Glavni Zmenki Etsuko Shihomi

Etsuko Shihomi

Etsuko ShihomiStarost 64 let Zodiak Škorpijon

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Etsuko Shihomi verjetno samski.

Odnosi

Za Etsuko Shihomi nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Etsuko Shihomi je 64-letna japonska igralka, rojena 29. oktobra 1956 v mestu Okayama na Japonskem. Njeno nebesno znamenje je škorpijon

Etsuko Shihomi je član naslednjih seznamov: rojeni leta 1955, japonski filmski igralci in japonski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Etsuko Shihomi! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Podrobnosti

ImeEtsuko
PriimekShihomi
Starost64 let
Rojstni dan29. oktober 1956
Rojstni krajMesto Okayama, Japonska
BuildVitek
Barva očiČrna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeŠkorpijon
NarodnostAzijski
DržavljanstvoJaponski
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Leto (-a) aktivno (-a)1973-1987
Uradne spletne stranihttp://nagabuchietsuko.com

Etsuko Shihomi (Etsuko Shihomi, Shihomi Etsuko), zdaj znana pod poročenim imenom Etsuko Nagabuchi (Etsuko Nagabuchi, Nagabuchi Etsuko), (rojena 29. oktobra 1955 v mestu Okayama na Japonskem kot Etsuko Shiomi (Etsuko Shiomi, Shiomi Etsuko) Japonska igralka, ki je nastopila v več japonskih filmih borilnih veščin ter samurajskih filmih in televizijskih produkcijah v sedemdesetih in osemdesetih letih.

ki je thomas beaudoin zmenki
Več o Etsuko Shihomi Manj o Etsuko Shihomi

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Kyabarê1986SobaricaFilm
Tora-sanova fantazija Bluebird1986MihoFilm
Atami satsujin jiken1986Tomoko MizunoFilm
Shanhai bansukingu1984LilyFilm
Satomi hakken-den1983Inusaka Keno TanetomoFilm
Jaz sem ti, ti si jaz1982Mitsuko OnoFilm
Kamata koshin-kyoku1982IgralkaFilm
Bučeči ogenj1982ChihiroFilm
Ninja bugeicho momochi sandayu1980Ai-LianFilm
Kindaichi Kosuke no boken1979SosedFilm
Sporočilo iz vesolja1978SmaragdFilm
Šogunov samuraj1978Yagyu Akane (sestra Yagyu)Film
Yagyû ichizoku no in bô1978Akane YagyûTelevizijska oddaja
Golgo 13: Naloga Kowloon1977Lam LingFilm
J.A.K.Q. Blitzkrieg Squad1977Natsuki Kono (1 epizoda, 1977)Televizijska oddaja
Sestra Street Fighter, peta stopnja pete1976Kiku NakagawaFilm
Zmajeva princesa Sonnyja Chibe1976Yumi HigakiFilm
Kaette kita onna hissatsu ken1975Li Hong-Long (Li Koryu)Film
Shôrinji kenpô1975Miho TomodaFilm
Shinkansen daibakuha1975Telefonski operaterFilm
Chokugeki jigoku-ken: Dai-gyakuten1974Yoshiko KurenaiFilm
Sestra Street Fighter: visi na nit1974Li Hong-Long (Li Koryu)Film
Sestra Street Fighter1974Li KoryuFilm
Streetfighter1974Nachi ShikenbaruFilm
Gyakushû! Satsujin ken1974Kahô Huo-FengFilm
Kikaidâ Zero Wan1973BijindaTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Celotna zasedba igralcev / igralk Jurassic Parka
Celotna zasedba igralcev / igralk Jurassic Parka
Seznam igralcev Jurassic Park, razvrščen po abecedi s fotografijami, kjer je na voljo. Ta seznam igralcev Jurassic Park vključuje vse igralke Jurassic Park in vse ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Walking Tall Part 2
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Walking Tall Part 2
Walking Tall 2. del Cast List. Ta seznam imen igralcev Walking Tall Part 2 (igralci v filmu Walking Tall Part 2) vključuje fotografije igralcev ...
Popolna zasedba nesramnih igralcev / igralk
Popolna zasedba nesramnih igralcev / igralk
Nesramen igralski seznam, naveden po abecedi s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam nesramnih igralcev vključuje vse nesramne igralke in vse druge igralce iz filma. Ti ...
Eric Brittingham
Eric Brittingham
28. maj 2021 ... Eric Brittingham novice, trači, fotografije Erica Brittinghama, biografija, seznam deklet Eric Brittingham 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Eric Brittingham. Zgodovina zmenkov Eric Brittingham, 2021, 2020, seznam odnosov Eric Brittingham.
Najboljša serija o naravi
Najboljša serija o naravi
Tudi če niste ljubitelj narave, vas lahko gledanje najboljših oddaj o naravi na televiziji zasvoji. To so najboljši televizijski programi v naravi, ki so jih posneli najboljši ...
Mabrouk El Mechri in Virginie Efira
Mabrouk El Mechri in Virginie Efira
28. maj 2021 ... Mabrouk El Mechri in Virginie Efira fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
David Meirhofer
David Meirhofer
28. maj 2021 ... Novice Davida Meirhoferja, trače, fotografije Davida Meirhoferja, biografija, seznam deklet Davida Meirhoferja 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez David Meirhofer. Zgodovina zmenkov Davida Meirhoferja, 2021, 2020, seznam odnosov Davida Meirhoferja.