Glavni Odnosi Dave Matthews

Dave Matthews

Dave Matthews PoročenaStarost 54 let Zodiak Kozorog Odnosi 1 skupaj Otroci 3 otroci

S kom trenutno hodi?

Dave Matthews in Jennifer Ashley HarperJennifer Ashley Harper in Dave Matthews sta od 10. avgusta 2000 poročena 20 let. pogled odnos

Odnosi

Dave Matthews ni imel nobenih drugih odnosov, ki jih poznamo.

O tem

Dave Matthews je 54-letni ameriški glasbenik. Rodil se je 9. januarja 1967 v Johannesburgu v Južni Afriki, v karieri, ki traja od leta 1991 do danes, je znan po zasedbi Dave Matthews Band. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.



Dave Matthews je član naslednjih seznamov: ameriški producenti plošč, ameriški rock pevci in dobitniki nagrad Grammy.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Dave Matthews! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.26 let, 2 meseca--
Skupaj1.26 let, 2 meseca--

Podrobnosti

ImeDave
PriimekMatthews
Starost54 let
Rojstni dan9. januarja 1967
Rojstni krajJohannesburg, Južna Afrika
Višina6 '1¾' (187 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaAgnostično
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloAvtor besedil, glasbenik, lastnik založbe
PoklicGlasbenik
Zahteva do slaveSkupina Dave Matthews
Glasbeni žanr (besedilo)Rock, Alternative Rock, Blues Rock, Roots Rock, Adult Contemporary, Akustični rock
Glasbeni žanrPop / Rock
Leto (-a) aktivno (-a)1989 – danes, 1991 – danes
Glasbeni slogOdrasli alternativni pop / rock, ameriški trad rock, alternativni / indie rock, jam bendi, sodobni pevec / tekstopisec
Glasbeno razpoloženjeBrezskrben, iskren, iskljiv, poletni, nočni, prefinjen, pismen, prijazen / dobrosrčen, sproščen / blag, jesenski, samozavesten, močan, igriv, grenko-sladki, prosti tek, odseven, hrepenenje, gladek, ambiciozen, svetel, gladek
InstrumentKitara, vokal
Instrument (besedilo)Vokal, kitara, klavir, klaviatura, ukulele, banjo, harmonika, tolkala, pan flavta
ZaložbaRCA, Sony
Pridruženi zakoniDave Matthews Band, Dave Matthews in Tim Reynolds, Dave Matthews & Friends, The Nauts, Trey Anastasio, Dave Matthews Band (DMB)
Uradne spletne stranihttp://www.davematthewsband.com/, http://davematthewsband.com/, http://davematthewsband.com

David John Matthews (rojen 9. januarja 1967) je ameriški pevec, tekstopisec, glasbenik, igralec in lastnik glasbenih založb, rojen v Južni Afriki, najbolj znan kot glavni vokal, tekstopisec in kitarist skupine Dave Matthews Band (DMB). Matthews se je rodil v Johannesburgu in se med odraščanjem pogosto selil med Južno Afriko, Združeno kraljestvo in ZDA. Matthews je akustično kitaro začel igrati pri devetih letih.



Več o Daveu Matthewsu Manj o Daveu Matthewsu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Jennifer Ashley HarperPoročenadevetindevetdeset petindevetdesetprisoten26 let
Jennifer Ashley Harper #1.

Jennifer Ashley Harper

devetindevetdeset petindevetdeset

Jennifer Ashley Harper in Dave Matthews sta ...[ogled par] #1.

Jennifer Ashley Harper

devetindevetdeset petindevetdeset

Jennifer Ashley Harper in Dave Matthews sta poročena že 20 let. Zmenjena sta bila pet let po tem, ko sta se zbrala leta 1995, poročila pa sta se 10. avgusta 2000.

Razmerje 26 let IzmeriRezultatkitajski horoskop80%Starost98%'> Združljivost Štiri, pet% Otroci 3 otroci pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Dave Matthews54 KozorogGlasbenik
ameriški
Jennifer Ashley Harper53 Zakonca

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Grace AnneŽenska15. avgust 200119 let Jennifer Ashley Harper
Stella BusinaŽenska15. avgust 200119 let Jennifer Ashley Harper
Avgust OliverMoški19. junij 200713 let Jennifer Ashley Harper

Foto galerija

Dave Matthews in Tim Reynolds - v živo na Radiu City Dave Matthews in Jennifer Ashley Harper Dave Matthews in Jennifer Ashley Harper Dave Matthews in Jennifer Ashley Harper Dave Matthews in Jennifer Ashley Harper Dave Matthews in Jennifer Ashley Harper Dave Matthews in Jennifer Ashley Harper Dave Matthews in Jennifer Ashley Harper Dave Matthews in Jennifer Ashley Harper Just Go with It (2011) Just Go with It (2011) 'Hiša M.D.' (2004)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Maček Pete2017OčkaTelevizijska oddaja
Rimski praznik2014Stan NishiharaKratek film
Samo pojdi s tem2011Ian Maxtone JonesFilm
Lake City2008Rdeča (kot David Matthews)Film
Z Zohanom se ne motiš2008JamesFilm
Zdaj te izgovarjam Chuck & Larry2007ProdajalecFilm
Od Jazz Festa do sveta2006Televizijska oddaja
Zaradi Winn-Dixie2005OtisFilm
Hiša M.D.2004Patrick ObyedkovTelevizijska oddaja
Tam, kjer raste rdeča praprot2003Will ColemanFilm
The Simpsons1989Lloyd natakarTelevizijska oddaja
V živo iz Lincoln Center1976Televizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

19 slik mlade Mariah Carey
19 slik mlade Mariah Carey
Tukaj je 19 slik mlade Mariah Carey, ki sega v pozne najstniške dobe in od začetka do sredine dvajsetih. Mariah Carey je najbolj znana po svojem morilskem glasu ...
Najboljše epizode 'MasterChef Junior
Najboljše epizode 'MasterChef Junior'
Obstaja toliko zabavnih epizod Masterchefa Juniorja in gledanje otrok, ki tekmujejo in se odlikujejo v kuhanju, navdihuje vsako epizodo, toda katera resnično izstopa? ...
Carl Dean
Carl Dean
28. maj 2021 ... Carl Dean novice, trači, fotografije Carla Deana, biografija, seznam deklet Carl Dean 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Carl Dean. Zgodovina zmenkov Carl Dean, 2021, 2020, seznam odnosov Carl Dean.
Catherine Walker
Catherine Walker
28. maj 2021 ... Catherine Walker novice, trači, fotografije Catherine Walker, biografija, seznam fantov Catherine Walker 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Catherine Walker. Zgodovina zmenkov Catherine Walker, 2021, 2020, seznam odnosov Catherine Walker.
Sanya Borisova
Sanya Borisova
28. maj 2021 ... Novice Sanya Borisova, trači, fotografije Sanye Borisove, biografija, seznam fantov Sanye Borisove 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Sanya Borisova. Zgodovina zmenkov Sanya Borisova, 2021, 2020, seznam odnosov Sanya Borisova.
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Ste se kdaj vprašali, kdo jemlje EBT? Kartica za elektronski prenos ugodnosti olajša uporabo zveznih ugodnosti, kot je bila v starih časih dobesednih znamk živil.
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Ta seznam vsebuje končno lestvico najboljših risank iz 60-ih, ki jih je glasovalo na tisoče oboževalcev. Najboljša animacijska serija 60-ih je prinesla absolutne ...