Glavni Odnosi DC Young Fly

DC Young Fly

DC Young Fly ZmenkiStarost 29 let Zodiak Bik Odnosi 1 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

DC Young Fly in gospa Jacky OhDC Young Fly je začel hoditi z Jacky Oh leta 2015. pogled odnos

Odnosi

DC Young Fly ni imel nobenih drugih odnosov, ki jih poznamo.

O tem

DC Young Fly je 28-letni ameriški komik. John Richard Whitfield, rojen 2. maja 1992 v Atlanti v državi Georgia, je znan po videih Vine, Nick Cannon Presents: Wild 'N Out, TRL. Njegovo nebesno znamenje je Bik.



DC Young Fly je član naslednjih seznamov: ameriški komiki, rojeni leta 1992 in afriško-ameriški komiki.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil DC Young Fly! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.6 let, 3 mesece--
Skupaj1.6 let, 3 mesece--

Podrobnosti

ImeJanez
Srednje imeRichard
PriimekWhitfield
Polno ime ob rojstvuJohn Richard Whitfield
Alternativno imeJohn Whitfield, DC, Young Fly, DC Young Fly, John Whitefield, DcYoungFly, John Richard Whitfield
Rojstni dan2. maj 1992
Rojstni krajAtlanta, Georgia, ZDA
Višina5 '11' (180 cm)
Utež72 lbs (159 lbs)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
PosebnostVisoka, vitke postave, afro frizura, bolj polne ustnice
Nebesno znamenjeBik
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Benjamina E. Maysa
Poklicno besediloKomik, reper, pevec, igralec, voditelj, internetna osebnost
PoklicKomik
Zahteva do slaveVine videos, Nick Cannon predstavlja: Wild 'N Out, TRL
Glasbeni žanr (besedilo)Rap, Hip Hop, Underground Rap, R&B, Soul
Leto (-a) aktivno (-a)2013 – danes
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaGrind Mind Ent / TrenchWerk, South Show Records
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Inovativni umetniki (gledališki agent, glas, osebni videz) v Santa Monici v Kaliforniji, ZDA
Potrditev blagovne znamkeGledljivo
Najljubši ljudjeMartin Luther King ml.
Več o DC Young Fly Manj o DC Young Fly

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Jacky OhRazmerje2015.prisoten6 let
Jacky Oh #1.

Jacky Oh

2015.

DC Young Fly je začel hoditi z Jacky Oh leta 2015 ...[ogled par] #1.

Jacky Oh

2015.

DC Young Fly in Jacky Oh hodita od leta 2015.



Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Starost52%'> Združljivost 33% Otroci 1 otrok pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
DC Young Fly29. BikKomik
ameriški
Jacky Oh30. ŠkorpijonIgralka
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
NovoŽenska30. oktober 2016Star 4 leta Jacky Oh

Foto galerija

Skoraj božič (2016) Skoraj božič (2016) Skoraj božič (2016)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Na tleh2020Samostojni gost sodnikTelevizijska oddaja
Pasti2019GooFilm
Imam priklop 22019SpydaFilm
Kako visoko 22019CalvinTV film
Oboroženi2018G DenarFilm
Ona Ball2018Dol južnoFilm
Rel2018George Washington CarverTelevizijska oddaja
Zgodba o novi izdaji2017BrivecTelevizijska oddaja
Quad2017Mladi reperTelevizijska oddaja
Zgodba o novi izdaji2017BrivecTelevizijska oddaja
Tako2017Lil Joe 1 epizoda, 2017Televizijska oddaja
Dead House2017Dead AssTelevizijska oddaja
Skoraj božič2016Eric (kot DC Young Fly)Film
Donnie po temi2016JazTelevizijska oddaja
Mann in žena2015.King DookieTelevizijska oddaja
V rezu2015.Vodja razbojnikovTelevizijska oddaja
Resničen2013JazTelevizijska oddaja
Ljubezen in hip hop: Atlanta2012Samostojni gostiteljTelevizijska oddaja
Steve Harvey2012On samTelevizijska oddaja
Wild 'N Out2005JazTelevizijska oddaja
Izdelano v Hollywoodu2005JazTelevizijska oddaja
Družinski spor1999Samostojni tekmovalecTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najtežji TV liki v tem trenutku
Najtežji TV liki v tem trenutku
Trenutno najtežji televizijski liki vključujejo moške in ženske, ki pa v resnici ne obstajajo, vendar so v današnji televizijski krajini neustrašni. Večina ...
19 grdih fantov, ki so se poročili s supermodeli
19 grdih fantov, ki so se poročili s supermodeli
Fenomen grdega moškega / vroče ženske je priljubljena množica sitcomov (kralj kraljice, poročen z otroki, hm ... družinski fant?) Toda ali se to zgodi resnično ...
Jonathan Melvoin
Jonathan Melvoin
28. maj 2021 ... Jonathan Melvoin novice, trači, fotografije Jonathana Melvoina, biografija, seznam deklet Jonathan Melvoin 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Jonathana Melvoina. Zgodovina zmenkov Jonathan Melvoin, 2021, 2020, seznam odnosov Jonathan Melvoin.
Sophie De Stempel
Sophie De Stempel
28. maj 2021 ... Sophie De Stempel novice, trači, fotografije Sophie De Stempel, biografija, seznam fantov Sophie De Stempel 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sophie De Stempel. Zgodovina zmenkov Sophie De Stempel, 2021, 2020, seznam odnosov Sophie De Stempel.
Življenjska vojna
Življenjska vojna
28. maj 2021 ... Vida Guerra novice, trači, fotografije Vida Guerra, biografija, seznam fantov Vida Guerra 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Vida Guerra. Zgodovina zmenkov Vida Guerra, 2021, 2020, seznam odnosov Vida Guerra.
Stephen Curry
Stephen Curry
28. maj 2021 ... Stephen Curry novice, trači, fotografije Stephena Curryja, biografija, seznam deklet Stephena Curryja 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Stephena Curryja. Zgodovina zmenkov Stephen Curry, 2021, 2020, seznam odnosov Stephena Curryja.
Oscar De La Hoya in Millie Corretjer
Oscar De La Hoya in Millie Corretjer
28. maj 2021 ... Oscar De La Hoya in Millie Corretjer fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...