Glavni Odnosi Drake Bell

Drake Bell

Drake BellUvrstitev 1029 167Starost 34 let Zodiak Rak Povezave 10 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Drake Bell verjetno samski.

Odnosi

Drake Bell je bil zaročen s Paydin LoPachin(2011 - 2016).



Drake Bell je bil v zvezi z Janet Von(2014), Tess Taylor(2010), Hofit Golan(2009 - 2010), Melissa Lingafelt(2006 - 2009), Stevie Ryan(2005 - 2006), Torrey DeVitto(2004 - 2005), Quinn Paul(2004 - 2005), Fefe Dobson(2002 - 2005)in Amanda Bynes(1999 - 2001).

O tem

Drake Bell je 34-letni ameriški igralec. Rojen Jared Drake Bell 27. junija 1986 v Santa Ani v Kaliforniji, ZDA, slovi po Drakeu in Joshu v karieri, ki traja od leta 1991 do danes in od leta 2003 do danes. Njegovo nebesno znamenje je rak.

Drake Bell je sodeloval v 16 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Alona Tal Fakulteta (2008), Amanda Bynes v Amanda Show (1999), Daniella Monet v Precej čudno poletje (2014), Anastasia Baranova v Drake & Josh (2004)in Brittany Curran v Drake & Josh (2004).



Drake Bell je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ameriški pop pevci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Drake Bell! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.5 let, 5 mesecev--
Zmenki9.7 let, 4 mesece2 leti, 4 mesece4 mesece, 2 dni
Skupaj10.7 let, 4 mesece2 leti, 8 mesecev4 mesece, 2 dni

Podrobnosti

ImeJared
Srednje imeDrake
PriimekBell
Polno ime ob rojstvuJared Drake Bell
Alternativno imeDrakester, Drake Bell
Starost34 let
Rojstni dan27. junij 1986
Rojstni krajSanta Ana, Kalifornija, ZDA
Višina5 '9' (175 cm)
BuildAtletski
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
PosebnostFlick To The Side Fringe
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja umetniška šola Orange County
UniverzaVisoka šola za umetnost Orange County
Poklicno besediloIgralec, pevec, glasbenik
PoklicIgralec
Zahteva do slaveDrake in Josh
Glasbeni žanr (besedilo)Pop rock, Rockabilly, power pop, rock and roll
Leto (-a) aktivno (-a)1994 – danes, 1991 – danes, 2003 – danes
Instrument (besedilo)Vokal, kitara, klavir, bobni, klaviatura, ukulele
ZaložbaUniversal Motown, Drake Bell Entertainment, Surfdog, Nick, Nine Yards, Backhouse, Drake Bell Entertainment, Inc., DB Records
Pridruženi zakoniBackhouse Mike, Miranda Cosgrove, Ruby Jane Smith, Brian Setzer, Aaron Carter, Lil Mama
Uradne spletne straniwww.drakebell.com, www.facebook.com/bell.drake, www.myspace.com/drakebellonline, www.saynow.com/drakebell, www.youtube.com/user/OfficialDrake, http: //www.drakebell. com, http://drakebell.com
MatiRobin Dodson
BratRobert Bell, Travis Bell, Joey Bell
SestraKellie Bell
PrijateljJosh Peck, Miranda Cosgrove, Ashley Tisdale, Yvette Nicole Brown, Allison Scagliotti, Josie Loren, Sara Paxton, Simon Rex, Pamela Anderson, Freddie Pierce, Cameron Ali Sims, Kimberly 'Lil' Kim 'Jones, Alona Tal, Haley Bennett
Hišni ljubljenčkiNatasha (mačka)
Najljubši ljudjeJohn Lennon
Najljubše TV oddajeAqua Teen Hunger Force, slab seks, zajezite svoje navdušenje
Najljubše pesmiDan v življenju (The Beatles), Vsi skupaj zdaj (The Beatles), Black Bird (Paul McCartney), Cc Rider (C. Wills), Got To Get You In My Life (Paul McCartney), včlanitev v klub oboževalcev ( R. Manning), Little Miss Prissy (B. Setzer), Magical Mystery Tour (The Beatles), Penny Lane (The Beatles), Saturday Night (P. Coulter), Too Hip Got To Go (B. Setzer), Yellow Submarine (The Beatles), res ste me zadržali (The Beatles)
Najljubša hranaItalijan, kapitan Crunch
Najljubše barveOranžna

Jared Drake Bell (rojen 27. junija 1986), znan tudi kot Drake Campana, je ameriški igralec, glasovni igralec, pevec, tekstopisec in glasbenik. Rodil se je v Newport Beachu v Kaliforniji, svojo igralsko kariero pa je začel v zgodnjih devetdesetih letih, ko je bil star pet let, s svojim prvim televizijskim nastopom v oddaji Home Improvement. Bell se je pojavil tudi v več reklamah, na primer za Pokémon Red in Blue, najbolj znan pa je po glavnih vlogah v Nickelodeonovih oddajah Amanda Show in Drake & Josh. Bell je igral v trilogiji filmov The Fairly OddParents o Nickelodeonu. Bell je bil glas Petra Parkerja / Spider-Mana v animirani seriji Ultimate Spider-Man na Disney XD.



Več o Drake Bell Manj o Drakeu Bellu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
10.Janet FromRazmerje2014 -
9.Paydin LoPachinRazmerje2. avgust 201020165 let
8.Tess TaylorRazmerjeApril 2010Avgust 20104 mesece
7.Hofit GolanRazmerjeSeptember 2009Februar 20106 mesecev
6.Melissa LingafeltRazmerjeNovember 2006Junij 20092 leti
5.Stevie RyanRazmerjeFebruar 2005Avgust 20061 leto
4.Torrey DeVittoRazmerjeJulij 2004Oktober 20051 leto
3.Quinn PaulRazmerjeFebruar 2004November 20051 leto
dvaFefe DobsonRazmerjeFebruar 2002Junij 20053 leta
1.Amanda BynesRazmerjeFebruar 1999December 20012 leti
Janet From #10.

Janet From

2014

Janet Von hodi z Drakeom Bellom ...[ogled par] Paydin LoPachin #9.

Paydin LoPachin

2010 - 2016

Paydin LoPachin in Drake Bell sta se ločila v 2 ...[ogled par] Tess Taylor #8.

Tess Taylor

2010

Tess Taylor in Drake Bell sta se ločila 2. avgusta ...[ogled par] Hofit Golan #7.

Hofit Golan

2009 - 2010

Hofit Golan in Drake Bell sta se ločila na 9. M ...[ogled par] Melissa Lingafelt #6.

Melissa Lingafelt

2006 - 2009

Melissa Lingafelt in Drake Bell sta se ločila na ...[ogled par] Stevie Ryan #5.

Stevie Ryan

2005 - 2006

Stevie Ryan in Drake Bell sta se ločila 15. ...[ogled par] Torrey DeVitto #4.

Torrey DeVitto

2004 - 2005

Torrey DeVitto in Drake Bell sta se ločila v ...[ogled par] Quinn Paul #3.

Quinn Paul

2004 - 2005

Quinn Paul in Drake Bell sta se ločila 29. N ...[ogled par] Fefe Dobson #dva

Fefe Dobson

2002 - 2005

Fefe Dobson in Drake Bell sta se ločila 12. ...[ogled par] Amanda Bynes #1.

Amanda Bynes

1999 - 2001

Drake Bell in Amanda Bynes sta se ločila decembra ...[ogled par] #10.

Janet From

2014

Janet Von in Drake Bell hodita od leta 2014.

Razmerje 7 let IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Starost69%'> Združljivost 47% pogled odnos #9.

Paydin LoPachin

2010 - 2016

Paydin LoPachin in Drake Bell sta bila zaročena 4 leta. Zmenjena sta bila 6 mesecev po tem, ko sta se zbrala 2. avgusta 2010. Zaročila sta se 14. februarja 2011, pozneje pa leta 2016

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina55%Starost84%'> Združljivost 80% pogled odnos #8.

Tess Taylor

2010

Tess Taylor in Drake Bell z dne 15. aprila do avgusta 2010.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 76% pogled odnos #7.

Hofit Golan

2009 - 2010

Hofit Golan in Drake Bell od 23. septembra 2009 do marca 2010.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 54% pogled odnos #6.

Melissa Lingafelt

2006 - 2009

Melissa Lingafelt in Drake Bell od 13. novembra 2006 do junija 2009.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina37%Starost84%'> Združljivost 36% pogled odnos #5.

Stevie Ryan

2005 - 2006

Stevie Ryan in Drake Bell od 20. februarja 2005 do avgusta 2006.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost52%'> Združljivost 42% pogled odnos #4.

Torrey DeVitto

2004 - 2005

Torrey DeVitto in Drake Bell od julija 2004 do oktobra 2005.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost52%'> Združljivost 42% pogled odnos #3.

Quinn Paul

2004 - 2005

Quinn Paul in Drake Bell z dne 12. februarja 2004 do novembra 2005.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina55%Starost84%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #dva

Fefe Dobson

2002 - 2005

Fefe Dobson in Drake Bell od 15. marca 2002 do junija 2005.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #1.

Amanda Bynes

1999 - 2001

Drake Bell in Amanda Bynes od februarja 1999 do decembra 2001.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 44% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Drake Bell3. 4 RakIgralec
ameriški
Janet From26. DvojčkaIgralka
ameriški
Paydin LoPachin33 KozorogModel
ameriški
Tess Taylor31. VodnarModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Hofit Golan35 LeoModel
Izraelski
Melissa Lingafelt31. StrelecModel
ameriški
Stevie Ryan33 DvojčkaIgralka
ameriški
Torrey DeVitto36 DvojčkaIgralka
ameriški
Quinn Paul31. LeoIgralka
ameriški
Fefe Dobson36 ribePevka
Kanadski
Amanda Bynes35 OvenIgralka
ameriški

Foto galerija

Yalitza Aparicio Drake Bell - krpe Drake Bell - krpe Drake Bell - krpe Drake Bell - krpe Drake Bell - Poredni seznam Paydin LoPachin in Drake Bell Paydin LoPachin in Drake Bell Paydin LoPachin in Drake Bell Paydin LoPachin in Drake Bell Paydin LoPachin in Drake Bell Paydin LoPachin in Drake Bell

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Luca2021Alberto (glas)Film
Drake Bell: Počasen ogenj2019Film
Veliko potovanje2019Oscar (glas)Film
Različice naslovnice2018ByronFilm
Dogodivščine zajčka Bravo2018Film
Bad Kids iz akademije Crestview2017Ben Nagi čarovnikFilm
Štorkljevo potovanje2017Richard (glas)Film
Ameriški satan2017DamienFilm
Dan je mrtev2017Dan Orange, Peter Gary SandlittleTelevizijska oddaja
Zelo nadarjen2017DomenaTelevizijska oddaja
Stavba za zvezde2017Drake BellTelevizijska oddaja
Slikanje jeseni2017Televizijska oddaja
Cozmo2016KenTV film
Družinski film brez naslova2016Arlo (glas)Film
Ben 102016Michael MorningstarTelevizijska oddaja
L. A. Slasher2015Pop zvezdaFilm
Dedek2015KirkTelevizijska oddaja
Sivi2015Blake SmeltKratek film
Naključno premikanje v džungli2014Manu (glas)Film
Precej čudno poletje2014TimmyTV film
Zamrznjeno v času2014Brody (glas)Film
Napetost2014Artus VitogastTelevizijska oddaja
Vesoljski bojevniki2013Jimmy Narration (glas)Film
Hulk in zastopniki S.M.A.S.H.2013Spider-Man, Spider-RaptorTelevizijska oddaja
Avengers Assemble2013Človek-pajekTelevizijska oddaja
Dirkalna pustolovščina malega pingvina Pororo2013White Tiger (glas, neznan)Film
Pošastni praznik2013Andy (glas)Televizijska oddaja
Lego Marvel Super Heroes: Največja preobremenitev2013Spider-Man (glas)Televizijska oddaja
Kraljestvo žab2013Dodatni glasovi (glas)Film
SuperNaked: Grozna oseba2013Tip v oblekiKratek film
Ultimate Spider-Man2012Kaine, Peter Parker, Spider-ManTelevizijska oddaja
Krpe2012ShawnTV film
Greben 2: plimovanje2012Pi (glas)Film
Gnusni božič2012Elf # 2, Matt, News Reporter (glas)Televizijska oddaja
Silverwood: Končni posnetki2012JasonTelevizijska oddaja
Rodencia in Princesin zob2012Sebastian (glas)Film
Ukrep: Naučite se leteti2012Tip v avtuKratek film
Precej čuden film: Odrasti, Timmy Turner!2011TimmyTV film
Zmagovito2010Drake Bell, Drake ParkerTelevizijska oddaja
Maščevalci: Najmočnejši zemeljski junaki2010Peter Parker, Spider-ManTelevizijska oddaja
Corbin Bleu dolgujem svoje življenje2010DrakeKratek film
BlackBoxTV2010JasonTelevizijska oddaja
Brezplačne ptice2009Jack (glas)Film
jaz<3 Vampires2009IanTelevizijska oddaja
Ribji rezervoar2009RibeTV film
Najboljši nakup: igranje pižame2009Drake BellKratek film
Fakulteta2008Kevin BrewerFilm
Superherojski film2008Rick RikerFilm
Vesel božič, Drake & Josh2008Drake ParkerTV film
Shane Dawson TV2008Drake BellTelevizijska oddaja
Phineas in Ferb2007Peter Parker, Spider-ManTelevizijska oddaja
Najboljši nakup: praznična darila za najstnike - kaj pa Lexus2007Drake BellKratek film
Najboljši nakup: Ipod konj2007Drake BellKratek film
Najboljši nakup: odgovornost prenosnika2007Drake BellKratek film
Znam igrati kitaro2007Drake BellKratek film
Drake in Josh Go Hollywood2006Drake ParkerTV film
Tvoje, moje in naše2005Dylan NorthFilm
Zoey 1012005Drake BellTelevizijska oddaja
Drake & Josh2004Drake ParkerTelevizijska oddaja
Loviti usodo2001WalterTV film
Tako malo časa2001Drake BellTelevizijska oddaja
Soba nočne more2001Alex SandersTelevizijska oddaja
Visoka zvestoba2000Rob Jr. HighFilm
Dill Scallion1999Eugene BobFilm
Dragonworld: Legenda se nadaljuje1999JohnnyTV film
Jack Bull1999Kletka ReddingTV film
Amanda Show1999Redni peformer, redni izvajalec, različenTelevizijska oddaja
Pištolo1997BrendanTelevizijska oddaja
Po vrhu1997ClarenceTelevizijska oddaja
Jerry Maguiredevetnajstindevetdeset šestJesse RemoFilm
Moški se obnašajo slabodevetnajstindevetdeset šestCharlie AtwoodTelevizijska oddaja
Pretvarjalecdevetnajstindevetdeset šestShawn BoydTelevizijska oddaja
Pokemon rdeča in modra: Povezovalni kabeldevetnajstindevetdeset šestOtroci igrajo PokemonKratek film
JC Penney: Naredite to pravilno Božična TV reklamadevetnajstindevetdeset šestKratek film
Šola šolanjadevetindevetdeset petindevetdesetKenny SmithFilm
Neonska Biblijadevetindevetdeset petindevetdesetDavid, star 10 letFilm
Caroline v mestudevetindevetdeset petindevetdesetRodneyTelevizijska oddaja
Manjše prilagoditvedevetindevetdeset petindevetdesetJordanTelevizijska oddaja
Šov Drew Careydevetindevetdeset petindevetdesetBlues KidTelevizijska oddaja
Izboljšanje doma1991Mali PeteTelevizijska oddaja
Rugrats1990PrašnoTelevizijska oddaja
Seinfeld1989KennyTelevizijska oddaja
Posebne ponudbe ABC Afterschool1972ScottTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Alona Tal in Drake BellAlona tal
    • Fakulteta
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Amanda Bynes in Drake BellAmanda Bynes
    • Amanda Show
      1999
    [ogled ujemanja]
  • Daniella Monet in Drake BellDaniella Monet
    • Precej čudno poletje
      2014
    [+2 več]
  • Drake Bell in Anastasia BaranovaAnastazija baranova
    • Drake & Josh
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Drake Bell in Brittany CurranBrittany Curran
    • Drake & Josh
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Drake Bell in Johanna BraddyJohanna Braddy
    • Drake & Josh
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Drake Bell in Miranda CosgroveMiranda Cosgrove
    • Rodencia in Princesin zob
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Drake Bell in Sofia SokolovSofija Sokolov
    • Drake & Josh
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Drake Bell in Vanessa HudgensVanessa Hudgens
    • Drake & Josh
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Gabrielle Christian in Drake BellGabrielle Christian
    • Drake & Josh
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Haley Bennett in Drake BellHaley Bennett
    • Fakulteta
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Josie Lopez in Drake BellRichard J. Daley
    • Drake & Josh
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Quinn Paul in Drake BellQuinn Paul
    • Drake & Josh
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Sara Paxton in Drake BellSara Paxton
    • Superherojski film
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Poletni Bishil in Drake BellPoletni Bišil
    • Drake & Josh
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Torrey Devitto in Drake BellTorrey DeVitto
    • Drake & Josh
      2004
    [ogled ujemanja]
Več ujemanj Drake Bell na zaslonu Manj ujemanj na zaslonu Drake Bell

Zanimivi Članki