Glavni Zmenki Cristina Plazas

Cristina Plazas

Cristina PlazasStarost 51 let Zodiak Tehtnica

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Cristina Plazas verjetno samska.

Odnosi

Za Cristina Plazas nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Cristina Plazas je 51-letna španska igralka, rojena 30. septembra 1969 v Madridu v Španiji. Njeno nebesno znamenje je Tehtnica

Cristina Plazas je članica naslednjih seznamov: rojstva leta 1969, španski igralci in španske filmske igralke.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Cristina Plazas! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Podrobnosti

ImeCristina
PriimekPlazas
Polno ime ob rojstvuCristina Plazas Hernandez
Rojstni dan30. september 1969
Rojstni krajMadrid, Španija
BuildPovprečno
Barva očiRjava - svetlo
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvošpanski
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Leto (-a) aktivno (-a)1999-danes

Cristina Plazas (rojena 30. septembra 1969) je španska igralka. Od leta 1999 je nastopila v več kot petdesetih filmih.

Več o Cristina Plazas Manj o Cristini Plazas

Foto galerija

živ sem Cristina Plazas- FesTVal 2018 - 2. dan - Rdeča preproga Cristina Plazas- FesTVal 2018 - 2. dan - Rdeča preproga Cristina Plazas- FesTVal 2018 - 2. dan - Rdeča preproga Cristina Plazas- FesTVal 2018 - 2. dan - Photocall Cristina Plazas- FesTVal 2018 - 2. dan - Photocall Cristina Plazas- FesTVal 2018 - 2. dan - Photocall Cristina Plazas- FesTVal 2018 - 2. dan - Photocall Cristina Plazas - premiera 'Tocate' v Madridu Cristina Plazas - nagrade Feroz 2018 - Rdeča preproga Cristina Plazas - nagrade Feroz 2018 - Rdeča preproga Cristina Plazas - nagrade Feroz 2018 - Rdeča preproga

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Dekleta2020Film
Skupščina2019ElenaFilm
Odprto morje2019CarmenTelevizijska oddaja
Felix2018Televizijska oddaja
Velikani2018Blanca VillarTelevizijska oddaja
živ sem2017LauraTelevizijska oddaja
Nepovratno2017LolaKratek film
Kainov oče2016AngelaTelevizijska oddaja
Bow Shock2016NicoleKratek film
Osemnajst2016AdelaKratek film
Država strahu2015SaraFilm
Vis a vis2015Miranda aguirreTelevizijska oddaja
Povej mi zgodbo2013MatiTelevizijska oddaja
Popoldan v Ženevi2013Isabel MireteTV film
Žamet2013Gospa PilarTelevizijska oddaja
1.000 načinov, kako pojesti jajce2013CarolTV film
Želim si2012RafaelaFilm
Telo2012Dra.TapiaFilm
Ne bojte se2011PsihologFilm
Na zdravje2011Dr. Yolanda RequejoTelevizijska oddaja
V dobro drugih2010SteberFilm
Trije koraki nad nebesi2010RafaelaFilm
Alakrana2010EdurneTelevizijska oddaja
Velika rezerva2010MercedesTelevizijska oddaja
La Riera2010CristinaTelevizijska oddaja
Serrallonga2008Vdova Santa ColomaTelevizijska oddaja
Načrtujte Ameriko2008Clara GalvezTelevizijska oddaja
Mačja hrana2008SandraTV film
Življenje v breznu2007Prostitutka (brez kredita)Film
Izgubljena krogla2007OsamljenostFilm
Lahka2007SaraKratek film
Žele fižol2007ZoraTelevizijska oddaja
Via Augusta2007CalpúrniaTelevizijska oddaja
Pošast iz vodnjaka2007MatiTV film
Zadetana Marijina zgodba2007Kratek film
Poškodovane živali2006IrinaFilm
kolo2006AngeliFilm
Proč od mene2006AnaFilm
Ljubezen v težavnih časih2005Eulalia Prado SalvatierraTelevizijska oddaja
Pacovi možje2005Marina SalgadoTelevizijska oddaja
Na tleh2005CarmenFilm
Jagodna polja2005MarinecTV film
Delovni sindrom2005ZaščitaTV film
Življenje od laži2005Helena DuranTV film
Primer Marcosa Rivere, The2005OdvetnikKratek film
Znotraj2005Kratek film
Sto načinov za prenehanje ljubezni2004LouiseFilm
Tarara del chapao, La2003Film
Drugo mesto2003EveTV film
Z desetico na hrbtu2003RitaTV film
Avzija Marca2003Kraljica MarijaTV film
Nadležen2003NatalieFilm
Ko je vse v redu2002MaribelFilm
Psiho express2002Roser ColomerTelevizijska oddaja
Kje je?2002TV film
Izid2002Televizijska oddaja
Nizozemski otok2001FeliFilm
Tequila.com2001Kratek film
Gregorio Maje2001Televizijska oddaja
Centralna bolnišnica2000SuzanneTelevizijska oddaja
Pooblaščenec1999Televizijska oddaja
Fulmontis je hotel1999Medicinska sestra v bolnišniciFilm
Svinčene lutke1999IrinaKratek film
Vozel (TV serija)Rebecca SantanaTelevizijska oddaja
DedičiJuliaFilm
Karoserija naprodajFilm
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Najboljše otroške knjige, posnete v filme
Najboljše otroške knjige, posnete v filme
Knjiga je običajno boljša od filma, vendar to ni preprečilo, da bi te klasične otroške knjige nastale v filmih. Ta seznam otroških knjig ...
Alex Rodriguez's Loves & Hookups
Alex Rodriguez's Loves & Hookups
Na seznamu deklet Alex Rodriguez je nekaj najbolj znanih ljubiteljev zvezd in ljubiteljev baseball zvezde New York Yankees. Od glasbenikov, kot so ...
Diane Ayala Goldner
Diane Ayala Goldner
28. maj 2021 ... Diane Ayala Goldner novice, trači, fotografije Diane Ayale Goldner, biografija, seznam fantov Diane Ayala Goldner 2016. Zgodovina odnosov. Diane Ayala Goldner seznam odnosov. Diane Ayala Goldner Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Diane Ayala Goldner.
Najboljši igralci lige NBA pri Jordan Brand
Najboljši igralci lige NBA pri Jordan Brand
Velik posel čevljev je eno največjih priporočil, ki jih lahko dobi zvezda NBA, in v igri je malo blagovnih znamk, ki so bolj spoštovane kot Jordan Brand. Medtem ...
Alexandra Paressant
Alexandra Paressant
28. maj 2021 ... Alexandra Paressant novice, trači, fotografije Alexandra Paressant, biografija, seznam fantov Alexandra Paressant 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Alexandra Paressant. Zgodovina zmenkov Alexandra Paressant, 2021, 2020, seznam odnosov Alexandra Paressant.
Xander Harris je bil najslabši del filma 'Buffy the Vampire Slayer
Xander Harris je bil najslabši del filma 'Buffy the Vampire Slayer'
Buffy the Vampire Slayer je zamenjala televizijo. Ne samo, da je svetu prinesel enega najbolj niansiranih ženskih likov v temni fantazijski zvrsti, ampak tudi ...
Bill Bixby in Judith Kliban
Bill Bixby in Judith Kliban
28. maj 2021 ... Bill Bixby in Judith Kliban fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...