Glavni Odnosi Eva Gutowski

Eva Gutowski

Eva Gutowski ZmenkiUvrstitev 5171 -1500Starost 26 let Zodiak Leo Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Eva Gutowski in Olav StubberudOlav Stubberud hodi z Evo Gutowski pogled odnos

Odnosi

Eva Gutowski je bila v odnosih z Brentom Rivero(2019-2020), Adam Bartoshesky(2016 - 2018)in Andrew Kingsbury(2013 - 2015).

ki je george hamilton dating

O tem

Eva Gutowski je 26-letna ameriška zabavljačica. Rojena Eva Marisol Gutowski 29. julija 1994 v Brea v Kaliforniji, ZDA, znana je po kanalu YouTube 'MyLifeAsEva'. Njeno nebesno znamenje je Leo.



Eva Gutowski je članica naslednjih seznamov: rojeni leta 1994, Kalifornijska državna univerza, diplomanti Fullertona in Američani irskega porekla.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Eve Gutowski! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki4.2 leti, 1 mesec1 leto, 6 mesecev1 leto, 2 meseca
Skupaj4.2 leti, 1 mesec1 leto, 6 mesecev1 leto, 2 meseca

Podrobnosti

ImeEve
Srednje imeMarisol
PriimekGutowski
Polno ime ob rojstvuEva Marisol Gutowski
Alternativno imeMyLifeAsEva, Eva, Eva Marisol Gutowski, Eva Gutowski
Starost26 let
Rojstni dan29. julij 1994
Rojstni krajBrea, Kalifornija, ZDA
Višina5 '6' (168 cm)
Utež61 lbs (135 lbs)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasBarvana blondinka
PosebnostDolgi lasje, Goste obrvi, Širok nasmeh
Nebesno znamenjeLeo
SpolnostBiseksualec
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
UniverzaKalifornijska državna univerza
Poklicno besediloYouTuber, igralka, avtorica
PoklicZabavljač
Zahteva do slaveYouTube kanal '' MyLifeAsEva ''
Glasbeni žanr (besedilo)Lepota, moda, komedija, življenjski slog
Leto (-a) aktivno (-a)2011 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Izberite Management Group
Potrditev blagovne znamkeProactiv, Chevrolet
Doprsje (palci)33
Velikost skodeliceTO
Pas (palci)2. 3
Boki (palci)33
Uradne spletne stranihttp://Mylifeaseva.com
SestraMaya Gutowski
Najljubše barveRumena

Eva Marisol Gutowski (znana tudi kot 'MyLifeasEva') je vplivna igralka in igralka v YouTubu z več kot 10 milijoni naročnikov na Youtube. Končala je srednjo šolo Brea Olinda v Brea v Kaliforniji. Obiskovala je tudi Kalifornijsko državno univerzo v Fullertonu. Uvrstila se je na 4. mesto na seznamu lestvic Digital Star Ranetys Famechangers. Ljudje so jo označili za najhitreje rastočo zvezdo v YouTubu. Uvrščena je bila tudi na seznam Zvezdnikov oglasnih panojev Billboards Social Media Stars. Je avtor knjige o življenjskem slogu in nasvetih z naslovom Moje življenje kot Eva: boj je resničen. Zaigrala je tudi v spletni seriji YouTube Red z naslovom Jaz in moja babica, ki je bila 22. marca 2017 premierno predvajana na kanalu Youtube Gutowskega.



Več o Evi Gutowski Manj o Evi Gutowski

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Olav StubberudRazmerjeFebruar 2020prisoten1 leto
3.Brent riveraNeznano R Februar 2019September 20201 leto
dvaAdam BartosheskyRazmerjeNovember 2016Januar 20181 leto
1.Andrew KingsburyRazmerje2013Februar 20152 leti
Olav Stubberud #4.

Olav Stubberud

2020

Olav Stubberud hodi z Evo Gutowski ...[ogled par] Brent rivera #3.Govorica

Brent rivera

2019-2020

Brent Rivera in Eva Gutowski sta ločena ...[ogled par] Adam Bartoshesky #dva

Adam Bartoshesky

2016 - 2018

Adam Bartoshesky in Eva Gutowski sta se ločila ...[ogled par] Andrew Kingsbury #1.

Andrew Kingsbury

2013 - 2015

Andrew Kingsbury in Eva Gutowski sta ločena ...[ogled par] #4.

Olav Stubberud

2020

Olav Stubberud in Eva Gutowski hodita od marca 2020.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%'> Združljivost 5% pogled odnos #3.

Brent rivera

2019 - 2020 (govorice)

Govori se, da se je Brent Rivera marca 2019 povezal z Evo Gutowski.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina55%Starost33%'> Združljivost 57% pogled odnos #dva

Adam Bartoshesky

2016 - 2018

Adam Bartoshesky in Eva Gutowski od novembra 2016 do januarja 2018.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina73%Starost84%'> Združljivost 74% pogled odnos #1.

Andrew Kingsbury

2013 - 2015

Andrew Kingsbury in Eva Gutowski sta bila v zvezi od leta 2013 do marca 2015.

Razmerje 2 leti pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Eva Gutowski26. LeoZabavljač
ameriški
Olav Stubberud- Bik
Brent rivera2. 3 KozorogOsebnost
ameriški
Adam Bartoshesky28. RakFotograf
ameriški
Andrew Kingsbury- Dvojčka

Foto galerija

Eva Gutowski in Olav Stubberud Eva Gutowski in Olav Stubberud Eva Gutowski in Olav Stubberud Eva Gutowski in Olav Stubberud Eva Gutowski in Olav Stubberud Eva Gutowski in Olav Stubberud Eva Gutowski in Olav Stubberud Eva Gutowski in Olav Stubberud Eva Gutowski Eva Gutowski - Instagramova 3. letna zabava Instabeach v pacifiških Palisadah Eva Gutowski - Instagramova 3. letna zabava Instabeach v pacifiških Palisadah Eva Gutowski - Instagramova 3. letna zabava Instabeach v pacifiških Palisadah

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Vso noč2018Lyssee HavershamTelevizijska oddaja
Jaz in moja babica2017Janey 6 epizod, 2017Televizijska oddaja
Bizaardvark2016JazTelevizijska oddaja
Foursome2016RosamundTelevizijska oddaja
Pobegni noč2016NovinarTelevizijska oddaja
Shane & Friends2016Sama - gostTelevizijska oddaja
Kako preživeti srednjo šolo2015.SamaTelevizijska oddaja
Najstniki želijo vedeti2012JazTelevizijska oddaja
YouTuberji reagirajo2012SamaTelevizijska oddaja
Nerdy Nummies2011JazTelevizijska oddaja
Dostopajte vsak dan2010JazTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.