra Breckenridge #1.

Alexandra Breckenridge

2007 - 2010

Alexandra Breckenridge in Evan Peters sta ...[ogled par] #6.

Ashley Frangipane

2019 - 2020

Ashley Frangipane in Evan Peters sta bila v zvezi od septembra 2019 do marca 2020.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost69%'> Združljivost 66% pogled odnos #5.

Emma Roberts

2012 - 2019

Evan Peters in Emma Roberts sta bila zaročena 2 leti. Zbližala sta se 4 leta po tem, ko sta se zbrala junija 2012. Zaročila sta se novembra 2016, kasneje pa sta se ločila marca 2019.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 71% pogled odnos #4.

Alexia Quinn

2011 - 2012

Alexia Quinn in Evan Peters sta bila od leta 2011 do 2012.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos #3.

Lindsay Lohan

2010

Evan Peters in Lindsay Lohan sta se leta 2010 srečala.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #dva

Pixie Geldof

2010

Pixie Geldof in Evan Peters sta se srečala leta 2010.

ima Cameron Dallas dekle 2016
IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost84%'> Združljivost Štiri, pet% pogled odnos #1.

Alexandra Breckenridge

2007 - 2010

Alexandra Breckenridge in Evan Peters sta bila v razmerju med letoma 2007 in 2010.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost33%'> Združljivost 72% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Evan Peters3. 4 KozorogIgralec
ameriški
Ashley Frangipane26. TehtnicaPevka
ameriški
Emma Roberts30. VodnarIgralka
ameriški
Alexia Quinn32 DevicaIgralka
ameriški
Lindsay Lohan3. 4 RakIgralka
ameriški
Pixie Geldof30. DevicaModel
Britanski
Alexandra Breckenridge39 BikIgralka
ameriški

Foto galerija

Invazija doma Pilot Pilot Evan Peters in Pixie Geldof Evan Peters in Pixie Geldof Evan Peters in Pixie Geldof Ashley Frangipane in Evan Peters Možje X: Apokalipsa - Evan Peters Temni Feniks - Evan Peters Lazarjev učinek (2015) Lazarjev učinek (2015) Lazarjev učinek (2015)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Mare of Easttown2021Detektiv Colin ZabelTelevizijska oddaja
Možje X: Temni Feniks2019Peter Maximoff, QuicksilverFilm
Jaz sem ženska2019Jeff WoodsFilm
Deadpool 22018Quicksilver, brez kreditaFilm
Ameriške živali2018WarrenFilm
Poza2018Zvezna država BowesTelevizijska oddaja
Somalijski pirati2017Jay BahadurFilm
Sodelujoči2017RandyKratek film
Elvis & Nixon2016ChapinFilm
Možje X: Apokalipsa2016Peter Maximoff, QuicksilverFilm
Safelight2015CharlesFilm
Lazarjev učinek2015GlinaFilm
Možje X: Dnevi preteklosti2014Peter, QuicksilverFilm
Svet odraslih2013AlexFilm
Dober zdravnik2011DonnyFilm
Ameriška grozljivka2011James March, Jimmy Darling, Tate LangdonTelevizijska oddaja
Kraljica2011Frat GuyKratek film
Kick-Ass2010ToddFilm
Starševstvo2010BrandonTelevizijska oddaja
Jaz in jaz2010Kratek film
Izven ure2009AliTelevizijska oddaja
Vrtovi noči2008Brian, RachelFilm
Nikoli nazaj2008Max CoopermanFilm
Izjemna moč2008RossFilm
V navadnem pogledu2008Joey Roston, Joey WilsonTelevizijska oddaja
Mentalist2008Oliver McDanielTelevizijska oddaja
Kitajska, IL2008KlintTelevizijska oddaja
Ameriški zločin2007Ricky HobbsFilm
Mamin fant2007Keith, neznanFilm
Umazanija2007Craig HopeTelevizijska oddaja
Zločinski umi2005Charlie HillridgeTelevizijska oddaja
Šepetalec duhovom2005Dylan HaleTelevizijska oddaja
Invazija2005Jesse VaronTelevizijska oddaja
Pisarna2005Luke CooperTelevizijska oddaja
Odrezovanje Adama2004Adam SheppardFilm
Zaspanost2004RussellFilm
Hiša M.D.2004OliverTelevizijska oddaja
Phil prihodnosti2004Seth WosmerTelevizijska oddaja
Dnevi2004Cooperjev danTelevizijska oddaja
Grič enega drevesa2003John 'Jack' DanielsTelevizijska oddaja
Menih2002Eric TavelaTelevizijska oddaja
Brez sledu2002Craig BaskinTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Emma Roberts in Evan PetersEmma Roberts
    • Svet odraslih
      2013
    [+1 več]
  • Evan Peters in Britne OldfordBritne Oldford
    • Ameriška grozljivka
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Evan Peters in Lady GagaLady Gaga
    • Ameriška grozljivka
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Evan Peters in Lizzie BrocheréLizzie Brocheré
    • Ameriška grozljivka
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Evan Peters in Sarah PaulsonSarah Paulson
    • Ameriška grozljivka
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Taissa Farmiga in Evan PetersTaissa Farmiga
    • Ameriška grozljivka
      2011
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki