Glavni Odnosi Draya Michele

Draya Michele

Draya MicheleUvrstitev 788 -100Starost 36 let Zodiak Vodnar Odnosi 15 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Draya Michele verjetno samska.

Odnosi

Draya Michele je bila zaročena z Orlandom Scandrickom(2015 - 2019).



Draya Michele je bila v odnosih s Tyrodom Taylorjem(2020), Igra(2012 - 2013), Javaris Crittenton, Chris Brown(2010), Lil 'Wayne, Paul Pierce in Fabolous.

Draya Michele je imela srečanja s francosko Montano(2013), Ray J(2011 - 2012), Wiz Khalifa(2010 - 2011), Bernard Berrian(2010 - 2011), Gilbert Arenas, Kenyon Martin in DeShawn Stevenson.

O tem

Draya Michele je 36-letna tekmovalka ameriške televizijske oddaje Reality TV. Rojena Andraya Michele Howard 23. januarja 1985 v Philadelphiji v Pensilvaniji v ZDA, je znana po košarkarskih ženah LA v karieri, ki traja od leta 2011. Njeno nebesno znamenje je Vodnar.



Draya Michele je članica naslednjih seznamov: ljudje iz Los Angelesa v Kaliforniji, ameriške televizijske osebnosti in udeleženci ameriških resničnostnih televizijskih serij.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Draya Michele! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.6 let, 5 mesecev--
Zmenki7.1 leto3 mesece, 20 dni4 mesece
Srečanje7.1 leto3 mesece, 10 dni2 meseca, 1 dan
Skupajpetnajst6 let, 5 mesecev8 mesecev, 14 dni2 meseca, 1 dan

Podrobnosti

ImeDraya
PriimekMichele
Polno ime ob rojstvuAndraya Michele Howard
Alternativno imeDraya Michele
Starost36 let
Rojstni dan23. januar 1985
Rojstni krajPhiladelphia, Pennsylvania, ZDA
Višina5 '7' (170 cm)
Utež136 lbs (62 kg)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
PosebnostČrni lasje
Nebesno znamenjeVodnar
SpolnostNaravnost
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralka, medijska osebnost, podjetnica, manekenka, modna oblikovalka
PoklicResničnostna televizija
Zahteva do slaveKošarkarske žene LA
Leto (-a) aktivno (-a)2010 – danes, 2011 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Globalna rezervacija talentov
Doprsje (palci)36
Velikost skodeliceD
Pas (palci)2. 3
Boki (palci)38
Velikost oblačil8.
Velikost čevlja5.5
Uradne spletne stranitwitter.com/DrayaFace, www.tsdagency.com/TSD_Agency/Home.html, http://www.fineassgirls.com/, www.instagram.com/drayamichele/?hl=sl, https://twitter.com/ drayamichele na / wiki / Twitter

Andraya Michele Howard (rojena 23. januarja 1985) je ameriška medijska osebnost, manekenka, igralka in modna oblikovalka.



Več o Draji Michele Manj o Draji Michele

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
petnajstTyrod TaylorRazmerjeMaj 2020 -
14.Orlando ScandrickRazmerjeJulij 2013December 20196 let
13.Francoska MontanaSrečanjeMaj 2013Julij 20132 meseca
12.IgraRazmerjeNovember 2012Februar 20134 mesece
enajstRay JSrečanjeAvgust 2011Februar 20127 mesecev
10.Javaris CrittentonRazmerjeJulij 2011September 20112 meseca
9.Wiz KhalifaSrečanjeNovember 2010Januar 20112 meseca
8.Bernard BerrianSrečanjeJunij 2010Junij 20111 leto
7.Chris BrownRazmerjeFebruar 2010November 20109 mesecev
6.Lil WayneNeznano -
5.Gilbert ArenasSrečanje -
4.Paul PierceNeznano -
3.Kenyon MartinSrečanje -
dvaČudovitoNeznano -
1.DeShawn StevensonSrečanje -
Tyrod Taylor #petnajst

Tyrod Taylor

2020

Draya Michele je začela hoditi s Tyrod Taylor dne ...[ogled par] Orlando Scandrick #14.

Orlando Scandrick

2013 - 2019

Draya Michele in Orlando Scandrick sta se ločila ...[ogled par] Francoska Montana #13.

Francoska Montana

2013

Draya Michele in francoska Montana sta se ločili v ...[ogled par] Igra #12.

Igra

2012 - 2013

Draya Michele in Game sta se ločila marca 2013 ...[ogled par] Ray J #enajst

Ray J

2011 - 2012

Draya Michele in Ray J sta se leta 2012 ločila ...[ogled par] Javaris Crittenton #10.

Javaris Crittenton

Draya Michele in Javaris Crittenton sta ločena ...[ogled par] Wiz Khalifa #9.

Wiz Khalifa

2010 - 2011

Draya Michele in Wiz Khalifa sta se ločila v 20 ...[ogled par] Bernard Berrian #8.

Bernard Berrian

2010 - 2011

Draya Michele in Bernard Berrian sta se ločila ...[ogled par] Chris Brown #7.

Chris Brown

2010

Draya Michele in Chris Brown sta se ločila v 20 ...[ogled par] Lil #6.

Lil Wayne

Draya Michele in Lil 'Wayne sta bila v sorodstvu ...[ogled par] Gilbert Arenas #5.

Gilbert Arenas

Draya Michele in Gilbert Arenas sta ločeni ...[ogled par] Paul Pierce #4.

Paul Pierce

Draya Michele in Paul Pierce sta bila v razmerju ...[ogled par] Kenyon Martin #3.

Kenyon Martin

Draya Michele in Kenyon Martin sta ločena ...[ogled par] Čudovito #dva

Čudovito

Draya Michele in Fabolous sta bila v razmerju ...[ogled par] DeShawn Stevenson #1.

DeShawn Stevenson

Draya Michele in DeShawn Stevenson sta ločena ...[ogled par] #petnajst

Tyrod Taylor

2020

Draya Michele in Tyrod Taylor hodita od maja 2020.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina73%Starost33%'> Združljivost 67% pogled odnos #14.

Orlando Scandrick

2013 - 2019

Draya Michele in Orlando Scandrick sta bila zaročena 4 leta. Hodila sta dve leti po tem, ko sta se zbrala julija 2013. Zvezala sta se 21. avgusta 2015, kasneje pa sta se ločila decembra 2019.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina55%Starost52%'> Združljivost 72% Otroci 1 otrok pogled odnos #13.

Francoska Montana

2013

Draya Michele in francoska Montana sta se srečala maja 2013.

ki je fant Peyton liste
Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #12.

Igra

2012 - 2013

Draya Michele in Game od novembra 2012 do marca 2013.

benjamin anglesema in rose mciver
Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 61% pogled odnos #enajst

Ray J

2011 - 2012

Draya Michele in Ray J sta se srečala avgusta 2011.

Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina37%Starost72%'> Združljivost 62% pogled odnos #10.

Javaris Crittenton

Draya Michele in Javaris Crittenton sta bila v razmerju od julija 2011 do septembra 2011.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Višina73%Starost52%'> Združljivost 61% pogled odnos #9.

Wiz Khalifa

2010 - 2011

Draya Michele in Wiz Khalifa sta se srečala novembra 2010.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Višina73%Starost52%'> Združljivost 61% pogled odnos #8.

Bernard Berrian

2010 - 2011

Draya Michele in Bernard Berrian sta se srečala junija 2010.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 71% pogled odnos #7.

Chris Brown

2010

Draya Michele in Chris Brown od leta 2011 do novembra 2010.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost33%'> Združljivost 52% pogled odnos #6.

Lil Wayne

Draya Michele in Lil 'Wayne sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost84%'> Združljivost 60% pogled odnos #5.

Gilbert Arenas

Draya Michele je imela srečanje z Gilbertom Arenasom.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost84%'> Združljivost 54% pogled odnos #4.

Paul Pierce

Draya Michele in Paul Pierce sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina91%Starost69%'> Združljivost 85% pogled odnos #3.

Kenyon Martin

Draya Michele je imela srečanje s Kenyonom Martinom.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Višina91%Starost69%'> Združljivost 70% pogled odnos #dva

Čudovito

Draya Michele in Fabolous sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost69%'> Združljivost 56% pogled odnos #1.

DeShawn Stevenson

Draya Michele je imela srečanje z DeShawnom Stevensonom.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 81% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Draya Michele36 VodnarResničnostna televizija
ameriški
Tyrod Taylor31. LeoNogomet (ameriški)
ameriški
Orlando Scandrick3. 4 VodnarNogomet (ameriški)
ameriški
Francoska Montana36 ŠkorpijonReper
Maroški
Igra41 StrelecReper
ameriški
Ray J40 KozorogPevka
ameriški
Javaris Crittenton33 KozorogKošarka
ameriški
Wiz Khalifa33 DevicaReper
ameriški
Bernard Berrian40 KozorogNogomet (ameriški)
ameriški
Chris Brown32 BikPevka
ameriški
Lil Wayne38 TehtnicaReper
ameriški
Gilbert Arenas39 KozorogKošarka
ameriški
Paul Pierce43 TehtnicaKošarka
ameriški
Kenyon Martin43 KozorogKošarka
ameriški
Čudovito43 ŠkorpijonReper
ameriški
DeShawn Stevenson40 OvenKošarka
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
JruMoški8. april 2016Star 5 let Orlando Scandrick

Foto galerija

Draya Michele - v usnju zunaj Drakeove Billboardove zabave na stadionu Sofi v Inglewoodu Draya Michele - v usnju zunaj Drakeove Billboardove zabave na stadionu Sofi v Inglewoodu Draya Michele - v usnju zunaj Drakeove Billboardove zabave na stadionu Sofi v Inglewoodu Draya Michele - v usnju zunaj Drakeove Billboardove zabave na stadionu Sofi v Inglewoodu Draya Michele - v usnju zunaj Drakeove Billboardove zabave na stadionu Sofi v Inglewoodu Draya Michele - v usnju zunaj Drakeove Billboardove zabave na stadionu Sofi v Inglewoodu Draya Michele - v usnju zunaj Drakeove Billboardove zabave na stadionu Sofi v Inglewoodu Draya Michele - v usnju zunaj Drakeove Billboardove zabave na stadionu Sofi v Inglewoodu Draya Michele - v usnju zunaj Drakeove Billboardove zabave na stadionu Sofi v Inglewoodu Draya Michele - v usnju zunaj Drakeove Billboardove zabave na stadionu Sofi v Inglewoodu Draya Michele - v usnju zunaj Drakeove Billboardove zabave na stadionu Sofi v Inglewoodu Draya Michele - v povsem belem ansamblu, ko prispe na zabavo v Hollywood

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Bodi nekdo2021MojTelevizijska oddaja
LA's Finest2019Charlotte HumeTelevizijska oddaja
Kalifornijska ljubezen2019BeverlyFilm
Spadava skupaj2018TracyFilm
Resnično do igre2017CherelleFilm
Do smrti nas dela2017AmandaFilm
Taka2017VivecaTelevizijska oddaja
Popolna tekma2016HollyFilm
Vse v2016GinaFilm
zvezda2016Chloe DavidTelevizijska oddaja
Pripeljite damo2016Doda MonroeTV film
Volja do ljubezni2015.Candice KoletoTV film
Nagrade ESPY 2014: Drake vs Blake2014ŽenskaTelevizijska oddaja
Pravi možje Hollywooda2013Draya MicheleTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
28. maj 2021 ... Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance novice, trači, fotografije Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance, biografija, Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance. Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance.
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
Otroci pogosto slišijo reči: 'Palice in kamni lahko zlomijo moje kosti, vendar mi besede ne bodo nikoli škodile.' Vnosi na tem seznamu kažejo drugače. Te ...
Filippo Cattaneo Adorno
Filippo Cattaneo Adorno
28. maj 2021 ... Filippo Cattaneo Adorno novice, trači, fotografije Filippa Cattanea Adorna, biografija, seznam deklet Filippo Cattaneo Adorno 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Filippo Cattaneo Adorno. Zgodovina zmenkov Filippo Cattaneo Adorno, 2021, 2020, seznam odnosov Filippo Cattaneo Adorno.
Sophie Pera in Max Irons
Sophie Pera in Max Irons
28. maj 2021 ... Sophie Pera in Max Irons fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Itamar Franco in Lilian Ramos
Itamar Franco in Lilian Ramos
28. maj 2021 ... Itamar Franco in Lilian Ramos fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
Göbekli Tepe preprosto nima smisla. Neolitske arheološke ruševine so bile prvič odkrite v šestdesetih letih, vendar njihov pomen v resnici ni bil ...
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Pogovorimo se o najboljših grozljivkah 21. stoletja. Tu so vsi najstrašnejši filmi po letu 2000, toda kateri je najboljši? Lahko imate besedo!