Glavni Zmenki Damaine Radcliff

Damaine Radcliff

Damaine RadcliffStarost 41 let Zodiak Dvojčka

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Damaine Radcliff verjetno samski.

Odnosi

Za Damaine Radcliff nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Damaine Radcliff je 41-letni ameriški igralec. Damejn Anthony Radcliff, rojen 7. junija 1979 v Bronxu v New Yorku v ZDA, je znan po Glory Roadu. Njegovo nebesno znamenje je Dvojček.

Damaine Radcliff je član naslednjih seznamov: igralci iz New Yorka, ameriški filmski igralci in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Damaine Radcliff! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Podrobnosti

ImeDamaine
PriimekRadcliff
Polno ime ob rojstvuDamaine Anthony Radcliff
Starost41 let
Rojstni dan7. junij 1979
Rojstni krajBronx, New York, ZDA
Višina6 '5' (196 cm)
BuildPovprečno
Barva očiČrna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeDvojčka
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveCesta slave
Leto (-a) aktivno (-a)2001 – danes

Damaine Anthony Radcliff (rojen 7. junija 1979), bolj znan kot Damaine Radcliff, je ameriški filmski igralec, rojen v mestu Bronx v New Yorku. Morda je najbolj znan po vlogah v filmih Glory Road, Step Up in parodijah na Sketch na svojem kanalu YouTube. Nazadnje razširjen kot nagrajeni televizijski režiser Za svoje delo na neodvisnem Pilot Up North, ki je na seriji Fest 3 dobil najboljšo serijo in najboljšo režijo.

Več o Damaine Radcliff Manj o Damaineu Radcliffu

Foto galerija

Damaine Radcliff Damaine Radcliff Damaine Radcliff Damaine Radcliff Od leve proti desni: Damaine Radcliff, De'Shawn Washington, Channing Tatum © Buena Vista Pictures Distribution. Vse pravice pridržane. Foto: PHILLIP CARUSO Damaine Radcliff Damaine Radcliff Damaine Radcliff Damaine Radcliff Damaine Radcliff Damaine Radcliff

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Na severu2017JasonTelevizijska oddaja
Slingshot policaji2016Reggie, košarkarska zvezdaFilm
Divji za to noč2015CurtizFilm
Skicirano2012Televizijska oddaja
V toku z Affion Crockett2011Različni likiTelevizijska oddaja
Pred zori2011JohnFilm
Sam2009Fant (glas)Kratek film
Povlecite2008KraljKratek film
Massa Card2008DamaineKratek film
Cesta slave2006Willie 'Scoops' CagerFilm
Stopi gor2006Mac CarterFilm
Morski pes2006NelsonTelevizijska oddaja
Zakon in red: preizkus porote2005Kendall JacksonTelevizijska oddaja
Smrt dinastije2003African guy (glas, neznan)Film
Marci X2003Break Dancer, neznanFilm
Ponedeljek zvečer Zločin2002NY Jets Football Player, neznanTV film
Pokaži več Pokaži manj

Razprave