Glavni Odnosi Elinor Crawley

Elinor Crawley

Elinor CrawleyStarost 29 let Zodiak Škorpijon Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Elinor Crawley verjetno samska.

Odnosi

Elinor Crawley je bila v zvezi z Georgeom Blagdenom(2014 - 2016).



O tem

Elinor Crawley je 29-letna valižanska igralka. Rojena 8. novembra 1991 v Cardiffu v Walesu, je znana po svetu brez konca (2012) in Vikingih (2013) v karieri, ki traja od leta 2007 do danes. Njeno nebesno znamenje je škorpijon.

jamie dornan in dakota johnson zmenki

Elinor Crawley je sodelovala v dveh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Trevor Cooper Vikingi (2013)in George Blagden v Vikingi (2013).

Elinor Crawley je članica naslednjih seznamov: rojstva leta 1991, valižanski igralci in igralke 21. stoletja.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Elinor Crawley! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

ki je ashley graham zmenki

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.2 leti--
Skupaj1.2 leti--

Podrobnosti

ImeElinor
PriimekCrawley
Polno ime ob rojstvuElinor Crawley
Starost29 let
Rojstni dan8. novembra 1991
Rojstni krajCardiff, Wales
Višina165 cm
Utež57 lbs (125 lbs)
BuildVitek
Barva očiZelena
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeŠkorpijon
NarodnostBela
DržavljanstvoValižanščina
Srednja šolaWhitchurch High School
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveSvet brez konca (2012), Vikingi (2013)
Leto (-a) aktivno (-a)2007-danes, 2007-danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Curtis Brown, Maxine Hoffman, agent
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceB
Pas (palci)24.
Boki (palci)3. 4
Uradne spletne stranitwitter.com/elinor_crawley, www.tumblr.com/tagged/elinor-crawley

Elinor Crawley (rojena 8. novembra 1991) je valižanska igralka. Najbolj znana je po vlogi Thyri v televizijski seriji Vikingi in po upodobitvi Cecily of York v The White Queen.

Več o Elinor Crawley Manj o Elinor Crawley

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.George BlagdenRazmerje201420162 leti
George Blagden #1.

George Blagden

2014 - 2016

George Blagden in Elinor Crawley sta ločena ...[ogled par] #1.

George Blagden

2014 - 2016

George Blagden in Elinor Crawley sta imela razmerja med letoma 2014 in 2016.



Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina55%Starost84%'> Združljivost 55% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Elinor Crawley 29. ŠkorpijonIgralka
Valižanščina
George Blagden31. KozorogIgralec
Britanski

Foto galerija

Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Glia2021Catherine DevereuxFilm
Odkupnina2017Victoria LockeTelevizijska oddaja
Navadne laži2015Sarah-janeTelevizijska oddaja
Bridgend2015LovorFilm
Vikingi2013ThyriTelevizijska oddaja
Bela kraljica2013Princess Cecily (3 epizode, 2013)Televizijska oddaja
Svet brez konca2012Joan (2012) neznane epizodeTelevizijska oddaja
Podmornica2010Abby SmutsFilm
Zakon in red: Združeno kraljestvo2009Abby Glendon (1 epizoda, 2014)Televizijska oddaja
Idealno2005Jess (6 epizod, 2011)Televizijska oddaja
Zdravniki2000Briony ScottTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

Razprave