Glavni Odnosi Konstantin Maroulis

Konstantin Maroulis

Konstantin Maroulis SamskiStarost 45 let Zodiak Devica Odnosi 5 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Constantine Maroulis je trenutno samski.

Odnosi

Constantine Maroulis je bil v odnosih s Tinsleyem Mortimerjem(2009 - 2010), Angel Reed(2008 - 2011)in Debbie Gibson(2004 - 2005).



Constantine Maroulis je imel srečanje s Cynthio Kirchner(2006).

Govori se, da se je Constantine Maroulis povezal s Kristen Zang(2005).

O tem

Constantine Maroulis je 45-letni grški pevec. Rojen Constantinos Demetrious Maroulis 17. septembra 1975 v Brooklynu v New Yorku, ZDA, je znan po American Idol. Njegovo nebesno znamenje je Devica.



lee dong wook dekle zdaj

Constantine Maroulis je bil na dveh tekmovanjih na zaslonu, vključno z Lesli Kay leta Drzni in lepi (1987)in Mackenzie Mauzy v Drzni in lepi (1987).

Constantine Maroulis je član naslednjih seznamov: ameriški rock pevci, ameriški televizijski igralci in ameriški glasbeni gledališki igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Constantine Maroulis! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



ki ima Millie Bobby Brown zmenek

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki3.3 leta1 leto, 5 mesecev4 mesece
Srečanje1.---
Govorice1.---
Skupaj5.3 leta10 mesecev, 16 dni4 mesece

Podrobnosti

ImeKonstantina
Srednje imeJames
PriimekMaroulis
Polno ime ob rojstvuConstantinos Demetrious Maroulis
Alternativno imeDean, 'Tino, Connie, Deuce
Starost45 let
Rojstni dan17. september 1975
Rojstni krajBrooklyn, New York, ZDA
Višina6 '3' (191 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
PosebnostDolgi kodrasti lasje
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
ReligijaGrški pravoslavci
NarodnostBela
DržavljanstvoGrški
Srednja šolaSrednja šola Ramapo
UniverzaWilliamsburg, Berklee College of Music, Bostonski konservatorij
Poklicno besediloPevec, glasbenik, igralec
PoklicPevka
Zahteva do slaveAmerican Idol
Glasbeni žanr (besedilo)Rock
Leto (-a) aktivno (-a)2003 – danes
ZaložbaZapisi na 6. mestu
Pridruženi zakoniMolite za dušo Betty
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija za atlas Atlas
Uradne spletne stranimyspace.com/constantinemaroulis, www.constantinemaroulis.com/, twitter.com/ConstantineM, www.facebook.com/ConstantineMOfficial, www.oninstagram.com/maroulis, http://www.constantinemaroulis.com

Constantine James Maroulis (; rojen 17. septembra 1975) je ameriški igralec in rock pevec iz Wyckoffa v New Jerseyju. Bil je šesti finalist četrte sezone resničnostne televizijske serije American Idol, za vlogo v filmu Rock of Ages pa je prejel nominacijo za nagrado Tony za najboljšo predstavo glavnega igralca v muzikalu. Zaigral je v naslovni vlogi v filmu Jekyll in Hyde na Broadwayu, za katerega je prejel nominacijo za nagrado dramske lige za nagrado za ugledno predstavo.

Več o Konstantinu Maroulisu Manj o Konstantinu Maroulisu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.Tinsley MortimerRazmerjeNovember 2009Februar 20104 mesece
4.Angel ReedRazmerje200820113 leta
3.Cynthia kirchnerSrečanje20062006-
dvaChristian ZangSrečanje R 20052005-
1.Debbie GibsonRazmerje200420051 leto
Tinsley Mortimer #5.

Tinsley Mortimer

2009 - 2010

Tinsley Mortimer in Constantine Maroulis se ...[ogled par] Angel Reed #4.

Angel Reed

2008 - 2011

Angel Reed in Constantine Maroulis sta se ločila ...[ogled par] Cynthia kirchner #3.

Cynthia kirchner

2006

Cynthia Kirchner in Constantine Maroulis sta bila ...[ogled par] Christian Zang #dvaGovorica

Christian Zang

2005

Constantine Maroulis in Kristen Zang sta bila ...[ogled par] Debbie Gibson #1.

Debbie Gibson

2004 - 2005

Debbie Gibson in Constantine Maroulis ločita ...[ogled par] #5.

Tinsley Mortimer

2009 - 2010

Tinsley Mortimer in Constantine Maroulis od novembra 2009 do marca 2010.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos #4.

Angel Reed

2008 - 2011

Angel Reed in Constantine Maroulis z letoma 2008 do 2011.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatVišina73%'> Združljivost 18% Otroci 1 otrok pogled odnos #3.

Cynthia kirchner

2006

Cynthia Kirchner in Constantine Maroulis sta se srečala leta 2006.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost44%'> Združljivost 59% pogled odnos #dva

Christian Zang

2005 (govorice)

Govori se, da se je Konstantin Maroulis leta 2005 povezal s Kristen Zang.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #1.

Debbie Gibson

2004 - 2005

Debbie Gibson in Constantine Maroulis od 2004 do 2005.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost33%'> Združljivost 57% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Konstantin MaroulisŠtiri, pet DevicaPevka
Grški
Tinsley MortimerŠtiri, pet LeoDružabnik
ameriški
Angel Reed- Igralka
ameriški
Cynthia kirchner3. 4 BikModel
ameriški
Christian Zang46 RakModel
ameriški
Debbie Gibsonpetdeset DevicaPevka
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Marlena JamesŽenska23. december 2010Star 10 let Angel Reed

Foto galerija

Bad Santa 2 (2016) Bad Santa 2 (2016) Konstantin Maroulis Konstantin Maroulis Konstantin Maroulis Konstantin Maroulis Ameriški idol 5. sezona Finale - prihodi Ameriški idol 5. sezona Finale - prihodi Konstantin Maroulis Konstantin Maroulis Konstantin Maroulis Konstantin Maroulis

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Svinve2020TonyKratek film
5. okrožje2019Mark GreenFilm
Zaljubljen2018StavrosFilm
Psihoza2017Gilles BaptisteFilm
Stand Up Guy2016PevkaFilm
Mačji mladiči v kletki2015JezusTelevizijska oddaja
Mozart v džungli2014Konstantin, OjdipTelevizijska oddaja
Gospa tajnica2014Bryce ManleyTelevizijska oddaja
Zamrznjeno na Broadwayu: prvi pogled2014Sven Severni jelenKratek film
Rock vekov2012Record ExecutiveFilm
Zlomljena v ljubezni2012AdamTelevizijska oddaja
Nepozabno2011Chuck Thorton, GermTelevizijska oddaja
Spoznajte mojega fanta !!!2010Kratek film
Učitelji2008Konstantin MaroulisTelevizijska oddaja
Zakon in red: Posebna enota za žrtve1999Seth MoretzTelevizijska oddaja
Nocojšnja oddaja z Jayem Lenojem1992DrewTelevizijska oddaja
Zakon in red1990Fabio ScaliaTelevizijska oddaja
Drzni in lepi1987Konstantin ParrosTelevizijska oddaja
Dolgi sprehodPhedonFilm
Kronika serijskega morilcaBradFilm
Rdeča vrata in limonino drevoYianniFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Lesli Kay
    • Drzni in lepi
      1987
    [ogled ujemanja]
  • Mackenzie Mauzy in Constantine MaroulisMackenzie Mauzy
    • Drzni in lepi
      1987
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki