Glavni Odnosi Diggy Simmons

Diggy Simmons

Diggy SimmonsUvrstitev 2518 -762Starost 26 let Zodiak Oven Odnosi 5 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Diggy Simmons verjetno samski.

Odnosi

Diggy Simmons je zaročena z Jessico Jarrell(2011 - 2012).



Diggy Simmons je bila v razmerju s Chloe Bailey(2019), Sydney Utendahl(2017 - 2018)in Mlada lirika(2012 - 2014).

ki je z Ingrid Nilsen

Govori se, da se je Diggy Simmons povezala z Destiny Thompson(2010).

O tem

Diggy Simmons je 26-letna ameriška reperka. Daniel Simmons, rojen 21. marca 1995 v New Jerseyju v ZDA, je znan po Runs House. Njegovo nebesno znamenje je Oven.



Diggy Simmons je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski producenti, ameriški producenti plošč in ameriški filmski režiserji.

kdo je Leo Howard Dating

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Diggy Simmons! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.1 leto--
Zmenki3.2 leti, 7 mesecev1 leto, 8 mesecev5 mesecev, 1 dan
Govorice1.---
Skupaj5.2 leti, 7 mesecev1 leto, 2 meseca5 mesecev, 1 dan

Podrobnosti

ImeDaniel
Srednje imeDiggy
PriimekSimmons
Polno ime ob rojstvuDaniel Simmons
Alternativno imeDiggy, Dig, Dan, Diggy Simmons, Digg, Daniel Simmons
Starost26 let
Rojstni dan21. marec 1995
Rojstni krajNew Jersey, ZDA
Višina5 '6' (168 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeOven
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Srednja šolaŠolani doma
Poklicno besediloReper
PoklicReper
Zahteva do slaveRuns House
Glasbeni žanr (besedilo)Hip hop, R&B
Leto (-a) aktivno (-a)2009-danes
ZaložbaAtlantic Records, Atlantic, EMPIRE Born Art Music Group
Pridruženi zakoniJacob Latimore, Mindless Behaviour, Lil Twist, All City Chess Club, Trevor Jackson, BOB, Tia Dawes, Lupe Fiasco, Pharrell Williams, French Montana, Dionne Bromfield, Ty Dolla $ ign, Raekwon, Mack Wilds, Kentrillion, Bekens Raymond, Run DMC, D'Mile, OMG Girlz
Uradne spletne stranidigslifeofthejetsetter.blogspot.com
OčeJožef 'Rev. Zaženi Simmons
MatiJustine Simmons
BratRussel 'Russy' Simmons, Joseph 'Jojo' Simmons II, Russel Simmons II
SestraVanessa Simmons, Angela Simmons, Miley Justine Simmons, Victoria Anne Simmons
Družinski članRussel Simmons I (stric)
PrijateljJustin Bieber, Justin Dior Combs, Cody simpson, Jessica Jarrell, Jake T Austin
Pridruženi ljudjeJacob Latimore, OMG girlz
Najljubše barveZelena
Najljubši dodatkiUsoda Thompson (Njegova punca), Družina (Ljubi svojo družino), Ljubezen (Ljubi ljubezen in jo rad daje)

Daniel Dwayne Simmons III (rojen 21. marca 1995), bolj znan pod umetniškim imenom Diggy Simmons ali običajno zgolj Diggy, je ameriški reper, pevec, tekstopisec, maneken in igralec ter četrti otrok Josepha 'Rev. Zaženite Simmons iz Run DMC. Trenutno igra v uspešnici Grown-ish kot Douglas Frederick (Doug) Edwards, študent na Cal U (izmišljena univerza v vesolju 'Ish'). Skupaj s starši in petimi brati in sestrami je bil glavni subjekt resničnostne televizijske oddaje MTV Run's House. Diggy je bil tudi najmlajši član kratkotrajnega rap kolektiva Lupe Fiasca, All City Chess Club.



Več o Diggy Simmons Manj o Diggy Simmons

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.Chloe BaileyRazmerjeMaj 2019Maj 20201 leto
4.Sydney UtendahlRazmerjeOktober 2017Februar 20185 mesecev
3.Mlada lirikaRazmerjeMaj 2012December 20142 leti
dvaJessica JarrellRazmerjeMaj 2011Maj 20121 leto
1.Usoda ThompsonSrečanje R September 2010September 2010-
Chloe Bailey #5.

Chloe Bailey

2019

Diggy Simmons in Chloe Bailey sta ločena ...[ogled par] Sydney Utendahl #4.

Sydney Utendahl

2017 - 2018

Sydney Utendahl in Diggy Simmons sta ločila ...[ogled par] Mlada lirika #3.

Mlada lirika

2012 - 2014

Mlada Lyric in Diggy Simmons sta se ločila v ...[ogled par] Jessica Jarrell #dva

Jessica Jarrell

2011 - 2012

Jessica Jarrell in Diggy Simmons sta ločila ...[ogled par] Usoda Thompson #1.Govorica

Usoda Thompson

2010

Destiny Thompson in Diggy Simmons sta ločena ...[ogled par] #5.

Chloe Bailey

2019

Diggy Simmons in Chloe Bailey od maja 2019 do maja 2020.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina55%Starost84%'> Združljivost 65% pogled odnos #4.

Sydney Utendahl

2017 - 2018

Sydney Utendahl in Diggy Simmons od oktobra 2017 do marca 2018.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop40%Višina37%Starost98%'> Združljivost 54% pogled odnos #3.

Mlada lirika

2012 - 2014

Young Lyric in Diggy Simmons od maja 2012 do decembra 2014.

sarah wayne callies e goworth miller
Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina55%Starost72%'> Združljivost 67% pogled odnos #dva

Jessica Jarrell

2011 - 2012

Jessica Jarrell in Diggy Simmons sta bila zaročena 4 mesece. Zmenek sta bila 7 mesecev po tem, ko sta se zbrala maja 2011. Zaročila sta se 25. decembra 2011, kasneje pa sta se maja 2012 ločila.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop40%Višina37%Starost98%'> Združljivost 44% pogled odnos #1.

Usoda Thompson

2010 (govorice)

Govori se, da se je Destiny Thompson septembra 2010 povezala z Diggy Simmons.

IzmeriRezultatZodiak60%'> Združljivost petnajst% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Diggy Simmons26. OvenReper
ameriški
Chloe Bailey22. RakIgralka
ameriški
Sydney Utendahl26. BikModel
ameriški
Mlada lirikadvajset LeoReper
ameriški
Jessica Jarrell26. KozorogPevka
ameriški
Usoda Thompson- ribe

Foto galerija

Diggy Simmons in Sydney Utendahl Diggy Simmons in Sydney Utendahl Daniel Simmons Daniel Simmons Daniel Simmons Daniel Simmons Daniel Simmons Daniel Simmons Daniel Simmons Daniel Simmons Daniel Simmons Daniel Simmons

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
O ljudeh2019ŠtudentKratek film
Odrasel2018DougTelevizijska oddaja
Vtič2017Ronnie BurdettTelevizijska oddaja
Začeti2016Lib City GangsterTelevizijska oddaja
Diggy Simmons MOW2013Blake (v vlogi Daniel Simmons)TV film

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
28. maj 2021 ... Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance novice, trači, fotografije Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance, biografija, Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance. Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance.
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
Otroci pogosto slišijo reči: 'Palice in kamni lahko zlomijo moje kosti, vendar mi besede ne bodo nikoli škodile.' Vnosi na tem seznamu kažejo drugače. Te ...
Filippo Cattaneo Adorno
Filippo Cattaneo Adorno
28. maj 2021 ... Filippo Cattaneo Adorno novice, trači, fotografije Filippa Cattanea Adorna, biografija, seznam deklet Filippo Cattaneo Adorno 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Filippo Cattaneo Adorno. Zgodovina zmenkov Filippo Cattaneo Adorno, 2021, 2020, seznam odnosov Filippo Cattaneo Adorno.
Sophie Pera in Max Irons
Sophie Pera in Max Irons
28. maj 2021 ... Sophie Pera in Max Irons fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Itamar Franco in Lilian Ramos
Itamar Franco in Lilian Ramos
28. maj 2021 ... Itamar Franco in Lilian Ramos fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
Göbekli Tepe preprosto nima smisla. Neolitske arheološke ruševine so bile prvič odkrite v šestdesetih letih, vendar njihov pomen v resnici ni bil ...
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Pogovorimo se o najboljših grozljivkah 21. stoletja. Tu so vsi najstrašnejši filmi po letu 2000, toda kateri je najboljši? Lahko imate besedo!