Glavni Odnosi Elba Ramalho

Elba Ramalho

Elba RamalhoStarost 69 let Zodiak Leo Odnosi 3 skupaj Otroci 3 otroci

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Elba Ramalho verjetno samska.

Odnosi

Elba Ramalho je bila prej poročena z Gaetano Lopes (2001 - 2008)in Maurício Mattar.



Elba Ramalho je imel srečanje z Junno Andrade (1989).

O tem

Elba Ramalho je 69-letna brazilska glasbenica, rojena 17. avgusta 1951 v Conceicau v Paraibi v Braziliji. Njeno nebesno znamenje je Leo

Elba Ramalho je članica naslednjih seznamov: rojeni leta 1951, brazilski igralci in brazilske pevke.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Elba Ramalho! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

ki je lucas jade zumann dating

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročenadva20 let, 8 mesecev12 let, 4 mesece-
Srečanje1.6 mesecev, 1 dan--
Skupaj3.20 let, 8 mesecev8 let, 4 mesece6 mesecev, 1 dan

Podrobnosti

ImeElba
PriimekRamalho
Polno ime ob rojstvuElba Maria Nunes Ramalho
Starost69 let
Rojstni dan17. avgust 1951
Rojstni krajConceicao, Paraiba, Brazilija
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasBlondinka
Nebesno znamenjeLeo
NarodnostBela
DržavljanstvoBrazilski
Poklicno besediloSamostojni kantavtor, glasbeni umetnik, izvajalec, pisatelj
PoklicGlasbenik
Glasbeni žanr (besedilo)Mpb, omaka, Forró

Elba Ramalho (rojena 17. avgusta 1951, Conceição, Paraíba) je brazilska tekstopiska, izvajalka, pesnica in igralka. Včasih jo imenujejo 'kraljica Forrója'.

Več o Elbi Ramalho Manj o Elbi Ramalho

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3. Junno Andrade SrečanjeJulij 198919896 mesecev
dva Gaetano Lopes Poročena1988September 200820 let
1.Maurício MattarPoročena198619904 leta
Junno Andrade #3.

Junno Andrade

1989

Junno Andrade in Elba Ramalho sta se ločila v 1 ...[ogled par] Gaetano Lopes #dva

Gaetano Lopes

1988 - 2008

Gaetano Lopes in Elba Ramalho sta se ločila ...[ogled par] Maurício Mattar #1.

Maurício Mattar

1986 - 1990

Elba Ramalho in Maurício Mattar sta se ločila ...[ogled par] #3.

Junno Andrade

1989

Junno Andrade in Elba Ramalho sta se srečala julija 1989.



Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Starost1%'> Združljivost 16% pogled odnos #dva

Gaetano Lopes

1988 - 2008

Gaetano Lopes in Elba Ramalho sta se ločila po sedmih letih poroke. Imela sta 2 otroka.

Razmerje 20 let IzmeriRezultatkitajski horoskop1%Starost1%'> Združljivost 1% Otroci 2 otroka pogled odnos #1.

Maurício Mattar

1986 - 1990

Elba Ramalho in Maurício Mattar sta ločena.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Starost1%'> Združljivost Štiri, pet% Otroci 1 otrok pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Elba Ramalho 69 LeoGlasbenik
Brazilski
Junno Andrade 57 DevicaPevka
Brazilski
Gaetano Lopes Štiri, pet Manager
Brazilski
Maurício Mattar57 OvenIgralec
Brazilski

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
LuãMoški24. junij 1987Star 33 let Maurício Mattar
Maria ClaraŽenska200219 let Gaetano Lopes
Maria EsperançaŽenska200615 let Gaetano Lopes

Foto galerija

Luciana Gimenez - 2017 Luciana Gimenez - 2017 Luciana Gimenez - 2017 Luciana Gimenez - 2017 Luciana Gimenez - 2017 Luciana Gimenez in Elba Ramalho - 2016 Elba Ramalho in Junno Andrade

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
SuperStar2014SamaTelevizijska oddaja
Cvet s Karibov2013SamaTelevizijska oddaja
Ogrejte ga!2011SamaTelevizijska oddaja
Človek, ki je polnil oblake2009SamaFilm
CQC: Stroški, ki jih stane2008SamaTelevizijska oddaja
Brazilian Beats2007Herself (2 epizodi, 2008-2012)Televizijska oddaja
Nelson Gonçalves2002SamaFilm
Hura sveti Janez!2002SamaFilm
Pozne ure2000JazTelevizijska oddaja
Mandacaru1997BeataTelevizijska oddaja
Pridi od spodajdevetnajstindevetdeset šestCidamar 1 epizoda, 1997Televizijska oddaja
Prevarant1986MargotFilm
Rock v Riu1985SamaTelevizijska oddaja
Smrt in življenje Severina1977Film
Fantastično1973SamaTelevizijska oddaja
Program Raula Gila1967Sama (2007)Televizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Dee Shaw
Dee Shaw
28. maj 2021 ... Dee Shaw novice, trači, fotografije Dee Shaw, biografija, seznam fantov Dee Shaw 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Dee Shaw. Zgodovina zmenkov Dee Shaw, 2021, 2020, seznam odnosov Dee Shaw.
Billy Glide
Billy Glide
28. maj 2021 ... Billy Glide novice, trači, fotografije Billy Glide, biografija, seznam deklet Billy Glide 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Billyja Glideja. Zgodovina zmenkov Billy Glide, 2021, 2020, seznam odnosov Billy Glide.
Yorgos Chraniotis
Yorgos Chraniotis
28. maj 2021 ... Yorgos Chraniotis novice, trači, fotografije Yorgosa Chraniotisa, biografija, seznam deklet Yorgos Chraniotis 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Yorgos Chraniotis. Zgodovina zmenkov Yorgos Chraniotis, 2021, 2020, seznam odnosov Yorgos Chraniotis.
Dalia Ibelhauptaite
Dalia Ibelhauptaite
28. maj 2021 ... Dalia Ibelhauptaite novice, trači, fotografije Dalia Ibelhauptaite, biografija, seznam fantov Dalia Ibelhauptaite 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Dalia Ibelhauptaite. Zgodovina zmenkov Dalia Ibelhauptaite, 2021, 2020, seznam odnosov Dalia Ibelhauptaite.
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
Iščete dobre lokalne igre za več igralcev v Steamu? Ne iščite več, saj uvrščamo najboljše lokalne igre Steam za več igralcev, ki jih boste zagotovo našli ...
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelci prostih metov v zgodovini lige NBA so igralci, ki si jih ekipe želijo na črti prekrška, z uravnoteženo igro. So igralci, ki vedo ...
Micky Dolenz
Micky Dolenz
28. maj 2021 ... Micky Dolenz novice, trači, fotografije Micky Dolenz, biografija, seznam deklet Micky Dolenz 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Micky Dolenz. Zgodovina zmenkov Micky Dolenz, 2021, 2020, seznam odnosov Micky Dolenz.