Glavni Odnosi Claudine Coster

Claudine Coster

Claudine CosterStarost 82 let star Zodiak Vodnar Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Claudine Coster verjetno samska.

Odnosi

Claudine Coster je bila pred tem poročena z Robertom Manuelom.



O tem

Claudine Coster je 82-letna francoska igralka. Rojena 16. februarja 1939 v Nancyju v Meurthe-et-Moselle v Franciji, je znana po Au théâtre ce soir (1966), Cause toujours, mon rire (1961) in Lemmy pour les dames (1962). horoskopsko znamenje je Vodnar.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Claudine Coster! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.---
Skupaj1.--

Podrobnosti

ImeClaudine
PriimekCoster
Rojstni dan16. februar 1939
Rojstni krajNancy, Meurthe-et-Moselle, Francija
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeVodnar
NarodnostBela
DržavljanstvoFrancosko
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveznan po At Theatre Tonight (1966), Always Cause, My Rabbit (1961) in Lemmy pour les dames (1962).
Več o Claudine Coster Manj o Claudine Coster

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Robert ManuelPoročena December 1995-
Robert Manuel #1.

Robert Manuel

...[ogled par] #1.

Robert Manuel

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Starost1%'> Združljivost petnajst% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Claudine Coster 82 VodnarIgralka
Francosko
Robert Manuel79 DevicaIgralec
Francosko

Foto galerija

Claudine Coster Claudine Coster Claudine Coster Claudine Coster Claudine Coster Claudine Coster Claudine Coster Claudine Coster Claudine Coster Claudine Coster Claudine Coster - festivalska revija Pictorial [Francija] (25. julij 1961) Claudine Coster

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Olé!2005Nora sonnierFilm
Lepše življenje2004Aline BlanchardTelevizijska oddaja
Cirkus Humberto1988Carlova žena (3 epizode, 1988)Televizijska oddaja
Kino 161975LiverpoolTelevizijska oddaja
Musicolor1969Samostojni gostiteljTelevizijska oddaja
Grof Yoster časti1967Marie-Agnès Prack (1 epizoda, 1974)Televizijska oddaja
Vrtnar iz Argenteuila1966Hildin šefFilm
Nocoj v gledališču1966CarolineTelevizijska oddaja
Fantje1963Virginie (segment „Gurmanski obrok“)Film
Kdo je ukradel telo?1963IngridFilm
Šarmer1962FrancoiseFilm
V vodi ... ki piha mehurčke! ...1961ElenaFilm
Zgodba o grofu Monte Cristo1961HaydeeFilm
Kar govori, draga1961MargaretFilm
Drobitelji dobro delajo1961JacquelineFilm
Pokaži več Pokaži manj

Razprave