Glavni Odnosi Daniel Negreanu

Daniel Negreanu

Daniel NegreanuStarost 46 let Zodiak Leo Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Daniel Negreanu verjetno samski.

Odnosi

Daniel Negreanu je bil pred tem poročen z Lori Lin Weber(2005 - 2007).



Daniel Negreanu je bil v zvezi z Evelyn Ng, Amando Leatherman in Polgárjem Krisztino.

O tem

Daniel Negreanu je 46-letni kanadski igralec pokra. Rojen 26. julija 1974 v Torontu v državi Ontario v Kanadi, je znan po petih zapestnicah World Series of Poker in dveh naslovih svetovnega prvaka na Poker Tour. Njegovo nebesno znamenje je Leo.

Daniel Negreanu je član naslednjih seznamov: rojeni 1974, udeleženci ameriških resničnostnih televizijskih serij in športniki iz Ontarija.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Daniela Negreanuja! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.2 leti--
Zmenki3.---
Skupaj4.2 leti6 mesecev, 2 dni-

Podrobnosti

ImeDaniel
PriimekNegreanu
Polno ime ob rojstvuDaniel Negreanu
Alternativno imeKid Poker
Starost46 let
Rojstni dan26. julij 1974
Rojstni krajToronto, Ontario, Kanada
BuildVitek
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeLeo
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
DržavljanstvoKanadski
Srednja šolaJavna srednja šola Pineway v severnem Yorku
Poklicno besediloProfesionalni igralec pokra
PoklicPoker
Zahteva do slavePet zapestnic World Series of Poker in dva naslova prvaka World Poker Tour
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Skupina za upravljanje dežja
Uradne spletne straniwww.fullcontactpoker.com/, twitter.com/RealKidPoker, www.facebook.com/OfficialKidPoker, www.danielnegreanu.com/

Daniel Negreanu (; rojen 26. julija 1974) je kanadski profesionalni igralec pokra, ki je osvojil šest zapestnic World Series of Poker (WSOP) in dva naslova prvaka World Poker Tour (WPT). Neodvisna služba za uvrstitev pokerjev Global Poker Index (GPI) je Negreanuja leta 2014 prepoznala kot najboljšega igralca pokra desetletja.

Več o Danielu Negreanuju Manj o Danielu Negreanuju

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Lori Lin WeberPoročena200520072 leti
3.Evelyn NgRazmerje -
dvaAmanda LeathermanNeznano -
1.Krisztina PolgárRazmerje -
Lori Lin Weber #4.

Lori Lin Weber

2005 - 2007

Lori Lin Weber in Daniel Negreanu sta se ločila ...[ogled par] Evelyn Ng #3.

Evelyn Ng

Evelyn Ng in Daniel Negreanu sta ločena ...[ogled par] Amanda Leatherman #dva

Amanda Leatherman

Amanda Leatherman in Daniel Negreanu sta bila v ...[ogled par] Krisztina Polgár #1.

Krisztina Polgár

Polgár Krisztina in Daniel Negreanu sta ločena ...[ogled par] #4.

Lori Lin Weber

2005 - 2007

Lori Lin Weber in Daniel Negreanu sta bila poročena od avgusta 2005 do 2007 (eno leto).



Razmerje 2 leti pogled odnos #3.

Evelyn Ng

Evelyn Ng in Daniel Negreanu sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Starost98%'> Združljivost Štiri, pet% pogled odnos #dva

Amanda Leatherman

Amanda Leatherman in Daniel Negreanu sta imela razmerje.

pogled odnos #1.

Krisztina Polgár

Polgár Krisztina in Daniel Negreanu sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Starost44%'> Združljivost 31% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Daniel Negreanu46 LeoPoker
Kanadski
Lori Lin Weber-
ameriški
Evelyn NgŠtiri, pet DevicaPoker
Kanadski
Amanda Leatherman- Igralka
ameriški
Krisztina Polgár3. 4 StrelecModel (za odrasle / glamur)
Madžarsko

Foto galerija

Liz Lieu Liz Lieu Daniel Negreanu Daniel Negreanu Daniel Negreanu Daniel Negreanu Daniel Negreanu Daniel Negreanu opaža transakcijo očeta / sina med Huckom Cheeverjem (Eric Bana) in L.C. Cheever (Robert Duvall) na snemanju Bellagio za Warner Bros. Pictures 'in Village Roadshow Pictures' Lucky You. V filmu igra tudi Drew Jason Lester in Daniel Negreanu vadita sceno z Ericom Bano in Robertom Duvallom na snemanju Bellagio Warner Bros. Pictures 'in Village Roadshow Pictures' Lucky You. V filmu igra tudi Drew Barrymore. Foto: Merie W. Wallac

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Telesna2018Igralec pokraFilm
Zasebne oči2016Daniel NegreanuTelevizijska oddaja
Gospod D2012Daniel NegreanuTelevizijska oddaja
Pridržanje2011Reporter moških novicFilm
Moški X Izvor: Wolverine2009Igralec pokraFilm
Srečnež2007Daniel NegreanuFilm
Grand2007Poker ProFilm
World Series of Poker2007Televizijska oddaja

Zanimivi Članki