Glavni Odnosi Cody Christian

Cody Christian

Cody Christian SamskiUvrstitev 2251 -61Starost 26 let Zodiak Oven Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Cody Christian je trenutno samski.

Odnosi

Cody Christian je bil v odnosih s Talijo-Lynn Prairie in Bello Thorne.



O tem

Cody Christian je 26-letni ameriški igralec. Rodil se je Cody Allen Christian 15. aprila 1995 v Portlandu v zvezni državi Maine v Združenih državah Amerike. V karieri, ki traja od leta 2006, je znan po Mikeu Montgomeryju v filmu Pretty Little Liars. Njegovo nebesno znamenje je Oven.

Cody Christian je bil na zaslonu z Janelom Parrishom Lepi mali lažnjivci (2010).

Cody Christian je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in ameriški igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Codyja Christiana! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva---
Skupajdva-

Podrobnosti

ImeCody
Srednje imeVsi
PriimekChristian
Polno ime ob rojstvuCody Allen Christian
Starost26 let
Rojstni dan15. april 1995
Rojstni krajPortland, Maine, ZDA
Višina5 '7' (170 cm)
Utež77 lbs (170 lbs)
BuildAtletski
Barva očiLešnik
Barva lasRjava - temna
PosebnostNasmeh, brada / strnišče, bodybuilderju podobna postava, mišice
Nebesno znamenjeOven
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec, model
PoklicIgralec
Zahteva do slaveMike Montgomery v Lepe male lažnivke
Leto (-a) aktivno (-a)2006-danes, 2006-danes
Uradne spletne stranitwitter.com/ReallyCody, www.instagram.com/codychristian
PrijateljLaura Marano, Julian Morris, Janel Parrish, Lucy Hale, Tyler Posey

Cody Allen Christian (rojen 15. aprila 1995) je ameriški igralec. Znan je po svoji ponavljajoči se vlogi Mikea Montgomeryja v seriji ABC Family / Freeform Pretty Little Liars in po vlogi Thea Raekena iz pete in šeste sezone MTV-jeve serije Teen Wolf. Trenutno igra vlogo Asherja Adamsa, srednješolskega nogometaša, v filmu CW Network All American. Prav tako je igral glas, kot glas Cloud Strife v videoigri Final Fantasy VII Remake, za katero je prejel nagrado BAFTA za izvajalca v nominaciji za glavno vlogo.

Več o Codyju Christianu Manj o Codyju Christianu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaPrelija Talia-LynnRazmerje April 2016-
1.Bella ThorneNeznano R -
Prelija Talia-Lynn #dva

Prelija Talia-Lynn

Talia-Lynn Prairie in Cody Christian sta ločena ...[ogled par] Bella Thorne #1.Govorica

Bella Thorne

Govorilo se je o Codyju Christianu in Belli Thorne ...[ogled par] #dva

Prelija Talia-Lynn

Talia-Lynn Prairie in Cody Christian sta imela razmerje.



IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost52%'> Združljivost 61% pogled odnos #1.

Bella Thorne

(Govorica)

Govori se, da se je Cody Christian povezal z Bello Thorne.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop60%Višina37%Starost84%'> Združljivost 70% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Cody Christian26. OvenIgralec
ameriški
Prelija Talia-Lynn27. DvojčkaIgralka
ameriški
Bella Thorne2. 3 TehtnicaIgralka
ameriški

Foto galerija

Dylan Sprayberry Dylan Sprayberry Cody Christian Cody Christian Cody Christian Cody Christian Cody Christian Cody Christian Cody Christian Cody Christian Cody Christian in Talia Maxine Cody Christian in Talia Maxine

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Atentat na narod2018JohnnyFilm
Vsi ameriški2018Asher AdamsTelevizijska oddaja
Zloglasni Nick2018Nick NewellFilm
Potopljen2016DylanFilm
Ubijanje živali2015RobertFilm
Stradajoče igre2013Peter (v vlogi Cody Allen Christian)Film
Laboratorijske podgane2012KavanTelevizijska oddaja
Lepi ljudje2012KyleTV film
Glej oče teči2012EvanTelevizijska oddaja
Ubij Irca2011Mladi Danny GreeneFilm
Dokaz2011Greg LuxTelevizijska oddaja
Najstniški volk2011Po RaeknuTelevizijska oddaja
Prisegnite nindže2011Flint ForsterTelevizijska oddaja
Austin & Ally2011ElliotTelevizijska oddaja
Lepi mali lažnjivci2010Mike, Mike MontgomeryTelevizijska oddaja
Nadomestki2009Fant CanterFilm
Prava kri2008Kričeči fantTelevizijska oddaja
Nazaj k tebi2007Xander TuckerTelevizijska oddaja
Stanje duha2007AdamTelevizijska oddaja
Corndog strpnosti2006OtrokKratek film
Globoke skrivnosti Tommyja Kuglarja2006Mladi Tommy KuglarKratek film
Grey's Anatomy2005BradTelevizijska oddaja
ZasedaFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Janel Parrish in Cody ChristianJanel Parrish
    • Lepi mali lažnjivci
      2010
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Carolina Cerezuela
Carolina Cerezuela
28. maj 2021 ... Carolina Cerezuela novice, trači, fotografije Caroline Cerezuele, biografija, seznam fantov Carolina Cerezuela 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Carolina Cerezuela. Zgodovina zmenkov Carolina Cerezuela, 2021, 2020, seznam odnosov Carolina Cerezuela.
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
28. maj 2021 ... Lucie De La Falaise in Marlon Richards fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Chrystale Wilson
Chrystale Wilson
28. maj 2021 ... Chrystale Wilson novice, trači, fotografije Chrystale Wilson, biografija, seznam fantov Chrystale Wilson 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Chrystale Wilson. Zgodovina zmenkov Chrystale Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Chrystale Wilson.
Melanie Vallejo
Melanie Vallejo
28. maj 2021 ... Novice Melanie Vallejo, trači, fotografije Melanie Vallejo, biografija, seznam fantov Melanie Vallejo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Melanie Vallejo. Zgodovina zmenkov Melanie Vallejo, 2021, 2020, seznam odnosov Melanie Vallejo.
Scarlett Johansson in Chris Evans
Scarlett Johansson in Chris Evans
28. maj 2021 ... Scarlett Johansson in Chris Evans fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
F. Gary Gray
F. Gary Gray
28. maj 2021 ... F. Gary Gray novice, tračevi, fotografije F. Garyja Greya, biografija, seznam deklet F. Gary Gray 2016. Zgodovina odnosov. F. seznam zvez Gary Gray. Zgodovina zmenkov F. Garyja Gray, 2021, 2020, seznam odnosov F. Garyja Grayja.
Karen kopins
Karen kopins
28. maj 2021 ... Karen Kopins novice, trači, fotografije Karen Kopins, biografija, seznam fantov Karen Kopins 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Karen Kopins. Zgodovina zmenkov Karen Kopins, 2021, 2020, seznam odnosov Karen Kopins.