Glavni Odnosi Eva Longoria

Eva Longoria

Eva Longoria PoročenaUvrstitev 881 -22Starost 46 let Zodiak ribe Odnosi 8 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Eva Longoria in Jose Antonio BastonJose Antonio Baston in Eva Longoria sta poročena 4 leta od 21. maja 2016. pogled odnos

Odnosi

Eva Longoria je bila pred tem poročena s Tonyjem Parkerjem(2007 - 2011)in Tyler Christopher(2002 - 2004).

Eva Longoria je bila v odnosih z Ernestom Arguellom(2013), Eduardo Cruz(2011 - 2012)in J.C. Chasez(2004).



Eva Longoria je imela srečanja z Markom Sanchezom(2012)in Hayden Christensen(2005).

O tem

Eva Longoria je 46-letna ameriška igralka. Rojena Eva Jacqueline Longoria 15. marca 1975 v Corpus Christi v Teksasu v ZDA, slovi po Obupanih gospodinjah v karieri, ki traja od leta 1998 do danes. Njeno nebesno znamenje je Riba.

ben reed Tanya Tucker poročena

Eva Longoria je sodelovala v 9 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Andy Samberg Brooklyn Nine-Nine (2013), Doug Davidson v Mladi in nemirni (1973), Charlie Sheen v Foodfight! (2012), Christian Jules Le Blanc v Mladi in nemirni (1973)in Jesse Metcalfe v Obupane gospodinje (2004).



anna kendrick fant, ki je hodil s kom

Eva Longoria je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški filmski producenti in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Eve Longoria! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena3.7 let, 7 mesecev5 let, 7 mesecev3 leta
Zmenki3.1 leto, 4 mesece6 mesecev, 22 dni1 mesec, 1 dan
Srečanjedva3 mesece, 2 dni2 meseca, 1 dan-
Skupaj8.7 let, 7 mesecev2 leti, 4 mesece1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeEve
Srednje imeJacqueline
PriimekSprehajalna palica
Dekliški priimekLongoria
Polno ime ob rojstvuEva Jacqueline Longoria
Alternativno imeEva Jacqueline Longoria Bastón, Eva Jacqueline Longoria, Eva Longoria, Eva Longoria Parker, Eva Parker, Eva Longoria Bastón, Eva Bastón, Eva Jacqueline Longoria Parker
Starost46 let
Rojstni dan15. marec 1975
Rojstni krajCorpus Christi, Teksas, ZDA
Višina5 '2' (157 cm)
Utež47 lbs (103 lbs)
BuildAtletski
Barva očiČrna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeribe
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Roya Millerja, Corpus Christi, Teksas, ZDA
UniverzaBS Kinesiology, Texas A&M, Kingsville, Texas, ZDA
Poklicno besediloIgralka, manekenka, producentka, restavratorka, aktivistka, podjetnica
PoklicIgralka
Zahteva do slaveObupane gospodinje
Leto (-a) aktivno (-a)1999 – danes, 1998 – danes, 2000 – danes
Potrditev blagovne znamkeKozmetika L'Oreal, Loreal Paris
Doprsje (palci)30.
Velikost skodeliceB
Pas (palci)2. 3
Boki (palci)33
Velikost čevlja6.
Uradne spletne stranien.wikipedia.org/wiki/Eva_Longoria, www.celebheights.com/s/Eva-Longoria-789.html, www.celebuzz.com/celebrities/eva-longoria-bio/, www.evalongoria.com/, www. worldcat.org/identities/lccn-no2005108199/, viaf.org/viaf/84261437/, id.loc.gov/authorities/names/no2005108199.html, www.isni.org/isni/0000000117727298, portal.dnb.de/ opac.htm? method = simpleSearch & cqlMode = true & query = idn% 3D142429023, www.idref.fr/124062199, catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb15589954z, data.bnf.fr/15589954/eva_longoria/, musicbrainz.org/ artist / 8462c58d-6f22-4ede-964d-aba80c89e48f, catalogo.bne.es/uhtbin/authoritybrowse.cgi?action=display&authority_id=XX4762952, www.facebook.com/EvaLongoria/
OčeEnrique Longoria ml
MatiOna Eva Mireles
SestraElizabeth Judina, Emily Jeannette, Esmeralda Josephina
PrijateljVictoria Beckham (pevka), Loren Ridinger (podjetnica), Maria Bravo (igralka), Mario Lopez (televizijska osebnost), Amaury Nolasco (igralec), Roselyn Sanchez

Eva Jacqueline Bastón (rojena Longoria; rojena 15. marca 1975) je ameriška igralka, producentka, režiserka, aktivistka in podjetnica. Po številnih gostujočih vlogah v več televizijskih nadaljevankah je bila Longoria prepoznana po upodobitvi Isabelle Braña v dnevni operi CBS The Young and the Restless, v kateri je igrala od leta 2001 do 2003. Najbolj znana je po vlogi Gabrielle Solis v televizijski seriji Desperate Housewives, ki je trajala od 2004 do 2012 in za katero je prejela nominaciji za zlati globus in ceh filmskih igralcev. Nastopila je tudi v The Sentinel (2006), Over Her Dead Body (2008), For Greater Glory (2012), Frontera (2014), Lowriders (2016) in Overboard (2018). Od leta 2015 do 2016 je Longoria igrala v vlogi Ane Sofije Calderón v kratkotrajnem televizijskem filmu NBC Telenovela in je bila izvršna producentka Lifetime televizijske serije Devid Maids. Bila je tudi izvršna producentka dokumentarnih filmov o družbenih vprašanjih, med katerimi so tudi Food Chains in The Harvest.



Več o Evi Longoriji Manj o Evi Longoriji

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
8.Jose Antonio BastonPoročenaOktober 2013prisoten7 let
7.Ernesto ArguelloRazmerjeJulij 2013Avgust 20131 mesec
6.Mark SanchezSrečanjeJulij 2012Oktober 20123 mesece
5.Eduardo CruzRazmerjeFebruar 2011Junij 20121 leto
4.Hayden ChristensenSrečanjeMaj 2005Junij 20051 mesec
3.Tony ParkerPoročenaNovember 200428. januarja 20116 let
dvaJC ChasezRazmerjeSeptember 2004December 20043 mesece
1.Tyler ChristopherPoročenaJanuar 2001Januar 20043 leta
Jose Antonio Baston #8.

Jose Antonio Baston

2013

Jose Antonio Baston in Eva Longoria imata ...[ogled par] Ernesto Arguello #7.

Ernesto Arguello

2013

Ernesto Arguello in Eva Longoria sta ločila ...[ogled par] Mark Sanchez #6.

Mark Sanchez

2012

Mark Sanchez in Eva Longoria sta se ločila 24. ...[ogled par] Eduardo Cruz #5.

Eduardo Cruz

2011 - 2012

Eduardo Cruz in Eva Longoria sta se ločila v Ju ...[ogled par] Hayden Christensen #4.

Hayden Christensen

2005

Hayden Christensen in Eva Longoria sta ločena ...[ogled par] Tony Parker #3.

Tony Parker

2004 - 2011

Tony Parker in Eva Longoria sta se ločila ...[ogled par] JC Chasez #dva

JC Chasez

2004

J. C. Chasez in Eva Longoria sta se ločila decembra ...[ogled par] Tyler Christopher #1.

Tyler Christopher

2001 - 2004

Tyler Christopher in Eva Longoria sta se ločila ...[ogled par] #8.

Jose Antonio Baston

2013

Jose Antonio Baston in Eva Longoria sta poročena 4 leta. Po ogledu oktobra 2013 sta hodila dve leti. Po 5 mesecih zaroke sta se poročila 21. maja 2016.

Razmerje 7 let IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 71% Otroci 1 otrok pogled odnos #7.

Ernesto Arguello

2013

Ernesto Arguello in Eva Longoria od julija do avgusta 2013.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Starost33%'> Združljivost 48% pogled odnos #6.

Mark Sanchez

2012

Mark Sanchez in Eva Longoria sta se srečala julija 2012.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost1%'> Združljivost 53% pogled odnos #5.

Eduardo Cruz

2011 - 2012

Eduardo Cruz in Eva Longoria od februarja 2011 do junija 2012.

bradley james angel coulby razmerje
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Starost1%'> Združljivost 25% pogled odnos #4.

Hayden Christensen

2005

Hayden Christensen in Eva Longoria sta se srečala maja 2005.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 3. 4% pogled odnos #3.

Tony Parker

2004 - 2011

Tony Parker in Eva Longoria sta bila poročena tri leta. Zvezala sta se dve leti po tem, ko sta se zbrala novembra 2004. Po sedemmesečni zaroki sta se poročila 7. julija 2007. 3 leta kasneje sta se ločila novembra 2010 in se ločila 28. januarja 2011.

kdo je januar jones
Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina91%Starost1%'> Združljivost 73% pogled odnos #dva

JC Chasez

2004

J. Chasez in Eva Longoria od septembra do decembra 2004.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 48% pogled odnos #1.

Tyler Christopher

2001 - 2004

Tyler Christopher in Eva Longoria sta bila poročena eno leto. Zmenjena sta bila eno leto po tem, ko sta se zbrala januarja 2001 in se poročila 20. januarja 2002. 1 leto kasneje sta se ločila 19. januarja 2004.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost84%'> Združljivost 89% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Eva Longoria46 ribeIgralka
ameriški
Jose Antonio Baston53 OvenPoslovno
Mehiški
Ernesto Arguello42 VodnarResničnostna televizija
ameriški
Mark Sanchez3. 4 ŠkorpijonNogomet (ameriški)
ameriški
Eduardo Cruz36 ribePevka
španski
Hayden Christensen40 OvenIgralec
Kanadski
Tony Parker39 BikKošarka
Francosko
JC Chasez44 LeoPevka
ameriški
Tyler Christopher48 ŠkorpijonIgralec
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Santiago Henrique BastonMoški19. junij 2018Star 2 leti Jose Antonio Baston

Foto galerija

Eva Longoria - Z možem Josejem Bastonom se odpravi na trening v zahodni Hollywood Eva Longoria - Z možem Josejem Bastonom se odpravi na trening v zahodni Hollywood Eva Longoria - Z možem Josejem Bastonom se odpravi na trening v zahodni Hollywood Eva Longoria - Z možem Josejem Bastonom se odpravi na trening v zahodni Hollywood Eva Longoria - Z možem Josejem Bastonom se odpravi na trening v zahodni Hollywood Eva Longoria - Z možem Josejem Bastonom se odpravi na trening v zahodni Hollywood Eva Longoria - Z možem Josejem Bastonom se odpravi na trening v zahodni Hollywood Eva Longoria - Z možem Josejem Bastonom se odpravi na trening v zahodni Hollywood Eva Longoria - Z možem Josejem Bastonom se odpravi na trening v zahodni Hollywood Eva Longoria - Z možem Josejem Bastonom se odpravi na trening v zahodni Hollywood Eva Longoria - Z možem Josejem Bastonom se odpravi na trening v zahodni Hollywood Eva Longoria - Z možem Josejem Bastonom se odpravi na trening v zahodni Hollywood

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Otrok šef: družinsko podjetje2021Carol Templeton (glas)Film
Silvijeva ljubezen2020CarmenFilm
Obrnjeno2020FideliaTelevizijska oddaja
Igra se je začela! Komedijski crossover dogodek2020DružinaTelevizijska oddaja
Konec tedna vseh zvezd2019AzijaFilm
Grand Hotel2019Beatriz mendozaTelevizijska oddaja
Dora in izgubljeno mesto zlata2019ElenaFilm
Prekrov2018Tam jeFilm
Pasji dnevi2018GraceFilm
Skupaj zdaj2017AnaFilm
Propad in padec2017Margot Beste-ChetwyndeTelevizijska oddaja
Lowriders2016Gloria AlvarezFilm
Cirkuška zgodba in ljubezenska pesem2016AngelaFilm
Maya in Marty2016RazličnoTelevizijska oddaja
Empire2015.Charlotte FrostTelevizijska oddaja
Katerikoli dan2015.JoleneFilm
Vizije2015.EileenFilm
Milna opera2015.Ana Sofia CalderonTelevizijska oddaja
Telenovela v španščini2015.Televizijska oddaja
Meja2014PaulinaFilm
Konjenik BoJack2014Yolandina matiTelevizijska oddaja
Jane Devica2014Eva LongoriaTelevizijska oddaja
Nora vrsta ljubezni2013MarionFilm
Zlobne služkinje2013Eva LongoriaTelevizijska oddaja
V svetu ...2013Eva LongoriaFilm
Brooklyn Nine-Nine2013Sophia PerezTelevizijska oddaja
Dobrodošli v družini2013Gospa. Ana NunezTelevizijska oddaja
Mati gor!2013Rudi WilsonTelevizijska oddaja
Iznenada2013DianaKratek film
Foodfight!2012Lady X (glas, kot Eva Longoria Parker)Film
Za večjo slavo: resnična zgodba o Cristiadi2012Tulita GorostietaFilm
Baytown Outlaws2012Svetlo modraFilm
Temna resnica2012Moj FrančišekFilm
Arthur Božič2011Chief De Silva (glas)Film
Spodnje učenje2008Rebecca Seabrook (v vlogi Eva Longoria Parker)Film
Nad njenim mrtvim telesom2008Kate (v vlogi Eva Longoria Parker)Film
Otroška bolnišnica2008Novi poglavarTelevizijska oddaja
Otroški srček2007KonzoleFilm
Stražnik2006Jill MarinFilm
Ostri časi2005SilvijaFilm
Hustlerjev instinkt2005Vanessa SantosKratek film
Obupane gospodinje: Oprah Winfrey je nova soseda2005Gabrielle SolisTelevizijska oddaja
Mrtvi bodo povedali2004JeanieTV film
Obupane gospodinje2004Gabrielle Lang, Gabrielle SolisTelevizijska oddaja
Dragnet2003Det. Gloria DuranTelevizijska oddaja
George Lopez2002BrookeTelevizijska oddaja
Beverly Hills, 902101990Stevardesa št. 3Televizijska oddaja
The Simpsons1989Isabel gutierrezTelevizijska oddaja
Mladi in nemirni1973Isabella Brana, Isabella Braña WilliamsTelevizijska oddaja
Splošna bolnišnica1963Brenda Barrett LookalikeTelevizijska oddaja
Tip ATV film
24-7Film
OdklopJeanineFilm
Brez naslova Patrick Aiello / Timur Bekmambetov Sci-FI PicFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Andy Samberg
    • Brooklyn Nine-Nine
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Doug Davidson in Eva LongoriaDoug Davidson
    • Mladi in nemirni
      1973
    [ogled ujemanja]
  • Eva Longoria in Charlie SheenCharlie Sheen
    • Foodfight!
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Eva Longoria in Christian LeBlancChristian Jules Le Blanc
    • Mladi in nemirni
      1973
    [ogled ujemanja]
  • Eva Longoria in Jesse MetcalfeJesse Metcalfe
    • Obupane gospodinje
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Eva Longoria in John SlatteryJohn Slattery
    • Obupane gospodinje
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Eva Longoria in Mark DeklinOznači Odkloni
    • Obupane gospodinje
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Eva Longoria Parker in Paul RuddPaul Rudd
    • Nad njenim mrtvim telesom
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Ricardo Chavira in Eva LongoriaSlika ograde Ricardo Chavira
    • Obupane gospodinje
      2004
    [ogled ujemanja]
Več Eva Longoria ujemanja na zaslonu Manj ujemanja na zaslonu Eve Longoria

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Pam Dawber
Pam Dawber
28. maj 2021 ... Pam Dawber novice, trači, fotografije Pam Dawber, biografija, seznam fantov Pam Dawber 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Pam Dawber. Zgodovina zmenkov Pam Dawber, 2021, 2020, seznam odnosov Pam Dawber.
Cristina Plazas
Cristina Plazas
28. maj 2021 ... Cristina Plazas novice, trači, fotografije Cristine Plazas, biografija, seznam fantov Cristina Plazas 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Cristina Plazas. Zgodovina zmenkov Cristina Plazas, 2021, 2020, seznam odnosov Cristina Plazas.
Geisha Montes
Geisha Montes
28. maj 2021 ... Geisha Montes novice, trači, fotografije Geishe Montes, biografija, seznam fantov Geishe Montes 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Geisha Montes. Zgodovina zmenkov Geisha Montes, 2021, 2020, seznam odnosov Geisha Montes.
Kate Mansi
Kate Mansi
28. maj 2021 ... Kate Mansi novice, trači, fotografije Kate Mansi, biografija, seznam fantov Kate Mansi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kate Mansi. Zgodovina zmenkov Kate Mansi, 2021, 2020, seznam odnosov Kate Mansi.
Davide Marotta
Davide Marotta
28. maj 2021 ... Davide Marotta novice, tračevi, fotografije Davidea Marotte, biografija, seznam deklet Davide Marotta 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Davidea Marotte. Zgodovina zmenkov Davide Marotta, 2021, 2020, seznam odnosov Davide Marotta.
C.C. Dyer
C.C. Dyer
28. maj 2021 ... C.C. Dyer novice, trači, fotografije C.C. Dyer, biografija, C.C. Seznam fantov Dyer 2016. Zgodovina odnosov. C.C. Seznam odnosov z Dyerjem. C.C. Dyer Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam C.C. Dyer odnosi.
Lotte Flack
Lotte Flack
28. maj 2021 ... Lotte Flack novice, trači, fotografije Lotte Flack, biografija, seznam fantov Lotte Flack 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lotte Flack. Zgodovina zmenkov Lotte Flack, 2021, 2020, seznam odnosov Lotte Flack.