Glavni Odnosi David Spade

David Spade

David Spade SamskiUvrstitev 563 37Starost 56 let Zodiak Rak Povezave 22 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

David Spade je trenutno samski.

Odnosi

David Spade je bil v zvezi z Nayo Rivero(2017), Nicollette Sheridan(2008 - 2009), Jillian Grace(2007), Nicky Whelan(2007 - 2008), Heather Locklear(2006), Sara Foster(2004), Brittany Daniel(2003 - 2004), Julie Bowen(2002 - 2003), Caprice Bourret(2002), Krista Allen(2001 - 2002), Stacey Hayes(2000 - 2001), Lara Flynn Boyle(1998 - 1999), Kristy Swanson(1996 - 1997), Bobbie Phillips(devetindevetdeset šestindevetdeset), Kelli McCarty(devetindevetdeset šestindevetdeset), Erin Áine(devetindevetdeset šestindevetdeset)in Jennifer Rubin(1993).



David Spade je imel srečanja z Jasmine Waltz(2011)in Jillian Barberie(2004).

Govori se, da se je David Spade povezal s Kaitlyn Carter(2012), Pamela Anderson(2007)in Carmen Electra(2006).

O tem

David Spade je 56-letni ameriški igralec. David Wayne Spade se je rodil 22. julija 1964 v Birminghamu v Michiganu v ZDA in je znan po filmu Just Shoot Me (1997-2003), 8 Simple Rules (2003-2004). Njegov horoskopski znak je rak.



David Spade je sodeloval v 6 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Brittany Daniel Joe Dirt (2001), Erinn Bartlett v Benchwarmers (2006), Jaime Pressly noter Joe Dirt (2001), Kimberly McConnell v 8 preprostih pravil (2002)in Kris Murrell v Odrasli 2 (2013).

David Spade je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in rojeni leta 1964.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Davida Spadea! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki17.1 leto5 mesecev, 2 dni2 meseca
Srečanjedva---
Govorice3.---
Skupaj22.1 leto3 mesece, 28 dni2 meseca

Podrobnosti

ImeDavid
Srednje imeWayne
PriimekLopata
Polno ime ob rojstvuDavid Wayne Spade
Alternativno imeDave Spade
Starost56 let
Rojstni dan22. julij 1964
Rojstni krajBirmingham, Michigan, ZDA
Višina5 '7' (170 cm)
BuildPovprečno
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
PosebnostNjegovi lasje, brki Errol Flynn
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Saguaro, Scottsdale, Arizona, ZDA (1982)
UniverzaScottsdale Community College, Scottsdale, Arizona, ZDA (Preneseno), BA, podjetje, Univerza v Arizoni, Tempe, Arizona, ZDA (1986)
Poklicno besediloIgralec, komik, producent, pisatelj
PoklicIgralec
Zahteva do slaveSamo ustreli me (1997-2003), 8 preprostih pravil (2003-2004).
Glasbeni žanr (besedilo)Skica komedija, opazovalna komedija, modra komedija, slapstick, sarkazem, samozavest, žaljiva komedija
Leto (-a) aktivno (-a)1987 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Brillstein Entertainment Partners
Potrditev blagovne znamkeTV reklama za Capital One Credit Cards (2004), TV reklama za 1-800-COLLECT (1996), TV reklama za Coors Beer '21 Means 21 '(1999), TV reklama za Sierra Mist Soda (glas) 2003
Uradne spletne straniwww.davidspade.com/, twitter.com/DavidSpade, www.youtube.com/davidspadecomedy, www.nndb.com/people/704/000022638/, www.myspace.com/davidspade, http: //www.davidspade. com /
BratBryan Spade, Andy Spade
PrijateljHoward Stern, Chris Rock, Kid Rock, Sean Penn, Dennis Miller, Todd Glass, Adam Sandler, Chris Farley, Kevin Farley
Najljubši filmiConeheads (1993)., Black Sheep (1996).
Najljubše TV oddajeJust Shoot Me (1997-2003)., Rules Of Engagement (2007-2013).
Priljubljena mestaAvstralija
Najljubše barveRdeča, modra

David Wayne Spade (rojen 22. julija 1964) je ameriški igralec in komik. Bil je igralski igralec v Saturday Night Live v devetdesetih letih, kasneje pa je začel igralsko kariero tako v filmu kot na televiziji. Igral je ali sodeloval tudi v filmih Police Academy 4 (1987), Tommy Boy (1995), Black Sheep (1996), Joe Dirt (2001), Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015), Grown Ups (2010) , Grown Ups 2 (2013) in Oče leta (2018).

je Emily Bett Rrickards v zvezi
Več o Davidu Spadeu Manj o Davidu Spadeu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
22.Naya riveraRazmerjeFebruar 2017Junij 20173 mesece
enaindvajsetKaitlyn CarterSrečanje R Julij 2012Julij 2012-
dvajsetJasmine WaltzSrečanjeJulij 2011Julij 2011-
19.Nicollette SheridanRazmerjeNovember 200820092 meseca
18.Jillian GraceRazmerjeOktober 2007December 20072 meseca
17.Pamela andersonSrečanje R September 2007September 2007-
16.Nicky WhelanRazmerjeApril 2007Januar 20089 mesecev
petnajstCarmen electraSrečanje R Avgust 2006Avgust 2006-
14.Heather LocklearRazmerjeFebruar 2006September 20066 mesecev
13.Sara FosterRazmerjeFebruar 2004April 20042 meseca
12.Jillian BarberieSrečanje20042004-
enajstBrittany DanielRazmerje200320041 leto
10.Julie BowenRazmerjeSeptember 200220034 mesece
9.Caprice BourretRazmerje20022002-
8.Krista AllenRazmerje200120021 leto
7.Stacey HayesRazmerje200020011 leto
6.Lara Flynn BoyleRazmerjeDecember 19988. julij 19997 mesecev
5.Kristy SwansonRazmerjeMaj 1996Februar 19979 mesecev
4.Bobbie PhillipsRazmerjeFebruar 1996Maj 19963 mesece
3.Erin ÁineRazmerjedevetnajstindevetdeset šestdevetnajstindevetdeset šest-
dvaKelli McCartyRazmerjedevetnajstindevetdeset šestdevetnajstindevetdeset šest-
1.Jennifer RubinRazmerjeJunij 1993Avgust 19932 meseca
Naya rivera #22.

Naya rivera

2017

Naya Rivera in David Spade sta se ločila junija ...[ogled par] Kaitlyn Carter #enaindvajsetGovorica

Kaitlyn Carter

2012

Kaitlyn Carter in David Spade sta ločena ...[ogled par] Jasmine Waltz #dvajset

Jasmine Waltz

2011

Jasmine Waltz in David Spade sta ločena ...[ogled par] Nicollette Sheridan #19.

Nicollette Sheridan

2008 - 2009

Nicollette Sheridan in David Spade sta se ločila ...[ogled par] Jillian Grace #18.

Jillian Grace

2007

Jillian Grace in David Spade sta se ločila v ...[ogled par] Pamela anderson #17.Govorica

Pamela anderson

2007

Pamela Anderson in David Spade sta ločena ...[ogled par] Nicky Whelan #16.

Nicky Whelan

2007 - 2008

Nicky Whelan in David Spade sta se ločila januarja ...[ogled par] Carmen electra #petnajstGovorica

Carmen electra

2006

Carmen Electra in David Spade sta ločena ...[ogled par] Heather Locklear #14.

Heather Locklear

2006

David Spade in Heather Locklear sta se ločila v ...[ogled par] Sara Foster #13.

Sara Foster

2004

Sara Foster in David Spade sta se ločila leta 2004 ...[ogled par] Jillian Barberie #12.

Jillian Barberie

2004

Jillian Barberie in David Spade sta ločena ...[ogled par] Brittany Daniel #enajst

Brittany Daniel

2003 - 2004

Brittany Daniel in David Spade sta se ločila v ...[ogled par] Julie Bowen #10.

Julie Bowen

2002 - 2003

Julie Bowen in David Spade sta se ločila leta 2003 ...[ogled par] Caprice Bourret #9.

Caprice Bourret

2002

Caprice Bourret in David Spade sta ločena ...[ogled par] Krista Allen #8.

Krista Allen

2001 - 2002

Krista Allen in David Spade sta ločena ...[ogled par] Stacey Hayes #7.

Stacey Hayes

2000 - 2001

Stacey Hayes in David Spade sta ločena ...[ogled par] Lara Flynn Boyle #6.

Lara Flynn Boyle

1998 - 1999

Lara Flynn Boyle in David Spade sta ločena ...[ogled par] Kristy Swanson #5.

Kristy Swanson

1996 - 1997

Kristy Swanson in David Spade sta ločena ...[ogled par] Bobbie Phillips #4.

Bobbie Phillips

devetnajstindevetdeset šest

Bobbie Phillips in David Spade sta se ločila v ...[ogled par] Erin Áine #3.

Erin Áine

devetnajstindevetdeset šest

Erin Áine in David Spade sta ločena ...[ogled par] Kelli McCarty #dva

Kelli McCarty

devetnajstindevetdeset šest

Kelli McCarty in David Spade sta ločena ...[ogled par] Jennifer Rubin #1.

Jennifer Rubin

1993

Jennifer Rubin in David Spade sta se ločila v 1 ...[ogled par] #22.

Naya rivera

2017

Naya Rivera in David Spade od marca do junija 2017.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #enaindvajset

Kaitlyn Carter

2012 (govorice)

Govori se, da se je Kaitlyn Carter julija 2012 povezala z Davidom Spadeom.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina55%Starost1%'> Združljivost 49% pogled odnos #dvajset

Jasmine Waltz

2011

Jasmine Waltz in David Spade sta se srečala julija 2011.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina55%Starost13%'> Združljivost 32% pogled odnos #19.

Nicollette Sheridan

2008 - 2009

Nicollette Sheridan in David Spade od novembra 2008 do 2009.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost98%'> Združljivost 59% pogled odnos #18.

Jillian Grace

2007

Jillian Grace in David Spade od oktobra do decembra 2007.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 19% Otroci 1 otrok pogled odnos #17.

Pamela anderson

2007 (govorice)

Govori se, da se je Pamela Anderson septembra 2007 povezala z Davidom Spadeom.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina55%Starost84%'> Združljivost 55% pogled odnos #16.

Nicky Whelan

2007 - 2008

Nicky Whelan in David Spade od aprila 2007 do januarja 2008.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Višina55%Starost13%'> Združljivost 47% pogled odnos #petnajst

Carmen electra

2006 (govorice)

Govori se, da se je Carmen Electra avgusta 2006 povezala z Davidom Spadeom.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 61% pogled odnos #14.

Heather Locklear

2006

David Spade in Heather Locklear od marca do septembra 2006.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost52%'> Združljivost 32% pogled odnos #13.

Sara Foster

2004

Sara Foster in David Spade od leta 2004 do aprila 2004.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina37%Starost13%'> Združljivost 48% pogled odnos #12.

Jillian Barberie

2004

Jillian Barberie in David Spade sta se srečala leta 2004.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost84%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #enajst

Brittany Daniel

2003 - 2004

Brittany Daniel in David Spade sta bila od leta 2003 do 2004.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina37%Starost44%'> Združljivost 55% pogled odnos #10.

Julie Bowen

2002 - 2003

Julie Bowen in David Spade od septembra 2002 do 2003.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 56% pogled odnos #9.

Caprice Bourret

2002

Caprice Bourret in David Spade iz leta 2002.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop40%Višina37%Starost69%'> Združljivost 57% pogled odnos #8.

Krista Allen

2001 - 2002

Krista Allen in David Spade sta bila v razmerju med letoma 2001 in 2002.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina37%Starost69%'> Združljivost 42% pogled odnos #7.

Stacey Hayes

2000 - 2001

Stacey Hayes in David Spade sta bila v razmerju med letoma 2000 in 2001.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop40%Višina37%Starost44%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #6.

Lara Flynn Boyle

1998 - 1999

Lara Flynn Boyle in David Spade od leta 1998 do 8. julija 1999.

Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 36% pogled odnos #5.

Kristy Swanson

1996 - 1997

Kristy Swanson in David Spade sta bila v zvezi od maja 1996 do februarja 1997.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost72%'> Združljivost 57% pogled odnos #4.

Bobbie Phillips

devetnajstindevetdeset šest

Bobbie Phillips in David Spade od februarja do maja 1996.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 71% pogled odnos #3.

Erin Áine

devetnajstindevetdeset šest

Erin Áine in David Spade sta leta 1996.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #dva

Kelli McCarty

devetnajstindevetdeset šest

Kelli McCarty in David Spade sta leta 1996.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina55%Starost72%'> Združljivost 77% pogled odnos #1.

Jennifer Rubin

1993

Jennifer Rubin in David Spade sta bila od leta 1993 do avgusta 1993.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina37%Starost52%'> Združljivost 52% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
David Spade56 RakIgralec
ameriški
Naya rivera33 KozorogIgralka
ameriški
Kaitlyn Carter32 DevicaOsebnost
ameriški
Jasmine Waltz38 LeoResničnostna televizija
ameriški
Nicollette Sheridan57 ŠkorpijonIgralka
Britanski
Jillian Grace35 StrelecModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Pamela anderson53 RakIgralka
Kanadski
Nicky Whelan39 DvojčkaIgralka
Avstralski
Carmen electra49 OvenIgralka
ameriški
Heather Locklear59 TehtnicaIgralka
ameriški
Sara Foster40 VodnarIgralka
ameriški
Jillian Barberie54 TehtnicaTV osebnost
Kanadski
Brittany DanielŠtiri, pet ribeIgralka
ameriški
Julie Bowen51 ribeIgralka
ameriški
Caprice Bourret49 ŠkorpijonModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Krista Allenpetdeset OvenPorno zvezda
ameriški
Stacey Hayes44 LeoIgralka
Britanski
Lara Flynn Boyle51 OvenIgralka
ameriški
Kristy Swanson51 StrelecIgralka
ameriški
Bobbie Phillips49 VodnarIgralka
ameriški
Erin Áine30. RakIgralka
ameriški
Kelli McCarty51 DevicaPorno zvezda
ameriški
Jennifer Rubin59 OvenIgralka
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
HarperŽenska26. avgust 200812 let Jillian Grace

Foto galerija

Cesarjev nov utor - David Spade David Spade in Jillian Grace Nicky Whelan in David Spade David Spade in Kristy Swanson David Spade in Erin Smith David Spade in Bobbie Phillips David Spade in Brittany Daniel David Spade in Brittany Daniel David Spade in Jennifer Rubin David Spade David Spade David Spade

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Gospod župan2021David SpadeTelevizijska oddaja
Napačna Missy2020Tim MorrisFilm
Domači film: Princesa nevesta2020WestleyTelevizijska oddaja
Netflix Afterparty2020Televizijska oddaja
Opozorilo2018BobbyFilm
Hotel Transilvanija 3: Poletne počitnice2018Griffin (glas)Film
Oče leta2018WayneFilm
Bhad Bhabie Ft Lil Yachty: Gucci japonke2018MlekarKratek film
Sandy Wexler2017PričevanjaFilm
Nore družine2017Johnny Jon-JohnFilm
Župan2017ed GuntTelevizijska oddaja
Ljubezen2016Steven HopkinsTelevizijska oddaja
Ceste2016David Spade, Harris DeSotoTelevizijska oddaja
Gneča2016KyleTelevizijska oddaja
Do-Over2016CharlieFilm
Lady Dynamite2016David SpadeTelevizijska oddaja
Kicker2016Russ ThorkelsonTV film
Gospod in gospa Smith Parodija2016SkrčiTV film
Spremstvo2015.David SpadeFilm
Hotel Transilvanija 22015.Griffin (glas)Film
Smešno 62015.General George CusterFilm
Pravi Rob2015.David SpadeTelevizijska oddaja
Babilonski plen2014Talc MunsonTelevizijska oddaja
Odrasli 22013Marcus HigginsFilm
Znotraj Amy Schumer2013ShowrunnerTelevizijska oddaja
Slabo upravljanje2013Tobias ml.TV film
Goldbergovi2013GusTelevizijska oddaja
Mojster džungle2013Boss Cain (angleška različica, glas)Film
Hotel v Transilvaniji2012Griffin (glas)Film
Sranje Ljudje ne govorijo v LA2012Kratek film
Jack in Jill2011MonicaFilm
Snežinka, bela gorila2011Jenga (angleška različica, glas)Film
Odrasti2010Marcus HigginsFilm
Smešno ali umri darila ...2010Raymond Davies AllenTelevizijska oddaja
Vroče v Clevelandu2010ChristopherTelevizijska oddaja
Carpet Bros2008Raymond Davies AllenTelevizijska oddaja
Zdaj te izgovarjam Chuck & Larry2007Transvestite Groupie, brez kreditaFilm
Pravila zaroke2007Russell Dunbar, RustyTelevizijska oddaja
Babičin fant2006ShilohFilm
Benchwarmers2006RichieFilm
Racing Stripes2005Scuzz (glas)Film
Spremstvo2004David SpadeTelevizijska oddaja
Oče ponosa2004Kojo TommyTelevizijska oddaja
Dickie Roberts: Nekdanja otroška zvezda2003Dickie RobertsFilm
8 preprostih pravil2002C. J. Barnes, Jim EganTelevizijska oddaja
Zajček Greg2002David SpadeTelevizijska oddaja
Joe Dirt2001Joe DirtFilm
Cesarjev nov utor2000Kuzco (glas)Film
Zguba2000Video Store Clerk, neznanFilm
Omejite svoje navdušenje2000David SpadeTelevizijska oddaja
Sammy2000JamesTelevizijska oddaja
Izgubljeno najdeno1999Dylan RamseyFilm
Nesmiselno1998Scott ThorpeFilm
Film Rugrats1998Ranger Frank (glas)Film
8 glav v vrečki1997ErnieFilm
Samo ustreli me!1997Dennis FinchTelevizijska oddaja
Zelo Bradyjevo nadaljevanjedevetnajstindevetdeset šestSergio, The Hair Stylist, neznanFilm
Beavis in Butt-Head Do Americadevetnajstindevetdeset šestFilm
Črna ovcadevetnajstindevetdeset šestSteve DoddsFilm
Tommy Boydevetindevetdeset petindevetdesetRichardFilm
PCU1994Rand McPhersonFilm
Resničnostni ugrizi1994Prodajalec vročih psovgr. (neznano)Film
Konusne glave1993Eli Turnbull, agent INSFilm
Beavis in Butt-Head1993G. Candy, gospod Manners, spremljevalec vozovnicTelevizijska oddaja
Prijatelj1993Buddy 2 (glas)Kratek film
Lahka spalka1992Teološki kokaheadFilm
Oddaja Larryja Sandersa1992David SpadeTelevizijska oddaja
Baywatch1989B.J.Televizijska oddaja
Pošasti1988medvedekTelevizijska oddaja
Policijska akademija 4: Državljani v patrulji1987KyleFilm
ALF1986Larry SlotkinTelevizijska oddaja
Dejstva o življenju1979ScottTelevizijska oddaja
Saturday Night Live1975Christy Henderson, Tom Petty, različniTelevizijska oddaja
Neimenovani projekt Diablo Cody / HBOFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • David Spade in Brittany DanielBrittany Daniel
    • Joe Dirt
      2001
    [ogled ujemanja]
  • Erinn Bartlett
    • Benchwarmers
      2006
    [ogled ujemanja]
  • David Spade in Jaime PresslyJaime presly
    • Joe Dirt
      2001
    [ogled ujemanja]
  • Kimberly McConnell
    • 8 preprostih pravil
      2002
    [ogled ujemanja]
  • Kris Murrell in David SpadeKris Murrell
    • Odrasli 2
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Sophie Marceau in David SpadeSophie Marceau
    • Izgubljeno najdeno
      1999
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Luca Cordero di Montezemolo
Luca Cordero di Montezemolo
28. maj 2021 ... Luca Cordero di Montezemolo novice, trači, fotografije Luce Cordero di Montezemolo, biografija, seznam deklet Luca Cordero di Montezemolo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Luca Cordero di Montezemolo. Zgodovina zmenkov Luca Cordero di Montezemolo, 2021, 2020, seznam odnosov Luca Cordero di Montezemolo.
Bodi Shimooka
Bodi Shimooka
28. maj 2021 ... Sea Shimooka novice, trači, fotografije Sea Shimooke, biografija, seznam fantov Sea Shimooka 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sea Shimooka. Zgodovina zmenkov Sea Shimooka, 2021, 2020, seznam odnosov Sea Shimooka.
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Celotna zasedba igralcev / igralk The Ring
Seznam zvonjenja, po abecedi urejen s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam igralcev The Ring vključuje vse igralke The Ring in vse ostale igralce iz ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Smrkcev
Seznam igralcev Smrkcev po abecednem vrstnem redu s fotografijami, če so na voljo. Ta seznam igralcev Smrkcev vključuje vse igralke Smrkcev in vse ostale igralce ...
Kasia Moś
Kasia Moś
28. maj 2021 ... novice Kasia Moś, trači, fotografije Kasie Moś, biografija, seznam fantov Kasie Moś 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kasia Moś. Zgodovina zmenkov Kasia Moś, 2021, 2020, seznam odnosov Kasia Moś.
Adriana verdirosi
Adriana verdirosi
28. maj 2021 ... Adriana Verdirosi novice, tračevi, fotografije Adriane Verdirosi, biografija, seznam fantov Adriane Verdirosi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Adriane Verdirosi. Zgodovina zmenkov Adriane Verdirosi, 2021, 2020, seznam odnosov Adriane Verdirosi.
Jennifer Syme
Jennifer Syme
28. maj 2021 ... Jennifer Syme novice, trači, fotografije Jennifer Syme, biografija, seznam fantov Jennifer Syme 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Jennifer Syme. Zgodovina zmenkov Jennifer Syme, 2021, 2020, seznam zvez z Jennifer Syme.